Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Crna lista-Selver Hasanović
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Crna lista-Selver Hasanović

Odgovori Odgovori Stranica  123>
Korisnik
Poruka
pnimfa View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj pnimfa Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Crna lista-Selver Hasanović
    Objavljeno: 26.Listopad/Oct.2006 u 00:50
evo ljudi imam novog kandidata za crnu listu.ja sam tipu poslao 17 dvd-a prije 6-7 tjedana,a od njega ništa.prvo mi se nije javljao na mail 3 tjedna,a onda mi je davao neke banalne razloge zašto pošiljka nije stigla.npr. da ju je poslao na poštanski broj 10400,a ne 10040.pa zato nije stiglo.čuo sam da je zafrknuo još neke ljude,pa da vas upozorim.Ime mu je Selver Hasanović,a adresu na koju traži da se šalje je navodno od ujaka,a ta je
Hukara Isam
kerima dzafica 52
71212 sarajevo,hrasnica
Na vrh
blackpearl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Listopad/Oct.2006 u 01:06
Koji mu je nick?

Na vrh
pnimfa View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj pnimfa Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Listopad/Oct.2006 u 01:07
nick mu je sekky

Ažurirao pnimfa
Na vrh
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Listopad/Oct.2006 u 02:40
Poslala sam mu PM, ako se ne javi do subote uvece ide na listu
Kad ti se zadnji put javio i da li je rekao da ce ti ponovo poslati?

Na vrh
zoceshark View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj zoceshark Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Listopad/Oct.2006 u 09:42
  Pozdrav

imao sam isti slucaj s istom osobom i sad se ne javlja, samo je u pitanju 65 dvd-a.

isto mi govori da je poslao prije 4 tjedna, ali da je naveo 104 000  Zagreb, umjesto 10 040

nick mu je na svim forumima sekky
shark
Na vrh
komunjara View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj komunjara Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Listopad/Oct.2006 u 09:51

stvarno mi je žao ljudi... očito da je mnoge prevario istovremeno...

samo gdje ćete slati toliko dvd-ova odjednom neprovjerenom liku

Na vrh
pnimfa View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj pnimfa Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Listopad/Oct.2006 u 12:10
javio se u subotu i rekao da je opet poslao dvd-e.ali broj pošiljke koji je dao uopće ne postoji.tako da ništa od toga
Na vrh
komunjara View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj komunjara Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Listopad/Oct.2006 u 12:13

za sada stiki poruka

možda bismo se mogli organizovati i nabaviti njegov kućni broj te ga non - stop zvati dok ne ispuni obveze i to na smjene svakih sat vremena pa i noću

Na vrh
zoceshark View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj zoceshark Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Listopad/Oct.2006 u 12:21
meni je kaze poslao obicno i nema PP broj

tko jos salje obicno, a ne preporuceno tako velik broj dvd-a??

sad je proslo mjesec dana od njegovog slanja i nista ne dolazi!!
shark
Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
BSTD :)

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Listopad/Oct.2006 u 15:31
Pa što će drugo reći...dečko nema potvrdu i najlakše je okrivit onda poštu i reći da je poslano obično...
Meni se u mojoj dugoj karijeri u kojoj sam nabavio nekoliko tisuća medija u razmjenama nikada nije desilo da je pošta bila kriva za nešto!
Sve su to prevaranti!
Sad ćemo pričekati do subote (reda radi), ali ja već vidim i ovog na crnoj listi!
Na vrh
zoceshark View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj zoceshark Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Listopad/Oct.2006 u 15:36
tako je, bolje ga stavit na crnu listu, nego da i dalje vara na istu foru
shark
Na vrh
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Listopad/Oct.2006 u 15:39
ja bi njemu dosla na kucnu adresu pa bi video da li bi sledeci put zajebao nekog

Na vrh
zoceshark View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj zoceshark Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Listopad/Oct.2006 u 15:46
ma i ja bi samo da nije tako daleko

zato i bira za razmjenu, odnosno prevaru  ljude iz drugih drzava
shark
Na vrh
Rodman View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Rodman Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Listopad/Oct.2006 u 18:03
Ima istu foru, uvijek salje na krivi postanski broj , e iz tog se vidi da laze ine bi se na vasem mjestu bas nesto nadao jer ocito je bila namjera,
Na vrh
pnimfa View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj pnimfa Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Listopad/Oct.2006 u 20:14
ma namjera 100%.pitanje je koliko je jadnih ljudi već nasjelo.i ne samo iz Hrvatske,već iz Srbije,Bosne itd.
Na vrh
komunjara View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj komunjara Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Listopad/Oct.2006 u 20:48
ja sam pokušao preko BH telekoma da mu nađem broj telefona ali ne ide
Na vrh
zoceshark View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj zoceshark Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Listopad/Oct.2006 u 21:11
ma uci cemo mi njemu u trag!!!
shark
Na vrh
bboy_drax View Drop Down
member
member
Survival School

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bboy_drax Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Listopad/Oct.2006 u 21:30

ako se mene pita ja vam kaze da on UOPCE nije slao, a ne da je slao na krivi postanski broj.

cak i ja da je poslao na poštanski broj 10400, umjesto na 10040, posiljka bi svejedno trebala stici. nema to veze, ljudi u posti znaju svoj posao. isto tako ako posaljes razglednicu a ne stavis dovoljno markica... razglednica ce stici ali ces ti, koji primas, morat doplatit razliku (naravno, ako zelis razlgednicu)...

dakle ljudi, on vam vjerojatno nije ni slao ili nije slao iz poste (onako, mozd ubacio u neku kuvertu i zalijepio markicu, sto fakat nije dovoljno za paket.. mislim ono...)

a ako ga vec planirate zajebavat, onda izaberite neki diskretniji nacin.. ne zelite valjda pravit kaznena djela?

Na vrh
Lenja_Kravitza View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Lenja_Kravitza Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Listopad/Oct.2006 u 21:52

65 dvd-a  ????#$?@$#??@$#!@?#$

Ma ako je on napisao naziv grada nije bitno da li je za*ebo neku cifru u postanskom broju ... heheh ...nije vam stvarno to prilozio kao argument ... e i u 100 jura se kladim da se lik ne zove Selver Hasanovic i da mu se ujak zove Hukara ili kako vec , mislim da je trazeni lopov upravo na toj adresi gde mu se navodno nalazi ujak ....

Na vrh
pnimfa View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj pnimfa Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Listopad/Oct.2006 u 21:56
ma znamo mi da on nije slao.to sa poštanskim brojem su šale za malu djecu.pa koji poštar ne bi skužio da je 10400 zapravo 10040.smiješno.a najveći biser mu je bio da mi se nije javio 2 tjedna na mail ;je da je bio u Moldaviji na utakmici Bih-Moldavija.nisam znao da utakmice traju 2 tjedna
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  123>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,281 sekundi.