Crna lista-Selver Hasanović
Web: Titlovi.com
Kategorija: Filmovi i serije
Ime foruma: Filmovi i serije
Opis foruma: Novosti, izvještaji sa box officea, zanimljivosti... Sve u vezi s filmovima i serijama
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=11141
Datum ispisa: 12.Lipanj/Jun.2026 u 17:45 Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com
Tema: Crna lista-Selver Hasanović
Objavio: pnimfa
Tema: Crna lista-Selver Hasanović
Datum objave: 26.Listopad/Oct.2006 u 00:50
evo ljudi imam novog kandidata za crnu listu.ja sam tipu poslao 17 dvd-a prije 6-7 tjedana,a od njega ništa.prvo mi se nije javljao na mail 3 tjedna,a onda mi je davao neke banalne razloge zašto pošiljka nije stigla.npr. da ju je poslao na poštanski broj 10400,a ne 10040.pa zato nije stiglo.čuo sam da je zafrknuo još neke ljude,pa da vas upozorim.Ime mu je Selver Hasanović,a adresu na koju traži da se šalje je navodno od ujaka,a ta je Hukara Isam kerima dzafica 52 71212 sarajevo,hrasnica
|
Odgovori:
Objavio: blackpearl
Datum objave: 26.Listopad/Oct.2006 u 01:06
Koji mu je nick?
-------------
|
Datum objave: 26.Listopad/Oct.2006 u 01:07
Datum objave: 26.Listopad/Oct.2006 u 02:40
Poslala sam mu PM, ako se ne javi do subote uvece ide na listu
Kad ti se zadnji put javio i da li je rekao da ce ti ponovo poslati?
-------------
|
Objavio: zoceshark
Datum objave: 26.Listopad/Oct.2006 u 09:42
Pozdrav
imao sam isti slucaj s istom osobom i sad se ne javlja, samo je u pitanju 65 dvd-a.
isto mi govori da je poslao prije 4 tjedna, ali da je naveo 104 000 Zagreb, umjesto 10 040
nick mu je na svim forumima sekky
------------- shark
|
Objavio: komunjara
Datum objave: 26.Listopad/Oct.2006 u 09:51
|
stvarno mi je žao ljudi... očito da je mnoge prevario istovremeno...
samo gdje ćete slati toliko dvd-ova odjednom neprovjerenom liku
|
Datum objave: 26.Listopad/Oct.2006 u 12:10
|
javio se u subotu i rekao da je opet poslao dvd-e.ali broj pošiljke koji je dao uopće ne postoji.tako da ništa od toga
|
Datum objave: 26.Listopad/Oct.2006 u 12:13
|
za sada stiki poruka
možda bismo se mogli organizovati i nabaviti njegov kućni broj te ga non - stop zvati dok ne ispuni obveze i to na smjene svakih sat vremena pa i noću 
|
Datum objave: 26.Listopad/Oct.2006 u 12:21
meni je kaze poslao obicno i nema PP broj
tko jos salje obicno, a ne preporuceno tako velik broj dvd-a??
sad je proslo mjesec dana od njegovog slanja i nista ne dolazi!!
------------- shark
|
Objavio: Dngy
Datum objave: 26.Listopad/Oct.2006 u 15:31
|
Pa što će drugo reći...dečko nema potvrdu i najlakše je okrivit onda poštu i reći da je poslano obično...
Meni se u mojoj dugoj karijeri u kojoj sam nabavio nekoliko tisuća medija u razmjenama nikada nije desilo da je pošta bila kriva za nešto!
Sve su to prevaranti!
Sad ćemo pričekati do subote (reda radi), ali ja već vidim i ovog na crnoj listi!
|
Datum objave: 26.Listopad/Oct.2006 u 15:36
tako je, bolje ga stavit na crnu listu, nego da i dalje vara na istu foru
------------- shark
|
Datum objave: 26.Listopad/Oct.2006 u 15:39
ja bi njemu dosla na kucnu adresu pa bi video da li bi sledeci put zajebao nekog
-------------
|
Datum objave: 26.Listopad/Oct.2006 u 15:46
ma i ja bi samo da nije tako daleko
zato i bira za razmjenu, odnosno prevaru ljude iz drugih drzava
------------- shark
|
Objavio: Rodman
Datum objave: 26.Listopad/Oct.2006 u 18:03
Ima istu foru, uvijek salje na krivi postanski broj  , e iz tog se vidi da laze ine bi se na vasem mjestu bas nesto nadao jer ocito je bila namjera,
|
Datum objave: 26.Listopad/Oct.2006 u 20:14
|
ma namjera 100%.pitanje je koliko je jadnih ljudi već nasjelo.i ne samo iz Hrvatske,već iz Srbije,Bosne itd.
|
Datum objave: 26.Listopad/Oct.2006 u 20:48
ja sam pokušao preko BH telekoma da mu nađem broj telefona ali ne ide
|
Datum objave: 26.Listopad/Oct.2006 u 21:11
ma uci cemo mi njemu u trag!!!
------------- shark
|
Objavio: bboy_drax
Datum objave: 26.Listopad/Oct.2006 u 21:30
|
ako se mene pita ja vam kaze da on UOPCE nije slao, a ne da je slao na krivi postanski broj.
cak i ja da je poslao na poštanski broj 10400, umjesto na 10040, posiljka bi svejedno trebala stici. nema to veze, ljudi u posti znaju svoj posao. isto tako ako posaljes razglednicu a ne stavis dovoljno markica... razglednica ce stici ali ces ti, koji primas, morat doplatit razliku (naravno, ako zelis razlgednicu)...
dakle ljudi, on vam vjerojatno nije ni slao ili nije slao iz poste (onako, mozd ubacio u neku kuvertu i zalijepio markicu, sto fakat nije dovoljno za paket.. mislim ono...)
a ako ga vec planirate zajebavat, onda izaberite neki diskretniji nacin.. ne zelite valjda pravit kaznena djela?
-------------
|
Objavio: Lenja_Kravitza
Datum objave: 26.Listopad/Oct.2006 u 21:52
|
65 dvd-a   mailto:????#$?@$#??@$#!@?#$ - ????#$?@$#??@$#!@?#$
Ma ako je on napisao naziv grada nije bitno da li je za*ebo neku cifru u postanskom broju ... heheh ...nije vam stvarno to prilozio kao argument ... e i u 100 jura se kladim da se lik ne zove Selver Hasanovic i da mu se ujak zove Hukara ili kako vec , mislim da je trazeni lopov upravo na toj adresi gde mu se navodno nalazi ujak ....
|
Datum objave: 26.Listopad/Oct.2006 u 21:56
ma znamo mi da on nije slao.to sa poštanskim brojem su šale za malu djecu.pa koji poštar ne bi skužio da je 10400 zapravo 10040.smiješno.a najveći biser mu je bio da mi se nije javio 2 tjedna na mail ;je da je bio u Moldaviji na utakmici Bih-Moldavija.nisam znao da utakmice traju 2 tjedna
|
Objavio: monkey
Datum objave: 26.Listopad/Oct.2006 u 22:05
a put do moldavije je dosta dug, pa onda jos nazad. ima tu za putovati   daj nadite ga i prebijte ga....
|
Objavio: Mate Mišo Kova&
Datum objave: 26.Listopad/Oct.2006 u 22:21
jel makar pobjedila bosna moldaviju?
------------- But if I go to hell then I hope I burn well
|
Datum objave: 26.Listopad/Oct.2006 u 22:52
nemam pojma... treba selvera pitat...   ali ne kuzim zasto ici u razmjenu s nepoznatim ljudima i to za 65 dvd-a??? pa nije valjda tako hitno bilo?
|
Datum objave: 27.Listopad/Oct.2006 u 00:29
|
bilo je 2:2
nego ovaj što se mijenjate za tako ogromne količine dvdova pa barem vi iz hrvatske imate kandidata unutar svoje zemlje 
|
Objavio: Seven Of Nine
Datum objave: 28.Listopad/Oct.2006 u 19:37
mulac extra klase,uzas... ali istina mijenjat se za 65 DVD-a mislim,nemam nista protiv da se mijenja s nekim koga znas za toliko puno,ali ovak...
------------- Pioneer of Civil Rights
|
Objavio: AcaNDr
Datum objave: 29.Listopad/Oct.2006 u 01:03
Kod nas u pošti kad pošalješ 10 diskova već pitaju šta je unutra,pa moram da lažem,a tek 65 to bi otvorili i ukrali.
------------- I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.
- Armin van Buuren
|
Datum objave: 29.Listopad/Oct.2006 u 11:53
Objavio: Schindler
Datum objave: 31.Listopad/Oct.2006 u 20:05
|
evo i ja sam se mijenjao sa tim tipom!!
kaže da je poslao 20.10 ,a još nije ništa stiglo pa mi nešto smrdi!!!
------------- I ne ljuti veliog brata...
|
Datum objave: 31.Listopad/Oct.2006 u 20:09
|
pa kako vas sve odjednom uhvati
niste mi jasni
|
Objavio: naja-shop.NET
Datum objave: 23.Sijecanj/Jan.2007 u 02:42
Postovani,
Slucajno mi je kolega jedan vas sa ovog foruma javio za ovaj link, i mozda vam mogu pomoci oko toga, bavim se takozvanom razmijenom i prodajom dvdiova, lokacija moja je Sarajevo i poznat mi mail ili nick od tog momka koje vas je izradio, stvarno mi je zao sto vam je tako ispalo al et opet trebalte ste razmisljati prvi put praviti razmijenu do nekih granica a poslije ako se ispostavi da je momak ok!!!
Onda normalno procedurom praviti razmijene
Sto se tice mene ja licno imam katalog i on se nalazi na ovom link: www.naja-shop.NET
Gledao sam spisak od ovog momka: forum_posts.asp?TID=10663&KW= - http://www.titlovi.net/Forum/forum_posts.asp?TID=10663&KW=
I mogu vam reci jedno, taj spisak je moj apsolutno, kako znam da je moj spisak?
Pa razloga ima vise jedan je npr znam licno da sam jedini napravio gresku u katalogu sto se tice SG1 SEASONA 11 dva ili tri mijeseca sam nostio tu gresku u katalogu i svi su mi govorili za to, drugi razlog je EXTRAS od SG1 u sarajevu imam ja i prodao sam par puta te primijerke, mijesec ipo dana sam skidao to s neta ( FANATIC ) i trece npr sopranos, prije su mi bili DVD SERIJE I DIVX SERIJE zajedno i prije sam imao samo prvu seasonu u dvd formatu i medju rijetkim sam koji pise SOPRANOS, THE a ne THE SOPRANOS i zadnji razlog raja u sarajevu nema bas toko serija ko sto ja imam trenutno, ja licno sam vidio par osoba i to imaju po 60 do 80 serija sto je velika razlika nasprem mog spiska ;)
Moje misljenje je, da frajer nema ni JEDNE SERIJE i slucajno ili ne, on je dosao do mog kataloga i htio se pohvaliti s tim ili drugcije receno htio je uvaliti vas u govna a to jeste da on uzme od vas serije a da vi nista ne dobijete,
Meni je stvarno zao sto vam je tako ispalo, al ja cu se potruditi da nabavim vise informacija o njemu i njegov broj ;) ako vam sta to sluzi naravno
Slatko sam se nasmijao kad sam vidio svoj spisak serija na ovom forumu a da je neko drugi postavio,
Nadam se daljnoj suradnji sto se tice saznanja ko je Selver ;)
Javim vam se za koji dan
pozdrav
jaLe
---- www.naja-shop.NET
|
Datum objave: 23.Sijecanj/Jan.2007 u 07:11
Ha čuj....sumnjam da će njegov broj, mail ili nešto drugo pomoći...to što je napravljeno je više manje gotovo.. A sad moram malo biti i ciničan, ali, otkud da mi znamo da ti nisi taj lik, da nisi sližio još jednu priču da pokupiš nešto dvd-ova? Sve je to relativno, nije da sam te napao, ali kao što rekoh samo sam malo ciničan i sumnjičav..a to je moje pravo.
|
Datum objave: 23.Sijecanj/Jan.2007 u 11:43
Pozdrav,
Naravno da je tvoje pravo da ti pomislis, svasta, a skontaj malo ovo, ja da sam On kako ti to kazes, bil se ponovo javljajo na ovaj forum?
Mislim necu da se pravdam misli sta hoces svijedno mi je, jer me ne poznajes tako da mi i nije bitno dal sta ces misliti kontas ;)
pozdrav
jaLe
|
Datum objave: 23.Sijecanj/Jan.2007 u 12:42
Ma nemoj se ljutit, nisam ja konstatirao da si ti on, nego samo napisao ono što mi se vrtilo po glavi...Naravno da mislim da ti nisi on, samo kažem da nitko tko nije mjenjao s tobom ne može biti siguran...ali to je stvarno relativno. Uostalom, ja nemam razloga nekoga bez dokaza za nešto optuživat, ovo je samo, onako, glasno razmišljanje.. Peace
|
Datum objave: 23.Sijecanj/Jan.2007 u 14:10
Ma kaki ba ne ljutim se, fino i lijepo sam ti rekao ;)
Ja cu se potruditi da nadjem kakve info o tom frajeru ;)
pozdrav
jaLe
|
Datum objave: 03.Veljaca/Feb.2007 u 15:45
Sorry potrudio sam se naci nesto o njemu al nisam uspio, al znam da mi je bio nekad musterija, samo sto se ja nemogu sijetiti ko je on, al mi je poznat nick ili name kako vec ;)
Ako sta saznam javicu
A ko zeli traide neka mi se javi na mail: naja.shop@gmail.com
link kataloga moze se skinuti ovim linkom: www.naja-shop.NET
pozdrav iz sarajeva
jaLe
btw: saljem i hr i srb i crnu goru dvdiove putem poste ili busem kako ko zeli ;)
|
Objavio: rinat
Datum objave: 04.Veljaca/Feb.2007 u 22:25
|
Evo. samo da se javim da kazem da je naja sigurno ok lik. Do sada mi je tri puta slao DVD-ove i svaki put je bilo sve ok( čak mi je na dvd dodavao nesto ako bi ostalo mijesta). I opet cu narucit,
|
Objavio: rabbit
Datum objave: 06.Veljaca/Feb.2007 u 15:50
Meni je jedan rodjek slao razglednicu iz nekog primorskog mesta u Crnoj Gori, kao adresu je nave:
prima
(prezime je bilo ispravno) Bata (Inace to mi je nadimak)
ulica preko puta crkve (ni boj ni nista)
(naziv mesta bez postanskog broja)
Srbija
I meni to stigne, a vama ne stgne 65 DVD-a ili 17, pa ajde molim vas to je neki ser*tor!!!!
------------- I want to believe
|
Datum objave: 06.Veljaca/Feb.2007 u 17:17
|
eh ... ljudi slali iz japana pismo
ime prezime
sarajevo
jugoslavija
i stiglo pismo ... jer je rijec o poznatoj osobi...
jednoj osobi je iz brazila dosao DVD sa slikama za 20 dana obicnom posiljkom ... dakle ne avionom nego brodom ako se ne varam
|
Objavio: Blues-EXE
Datum objave: 06.Veljaca/Feb.2007 u 19:41
pa to je onaj isti lik sto sviju zeza ovdje, nije jednom pokusao samnom i uvjek ista isprika pogrijesio u broju ulice ili postanskog broja, al eto dok mu bihnet bude dodjeljivao stalno druge ip adrese, I suppose there's no stopping him.
------------- Fission Maild
|
Datum objave: 09.Veljaca/Feb.2007 u 18:30
|
posto je moj topic vec izbrisan posluzit cu se ovim da napisem jednu malu napomenu za moderatore.
naime, onaj stipe božić sto je na crnoj listi nakon gotovo 2mjeseca i hrpu mejlova sto sam mu slao, uspio je poslati posiljku sto mi je dugovao. da skratim, tip je obavio svoj dio, al ipak ostaje naglasak da je sumnjiv i da pazite pri razmjenama s njime.
moderatori neka odluce da li da ga treba skinut s crne liste ili ne...
-------------
|
Objavio: dejan-sl
Datum objave: 09.Veljaca/Feb.2007 u 19:00
|
nije bboy tvoj topic izbrisan,tu je samo malo potrazis lega:
http://www.titlovi.net/Forum/forum_posts.asp?TID=12318&KW - http://www.titlovi.net/Forum/forum_posts.asp?TID=12318&KW =
------------- HAJDUK zivi vjecno,Bog i nitko vise!!!!
|
Objavio: darije
Datum objave: 09.Veljaca/Feb.2007 u 19:44
rabbit piše:
Meni je jedan rodjek slao razglednicu iz nekog primorskog mesta u Crnoj Gori, kao adresu je nave:
prima
(prezime je bilo ispravno) Bata (Inace to mi je nadimak)
ulica preko puta crkve (ni boj ni nista)
(naziv mesta bez postanskog broja)
Srbija
|

Ma zna ih poštar.... I dobiše ljudi pismo....

-------------
|
Datum objave: 09.Veljaca/Feb.2007 u 21:01
dejan-sl piše:
nije bboy tvoj topic izbrisan,tu je samo malo potrazis lega:
http://www.titlovi.net/Forum/forum_posts.asp?TID=12318&KW - http://www.titlovi.net/Forum/forum_posts.asp?TID=12318&KW = |
jups 
-------------
|
Objavio: BELI
Datum objave: 15.Travanj/Apr.2007 u 11:18
Ponekad se zamislim, citajuci prvu stranu, da li je to ono DRZTE LOPOVA
BEZ UVREDE , MOLIM. Previse je podudarnosti....isti broj diskova, Sarajevo...ko li koga ovde zavrce?
------------- "All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as being self-evident."
Schopenhauer
|
Datum objave: 15.Travanj/Apr.2007 u 17:15
prvenstveno, prva razmijena kod mene ide preko 50 dvdiova, a normalno radim sa stalnim kolegama preko 100 ili preko 200 ili 300 dvdiova, tako da je licno za mene 60 diskova malo i nije neki veliki trosak, to sto je on mene izradio to je moj problem, al ja vama javljam mail i adresa njegova u slucaju da se nekom javi da znate et ;)
pozdrav
jaLe
|
Datum objave: 15.Travanj/Apr.2007 u 17:24
|
kako ove prevarante nije strah nasilja...
jednom ne platih kolu u kafiću i danima na svakom ćošku vidim konobara kako me sa toljagom ganja :(
|
Objavio: Kieslowski
Datum objave: 27.Svibanj/May.2008 u 01:34
Ne mogu vjerovati sta ovdje pise. Tog momka ja licno znam. Ne zove se Selver Hasanovic vec Hukara Isam. On mi je komsija. Ali nisam znao da je tolika gnjida. Nazalost, prije mjesec dana je otisao u Australiju. Dobio je vizu na 4 mjeseca. Valjda je nece protuziti. Evo vam njegov MSN:
isamhuki@hotmail.com
Ako treba jos kakvih informacija slobodno mi se javite.
|
Objavio: Bebinjo
Datum objave: 27.Svibanj/May.2008 u 01:46
btw mnogo stara tema..ajd pozdravi ga,pa nek posalje diskove ako jos nije.. samo će malo više platiti ako salje iz australije 
-------------
|
|