| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
A Knight of the Seven Kingdoms (2026) |
Odgovori
|
Stranica 12> |
| Korisnik | |
Mizi
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Pridružen: 22.Travanj/Apr.2009 Lokacija: Ćoposlavija Status: Offline Points: 2367 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: A Knight of the Seven Kingdoms (2026)Objavljeno: 19.Sijecanj/Jan.2026 u 18:39 |
|
Dokle višeeeeeee????????
Spinofovi, prikwelovi, Marvelovi vs Kralj vs Martin vs Spilberg vs Scorseze, mozak će da mi iscuri kroz uši, oči, nozdrve. I nos. Pustite nas više bre sa Gvozdeni Prestoli, pa šta je bilo nekad, pa kako se desilo, pa zbog čega se desilo, ko je koga rodio, ko je koga ubio i samoubio, ko se svađa, ko ubicu porađa, ko se tepa, ko koga u krevetu cepa, aman dokle???????????? Dokle će da nas kinje više Netfliksovi, HaBeOvi, Aplovi, Mulu, Zulu, Ktulu, striming servisi, a cene skaču ljudi, stigao mi račun za struju kao da sam vlasnik studija u Svetojšumi. ![]() ![]() |
|
![]() |
|
IgaBiva
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 20.Sijecanj/Jan.2026 u 11:53 |
|
Fenomenološki zanimljivo - odmah na početku prve epizode vidimo eksplicitno glavnog lika kako kenja u prirodi i govance mu ispada u rafalu!!! To je umetnost, valjda... Inače, izgleda da je serija neka vrsta sprdačine, ali čemu uopšte takav početak???
|
|
![]() |
|
Gremlin_
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Banned user
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 20.Sijecanj/Jan.2026 u 12:18 |
|
Lekcija iz istorije. Kako se nekad kenjalo.
|
|
![]() |
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 77201 |
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 20.Sijecanj/Jan.2026 u 17:30 |
|
Kao kada se konj lorda Tywina Lannistera posrao kada je ovaj pobednički u oklopu dokasao u palatu. Da bi, možda, pokazali da viteštvo nisu samo uglačani sjajni oklopi, velelepni skupi mačevi, dvorac, duel, nego se i njihovi konji mogu rado posrati u sred palate. Ili eto, i bogati plaču, i vitezovi serunjaju.
Ne znam šta je za koga već sve umetnost, ali to sa govnima i vitezovima jeste nešto što govori o tom svetu viteštva 🤣 Ogoljava ga, čini ih ljudima (well, ili konjima) Leone nije mislio mnogo na umetnost kada je snimao od alkohola otečene kauboje, spržene od sunca, znojave i ulepljene, sa muvama koje im lete po licu, krezube i mrzovoljne, nego mu je bilo more biti interesantno da ih prikaže eto baš tako, za razliku od predstave o kaubojima iz klasičnih westerna. Njemu bi se možda svideo konj koji je opoganio palatu ili vitez, heroj doba, koji mora između svojih avantura i spustiti govance niz kamen (kako već, nisam gledao epku) Ažurirao puppet_master - 20.Sijecanj/Jan.2026 u 17:51 |
|
![]() |
|
Mizi
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 22.Travanj/Apr.2009 Lokacija: Ćoposlavija Status: Offline Points: 2367 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 20.Sijecanj/Jan.2026 u 18:55 |
Neki Radašinov čukundeda..... ![]() |
|
![]() |
|
klass
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 20.Sijecanj/Jan.2026 u 23:29 |
Pre neki dan gledam Dzeremaju Dzonsona, i negde na pola filma setim se legendarne scene sa muvom iz Bilo jednom...dok cekaju voz i Harmoniku. Naravno, odmah prekidam gledanje, pustam Bilo jednom, 4-5 puta vracam tu scenu sa muvom i ne mogu da prestanem da se smejem. Genijalno!!!
|
|
![]() |
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 77201 |
Opcije posta
Thanks(2)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 21.Sijecanj/Jan.2026 u 04:02 |
|
Leone je nenadmašan 👍 a Once Upon a time in the west je čista kinematografija, ultimativni western, pride i ujed filmske nostalgije. Svi ti divni ljudi kojih više nema, svako ponaosob ikona filma.
Doduše i Jeremiah Johnson je savršeni film eto baš za ove hladne, zimske dane. Nikako da napravim sebi kakav maraton filmova Robert Redforda od kako smo ga izgubili a taj bi film definitivno bio jedan od onih na tom kao odabranom repertoaru. |
|
![]() |
|
draganmirovic99
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 29.Svibanj/May.2020 Lokacija: Bijelo Polje Status: Offline Points: 5 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 21.Sijecanj/Jan.2026 u 15:37 |
|
puppet_master, pakao sta ti pricas, Druze odluci se sta ces reci, Ne pametuj toliko.
|
|
![]() |
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 21.Sijecanj/Jan.2026 u 16:59 |
|
Svašta, a baš nemam ikakvih dilema oko onoga što pišem i to radim vrlo namerno, šta se imam dodatno odlučivati 🤣 Zamisli tek kako je meni kada čitam forum, koliko su mi često naopake i predaleke tuđe misli, zato i pišem svoje, tome i služi forum. Da li su motivi za ovu ili onu scenu ovakvi ili onakvi, mi to svakako ne možemo znati, jedino što i možemo je reći šta mislimo da je po sredi, da li je pakao, well, otkud znam, meni nije, naprotiv, zabavno mi je a svakom svoje.
|
|
![]() |
|
ar8c
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 22.Sijecanj/Jan.2026 u 14:04 |
![]() Pa umetnička forma, ne razume to svako! Šokirati gledaoca po svaku cenu i samo je to bitno ![]() Inače jasno je da se maksimalno mamuza jedna ideja i priča koja je postala popularna. Do koje mere još to može da ide, iskreno nemam pojma, ali znam da ja ovo ni u ludilu neću krenuti da gledam.
|
|
![]() |
|
svetozar-gluscevic
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 25.Sijecanj/Jan.2026 u 15:08 |
|
Epizoda traje neto,nekih 35-6 minuta,ako odbijemo proseravanja tipa: "luda žurka u šatoru",i "gledanje u zvezde,izađe,nepunih 20 minuta.Nedovoljno,po meni.Sama serija,odnosno glumci i atmosfera prilično verno prate samu knjigu koja ima tri priče,ali ovim tempom,trebaće bar 10 sezona da obuhvati radnju.
|
|
![]() |
|
Heryshaf
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 18.Prosinac/Dec.2025 Lokacija: Undal Status: Offline Points: 4 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 26.Sijecanj/Jan.2026 u 14:32 |
|
Prva epizoda a i serija verovatno, ostaće upamćena po uvodnoj sceni dijareje. To najbolje govori o kvalitetu ovoga proizvoda. Maloumno ponasanje i gluma glavnog viteza, ostalih likova, očajni scenario i umorna atmosfera. Ne sećam se kada sam gledao nešto ovako loše.
|
|
![]() |
|
kjovo
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 08.Veljaca/Feb.2007 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 1504 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 26.Sijecanj/Jan.2026 u 15:17 |
|
Meni ovo deluje kao zajebancija i poprilicno mi bilo zabavno ,cak stavise mnogo mi bolje od prethodnog spinofa iliti telenovele sa zmajevima. Nije ovo uopste lose ko zeli nesto iz ovog sveta a da nije premracno,prekomplikovano ko je kome otac ,majka sestra ,da ne budem jos grublji. E sad ono na pocetku jbm ga moglo je i bez toga ali sta da se radi
|
|
![]() |
|
Mizi
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 26.Sijecanj/Jan.2026 u 19:24 |
|
Na sprdnju i zajebanciju uzimaju novce, sramota! ![]() |
|
![]() |
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(2)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 26.Sijecanj/Jan.2026 u 21:40 |
|
Kaži im Mizi, dok se mi mučimo doći do, gorkog i krvavog, po snegu, kiši i užarenom suncu, hleba, dabome, oni se zajeba'ju. Di je sada ona bakuta iz Tesne kože da rekne za pušenje krdže i glođanje kostiju, ej živote, šta se sve radi po belome svetu.
|
|
![]() |
|
kjovo
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 08.Veljaca/Feb.2007 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 1504 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 26.Sijecanj/Jan.2026 u 21:46 |
|
Sta fali sprdnji I zajebanciji
|
|
![]() |
|
AlexDeLarge
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 26.Sijecanj/Jan.2026 u 21:51 |
Stednja i testament
, a mogu i terapije za pritisak i reumu |
|
![]() |
|
The Witcher
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 07.Veljaca/Feb.2026 u 17:44 |
|
Nije Game of Thrones ali gledljivo je. Čitao sam novelu i mnogo su je realnije preskijali nego Game.
|
|
![]() |
|
andrya
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 09.Veljaca/Feb.2026 u 09:47 |
|
Ovaj novi format od 30-35 minuta je pravljen zbog novih generacija, koje nemaju strpljenja?
|
|
![]() |
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 09.Veljaca/Feb.2026 u 10:31 |
|
Mislim da je obrnuto, uopšte nije do toga koliko strpljenja ima neko sa 13,14,15 god, već do toga kako da studiji razvuku priče koje u sebi nemaju potrebnu minutažu za više meseci prikazivanja. Tome danas gde god se okrenem imam uvrh glave 8 do 10 epizoda po sezoni i još je bezmalo uvek primetno da je tim pričama i to previše, sve može stati u svega par epki.
Dodaj tome produkcijski zahtevnije, skuplje po epizodi serije pa je još i jasnije da im ponegde ne odgvora format od 55 min, nema šanse tek onda da razvuku priču onoliko koliko im je potrebno. Meni je bliže kada je trajanje epizode tu oko sat vremena, no ujedno prekidam već posle par epizoda ogromnu većinu serija koje pokušavam gledati, jer mi prosto oduzimaju dragoceno vreme razvlačeći se. Džabe im 60 min ako je presipanje iz šupljeg u prazno. Valja imati materijala za tu minutažu. |
|
![]() |
|
Odgovori
|
Stranica 12> |
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |