Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Daehongsu AKA The Great Flood (2025)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Daehongsu AKA The Great Flood (2025)

Daehongsu

Daehongsu (2025)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Velika poplava

Godina:

2025

Žanr:

drama, akcija, avantura

Trajanje:

106 min

Režija:

Byung-woo Kim

Scenarij:

Byung-woo Kim

Glavne uloge:

Kwon Eun-sung
  >  Ja In (An Na's son)
Kim Kyu-na
  >  Apt. 304 Resident
Jung Min-joon
  >  Apt.304 resident
Park Hae-soo
  >  Hee-jo
Kim Da-mi
  >  Anna

Odgovori Odgovori Stranica  123 4>
Korisnik
Poruka
Crimson Ghost View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Crimson Ghost Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Daehongsu AKA The Great Flood (2025)
    Objavljeno: 22.Prosinac/Dec.2025 u 01:36
Ali naslov :D Nisi mogao bolje da opišeš film, potpuna besmislica.
Na vrh
dkivi View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dkivi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Prosinac/Dec.2025 u 08:54
da je to europska produkcija, rekao bi, da su dobili lovu od EU pa ju trebalo nekako potrositi :D inace potpisem sve
Na vrh
kjovo View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kjovo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Prosinac/Dec.2025 u 09:08
Ovo uopste nisam planirao da gledam posto nesto ne volim filmove katastrofe ali sad posle Igine recenzije obavezno cu da gledam da vidim sta je tu sve smuckano
Na vrh
jojo385 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jojo385 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Prosinac/Dec.2025 u 09:15
Meni jedna stvar nije jasna. Zbog čega se Korejskoj kinematografiji pridaje toliki značaj na ovom sajtu ?. Isto tako značaj se pridaje i Indijskoj kinematografiji. Hajde da ne pominjemo Rusku kinematografiju koja je već odavnu izgubila kvalitet. Pogledao sam nekolcinu Korejskih filmova, i jedan Indijski film u ovoj godini. U Koreskim filmovima primjetim drugačiju vrstu patetike,drugačiju vrstu reakcije na iste probleme u životu, i ugasim. U nekim Korejskim filmovima možete vidjeti da gangsteri nemaju vatreno oružje, što nema veze sa zdravim razumom. U ovom vijeku gdje se postavlja pitanje kako ograničiti posjedovanje i upotrebu ličnog vatrenog oružja : gledamo u Korejskim filmovima i dramama kako se bande u Koreji sa milionskim budžetim obračunavaju sa sjekirama. Jel to nas Korejanci h.bavaju u mozak- I sve te Korejanske drame i ljubavne filmove i serije ne namjeravam gledati. Njihova patetika nije slična patetici Balkanskih ljudi. Živeći u Europi sa velikim utjecajem Hollywooda ipak smo dio toga, htjeli mi to priznati ili ne. Možda ovo netko "gura" da bi se "oslabio" utjecaj Hollywooda u Balkanskim zemljama,ali mislim da su to frustacije pojedinaca, .......želim vjerovati u to.
Na vrh
arzak View Drop Down
Active member
Active member

Status: Online
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj arzak Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Prosinac/Dec.2025 u 09:38
Hollywood sam sebe unistava. Ovo sto si ti napisao su totalne nebuloze.  Samo ti gledaj Hollywood i uzivaj. 
Na vrh
bgvracar View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bgvracar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Prosinac/Dec.2025 u 13:12
Originalno postovano od strane jojo385 jojo385 piše:

Meni jedna stvar nije jasna. Zbog čega se Korejskoj kinematografiji pridaje toliki značaj na ovom sajtu ?. Isto tako značaj se pridaje i Indijskoj kinematografiji. Hajde da ne pominjemo Rusku kinematografiju koja je već odavnu izgubila kvalitet. Pogledao sam nekolcinu Korejskih filmova, i jedan Indijski film u ovoj godini. U Koreskim filmovima primjetim drugačiju vrstu patetike,drugačiju vrstu reakcije na iste probleme u životu, i ugasim. U nekim Korejskim filmovima možete vidjeti da gangsteri nemaju vatreno oružje, što nema veze sa zdravim razumom. U ovom vijeku gdje se postavlja pitanje kako ograničiti posjedovanje i upotrebu ličnog vatrenog oružja : gledamo u Korejskim filmovima i dramama kako se bande u Koreji sa milionskim budžetim obračunavaju sa sjekirama. Jel to nas Korejanci h.bavaju u mozak- I sve te Korejanske drame i ljubavne filmove i serije ne namjeravam gledati. Njihova patetika nije slična patetici Balkanskih ljudi. Živeći u Europi sa velikim utjecajem Hollywooda ipak smo dio toga, htjeli mi to priznati ili ne. Možda ovo netko "gura" da bi se "oslabio" utjecaj Hollywooda u Balkanskim zemljama,ali mislim da su to frustacije pojedinaca, .......želim vjerovati u to.

Mislim da svoj utisak temeljiš na suviše malom uzorku korejskih filmova koje si odgledao. Ja sam počeo da obraćam pažnju na tu kinematografiju kao i na savremeni evropski film, onda kada sam shvatio da je holivudska produkcija u velikoj krizi poslednjih petnaestak godina. Taj talas je krenuo sa legendarnim blokbasterom Shiri iz 1999. Dosta korejskih filmova sam i sam preveo za ovaj sajt, doduše ne u rangu sada već legendarnog Kardiovaskularnog teroriste.

Južna Koreja ima najrestriktivnije zakone na svetu po pitanju nošenja vatrenog oružja privatnih lica. Zato ćeš videti noževe, sekire, bejzbol palice u njihovim filmovima, ali vrlo retko vatreno oružje.

Ako nije problem, možeš li orijentaciono reći koliko si korejskih filmova odgledao kao i da navedeš neke naslove istih. Kao osoba koja je dosada odgledala blizu 200 ostvarenja pomenute kinematografije, mogu i da dam neka usmerenja i preporuke. Moje subjektivno mišljenje (ljudi ne moraju da se slože sa istim) jeste da odlično rade trilere, istorijske spektakle, često i drame, dok mi se manje dopadaju njihovi gangsterski filmovi i SF-ovi koji znaju da budu konfuzni. Njihove ljubavne filmove nisam gledao osim možda par izuzetaka (My Sassy Girl, Windstruck).

Inače, ono što sam primetio, jeste da Korejci na jedan način rade filmove za ozbiljne filmske festivale a sasvim na drugi način, komercijalne blokbastere namenjene za box office. Prvi više sadrže umetničke komponente dok ovi drugi teže da zabave gledaoce.
Na vrh
beogradski View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Prosinac/Dec.2025 u 13:23
Bicu kratak. Nasao se na mojoj watch listi )
Na vrh
Shadow07. View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj Shadow07. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Prosinac/Dec.2025 u 20:03
Gledam rusku kinematografiju, evropsku savremenu i to, skandinavci kidaju sa serijama i filmovima,nesto nevolim amerikance ali se nadje poneki dobar film ili serija mada u zadnje vreme sve sto izbace je mltene tesko njesra ali verovatno u nedostatku zelje za koreancima od njih volim samo LG TV i Klime uredjaje a filmove malo bas i ne hahahahh, imaju mozda dobre stvari ali treba se resiti i poceti gledati i njih , ali sada trenutno uzivamo u svedskim, norveskim,danskim,francuskim projektima tako da koreanci mi jos nisu ni na mapi, a kako nisu 50 godina ko zna dali ce ikada , ali nikad se nezna mozda nesto i zaleti pa se okrenemo i tim projektima.....
Na vrh
Crimson Ghost View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj Crimson Ghost Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Prosinac/Dec.2025 u 20:34
@Shadow07..,grešiš, njihova starija ostvarenja su fenomenalna.
Na vrh
AlexDeLarge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Prosinac/Dec.2025 u 22:20

Dabome frustracije, šta drugo. 
Zaboravio si npr.  iransku kinematografiju i to forsiramo.
Ako ti korejski, indijski, ruski filmovi ne odgovaraju pa nemoj ih gledati,  a ti piši o recimo francuskim trilerima , Joxer će se oduševiti.

Na vrh
AlexDeLarge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Prosinac/Dec.2025 u 22:28
Originalno postovano od strane bgvracar bgvracar piše:

Mislim da svoj utisak temeljiš na suviše malom uzorku korejskih filmova koje si odgledao. Ja sam počeo da obraćam pažnju na tu kinematografiju kao i na savremeni evropski film, onda kada sam shvatio da je holivudska produkcija u velikoj krizi poslednjih petnaestak godina. Taj talas je krenuo sa legendarnim blokbasterom Shiri iz 1999. Dosta korejskih filmova sam i sam preveo za ovaj sajt, doduše ne u rangu sada već legendarnog Kardiovaskularnog teroriste.

Južna Koreja ima najrestriktivnije zakone na svetu po pitanju nošenja vatrenog oružja privatnih lica. Zato ćeš videti noževe, sekire, bejzbol palice u njihovim filmovima, ali vrlo retko vatreno oružje.

Ako nije problem, možeš li orijentaciono reći koliko si korejskih filmova odgledao kao i da navedeš neke naslove istih. Kao osoba koja je dosada odgledala blizu 200 ostvarenja pomenute kinematografije, mogu i da dam neka usmerenja i preporuke. Moje subjektivno mišljenje (ljudi ne moraju da se slože sa istim) jeste da odlično rade trilere, istorijske spektakle, često i drame, dok mi se manje dopadaju njihovi gangsterski filmovi i SF-ovi koji znaju da budu konfuzni. Njihove ljubavne filmove nisam gledao osim možda par izuzetaka (My Sassy Girl, Windstruck).

Inače, ono što sam primetio, jeste da Korejci na jedan način rade filmove za ozbiljne filmske festivale a sasvim na drugi način, komercijalne blokbastere namenjene za box office. Prvi više sadrže umetničke komponente dok ovi drugi teže da zabave gledaoce.

Zaboravio pored kardia i horor sekciju, romanse sam i ja preskakao ,  a zaboravio si i komedije meni se one sviđaju koliko mi se čini tebi ne.  Pored istorijske trilogije, mislim da ti je pun pogodak Maraton, kida , i tipa puppetov komentar necete dobiti tacan broj cackalica, vec nesto drugo...
Na vrh
bgvracar View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj bgvracar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Prosinac/Dec.2025 u 23:26
Horori su im onako, solidni, ne i vrhunski. Po meni je najbolji njihov horor "Train to Busan", mada mnogi hvale i The Wailing, ali meni iskreno taj nije legao. Solidni su Thirst, A Tale of two sisters, The Host, Alive, The Mimic...

Mala ispravka, preveo sam drugi i treći deo pomenute istorijske trilogije ("Admiral" je već bio preveden kad sam saznao za postojanje istog).

Za Maraton se slažem. Meni najbolja njihova drama, iako se to moje mišljenje ne bazira na velikom uzorku tog žanra.
Na vrh
jojo385 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jojo385 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Prosinac/Dec.2025 u 12:54
Samo da odgovorim ovim vrlim poznavaocima " SVETSKE KINEMATOGRAFIJE". Otvorite rubtiku " Najgledaniji filmovi u : Hrvatskoj, Srbiji ?". (BTW...ne vidim istu rubriku za BiH, Makedoniju, Sloveniju) .. i možete da vidite stvarne podatke. Ne pamtim kada sam pogledao Iranski film. Veličanje Korejske, Ruske,Indijske kinematografije naspram Hollywooda, pokazuje duboke osobne frustracije. u redovima prevodilaca. Pogledajte stastistiku u gledanju filmova u kinima. Nije bitno koje sam ja fillmove gledao, bitno je da me "hvatate" za sitnice a zanemarujete činjenicu koliko ljudi gleda Hollywood produkciju na Balkanu.
Na vrh
arzak View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj arzak Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Prosinac/Dec.2025 u 16:06

Samo da odgovorim ovim vrlim poznavaocima " SVETSKE KINEMATOGRAFIJE". Otvorite rubtiku " Najgledaniji filmovi u : Hrvatskoj, Srbiji ?". (BTW...ne vidim istu rubriku za BiH, Makedoniju, Sloveniju) .. i možete da vidite stvarne podatke. Ne pamtim kada sam pogledao Iranski film. Veličanje Korejske, Ruske,Indijske kinematografije naspram Hollywooda, pokazuje duboke osobne frustracije. u redovima prevodilaca. Pogledajte stastistiku u gledanju filmova u kinima. Nije bitno koje sam ja fillmove gledao, bitno je da me "hvatate" za sitnice a zanemarujete činjenicu koliko ljudi gleda Hollywood produkciju na Balkanu.
Batali vise kumim te bogom. Ljudi ovdje vole dobre filmove i boli ih k.... odakle dolaze. 
Na vrh
LjubicaSP View Drop Down
Moderator
Moderator
upir translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (2) Thanks(2)   Citiraj LjubicaSP Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Prosinac/Dec.2025 u 16:36
Što se tiče opšte rasprave o kinematografijama, mada ne gledam mnogo korejskih filmova, 
par dobrih je svojevremeno preveo prevodilac sinrazmetni.
Kad pomenuste "Admirala", postoji istoimena serija - proširena i po meni bolja verzija od filma.
Iranskih filmova ima i te kako dobrih, pa čak i nama malo poznatih kinematografija, 
recimo avganistanski Patient stone.

I molim vas, bez omalovažavanja bilo čijih stavova, sklonosti i ukusa:

1. Zabranjeno vrijeđanje članova foruma. 

Možete kritizirati nečije postupke ali ne i vrijeđati ih na osobnoj razini, po vjerskoj / nacionalnoj pripadnosti ili seksualnoj orijentaciji. 
Takav post će automatski završiti u trashu, a ukoliko se ponovi ista stvar, biti ćete izbačeni sa foruma, bez mogućnosti ponovog povratka.

Na vrh
TotenhemovFanatik View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj TotenhemovFanatik Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Prosinac/Dec.2025 u 00:39
Uz dužno poštovanje prema svim članovima, citirao bih svoj komentar ostavljen na jednom drugom postu, a tiče se korejske kinematografije.

Glavni razlog zašto mi na ovim prostorima ne volimo filmove iz jugoistočne Azije je upravo to što su nam te civilizacije daleke i strane. Neko sam ko obožava kulturu i naprednost tog dijela svijeta i smatram da od tih civilizacija imamo mnogo da naučimo i da su to najbolji, najvrijedniji i najkvalitetniji ljudi na svijetu. Japan i Koreja su nacije kojima se divim i bila bi mi čast da ih posjetim i da ih upoznam iz prve ruke. 

Međutim, njihova gluma nama djeluje kao preusiljena i čudna, da ne kažem da djeluje amaterski. Prosto, njihov način izražavanja, ali i doživljaj sedme umjetnosti su prilagođeni njihovoj kulturi. Pošto smo mi, sasvim prirodno, bliži zapadnoj kulturi, gledanje holivudskih ili zapadnoevropskih filmova je kao da gledamo nešto domaće. Čak šta više, bliskoistočni filmovi, koji dolaze iz iranske, sirijske, arapske kuhinje, takođe su mi vrlo bliski i veoma mi prijaju. Slično je i sa sjeverom Afrike, ali opet to je mediteranski stil, stvaran pod uticajem evropskih kolonizatora, pa je i to skoro kao domaće. Ali kad su u pitanju filmovi iz Japana, Koreje, Kine, veoma su teški za poklapanje sa našim senzibilitetom. Pored toga, oni često igraju na tu kartu specijalnih efekata, vizuelizacije, haosa, strahote, jeze, ali tako da to bude glavni segment filma i meni je taj njihov način rijetko kad prijao. Da budem iskren, takav pristup mi ne prija ni u Holivudu.

Međutim. s vremena na vrijeme se pojavi nešto poput Squid Game serije u čijim sam epizodama uživao tokom svake sekunde. Ili onog kinematografskog fenomena "Parasite", koji je jedna takva remekčurda, da sad zahvaljujući njemu, kompletna istočnoazijska kinematografija ima otvoren put ka svjetskom tržištu. 

Na vrh
kjovo View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj kjovo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Prosinac/Dec.2025 u 08:24
Jojo385
Kakva bre statistika i sta je najgledanije ,smesan si. Uzmi statistiku i vidi sta je najgledanije na Tv,Grand,Parovi i sl. hoces da kazes da ne cenimo i kvalitete toga. Daj batali vise pljuvanje po ukusima drugih,u redu volis Holivudske filmove ,tvoja stvar ali ne znaci da nista drugo ne valja i da imas pravo da omalovazavas druge .
Dosadio si brate svima.
Na vrh
Shadow07. View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Shadow07. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Prosinac/Dec.2025 u 21:28
Posle odgldanih 50 hiljada holivudskih filmova malo se umori covek od svega toga , pa pnda predje na nesto drugacije, skandinavci, francuzi , rusi, svako po svom ukusu , kao sto je (mozda netvrdim) vrhunac u muzici kad neko slusa rock,blues, heavy metal i onda posle svega predje na jazz, eto ja sam tako nesto uradio ali u svetu filma, (inace dzez organski ne ponosim i jedina muzika za mene koja me i dalje radi je hard rock) ali sto se tice ukusa svako neka gleda sta zeli, ali niko nikada u nijednom slucaju nemoze nikoga da proziva zasto nesto gleda a on negleda, i statistika je mozda za nesto kao kolko je zagadjen vazduh danas u gradu ali u filmovima koga to briga hahah svako nek uziva u onome sto njemu odgovara .....
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Prosinac/Dec.2025 u 22:03
Originalno postovano od strane Shadow07. Shadow07. piše:

Posle odgldanih 50 hiljada holivudskih filmova malo se umori covek od svega toga , pa onda predje na nesto drugacije...

O, veruj mi da gotovo niko na planeti nije odgledao 50 000 filmova, kamoli hollywoodskih, mada slatko zvuči, ne kažem 🤣
Sigurno da ima nemalo ljudi koji nemaju posao 40ak-50-ak godina, ne zanima ih ljubav, porodica, hobiji, preporučeni san, nikada nisu neraspoloženi za filmove, ne gledaju tv, sport, nemaju problema koji bi ih odvlačili od ekrana, ne izlaze napolje, vezani su za krevet, opsesivno gledaju filmove, makar 3 dnevno tokom mnogo, mnogo decenija, i opet ne bi mogli da postignu ni blizu takve cifre, koliko god nemali život, prosto bi neko sa toliko ljubavi/strasti/opsesije prema filmu, neizostavno gledao/la i gomilu filmova po dva, tri, šest puta, odavno bi prešao na filmove drugih zemalja, i ponovo bi sa mukom stigao/la do 50 000 odgledanih filmova, kamoli različitih ili samo hollywoodskih. 😂

Posvetih filmu život, i ne znam niti sam ikada čuo za ikoga ko bi bio blizu i polovine te cifre. Previše je to sati posvećenih različitim filmovima, fizički i vremenski u teoriji, matematički, je nekako i izvodljivo, čovek od makar 70 god koji je makar 45 god imao pristup tehnici i ogromnom izboru filmova na dnevnom nivou, no u praksi verujem da bi bilo prilično sumanuto, i više od opsesije, sigurno vrlo specifične psihe da bi se ostvarilo.
Lepo zvuči, priznajem, tužno ali lepo. Mogao bih da zamislim takvo biće, no to je pre zbog moje žive mašte nego do toga da verujem odveć u postojanje takvih ljudi na svetu.

Ažurirao puppet_master - 24.Prosinac/Dec.2025 u 22:16
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (2) Thanks(2)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Prosinac/Dec.2025 u 22:14
Pisah svojevremeno o dokumentarcu, "Cinemania" (2002), koji prati nekolicinu opsesivnijih filmofila, rekoh iznad, koliko mi je lepa tolika ljubav (iako nije to baš najpreciznija reč) prema filmu, opet je i tužno, ništa ne bi trebalo toliko da okupira ljude, da im oduzme život do te mere.
Ne znam sada gde piskarah to, ima tome godina, verovatno u "Dnevniku gledanja filmova" ili možda čak u onoj "Preporuči dokumentarac" temi,
Kako bilo, nebitne su moje misli, bacite pogled na taj film. 👍
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  123 4>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,313 sekundi.