| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Pop-ikona najgledaniji u Slovačkoj (06.08.2025.) | BA | HR | MK | RS | SI | |
Odgovori
|
| Korisnik | |
beogradski
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Pridružen: 03.Prosinac/Dec.2011 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 175 |
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Tema: Pop-ikona najgledaniji u Slovačkoj (06.08.2025.)Objavljeno: 06.Kolovoz/Aug.2025 u 19:49 |
|
Gledacu. Ijao jao jao, pa kako ''mi'', u prevodu EX YU ne znamo, zapravo, nemamo pojma da docaramo atmosferu da se vratimo hronoloski u te i te godine. Sramota za EX YU jer ovde ne pisemo o britanskoj kinematografiji ili francuskoj ili spanskoj ili italijanskoj vec ipak slovackoj. Mi samo znamo Udba, DB, HDZ i sl. I naravno, kriminalci i neke pevaljke i obavezna politika. S oprostenjem j....a vas politika vise da vas j....a. Sorry na recniku, nadam se da necu dobiti BAN
|
|
![]() |
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 77219 |
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 06.Kolovoz/Aug.2025 u 20:11 |
|
Koji smo sada to pa "mi" 😂😂
Ta pišemo o britanskim, španskim i italijanskim filmovima, svuda po forumu. Pa čak su i ovi članci krcati vestima sa svih filmskih strana. Ako pa pričaš o medijima ili bog te pita kojoj već sredini, oko toga već ne znam išta, mada kakve to ionako veze ima sa ovim člankom i svim tim britanskim, španskim, italijanskim filmovima koji, dakle, ne fale. Kakva tek politika 😂 Pride i svako zarađuje kako ume ili mora, opet ne vidim vezu sa nekim tamo slovačkim šlager pevačem (ili šta već da sviraju i pevaju trubaduri u filmu iz vesti, ne čita mi se članak baš). |
|
![]() |
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 77219 |
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 06.Kolovoz/Aug.2025 u 21:15 |
|
Vrlo verovatno se to sve odnosilo na domaće filmove, njihove teme valjda, ko će ga znati.
|
|
![]() |
|
beogradski
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 03.Prosinac/Dec.2011 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 175 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 07.Kolovoz/Aug.2025 u 12:43 |
|
''Mi'', u prevodu EX YU
|
|
![]() |
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 07.Kolovoz/Aug.2025 u 23:21 |
|
Tako si i iznad napisao isto, nego nisam odmah povezao da li misliš na forum ili ovdašnje filmove, možda i nešto treće. Lakše bi bilo da je stajalo "ovdašnji autori svojim filmovima..." pa onda to sve "ne znaju po meni da dočaraju atmosferu tih i tih godina", nekim već svojim rečima, kako bi bilo preciznije. To sve "mi ne znamo..." a ne pominju se autori ni filmovi, me je pogubilo 😂
Nikako ne mogu sebe povezati sa ovdašnjim filmovima, kontam da su to "oni" a ne "mi", ne snimam ja išta, šta imam sa izborom njihovih tema, time mi je u startu teže da na prvu razumem na šta se odnosilo to sve iznad 😂😂 Nebitno sada, povezah nekako naknadno, nisu to moje teme pa da ne brljam bez veze sada. 😊 |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |