Pop-ikona najgledaniji u Slovačkoj (06.08.2025.)
Web: Titlovi.com
Kategorija: Filmovi i serije
Ime foruma: Komentari na članke
Opis foruma: Komentari na objavljene članke i blogove
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=107192
Datum ispisa: 30.Lipanj/Jun.2026 u 13:12 Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com
Tema: Pop-ikona najgledaniji u Slovačkoj (06.08.2025.)
Objavio: beogradski
Tema: Pop-ikona najgledaniji u Slovačkoj (06.08.2025.)
Datum objave: 06.Kolovoz/Aug.2025 u 19:49
|
Gledacu. Ijao jao jao, pa kako ''mi'', u prevodu EX YU ne znamo, zapravo, nemamo pojma da docaramo atmosferu da se vratimo hronoloski u te i te godine. Sramota za EX YU jer ovde ne pisemo o britanskoj kinematografiji ili francuskoj ili spanskoj ili italijanskoj vec ipak slovackoj. Mi samo znamo Udba, DB, HDZ i sl. I naravno, kriminalci i neke pevaljke i obavezna politika. S oprostenjem j....a vas politika vise da vas j....a. Sorry na recniku, nadam se da necu dobiti BAN
|
Odgovori:
Objavio: puppet_master
Datum objave: 06.Kolovoz/Aug.2025 u 20:11
Koji smo sada to pa "mi" 😂😂
Ta pišemo o britanskim, španskim i italijanskim filmovima, svuda po forumu. Pa čak su i ovi članci krcati vestima sa svih filmskih strana.
Ako pa pričaš o medijima ili bog te pita kojoj već sredini, oko toga već ne znam išta, mada kakve to ionako veze ima sa ovim člankom i svim tim britanskim, španskim, italijanskim filmovima koji, dakle, ne fale. Kakva tek politika 😂 Pride i svako zarađuje kako ume ili mora, opet ne vidim vezu sa nekim tamo slovačkim šlager pevačem (ili šta već da sviraju i pevaju trubaduri u filmu iz vesti, ne čita mi se članak baš).
|
Datum objave: 06.Kolovoz/Aug.2025 u 21:15
|
Vrlo verovatno se to sve odnosilo na domaće filmove, njihove teme valjda, ko će ga znati.
|
Objavio: beogradski
Datum objave: 07.Kolovoz/Aug.2025 u 12:43
Datum objave: 07.Kolovoz/Aug.2025 u 23:21
Tako si i iznad napisao isto, nego nisam odmah povezao da li misliš na forum ili ovdašnje filmove, možda i nešto treće. Lakše bi bilo da je stajalo "ovdašnji autori svojim filmovima..." pa onda to sve "ne znaju po meni da dočaraju atmosferu tih i tih godina", nekim već svojim rečima, kako bi bilo preciznije. To sve "mi ne znamo..." a ne pominju se autori ni filmovi, me je pogubilo 😂
Nikako ne mogu sebe povezati sa ovdašnjim filmovima, kontam da su to "oni" a ne "mi", ne snimam ja išta, šta imam sa izborom njihovih tema, time mi je u startu teže da na prvu razumem na šta se odnosilo to sve iznad 😂😂
Nebitno sada, povezah nekako naknadno, nisu to moje teme pa da ne brljam bez veze sada. 😊
|
|