Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Le comte de Monte-Cristo AKA The Count of Monte-Cristo (2024)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Le comte de Monte-Cristo AKA The Count of Monte-Cristo (2024)

Le Comte de Monte-Cristo

Le Comte de Monte-Cristo (2024)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Grof Monte Cristo

Godina:

2024

Žanr:

drama, akcija, avantura

Trajanje:

178 min

Režija:

Alexandre de La Patellière
, Matthieu Delaporte

Scenarij:

Alexandre Dumas
, Alexandre de La Patellière
, Matthieu Delaporte

Glavne uloge:

Bernard Blancan
  >  Le père Dantès
Pierfrancesco Favino
  >  Abbé Faria
Laurent Lafitte
  >  Gérard de Villefort
Patrick Mille
  >  Danglars
Julien De Saint Jean
  >  Andréa
Delphine Broussous
  >  Yolande
Anaïs Demoustier
  >  Mercédès Herrera
Stéphane Varupenne
  >  Caderousse
Joachim Simon
  >  Maximilien Morrel
Julie De Bona
  >  Victoria
Matthew T. Reynolds
  >  Additional Voices
Pierre Niney
  >  Edmond Dantès
Bastien Bouillon
  >  Fernand de Morcef
Vassili Schneider
  >  Albert
Antoine Menard
  >  avocat Danglars
Lily Dupont
  >  Suzanne
Anamaria Vartolomei
  >  Haydée
Oscar Lesage
  >  Maximilien Morrel
Adèle Simphal
  >  Angèle
Abde Maziane
  >  Jacopo
Marie Narbonne
  >  Eugénie Danglars

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
jojo385 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jojo385 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Le comte de Monte-Cristo AKA The Count of Monte-Cristo (2024)
    Objavljeno: 10.Studeni/Nov.2024 u 10:16
Poznata prica,ljubav,osveta,mrznja,oprastanje itd. Dobro obradjeno za ljubitelje navedenih zanrova. Preporuka
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Studeni/Nov.2024 u 12:44
Bolji od Chamberlainove, Cviezelove ili Depardieove verzije?
Vjerniji knjizi od navedene tri?
Na vrh
Mizi View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mizi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Studeni/Nov.2024 u 13:10
Nadam se da će svake naredne godine snimiti rimejk rimejka prikvela sikvela po ovom kultnom romanu kojeg/kog nikad nisam pročitao.
Niti ću.

Na vrh
nosundayfear View Drop Down
Uploader
Uploader

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nosundayfear Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Studeni/Nov.2024 u 14:33
Originalno postovano od strane JoxerTM JoxerTM piše:

Bolji od Chamberlainove, Cviezelove ili Depardieove verzije?
Vjerniji knjizi od navedene tri?

Ma, sve što je bitno su ispreskakali. Na robiji je bio jedva tri minuta :)
Al zato kadrova iz visine ima ihaha.

Depardijevu verziju sam samo pokušao da gledam, ali nisam uspeo dalje od par minuta, jer nikako mi se nije uklapalo da osoba od 200 kila glumi Monte Krista, pa ne mogu da sudim o toj verziji, ali od tih ponuđenih, ioako je najkraća, biram Čemberlejn verziju, jer ima najviše duha knjige.
Inače, mala zanimljivost za tu verziju. Luis Jordan tu glumi De Villeforta, a u francuskom Monte Kristu iz '61 je Edmond Dantes/grof.

Što se tiče praćenja knjige dobra je miniserija

The Count of Monte Cristo (1964)

Ali većinom je snimano u studiju, pa nije nešto na oko.
Clouds come floating into my life, no longer to carry rain or usher storm, but to add color to my sunset sky.

Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Studeni/Nov.2024 u 19:18
Hvala.
Na vrh
Tomy45 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Tomy45 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Studeni/Nov.2024 u 21:18
Ja sam čitao knjigu , i naravno Alan Ford verziju.Najbolja je prva verzija filma ovo sve ostalo je bez veze...
Na vrh
Shadow07. View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Shadow07. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Studeni/Nov.2024 u 23:51
Pa i nije los film, mozda je rimejk na rimejku itd itd ali jako lepo snimljeno, lepo sve odradjeno, glumci na nivou, svi znamo pricu ali ipak neki novi pogled i pristup svemu tome sto je proizaslo iz knjige, 3 sata meni licno nije bilo predugo , jedan nov nacin prikaza necega koje mi stariji znamo napamet a i sve verzije, ko nije gledao(ako ima nekog) moze da se zabavi ...
Na vrh
Cibalius View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Cibalius Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Studeni/Nov.2024 u 22:37
Najlošija verzija filma grof Monte Cristo
Na vrh
Djurowsky View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Djurowsky Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Studeni/Nov.2024 u 10:45
Odličan! Film traje tri sata, i bio sam uvjeren da ćemo ga morati pogledati u dvije ili čak tri večeri, no ipak film nas je zalijepio za ekran. Jedina zamjerka je taj njegov incognito, prekrivanje svog identiteta nekakvim maskama kojih se ni Tom Cruise u Mission Impossible nebi posramio, al ajde dobro nek im bude. Film me zadržao pred ekranom tri ure, to dovoljno govori. 7.5/10
Na vrh
arzak View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj arzak Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Prosinac/Dec.2024 u 17:02
Najgora adaptacija. Ocene su me zajebale da pogledam. 
Na vrh
marcobobby View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj marcobobby Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Sijecanj/Jan.2025 u 13:56
Definitvno jedna od najboljih ekranizacija poznatog književnog klasika. Za mene je pravo otkriće Pierre Niney, jer je tako sugestivno oživeo lik nepravedno optuženog Dantesa. Tehnički detalji na vrhunskom nivou, što je opravdalo visok budžet za standarde francuskle kinematografije. Obavezna lektira za sve ljubitelje filmske umetnosti.
Na vrh
Vilin View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj Vilin Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Veljaca/Feb.2025 u 15:24
Izvanredno! Odlična produkcija, sjajni kostimi, scenografija, gluma ...
Na vrh
IgaBiva View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj IgaBiva Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Veljaca/Feb.2025 u 18:42
Pa, ok je. Nisam siguran baš da je bolje od prethodnih verzija, ali svakako da je filmovanje ovog klasika vredno zbog novih generacija...
Na vrh
dzindzin16 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dzindzin16 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Veljaca/Feb.2025 u 11:54
Prekinuo sam nakon sat vremena.Nesto mi se nije dalo da nastavljam.Prica je poznata a ovde nisam video nista posebno i drugacije, da bih blejao preko 3h uz njega.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,195 sekundi.