Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Pomoć
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Pomoć

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
crony View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj crony Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Pomoć
    Objavljeno: 12.Rujan/Sep.2006 u 11:12
Pozdrav svima!!
Ja sam novi član i eto odmah pitanja!?
Gdje mogu naći dobar Editor subtitle za DVD,naravno da je free po mogućnosti.
Hvala............... 
crony
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Rujan/Sep.2006 u 11:28
SubRip
E sad koja verzija , odluči sam... Link ti je za verziju 1.50 beta 3...
Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
BSTD :)

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Rujan/Sep.2006 u 13:32
Originalno postovano od strane crony crony piše:

Pozdrav svima!!
Ja sam novi član i eto odmah pitanja!?
Gdje mogu naći dobar Editor subtitle za DVD,naravno da je free po mogućnosti.
Hvala............... 

A što bi ti to editirao?
Ili bi samo vadio titlove s dvd-ova?
Na vrh
crony View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj crony Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Rujan/Sep.2006 u 17:18
Kada konvertiram DiVix u DVD sa AVI-programom i onda želim ubaciti titlove, recimo koje sam skinuo na Hrvatskom jeziku i to je to...........

Ažurirao crony
crony
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Rujan/Sep.2006 u 23:43
aha... e pa tako reci... Hoćeš da od DivX napraviš DVD, ali da ima naše prevode?
Na vrh
nikica008 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nikica008 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Rujan/Sep.2006 u 01:07
pa ubacit titl u dvd je malo teži postupak ali imas dobre tutorijale
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Rujan/Sep.2006 u 23:59
Ne, ne treba njemu da ubacuje prevod , već da napravi DVD film od DivX, sa izbornikom za prevod....Jel tako?
Ali pošto se lik ne javlja metar i po dana, to ga više i ne zanima
Na vrh
crony View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj crony Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Rujan/Sep.2006 u 10:55
Ma evo lika i poučite me gdje trebam što skinuti,radi se pa ne stignem sve ........................hvala
crony
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Rujan/Sep.2006 u 20:36
Pa moj omiljeni je Nero Vision Express... Ide u paketu sa Nero-m.. u kombinaciji sa ffdshow-om. Međutim on lepi prevod na film. Za drugačije pravljenje DVD od DivX možeš koristiti: najjednostavniji DivxToDvd, složeniji: Ulead DVD Workshop 2
Uostalom , baci pogled ovde, možda nađeš nešto zanimljivo....
Na vrh
ClarkKent View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ClarkKent Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Rujan/Sep.2006 u 13:35
A ako trebas bas za ubacivanje titlova u dvd film i pravljenje izbornika najbolji ti je dvd lab pro,program je fenomenalan,samo da bi ubacio film u taj program moras ga prvo demuxat s dvd decrypterom.Ako te zanima reci pa cu ti sve detaljno objasnit u mailu.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 2,562 sekundi.