| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
|
Odgovori
|
Stranica 123> |
| Korisnik | |||
Mizi
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Pridružen: 22.Travanj/Apr.2009 Lokacija: Ćoposlavija Status: Offline Points: 2367 |
Tema: Benelux i prevodiObjavljeno: 25.Lipanj/Jun.2024 u 19:20 |
||
|
Od danas dajem ocenu 1 za svaki postavljen prevod ovog člana koji se zove Benelux, jer ne piše o kom ripu se radi.
Beobrazluk ili teranje inata? Molim admine da se pozabave sa dotičnim članom i opomenu ga da napiše za koju vrstu ripa je prevod postavljen, usklađen, itd... |
|||
![]() |
|||
iromafia111
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda Pridružen: 05.Ožujak/Mar.2007 Lokacija: Učkurbekistan Status: Offline Points: 72027 |
Objavljeno: 25.Lipanj/Jun.2024 u 19:45 |
||
|
Bez ljutnje, ali to mi se čini malo pretjerano. Nemojmo nikada zaboraviti ono "titlove dobivate besplatno". Možda stvarno ne zna o kojoj se verziji radi, možda je lijen napisati, možda su u šumi... Dati jedinicu titlu samo zato jer se ne zna za koju je verziju je jednako neopravdano kao i dati peticu titlu koji savršeno odgovara nekoj verziji jer smisao ocjenjivanja titlova ja da se korisnicima da informacija o kvaliteti prijevoda, a ne o verziji videa. Što će biti kasnije? Hoćeš li ti (ili netko drugi) početi lupati jedinice horor filmovima jer ih ne voliš? Drago mi (nam) je da ljudi misle da je ovo jedna velika tvornica titlova u kojoj rade profesionalci koji se ničim drugim ne bave, ali istina je potpuno drugačija.
Ažurirao iromafia111 - 25.Lipanj/Jun.2024 u 20:02 |
|||
![]() ![]() ![]()
|
|||
![]() |
|||
Mizi
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 22.Travanj/Apr.2009 Lokacija: Ćoposlavija Status: Offline Points: 2367 |
Objavljeno: 25.Lipanj/Jun.2024 u 20:01 |
||
|
Ako je Benelux AI, onda se izvinjavam.
U suprotnom je čist amaterizam i pitanje o čemu se tu radi zapravo? Neka nam makar ostavi link odakle skida filmove, da znamo i mi mučenici gde da ih skinemo, pošto bi voleli da gledamo to što je prevedeno. Makar mi što slabo baratamo sa stranim jezicima. |
|||
![]() |
|||
iromafia111
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda Pridružen: 05.Ožujak/Mar.2007 Lokacija: Učkurbekistan Status: Offline Points: 72027 |
Objavljeno: 25.Lipanj/Jun.2024 u 20:04 |
||
Da, svi smo mi ovdje amateri. Neki bolji, neki lošiji, ali sve je amaterski.
Tu dolazi do izražaja onaj dio Pravila koji kaže da nema piraterije i postavljanja linkova. To je ta tanka linija između "legalnog biznisa" i piraterije.
|
|||
![]() ![]() ![]()
|
|||
![]() |
|||
Mizi
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Objavljeno: 25.Lipanj/Jun.2024 u 20:15 |
||
|
Onda sam ja legalno iz biznisa prema pitateriji dao ocenu 1.
Šta sad, treba da skinem nekoliko verzija jednog filma ili dokumentarca i da proveravam za koju verziju ripa paše prevod? Isto taj što je dao ocenu 5, neka napiše kako proverava kvalitet prijevoda, sinhronizaciju, što god i na osnovu čega, tj. koje verzije ripa skida? Pošto ne piše, ne znam da li me kapira vasiona??? Želim objašnjenja, ne izgovore. |
|||
![]() |
|||
iromafia111
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Objavljeno: 25.Lipanj/Jun.2024 u 20:26 |
||
|
Evo objašnjenja. Uhvati se posla. Probaj mjesec dana pratiti tko što postavlja, bez obzira bio prevoditelj ili običan član i šalji im poruke za svaki put kad ne napišu verziju ili FPS, a za to ćeš dobiti jednaku naknadu kao i mi (čitaj: nula bodova). A za namjerno davanje loših ocjena ili komentara također postoji lijek. Zove se žuti karton, crveni ili suspenzija člana.
|
|||
![]() ![]() ![]()
|
|||
![]() |
|||
Mizi
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Objavljeno: 25.Lipanj/Jun.2024 u 22:41 |
||
|
A za namerno davanje dobrih ocena, kakva kazna slijedi???
Ne razumem, ovo je debeli propust administracije, očigledno je Benelux zaštićen, i može da radi što hoće. Bitno da se brišu moje ocene, a njegove koje je verovatno sam sebi dodelio ostaju. Ravnopravno, nema šta. Najbolje je krivicu svaliti na nekog drugog.... |
|||
![]() |
|||
drdamjan
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Approval team
Pridružen: 02.Studeni/Nov.2005 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 2471 |
Objavljeno: 25.Lipanj/Jun.2024 u 22:47 |
||
|
|||
![]() |
|||
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 77201 |
Objavljeno: 25.Lipanj/Jun.2024 u 22:56 |
||
|
Ama ne daj se toliko tome svemu Mizi, šta se kidaš, šta će ti tenzije ionako. Tip verovatno i uzme titlove negde gde ne piše rip, šta da lupeta napamet ionako, zalome se takvi titlovi. Ne radi sigurno to namerno da bi ikoga nervirao. Dok kada ga juriš i nabijaš kečeve, može ispasti da ga progoniš, a sami titlovi mogu biti dobri pa je svakako greota da im nabijaš kečeve. Šta su oni siroti krivi ako su kakva kopilad, siročad, bez krštenice, ukrali ti čitav dan nerava zaboga, šta je tu bitnije živaca.
Naravno da ti može komplikovati to kada ne znaš za koji rip odgovaraju, ali nije smak sveta. Eto dao si to na znanje, makar se ne nerviraj i ne moraš unedogled o tome samo
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
iromafia111
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Objavljeno: 25.Lipanj/Jun.2024 u 23:01 |
||
Još nismo imali slučaj da je netko izjavio "E baš ću i dalje davati petice" nakon što smo mu objasnili da titl ne zaslužuje tako dobru ocjenu, ali vidim da bi ti mogao biti prvi koji će napraviti suprotno.
Ako je ovo "debeli" propust administracije, onda odgovorno tvrdim da smo blizu savršenstvu.
Tako je i ti svaljuješ na nas umjesto da čovjeku za svaki postavljeni titl pošalješ poruku s pitanjem "Za koju je ovo verziju?" ili jednostavno prestaneš koristiti njegove titlove.
Ažurirao iromafia111 - 25.Lipanj/Jun.2024 u 23:10 |
|||
![]() ![]() ![]()
|
|||
![]() |
|||
JoxerTM
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Objavljeno: 25.Lipanj/Jun.2024 u 23:53 |
||
|
Ma daj kakav Benelux... Ja imam problem s nekim likom koji postavi titlove i napiše za koji su rip, a nisu za taj nego ko zna za koji, ne pašu ni na jedan normalni (vjerojatno su za posrane camove koji niko normalan ne dira).
Samo eto, ne da mi se pisati svaki put nego syncam sam ako mi se da, ako mi se ne da obrišem film i dobro. Pa neću ovisiti o nekakvom bezveznjaku koji nije ni provjerio šta uploada nego isisa npr. YTS iz malog prsta u opis titla. |
|||
![]() |
|||
kadetoni
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Moderator
Pridružen: 02.Sijecanj/Jan.2014 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 14940 |
Objavljeno: 26.Lipanj/Jun.2024 u 00:11 |
||
Evo, ja ti kao savet dajem upravo to što si napisao. Potrudi se malo, potraži i objavi za koju je verziju i pomoći ćeš nekom sledećem konzumentu titlova. I tako ćeš doprineti sajtu sa kojeg za "dž" skidamo prevode. I na taj način ćeš bar malo uvideti koliko truda nam neko poklanja. ![]() |
|||
![]() |
|||
jojo385
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Objavljeno: 26.Lipanj/Jun.2024 u 03:04 |
||
|
Greenfish Subtitle Player - koristan.
|
|||
![]() |
|||
iromafia111
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Objavljeno: 26.Lipanj/Jun.2024 u 08:38 |
||
|
Mizi je dobio poruku u kojoj je odgovor odakle su titlovi. Sad očekujem komentar i ispriku za onaj dio "Ne razumem, ovo je debeli propust administracije, očigledno je Benelux zaštićen, i može da radi što hoće.".
![]() Ažurirao iromafia111 - 26.Lipanj/Jun.2024 u 08:50 |
|||
![]() ![]() ![]()
|
|||
![]() |
|||
JoxerTM
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Objavljeno: 26.Lipanj/Jun.2024 u 11:52 |
||
|
Baš jesi optimist. Ja na tvom mjestu ne bih očekivao ništa osim pičkaranja.
![]() |
|||
![]() |
|||
iromafia111
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Objavljeno: 26.Lipanj/Jun.2024 u 12:56 |
||
|
Vječiti optimist poput mene očekuje nešto u stilu "Jbg, narode, pretjerao sam. Uhvatila me nogometna groznica." ili nešto u tom stilu.
![]() |
|||
![]() ![]() ![]()
|
|||
![]() |
|||
kvrle
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Moderator
Pridružen: 25.Studeni/Nov.2009 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 1711 |
Objavljeno: 26.Lipanj/Jun.2024 u 20:11 |
||
|
Čovek je našao načina da ripuje prevode sa jedne platforme koja emituje filmove. Dakle, on ne može napisati koji je rip, ali je prevod sigurno dobar i titl pristojno urađen. Mizi, ako želiš da pomogneš, skini koju god hoćeš verziju tog filma pa sinhronizuj prevod za nju i postavi ga ovde sa oznakom ripa. To je posao od 5 minuta, a svi će ti biti zahvalni. Ažurirao kvrle - 27.Lipanj/Jun.2024 u 10:03 |
|||
It's better to burn out, than to fade away!
|
|||
![]() |
|||
iromafia111
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Objavljeno: 26.Lipanj/Jun.2024 u 20:18 |
||
|
Lakše je dati jedinicu i tvrditi da je cijeli svijet protiv tebe.
![]() |
|||
![]() ![]() ![]()
|
|||
![]() |
|||
Mizi
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Objavljeno: 26.Lipanj/Jun.2024 u 21:20 |
||
|
Šta ste se bre raspisali, gori ste od Koje!
|
|||
![]() |
|||
JoxerTM
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Objavljeno: 26.Lipanj/Jun.2024 u 23:06 |
||
|
Ko je Koje?
|
|||
![]() |
|||
Odgovori
|
Stranica 123> |
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |