Ispiši stranicu | Zatvori Prozor

Benelux i prevodi

Web: Titlovi.com
Kategorija: SAJT I FORUM
Ime foruma: Predlozi, pitanja, problemi, kritike...
Opis foruma: Ovdje nas možete pohvaliti, pokuditi, predložiti nešto ili pitati za probleme, ali isključivo u vezi foruma. Ovo nije mjesto za potražnju prijevoda i pitanja kad će se neki pojaviti!
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=105597
Datum ispisa: 22.Srpanj/Jul.2026 u 22:30
Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com

Tema: Benelux i prevodi
Objavio: Mizi
Tema: Benelux i prevodi
Datum objave: 25.Lipanj/Jun.2024 u 19:20
Od danas dajem ocenu 1 za svaki postavljen prevod ovog člana koji se zove Benelux, jer ne piše o kom ripu se radi.
Beobrazluk ili teranje inata?

Molim admine da se pozabave sa dotičnim članom i opomenu ga da napiše za koju vrstu ripa je prevod postavljen, usklađen, itd...

Odgovori:
Objavio: iromafia111
Datum objave: 25.Lipanj/Jun.2024 u 19:45
Bez ljutnje, ali to mi se čini malo pretjerano. Nemojmo nikada zaboraviti ono "titlove dobivate besplatno". Možda stvarno ne zna o kojoj se verziji radi, možda je lijen napisati, možda su u šumi...

Dati jedinicu titlu samo zato jer se ne zna za koju je verziju je jednako neopravdano kao i dati peticu titlu koji savršeno odgovara nekoj verziji jer smisao ocjenjivanja titlova ja da se korisnicima da informacija o kvaliteti prijevoda, a ne o verziji videa. Što će biti kasnije? Hoćeš li ti (ili netko drugi) početi lupati jedinice horor filmovima jer ih ne voliš?

Drago mi (nam) je da ljudi misle da je ovo jedna velika tvornica titlova u kojoj rade profesionalci koji se ničim drugim ne bave, ali istina je potpuno drugačija.

-------------

Datum objave: 25.Lipanj/Jun.2024 u 20:01
Ako je Benelux AI, onda se izvinjavam.
U suprotnom je čist amaterizam i pitanje o čemu se tu radi zapravo?
Neka nam makar ostavi link odakle skida filmove, da znamo i mi mučenici gde da ih skinemo, pošto bi voleli da gledamo to što je prevedeno.
Makar mi što slabo baratamo sa stranim jezicima.

Datum objave: 25.Lipanj/Jun.2024 u 20:04
Originalno postovano od strane Mizi Mizi piše:

U suprotnom je čist amaterizam i pitanje o čemu se tu radi zapravo?

Da, svi smo mi ovdje amateri. Neki bolji, neki lošiji, ali sve je amaterski.

Neka nam makar ostavi link odakle skida filmove, da znamo i mi mučenici gde da ih skinemo, pošto bi voleli da gledamo to što je prevedeno.

Tu dolazi do izražaja onaj dio Pravila koji kaže da nema piraterije i postavljanja linkova. To je ta tanka linija između "legalnog biznisa" i piraterije.

-------------

Datum objave: 25.Lipanj/Jun.2024 u 20:15
Onda sam ja legalno iz biznisa prema pitateriji dao ocenu 1.
Šta sad, treba da skinem nekoliko verzija jednog filma ili dokumentarca i da proveravam za koju verziju ripa paše prevod?

Isto taj što je dao ocenu 5, neka napiše kako proverava kvalitet prijevoda, sinhronizaciju, što god i na osnovu čega, tj. koje verzije ripa skida?
Pošto ne piše, ne znam da li me kapira vasiona???

Želim objašnjenja, ne izgovore.

Datum objave: 25.Lipanj/Jun.2024 u 20:26
Evo objašnjenja. Uhvati se posla. Probaj mjesec dana pratiti tko što postavlja, bez obzira bio prevoditelj ili običan član i šalji im poruke za svaki put kad ne napišu verziju ili FPS, a za to ćeš dobiti jednaku naknadu kao i mi (čitaj: nula bodova).

A za namjerno davanje loših ocjena ili komentara također postoji lijek. Zove se žuti karton, crveni ili suspenzija člana.

-------------

Datum objave: 25.Lipanj/Jun.2024 u 22:41
A za namerno davanje dobrih ocena, kakva kazna slijedi???

Ne razumem, ovo je debeli propust administracije, očigledno je Benelux zaštićen, i može da radi što hoće.
Bitno da se brišu moje ocene, a njegove koje je verovatno sam sebi dodelio ostaju.

Ravnopravno, nema šta.
Najbolje je krivicu svaliti na nekog drugog....

Objavio: drdamjan
Datum objave: 25.Lipanj/Jun.2024 u 22:47

Šta sad, treba da skinem nekoliko verzija...

naravno, skini nekoliko verzija, 
neće ti taj Benelux umjesto tebe. 
Što ako je film dobio s nečijeg harda, laptopa, CD-a? 
I nema pojma koja je verzija. 
Ili je title prepisan s neke TV? 
Problem s legalnošću? 
Postoji milijun razloga zašto nije postavio release. 
Osobno sam postavio puno titlova bez verzije, 
jer nekoć se to nije ni pitalo. 

Puno ti želiš. 
A ja želim da kad pronađeš/uštimaš/riješiš da TI 
napišeš/komentiraš/budeš produktivam. 
Pridonesi nešto. 

-------------
https://www.youtube.com/watch?v=GGubts0G-xk" rel="nofollow - https://www.youtube.com/watch?v=GGubts0G-xk

Objavio: puppet_master
Datum objave: 25.Lipanj/Jun.2024 u 22:56
Ama ne daj se toliko tome svemu Mizi, šta se kidaš, šta će ti tenzije ionako. Tip verovatno i uzme titlove negde gde ne piše rip, šta da lupeta napamet ionako, zalome se takvi titlovi. Ne radi sigurno to namerno da bi ikoga nervirao. Dok kada ga juriš i nabijaš kečeve, može ispasti da ga progoniš, a sami titlovi mogu biti dobri pa je svakako greota da im nabijaš kečeve. Šta su oni siroti krivi ako su kakva kopilad, siročad, bez krštenice, ukrali ti čitav dan nerava zaboga, šta je tu bitnije živaca.

Naravno da ti može komplikovati to kada ne znaš za koji rip odgovaraju, ali nije smak sveta. Eto dao si to na znanje, makar se ne nerviraj i ne moraš unedogled o tome samo LOLLOL

Datum objave: 25.Lipanj/Jun.2024 u 23:01

A za namerno davanje dobrih ocena, kakva kazna slijedi???
Još nismo imali slučaj da je netko izjavio "E baš ću i dalje davati petice" nakon što smo mu objasnili da titl ne zaslužuje tako dobru ocjenu, ali vidim da bi ti mogao biti prvi koji će napraviti suprotno.

Ne razumem, ovo je debeli propust administracije, očigledno je Benelux zaštićen, i može da radi što hoće.

Ako je ovo "debeli" propust administracije, onda odgovorno tvrdim da smo blizu savršenstvu.

Najbolje je krivicu svaliti na nekog drugog....

Tako je i ti svaljuješ na nas umjesto da čovjeku za svaki postavljeni titl pošalješ poruku s pitanjem "Za koju je ovo verziju?" ili jednostavno prestaneš koristiti njegove titlove.

-------------

Objavio: JoxerTM
Datum objave: 25.Lipanj/Jun.2024 u 23:53
Ma daj kakav Benelux... Ja imam problem s nekim likom koji postavi titlove i napiše za koji su rip, a nisu za taj nego ko zna za koji, ne pašu ni na jedan normalni (vjerojatno su za posrane camove koji niko normalan ne dira).
Samo eto, ne da mi se pisati svaki put nego syncam sam ako mi se da, ako mi se ne da obrišem film i dobro. Pa neću ovisiti o nekakvom bezveznjaku koji nije ni provjerio šta uploada nego isisa npr. YTS iz malog prsta u opis titla.

Objavio: kadetoni
Datum objave: 26.Lipanj/Jun.2024 u 00:11

Šta sad, treba da skinem nekoliko verzija jednog filma ili dokumentarca i da proveravam za koju verziju ripa paše prevod?
Evo, ja ti kao savet dajem upravo to što si napisao. 
Potrudi se malo, potraži i objavi za koju je verziju i pomoći ćeš nekom sledećem konzumentu titlova.
I tako ćeš doprineti sajtu sa kojeg za "dž" skidamo prevode.
I na taj način ćeš bar malo uvideti koliko truda nam neko poklanja.

Thumbs Up

Objavio: jojo385
Datum objave: 26.Lipanj/Jun.2024 u 03:04
Greenfish Subtitle Player - koristan.

Datum objave: 26.Lipanj/Jun.2024 u 08:38
Mizi je dobio poruku u kojoj je odgovor odakle su titlovi. Sad očekujem komentar i ispriku za onaj dio "Ne razumem, ovo je debeli propust administracije, očigledno je Benelux zaštićen, i može da radi što hoće.". migi

-------------

Datum objave: 26.Lipanj/Jun.2024 u 11:52
Baš jesi optimist. Ja na tvom mjestu ne bih očekivao ništa osim pičkaranja. Evil Smile

Datum objave: 26.Lipanj/Jun.2024 u 12:56
Vječiti optimist poput mene očekuje nešto u stilu "Jbg, narode, pretjerao sam. Uhvatila me nogometna groznica." ili nešto u tom stilu. LOL

-------------

Objavio: kvrle
Datum objave: 26.Lipanj/Jun.2024 u 20:11

Nažalost, tek sad sam video ovu temu i moram da stanem u odbranu Beneluxa.
Čovek je našao načina da ripuje prevode sa jedne platforme koja emituje filmove.
Dakle, on ne može napisati koji je rip, ali je prevod sigurno dobar i titl pristojno urađen.

Mizi, ako želiš da pomogneš, skini koju god hoćeš verziju tog filma pa sinhronizuj prevod
za nju i postavi ga ovde sa oznakom ripa. To je posao od 5 minuta, a svi će ti biti zahvalni.

-------------
It's better to burn out, than to fade away!

Datum objave: 26.Lipanj/Jun.2024 u 20:18
Lakše je dati jedinicu i tvrditi da je cijeli svijet protiv tebe. wallbash

-------------

Datum objave: 26.Lipanj/Jun.2024 u 21:20
Šta ste se bre raspisali, gori ste od Koje!

Datum objave: 26.Lipanj/Jun.2024 u 23:06
Ko je Koje?

Datum objave: 26.Lipanj/Jun.2024 u 23:09
Jesam vam rekao da je dobrica i da će shvatiti da je pogriješio? LOL

-------------

Datum objave: 27.Lipanj/Jun.2024 u 09:59
Originalno postovano od strane JoxerTM JoxerTM piše:

Ko je Koje?

+1 Ko je Koja? Confused

-------------

Datum objave: 27.Lipanj/Jun.2024 u 10:10
https://forum.titlovi.com/member_profile.asp?PF=163654" rel="nofollow - Aleksandar Kojic  , Mizi se blesavi zbog obima tekstova gosn Kojica, nisu tipične jedva prosto proširene rečenice kakve viđamo svuda po forumu, nego čovek sedne pa napiše tekst kao za kolumnu, kakav poneki film, autor, sama priča oko i o filmu zaslužuju katkada. Jedino što članstvo ne može tipičnije projuriti za sekundu-dve kroz post, kako su mnogi i navikli, nego mogu komotno skuvati kafu, otkazati obaveze, i natenane uživati u tekstu.  

No, kako se Mizi pravi da nije očekivao da se nakuca 15 postova zbog njegovog zvocanja, glupira se da se raja raspisala oko njegovih žalbi kao što bi se gospodin Kojic raspisao o kakvom filmu.  Approve

Objavio: AlexDeLarge
Datum objave: 27.Lipanj/Jun.2024 u 10:11
Originalno postovano od strane kvrle kvrle piše:

Ko je Koje?

+1 Ko je Koja? Confused

Član aleksandar-kojic koji je baš puno pisao oko nekih ostavrenja npr. sećam se nekoliko evo jedan  https://titlovi.com/filmovi/der-siebente-kontinent-3053859/" rel="nofollow - https://titlovi.com/filmovi/der-siebente-kontinent-3053859/ pa je stavljeno u komentar nedelje. To je to.

Objavio: AlexDeLarge
Datum objave: 27.Lipanj/Jun.2024 u 10:13
Pisali smo puppet istovremeno LOL

Datum objave: 27.Lipanj/Jun.2024 u 22:32
Originalno postovano od strane puppet_master puppet_master piše:

https://forum.titlovi.com/member_profile.asp?PF=163654" rel="nofollow - Aleksandar Kojic  , Mizi se blesavi zbog obima tekstova gosn Kojica, nisu tipične jedva prosto proširene rečenice kakve viđamo svuda po forumu, nego čovek sedne pa napiše tekst kao za kolumnu, kakav poneki film, autor, sama priča oko i o filmu zaslužuju katkada. Jedino što članstvo ne može tipičnije projuriti za sekundu-dve kroz post, kako su mnogi i navikli, nego mogu komotno skuvati kafu, otkazati obaveze, i natenane uživati u tekstu.  

No, kako se Mizi pravi da nije očekivao da se nakuca 15 postova zbog njegovog zvocanja, glupira se da se raja raspisala oko njegovih žalbi kao što bi se gospodin Kojic raspisao o kakvom filmu.  Approve

Originalno postovano od strane AlexDeLarge AlexDeLarge piše:

Ko je Koje?

+1 Ko je Koja? Confused

Član aleksandar-kojic koji je baš puno pisao oko nekih ostavrenja npr. sećam se nekoliko evo jedan   https://titlovi.com/filmovi/der-siebente-kontinent-3053859/" rel="nofollow - https://titlovi.com/filmovi/der-siebente-kontinent-3053859/  pa je stavljeno u komentar nedelje. To je to.

Hvala obojici. Moram priznati da mi je gore pomenuti Koja nekako promakao. bubba2

-------------

Datum objave: 05.Srpanj/Jul.2024 u 21:43
Originalno postovano od strane drdamjan drdamjan piše:

Šta sad, treba da skinem nekoliko verzija...

naravno, skini nekoliko verzija, 
neće ti taj Benelux umjesto tebe. 
Što ako je film dobio s nečijeg harda, laptopa, CD-a? 
I nema pojma koja je verzija. 
Ili je title prepisan s neke TV? 
Problem s legalnošću? 
Postoji milijun razloga zašto nije postavio release. 
Osobno sam postavio puno titlova bez verzije, 
jer nekoć se to nije ni pitalo. 

Puno ti želiš. 
A ja želim da kad pronađeš/uštimaš/riješiš da TI 
napišeš/komentiraš/budeš produktivam. 
Pridonesi nešto. 

Odakle bre da skinem, kad nemam vremena čovječe, po ceo dan na njivi, njište konji i žena mi zvoca, helou???
Benelux ne treba umjesto mjene skidat, ali treba napisat za koju vjerziju paše uplodovani prijevod, a ne da se pravi Toša.
Što me to interesira odakle je i da li je dobijo taj muvi sa nekog harddrajva ili diska???
Pa ne zna koja je verzija, zato nije ni napisao.
Verovatno da je.
Problem sa ocjenama.
Daj jedan razlog, ali opravdani zašto nije naveo ime releasa?
To je bilo ranije, sada je moderno doba, mora se napisati ako si pošten u duši.

Želim jahati do ekstaze, kužiš.
Aj ti sa mnom na njivu pa da doprineseš stvarnim mučeničkim poslom, da te prži sunce i da piješ vodu samo ako je ima, umjesto što pokušavaš da odbraniš lika koji ima za nick skraćenicu od imena zemalja Belgije, Holandije i Luksemburga.
Da zajedno zaradimo znojem i krvlju, a ne da pišemo po cijeli dan i stvaramo hemoroide.

Embarrassed

Datum objave: 05.Srpanj/Jul.2024 u 21:46

Ko je Koje?

Koja je legenda, da mogu dao bih mu 5 zvezdica za komentare, a ne kao pojedini što sami sebi dele petice, a varaju ljude. 
To nije fino!

Embarrassed

Datum objave: 05.Srpanj/Jul.2024 u 21:49
Originalno postovano od strane kadetoni kadetoni piše:

Evo, ja ti kao savet dajem upravo to što si napisao. 
Potrudi se malo, potraži i objavi za koju je verziju i pomoći ćeš nekom sledećem konzumentu titlova.
I tako ćeš doprineti sajtu sa kojeg za "dž" skidamo prevode.
I na taj način ćeš bar malo uvideti koliko truda nam neko poklanja.

Thumbs Up

Mizi prezire slavu, Beneluxe daj glavu!

Skinuo sam jedan film, nisam uspio da sinhronizujem prijevod, i odustao sam.
A i nemam vremena, deca, žena, konji, njiva, težak život seljaka na Balkanu...

Trudim se i ja, pa mi niko ne kaže hvala i ne daje mi ocene.
Dobro, žena ponekad ume da me zadovolji, ali samo kad je ONA raspoložena.

EmbarrassedCry

Datum objave: 05.Srpanj/Jul.2024 u 21:55

Čovek je našao načina da ripuje prevode sa jedne platforme koja emituje filmove.
Dakle, on ne može napisati koji je rip, ali je prevod sigurno dobar i titl pristojno urađen.

Mizi, ako želiš da pomogneš, skini koju god hoćeš verziju tog filma pa sinhronizuj prevod
za nju i postavi ga ovde sa oznakom ripa. To je posao od 5 minuta, a svi će ti biti zahvalni.

Divlja mačka, divlje strasti, no no, greb greb!

LOL

Samo vi branite što se odbraniti ne može, da čovjek postavlja prijevode koji se ne mogu sinhronizirati ni za CAM, ni WEB, a tek ne mogu za BR rip.
Ne znam da li još uvijek postoji DVD rip, i ondak kakve vajde od prijevoda koji ne mogu da upotrebim???
Gde da ga metnem da bih ga pročitao, g d e?
Koji rip, R I P, ne restinpis, nego RIP.
Zašto postavlja ako ne može da napiše?

Ne mogu prijevodi od Beneluxa da se sinhroniziraju, aj neko ko je stručniji neka proba i neka podeli iskustva. Ja nijesam mogao, ne što nisam iskusan, nego što nemam vremena, vidite da vam odgovaram posle dužeg vremena.
Još žena zvoca, a trošim internet od komšije koji ne živi u mom selu.

Embarrassed

Datum objave: 05.Srpanj/Jul.2024 u 22:17
Ako me film zanima, a nije syncan, napravim sam.
Ako me film NE zanima, a nije syncan, para već imam, naplaćujem u naturi.
Nema na dug, ali može na veresiju. Pa ti odluči.

Objavio: drdamjan
Datum objave: 06.Srpanj/Jul.2024 u 09:41

Originalno postovano od strane kadetoni kadetoni piše:

Thumbs Up

Beneluxe daj glavu!

meni je u cijeloj priči najzanimljivije kako se obratiti 
u vokativu dotičnom Beneluxu. 
Beneluče, Beneluxe, Beneluxu, Bene-luče, Beneluxane... 

-------------
https://www.youtube.com/watch?v=GGubts0G-xk" rel="nofollow - https://www.youtube.com/watch?v=GGubts0G-xk

Datum objave: 06.Srpanj/Jul.2024 u 09:56
U tome je sva lepota lektora. LOL
Kada su već tolike godine učili škole, ode detinjstvo i rana mladost nad knjigama, red je da zarade neki dinar. Mi ispišemo ono što želimo, moramo, osećamo u nama svojstvenom ritmu i tonu rečenica, ispravimo potom tek ono što nama ipak ne zvuči onako kako nam je potrebno a potom je na lektoru da to ispegla. 

Ne znam da li ste viđali beleške Andrića, pa npr Selimovića pri nedovršenom Krugu, ili pa prvi draft rukopisa ili kako ko već to zove ma kog velikog pisca. Daleko je to od sve veličine tih pisaca, pegla se to i pegla potom. Dok na forumu grešimo (pa, ja pogotovo) za medalju, ima nečega u toj nesavršenosti. Nismo kniževnici. A padeži ionako znaju da skrše sve ljude LOLLOL Nisu Leskovčani ni Nišlije blesavi, muke su to. LOL

Datum objave: 06.Srpanj/Jul.2024 u 13:08

Divlja mačka, divlje strasti, no no, greb greb!

LOL

Samo vi branite što se odbraniti ne može, da čovjek postavlja prijevode koji se ne mogu sinhronizirati ni za CAM, ni WEB, a tek ne mogu za BR rip.
Ne znam da li još uvijek postoji DVD rip, i ondak kakve vajde od prijevoda koji ne mogu da upotrebim???
Gde da ga metnem da bih ga pročitao, g d e?
Koji rip, R I P, ne restinpis, nego RIP.
Zašto postavlja ako ne može da napiše?

Ne mogu prijevodi od Beneluxa da se sinhroniziraju, aj neko ko je stručniji neka proba i neka podeli iskustva. Ja nijesam mogao, ne što nisam iskusan, nego što nemam vremena, vidite da vam odgovaram posle dužeg vremena.
Još žena zvoca, a trošim internet od komšije koji ne živi u mom selu.

Embarrassed

Čoveče, već sam ti odgovorio. Čovek je platio jednu platformu za filmove i zna kako da odatle skine profi prevode. Ne zna jednostavno za koju je verziju. Dosta tih titlova sam skinuo sa nekih torent trekera, uglavnom YTS, i to su identični titlovi. Dakle, Benelux odgleda film na platfori za koju je platio account i skine titl koji postavo ovde.

A što se tvog problema s vremenom tiče, nije neki argument. Komšija sigurno ima flat internet čim ti je dao password, pa koliko god ga ti arčio, on plaća isto. Dakle, nađeš nekoliko verzija (nema ih bekonačno, 3-4 najviše) i ostaviš da se skidaju. I dok ti nahraniš i napojiš konje i ostali živinu, sedneš na traktor, pooreš šta treba i kad završiš, dođeš kući, a ono sve verzije skinute. Par klikova i, eureka, našao si odgovarajuću verziju.

Što se žene tiče, tu ti ne mogu pomoći, svako je svoju sam izabrao.
Premda, fakat, sve zvocaju. LOL

-------------

Datum objave: 06.Srpanj/Jul.2024 u 14:27
Mizi, ta pusti se beneluxa, daj zovi me na njivu, ili još bolje među konje i prasad, ćudumrem u betonu, ni kriv, ni dužan. 

Datum objave: 06.Srpanj/Jul.2024 u 16:46

Što se žene tiče, tu ti ne mogu pomoći, svako je svoju sam izabrao.
Premda, fakat, sve zvocaju. LOL

A ja mislio... bup

-------------

Datum objave: 07.Srpanj/Jul.2024 u 03:07
Jel' neko već pokrenuo zbirku novih narodnih izreka sa ovoga foruma?
Jer šteta bi bila da se ova zaboravi. Evil SmileGeek

Datum objave: 07.Srpanj/Jul.2024 u 16:00
Beneluxe, čudna spravo, pozdravljam te zdravo-zdravo!
Čudne se stvari sa njegovim prijevodima zbivaju.
Ima nezadovoljnih, a ovih zadovoljnih još manje, aleksey i vrlo malo njih.
Moje jedinice su obrisane,  a ostale su petice.
Tko to ocene briše, tko Beneluksu upozorenja piše?
Tko baulja i ćarlija, kome prija mimikrija???

ClapConfusedLOL

Datum objave: 07.Srpanj/Jul.2024 u 17:15

Ima nezadovoljnih, a ovih zadovoljnih još manje, aleksey i vrlo malo njih.

Kao što sam već rekao, svi nezadovoljni mogu se obratiti meni na PM i dobit će odgovor koji ih neće zadovoljiti jer vjerojatno nemaju pretplatu za određene stranice/platforme ili kako se već zovu.

Moje jedinice su obrisane,  a ostale su petice.

I taj dio smo već riješili. Zato što netko ne vjeruje da avion može letjeti bez da maše krilima nije dovoljan razlog da bi se aviokompaniji dijelile jedinice.

Izgleda da su neki zaboravili smisao ove stranice, a on je da titlova ima, a ima i uputa kako ih podesiti za određenu verziju. I sve to besplatno.

-------------

Datum objave: 07.Srpanj/Jul.2024 u 19:37
Bijo ja u krivu ili u pravu, mislim da je Beneluxanin zaštićen.
Od tkoga, od čega, u koju svrhu, ne znam.
Ima besplatnu zaštitu, iako je pretplaćen na neku tamo platformu za koju retko tko čuo je.
Što bi bilo fer na kraju svjega, da se na primer obrišu njegove ocene i bili bi bar polovično zadovoljni.
Ali, pošto se ne vrijedi boriti protiv vetrenjača, najbolji lijek biće ignore, jer tako smo u mogućnosti.

CryEmbarrassedConfused

Datum objave: 07.Srpanj/Jul.2024 u 22:14

Bijo ja u krivu ili u pravu, mislim da je Beneluxanin zaštićen.

Tvoje pravo je misliti što god želiš i ne pada mi na pamet uvjeravati te u sprotno, a to je upravo ono što ti pokušavaš. Već si jednom sasuo drvlje i kamenje na njega i administraciju i ispalo je da nisi u pravu. Tjedan dana si šutio i sad te opet prebacilo. Ne zanima me više tvoje mišljenje o njemu i administraciji.

-------------

Datum objave: 07.Srpanj/Jul.2024 u 22:27
Bježim prije nego mi boca ne doleti u glavu ni krivom ni dužnom.

Datum objave: 07.Srpanj/Jul.2024 u 23:04
Popij to pa idemo.

lock

-------------

Datum objave: 20.Kolovoz/Aug.2024 u 10:41
Vidim da ljudi i dalje ostavljaju komentare o tome zašto Benelux ne piše release pa ću još jednom ponoviti:

Ako vas zanima o kojem se releaseu radi, obratite mi se s povjerenjem. Do sada vas je ukupno 0 (nula) to učinilo, ali to ne sprječava pojedince da i dalje ostavljaju komentare.

postovanje

-------------

Ispiši stranicu | Zatvori Prozor

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd. - http://www.webwiz.co.uk