Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Master i Margarita AKA The Master and Margarita (2023)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Master i Margarita AKA The Master and Margarita (2023)

Master i Margarita

Master i Margarita (2024)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Majstor i Margarita

Godina:

2024

Žanr:

drama, ljubavni, fantazija, horor

Trajanje:

156 min

Režija:

Michael Lockshin

Scenarij:

Mikhail A. Bulgakov
, Roman Kantor
, Michael Lockshin

Glavne uloge:

Marat Basharov
  >  Likhodeev
Claes Bang
  >  Pontiy Pilat
August Diehl
  >  Voland
Aleksei Guskov
  >  Maygel
Makram Khoury
  >  Caiaphas
Evgeniy Knyazev
  >  Berlioz
Yuri Kolokolnikov
  >  Korovev
Igor Vernik
  >  Zhorzh Bengalskiy
Leonid Yarmolnik
  >  Doktor Stravinskiy
Eloka Ivo
  >  Jacques
Evgeniy Tsyganov
  >  Master
Aleksandr Yatsenko
  >  Aloiziy
Dmitriy Lysenkov
  >  Latunskiy
Nikita Tarasov
  >  Sledovatel
Aaron Vodovoz
  >  Iyeshua Ga-Notsri
Yulia Snigir
  >  Margarita
Jurij Drevensek
  >  Sekretar
Yana Sekste
  >  Praskovya Fedorovna
Aleksey Rozin
  >  Azzazelo
Danil Steklov
  >  Ivan Bezdomnyy
Polina Aug
  >  Gella

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
lolito View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj lolito Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Master i Margarita AKA The Master and Margarita (2023)
    Objavljeno: 19.Travanj/Apr.2024 u 12:29
nema prevoda!
Na vrh
Black Raven View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Black Raven Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Travanj/Apr.2024 u 12:39
Originalno postovano od strane lolito lolito piše:

nema prevoda!

Nema prevoda jer još nisu izbačeni ni strani titlovi. 

Greška. Izašli juče.
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Travanj/Apr.2024 u 15:32
Originalno postovano od strane lolito lolito piše:

nema prevoda!

Zaboravio si dodati:
Daj bože da tako i ostane.
Na vrh
lolito View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj lolito Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Travanj/Apr.2024 u 19:44
https://rutor.org/browse/1/5/0/0 

prevedite nesto
Na vrh
Mizi View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj Mizi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Travanj/Apr.2024 u 21:43
Čitao knjigu, gledao seriju, dosta mi je!
Na vrh
Mizi View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj Mizi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Svibanj/May.2024 u 20:38
Originalno postovano od strane Mizi Mizi piše:

Čitao knjigu, gledao seriju, dosta mi je!

Bolja je knjiga, a još bolja serija od ovog filma.
Žasu!

Na vrh
titlovi.com View Drop Down
Approval team
Approval team

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj titlovi.com Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Lipanj/Jun.2024 u 21:39
Prevod je uradio tplc ✨
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Lipanj/Jun.2024 u 17:39
Hvala.
Romantike me uopće ne zanimaju, ali do mojih je ušiju došlo da je uskoro nakon premijere u ruskim kinima postao vrući krumpir kojki se više ne smije spominjati.
Ne kopčam zašto, znam da je Putin odbacio vlastiti pa prepisao iranski zakonik, ali ovo mi odoka ne djeluje "antiiranski" pa ću ga, eto ipak, pogledati da vidim što je tu toliko kontroverzno.
Na vrh
AlexDeLarge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Lipanj/Jun.2024 u 09:10
Videces, kao i roman, u sustini to je razlog , a mnogo pre je film trebao da bude prikazan, i zasto nije, i odavno se pricalo o reziseru, nije novo. Ne interesuju me uopsteno vise te price, nekad me cacnu, sta da radim. Roman mi je dovoljan.
Na vrh
Vilin View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj Vilin Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Prosinac/Dec.2024 u 13:45
Moja omiljena knjiga po kojoj je snimljeno bezbroj filmova i serija (od kojih jedan domaći film iz 1972. koji toplo preporučujem). Ovo nije loša ekranizacija romana Bulgakova, ali nije ni blizu ruske serije iz 2005.
Na vrh
aleksayu View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj aleksayu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Kolovoz/Aug.2025 u 11:03
Odustao sam posle 40 minuta. Film deluje kao da ga je pravio amerikanac iz Holivuda simulacija grada i gradjevina kao kompjutesrka animacija, neautenticno skroz.Planiram da prvo procitam knjigu a mozda kasnije pogledam seriju i ovo.
Na vrh
MetalikeOperiteKose View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj MetalikeOperiteKose Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Kolovoz/Aug.2025 u 13:08
Pod hitno čitaj knjigu LOL ali potraži neko starije izdanje, prevod je mnogo bolji... nemoj Lagunu i tako to, oni kao da su zaposlili ćet đi pija Approve još malo pa će i njima "stvari odlaziti na jug"... seriju možeš , a ovaj film ne diraj ni govnjivom motkom... 
Na vrh
mita53 View Drop Down
Translator Legend
Translator Legend

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj mita53 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Kolovoz/Aug.2025 u 16:50
Najbolji je film Aleksandra Petrovića. Prva kniga Mastora i Margerite je bolja od druge. Od druge knjige se teško može napraviti bilo kakva ekranizacija, a da liči na nešto. U drugoj knjizi nema Majstora.
Na vrh
Vilin View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj Vilin Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Kolovoz/Aug.2025 u 20:54
Originalno postovano od strane mita53 mita53 piše:

Najbolji je film Aleksandra Petrovića. Prva kniga Mastora i Margerite je bolja od druge. Od druge knjige se teško može napraviti bilo kakva ekranizacija, a da liči na nešto. U drugoj knjizi nema Majstora.

Kakva druga knjiga? I ovu je pisao više od 10 godina i prepravljao je do pred kraj života. Nema druge knjige. To je ta jedna jedina.
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Kolovoz/Aug.2025 u 23:33
Da koja druga, ima vise verzija jer je kao sto Vilin rekao prepravljao do kraja zivota, ima potpuno izdanje jedino zbog cenzure. A oko prevoda tu su bili  bio Milan Colic uz Milivoja Jovanovica to je izdanje iz 1985  i Zlata Kocic  pa je i tu bilo vise prevoda, a uporedjivani su u radovima prevodi, podeljeni su utisci.  Mada i to sam kasnije saznao tad sam se trudio da citam i razumem, ne secam se neke polemike oko prevoda.

Ažurirao AlexDeLarge - 12.Kolovoz/Aug.2025 u 23:41
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Kolovoz/Aug.2025 u 23:34
I serija je bar meni najbolja.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.