Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - ATSC/A-52 Dolby AC3
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

ATSC/A-52 Dolby AC3

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
darije1 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije1 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: ATSC/A-52 Dolby AC3
    Objavljeno: 25.Kolovoz/Aug.2006 u 21:11
Treba mi ovaj audio codec. Ali BAŠ on. Imam standardna pakovanja audio/video codeca, ali očigledno ne i ovaj. Problem mi nije u gledanju ( odnosno slušanju), nego kad hoću da "izvučem" WAV ( ili mp3) iz jednog dela filma... Video Inspector mi prijavljuje da nemam ovj codec. Pretražih brdo stranica i sve je presipanje iz šupljeg u prazno, ali nigde ne nađoh DOWNLOAD ATSC/A-52 Dolby AC3....
Za sad bez dobrog potpisa

Na vrh
darije1 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije1 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Kolovoz/Aug.2006 u 22:27
Znači, treba mi samo ovaj codec, a ne neko pakovanje? Ima neko?
Bbbbbbbbiiiiiiiiilllllllllllllllloooooooooooooo  & nbsp; kkkkkkkkkkkkoooooooooooo??????????

Na vrh
Rocky View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Rocky Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Kolovoz/Aug.2006 u 22:30
www.moviecodec.com/topics/11221p1.html  probaj ovdje.pozdrav
Firefox user
Na vrh
darije1 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije1 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Kolovoz/Aug.2006 u 22:46
Hvala , ali tu sam već gledao ... i tu i na još bilion mesta
Tu se nudi ac3filter ali to već imam i ne rešava mi problem.....

Na vrh
darije1 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije1 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Kolovoz/Aug.2006 u 12:15
Ajte , ljudi... Frka mi je. Večeras mi ističe rok, a ja nemam rešenje za ovo. Nema šanse da izvučem muziku iz filma. Poooooooomoooć

Na vrh
darije1 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije1 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Kolovoz/Aug.2006 u 13:16
Hvala svima ni na čemu!!!!!!

Kao što rekoh, imao sam problem sa gore navedenim codec-om. Ni jedan od konvertora nije uspeo da mi izvuče muziku iz dela filma....
E sad možda je ovo amaterski, možda pešački... a možda i nije.
Napravio sam DVD od odlomka filma, a zatim ga Gordian Knotom vratio u DivX ... bunio se i on, ali naravno u toku obrade, napravio poseban fajl .mp3 sa zvukom filma.... Problem rešen!

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.