ATSC/A-52 Dolby AC3
Web: Titlovi.com
Kategorija: HI-TECH i informatički svijet
Ime foruma: Software
Opis foruma: Za sva pitanja, probleme i diskusije o programima.
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=10400
Datum ispisa: 08.Lipanj/Jun.2026 u 14:12 Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com
Tema: ATSC/A-52 Dolby AC3
Objavio: darije1
Tema: ATSC/A-52 Dolby AC3
Datum objave: 25.Kolovoz/Aug.2006 u 21:11
Treba mi ovaj audio codec. Ali BAŠ on. Imam standardna pakovanja audio/video codeca, ali očigledno ne i ovaj. Problem mi nije u gledanju ( odnosno slušanju), nego kad hoću da "izvučem" WAV ( ili mp3) iz jednog dela filma... Video Inspector mi prijavljuje da nemam ovj codec. Pretražih brdo stranica i sve je presipanje iz šupljeg u prazno, ali nigde ne nađoh DOWNLOAD ATSC/A-52 Dolby AC3....
------------- Za sad bez dobrog potpisa
|
Odgovori:
Datum objave: 25.Kolovoz/Aug.2006 u 22:27
Znači, treba mi samo ovaj codec, a ne neko pakovanje? Ima neko? Bbbbbbbbiiiiiiiiilllllllllllllllloooooooooooooo & nbsp; kkkkkkkkkkkkoooooooooooo??????????
|
Objavio: Rocky
Datum objave: 25.Kolovoz/Aug.2006 u 22:30
www.moviecodec.com/topics/11221p1.html probaj ovdje.pozdrav
------------- Firefox user
|
Datum objave: 25.Kolovoz/Aug.2006 u 22:46
Hvala , ali tu sam već gledao ... i tu i na još bilion mesta Tu se nudi ac3filter ali to već imam i ne rešava mi problem.....
|
Datum objave: 27.Kolovoz/Aug.2006 u 12:15
Ajte , ljudi... Frka mi je. Večeras mi ističe rok, a ja nemam rešenje za ovo. Nema šanse da izvučem muziku iz filma. Poooooooomoooć  
|
Datum objave: 27.Kolovoz/Aug.2006 u 13:16
Hvala svima ni na čemu!!!!!!
Kao što rekoh, imao sam problem sa gore navedenim codec-om. Ni jedan od konvertora nije uspeo da mi izvuče muziku iz dela filma.... E sad možda je ovo amaterski, možda pešački... a možda i nije. Napravio sam DVD od odlomka filma, a zatim ga Gordian Knotom vratio u DivX ... bunio se i on, ali naravno u toku obrade, napravio poseban fajl .mp3 sa zvukom filma.... Problem rešen!
|
|