Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na članke
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Stallone kao mafijaški bos u novoj seriji Taylora Sheridana (01.05.2022.)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Stallone kao mafijaški bos u novoj seriji Taylora Sheridana (01.05.2022.)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Stallone kao mafijaški bos u novoj seriji Taylora Sheridana (01.05.2022.)
    Objavljeno: 01.Svibanj/May.2022 u 10:03
Hajde što svakako gledam sve što radi Taylor Sheridan...ali još i sa StalloneTOM, gde treba da potpišem? Gledaće se, dabome.
Na vrh
Djansla View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Djansla Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Svibanj/May.2022 u 21:05
Ako pogodi Stalonea ulogom, kao što je Kostnera u Yellovstone, trebalo bi da bude vrhunska serija.
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Svibanj/May.2022 u 13:28
Costner mi je old school šmeker, takve više ne prave, podseća na još stariju gardu zlatnog hollywooda, specifičan je i nema mu zamene, lako ga je voleti. Poput Eastwooda recimo. Vrsta koja izumire.

Stallone je iz nešto drugačije priče, podjednako relikvija, kod mene je po sredi nešto drugo od puke nostalgije, odrastanja u osamdesetim sa njim kao jednim od junaka. Smetao mi je taj podsmeh kojem je izvrgnut potom, kakve veze ima to što pripada nekom drugom vremenu, publici koje više nema. Dao je sve od sebe, zadužio je kinematografiju, neka je i taj arhetip junaka koje je on nekada predstavljao današnjoj publici dalek i stran, on za sebe je ipak samo čovek, glumac, sanjar, borac. Lako je pišati po ljudima, laka su meta tj. Ja bih ustao i tapšao mu ionako, tek mi je drago kada vidim da ga današnji autori cene, pružajući mu priliku. Od sredine devedesetih je bilo čupavo ali ne ide njemu loše u poslednje vreme. 
Na vrh
beogradski View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Online
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Svibanj/May.2022 u 19:50
Bas gledam Yellowstone, 1883 sam gledao a Mayor of Kingstown trebam da gledam. Taylor Sheridan obecava
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Svibanj/May.2022 u 19:51
A videceno kako ce biti sa popularnim Sly-om
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Svibanj/May.2022 u 20:16
A Kevin Costner je idealan za ulogu u seriji Yellowstone a isto tako i Sam Eliott u seriji 1883
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Lipanj/Jun.2022 u 08:47
Kratki teaser, no svejedno:

Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Studeni/Nov.2022 u 03:30
Meni zabavna prva epka, Stallone kao cool cat, kako mu i dolikuje, fin je i tempo, priča standardna o eto ostarelom gangsteru koji počinje (pa, pre nastavlja tamo gde je stao) ispočetka život posle dugogodišnje robije. Znao me je i nasmejati, što je sve teže. Naravno realizam nije na najvećem mogućem nivou, kako bi ga slatko pokupili pubovi prve večeri, no dobro de, kome je do visokog realizma, eto dokumentaraca (pravimo se sada da su oni pa realistični). 

Uopšte, npr kada Sly kao Njujorčanin stigne u Tulsu, te prvo na šta naleti na izlazu iz aerodroma je vražiji ogromni skakavac koji ga prenerazi, te ovaj kaže najbližoj osobici "This thing is the size of my cock" eto igrom slučaja presvetloj i bogougodnoj hrišćanki koja tako nešto tobože nikada nije imala u ustima, fuck, kako da ne bude zabavno? LOL
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,234 sekundi.