Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Generalne rasprave i zabava > Igrice
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - SW:Episode 3:Revenge Of The Sith
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

SW:Episode 3:Revenge Of The Sith

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
twiggy View Drop Down
Active member
Active member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj twiggy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: SW:Episode 3:Revenge Of The Sith
    Objavljeno: 29.Kolovoz/Aug.2005 u 20:36
Zna li netko postoji li ova igra za PC ili hoće li postojati u skoroj budućnosti. Igrao sam ju na PS2 i igra je STRAVA
Na vrh
Alex View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Alex Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Kolovoz/Aug.2005 u 07:55
Meni je igra čisto sranje!!!!!!!!
I'll be back
Na vrh
twiggy View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj twiggy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Studeni/Nov.2005 u 14:51
A tebi je ali mislim da igra napravljena prema filmu ne može biti bolje izrađena nego što je ta. Meni je odlična ali nemam ps2. Zna li netko jel postoji pc-verzija? Vidio sam na netu neke peticije i tako ali ništa da postoji
Na vrh
Dzigi View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dzigi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Studeni/Nov.2005 u 18:27
Ne postoji PC verzija i najverovatnije nece ni izaci.
Na vrh
twiggy View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj twiggy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Studeni/Nov.2005 u 18:30
Šteta. A kad najbolje stvari izdaju samo za konzole. Za pc mi je već postala čista monotonija što se tiče igara. A konzolu nema šanse da kupim kad stalno nove izlaze
Na vrh
Dzigi View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dzigi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Studeni/Nov.2005 u 20:54

Nije tacno da se najbolje stvari izdaju za konzole.Sto se tice te igre Star Wars recimo ona je ocenjena oko 70% sto je losa ocena i losa je i igra.

Ako je nesto monotono to su igre za konzole.

Na vrh
twiggy View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj twiggy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Studeni/Nov.2005 u 21:50

Ne znam meni je super igra ne znam jesi ju igrao, ali ja sam ju igrao i prešao na sonyju i mislim da je sam žanr igre izvrsno napravljen po uzoru na LOTR:return of the king i vjerno slijedi filmsku priču pa sam zato pitao jel postoji možda pc verzija jer bih ju volio imati u kolekciji ali eto... Cheers

Na vrh
Dzigi View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dzigi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Studeni/Nov.2005 u 22:25

Meni je licno Return of the king veoma glupa i dosadna igra.Ako volis takav fazon odigraj Demon Stone.

Inace znas kako se kaze "ukusi su razliciti rece pas lizuci svoja muda".

Cheers

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.