Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Sweet Girl (2021)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Sweet Girl (2021)

Sweet Girl

Sweet Girl (2021)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2021

Žanr:

drama, akcija, triler

Trajanje:

110 min

Režija:

Brian Andrew Mendoza

Scenarij:

Philip Eisner
, Sergey Sergeev
, Gregg Hurwitz

Glavne uloge:

Jason Momoa
  >  Cooper
Tom McNutt
  >  Older Husband
Raza Jaffrey
  >  Shah
Helen E. McNutt
  >  Older Wife
Will Blagrove
  >  Detective Alvarez
Kristy Nolen
  >  Diner Waitress
Marie Zoumanigui
  >  Judy
Dale Pavinski
  >  Trevor Atsbury
Isabela Merced
  >  Rachel
Milena Rivero
  >  Rachel 11 Y
Katy O'Brian
  >  TV Host

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Sweet Girl (2021)
    Objavljeno: 23.Kolovoz/Aug.2021 u 00:32
Trebali smo vidjeti fini revenge triler protiv korumpiranih moćnika, a dobili smo tipičan holivudski mediokritet.
Unutra ništa i nitko nit' smrdi, nit' miriše.
Likovi su predosadni, a priča jedva drži vodu.

Glupi dijalozi su naravno tu, je li, vi kad krećete negdje autom suputniku velite kao amerikanci "hold on".
Naravno da oni to ne govore, osim u holivudskim retardiranim scenarijima.

Pa ćete vidjeti amaterske greške koje ni filmovi žnj produkcije ne rade.
Juri vlak pun ljudi, krene fajt, odjednom je prazan, teleportirali se u Enterpise sto%.
Ili motel od bezbroj soba, krene pucnjava, a nigdje žive duše da reagira ili bar da vrisne.

Ukratko, film je bezze.
Preskočiti.
Na vrh
Goran87BG View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Goran87BG Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Kolovoz/Aug.2021 u 14:53
"Grab some popcorn, leave your brain at the door and enjoy." LOL
Na vrh
robin12345 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
precednik Titlovačke republike

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj robin12345 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Kolovoz/Aug.2021 u 15:27
Tipični Netflix štanceraj. U negativnom smislu. Momoa ( bivši model, bivši torzo u Spasilačkoj službi, muška plavuša ) ima mnogo poklonika, pa kad napišeš da je film praktički bezvrijedan začas se netko nađe uvrijeđen. No svi vi koji niste fanovi čupavog Havajca, slobodno preskočite ovaj rutinski akcić., te se prebacite na Samoanca- nešto je veći pa bi pare uložio na njegaLOL
Robin Obični- najobičniji
Na vrh
Vladika View Drop Down
Senior translator
Senior translator
>> Virus Guru <<

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Vladika Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Kolovoz/Aug.2021 u 17:20
Kao i u filmu BRAVEN. Pompezno najavljen, al nije nista drugo nego smuckaj pa prospi!!!pegla
Vladika
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Kolovoz/Aug.2021 u 17:46
Što reče Robin i ja se kladim pre na The Rock-a 😄 mada mi je žao, Momoa pored sve harizme i popularnosti nikako da snimi nešto što stvarno vredi, meni tj.

Ruku na srce,mnogo toga iz njegove filmografije nisam gledao, ni na papiru mi ne deluje interesantno a ono što gledah...:kolutaočima:
Na vrh
Vladika View Drop Down
Senior translator
Senior translator
>> Virus Guru <<

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Vladika Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Kolovoz/Aug.2021 u 20:00
Ispasce da mu je najvetlija tacka serije STARGATE ATLANTIS i GAME OF THRONES.
Vladika
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Kolovoz/Aug.2021 u 20:06
Sasvim sigurno, Khal Drogo mu je ubedljivo najbolja rola. Doduše ja sam mislio isključivo na filmografiju, nevezano za tv uloge. Nikako da pogledam film sa njim koji bi mi se stvarno dopao.
Na vrh
DurmitoracŠljivo View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj DurmitoracŠljivo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Kolovoz/Aug.2021 u 16:13
Film je donekle ok , priča je isprepletena sa njega na nju , ima i elemenata akcije . 
Na vrh
Shadow07. View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Shadow07. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Lipanj/Jun.2024 u 21:25
Pogledao sam i ja ovo, bas bledo, Momoa nije los lik, ima to za glumi sto treba ali.. mrka kapa, mada meni nije bio los u seriji https://www.imdb.com/title/tt7949218/?ref_=nm_flmg_i_7_act ( See)
Na vrh
Mizi View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mizi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Lipanj/Jun.2024 u 21:42
Akwamen i gluma u pokušaju....
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,218 sekundi.