Sweet Girl (2021)
Web: Titlovi.com
Kategorija: Filmovi i serije
Ime foruma: Komentari na filmove
Opis foruma: U ovom forumu će biti komentari na filmove
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=99096
Datum ispisa: 10.Lipanj/Jun.2026 u 01:56 Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com
Tema: Sweet Girl (2021)
Objavio: JoxerTM
Tema: Sweet Girl (2021)
Datum objave: 23.Kolovoz/Aug.2021 u 00:32
Trebali smo vidjeti fini revenge triler protiv korumpiranih moćnika, a dobili smo tipičan holivudski mediokritet. Unutra ništa i nitko nit' smrdi, nit' miriše. Likovi su predosadni, a priča jedva drži vodu.
Glupi dijalozi su naravno tu, je li, vi kad krećete negdje autom suputniku velite kao amerikanci "hold on". Naravno da oni to ne govore, osim u holivudskim retardiranim scenarijima.
Pa ćete vidjeti amaterske greške koje ni filmovi žnj produkcije ne rade. Juri vlak pun ljudi, krene fajt, odjednom je prazan, teleportirali se u Enterpise sto%. Ili motel od bezbroj soba, krene pucnjava, a nigdje žive duše da reagira ili bar da vrisne.
Ukratko, film je bezze. Preskočiti.
|
Odgovori:
Objavio: Goran87BG
Datum objave: 25.Kolovoz/Aug.2021 u 14:53
"Grab some popcorn, leave your brain at the door and enjoy."
|
Objavio: robin12345
Datum objave: 25.Kolovoz/Aug.2021 u 15:27
Tipični Netflix štanceraj. U negativnom smislu. Momoa ( bivši model, bivši torzo u Spasilačkoj službi, muška plavuša ) ima mnogo poklonika, pa kad napišeš da je film praktički bezvrijedan začas se netko nađe uvrijeđen. No svi vi koji niste fanovi čupavog Havajca, slobodno preskočite ovaj rutinski akcić., te se prebacite na Samoanca- nešto je veći pa bi pare uložio na njega
------------- Robin Obični- najobičniji
|
Objavio: Vladika
Datum objave: 25.Kolovoz/Aug.2021 u 17:20
Kao i u filmu BRAVEN. Pompezno najavljen, al nije nista drugo nego smuckaj pa prospi!!!
------------- Vladika
|
Objavio: puppet_master
Datum objave: 25.Kolovoz/Aug.2021 u 17:46
Što reče Robin i ja se kladim pre na The Rock-a 😄 mada mi je žao, Momoa pored sve harizme i popularnosti nikako da snimi nešto što stvarno vredi, meni tj.
Ruku na srce,mnogo toga iz njegove filmografije nisam gledao, ni na papiru mi ne deluje interesantno a ono što gledah...:kolutaočima:
|
Objavio: Vladika
Datum objave: 25.Kolovoz/Aug.2021 u 20:00
Ispasce da mu je najvetlija tacka serije STARGATE ATLANTIS i GAME OF THRONES.
------------- Vladika
|
Objavio: puppet_master
Datum objave: 25.Kolovoz/Aug.2021 u 20:06
|
Sasvim sigurno, Khal Drogo mu je ubedljivo najbolja rola. Doduše ja sam mislio isključivo na filmografiju, nevezano za tv uloge. Nikako da pogledam film sa njim koji bi mi se stvarno dopao.
|
Objavio: DurmitoracŠljivo
Datum objave: 26.Kolovoz/Aug.2021 u 16:13
|
Film je donekle ok , priča je isprepletena sa njega na nju , ima i elemenata akcije .
|
Objavio: Shadow07.
Datum objave: 13.Lipanj/Jun.2024 u 21:25
|
Pogledao sam i ja ovo, bas bledo, Momoa nije los lik, ima to za glumi sto treba ali.. mrka kapa, mada meni nije bio los u seriji https://www.imdb.com/title/tt7949218/?ref_=nm_flmg_i_7_act ( See)
|
Objavio: Mizi
Datum objave: 13.Lipanj/Jun.2024 u 21:42
|
Akwamen i gluma u pokušaju....
|
|