Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Superman (2025) |
Odgovori ![]() |
Korisnik | |
Brkamika52 ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Junior translator ![]() ![]() Pridružen: 03.Sijecanj/Jan.2025 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 16 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 29.Lipanj/Jun.2025 u 18:34 |
Stupidnost i bolesne ambicije se neprestano obnavljaju u hiljadu varijanti, od "natčoveka" preko "arijevske rase", pa "političke izuzetnosti" sve do do "baštovana" koji sami sebe ovlašćuju da urede "svetsku džunglu" i izvrše "dekontaminaciju"... Debili retardirani koji imaju potrebu da ovako nešto izmišljaju!
|
|
![]() |
|
petar14 ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member ![]() Pridružen: 16.Veljaca/Feb.2024 Status: Offline Points: 1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
nisu mi jasni ljudi koji u filmu traze realnost a sve je to samo zabava
|
|
![]() |
|
puppet_master ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() ![]() Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 73454 |
Videćemo već šta će James Gunn napraviti od Supermena, DC filmova uopšte, njegov um je bitno drugačiji od prethodnika. Ne znam koliko je u ovom baš trenutku publika zasićena superherojima ali lepo je imati nekoga poput njega za kormilom.
Letnja sezona je, koliko makar ja kapiram, uvek tu upravo za te bombastične filmove, koje je verovatno greh gledati na malom ekranu, vala i služi tome da se namakne novac, ili sa lepše strane - da se publika vrati u bioskope i okane streaming servisa (i time se uspori/zaustavi zatvaranje bioskopa 😟). Tako da, generalno, priželjkujem da uspe film. Nisu inače moj broj, valjda su ciljana publika svakako klinci, naravno i ljudi odrasli na Supermen stripovima, čemu ja baš i ne pripadam, neračunajući moju nezrelost i to sve 😂. Zbilja bih voleo da ovog puta upali makar malo više negoli raniji pokušaji oživljavanja Supermena. Zaslužuje kakvu dobru priču i uzbudljiv film, pa šta već bude zapravo. |
|
![]() |
|
AlexDeLarge ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() Pridružen: 08.Ožujak/Mar.2019 Status: Offline Points: 9630 |
Prvobitna priča oko Supermena je imala totalno drugačiji pravac, pa su menjali i smer (ima fina priča i za Lex luthor-a odakle je potekla ideja iz života jednog od dvojice autora ), pre nego što se pojavio u Action Comics#1. Verovatno neću ni gledati film. Nisam odrastao, ali sam čitao, čitam i sad s vremena na vreme DC/Vertigo.
|
|
![]() |
|
puppet_master ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() ![]() Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 73454 |
Neću ni ja gledati, nisam ni prethodni, mislim, tek bih voleo da im krene malo.
Veze nemam šta si mislio/rekao ovim ostalim 😂, sve je to meni špansko selo. Odustalo se od prvobitnog Superman Legacy filma, izmenjen je pravac, no ti si možda mislio na nešto vezano za prvobitni strip pa potom menjanje pravca or something. Nah, ja prestao da čitam stripove sa 14ak god, jok u smislu da kažem da je to samo za malu decu, već samo to da potom nisam imao više interesovanja, Durango je bilo poslednje što sam imao u rukama, spaghetti western stil, no ipak mi se ugasila ta ljubav. |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
|
Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |