Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Summer of 84 (2018)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Summer of 84 (2018)

Summer of 84

Summer of 84 (2018)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Ljeto 1984.

Godina:

2018

Žanr:

drama, misterij, triler, horor

Trajanje:

105 min

Režija:

Yoann-Karl Whissell
, Anouk Whissell
, François Simard

Scenarij:

Matt Leslie
, Stephen J. Smith

Glavne uloge:

Mark Brandon
  >  News Anchor
Jason Gray-Stanford
  >  Randall Armstrong
Patrick Keating
  >  Fisherman
William MacDonald
  >  Sheriff Caldwell
Rich Sommer
  >  Wayne Mackey
Susie Castillo
  >  Brenda Woodworth
Tiera Skovbye
  >  Nikki Kaszuba
Aren Buchholz
  >  Kyle
J. Alex Brinson
  >  Officer Cole
Harrison Houde
  >  Bobby
Shauna Johannesen
  >  Sheila Armstrong
Caleb Emery
  >  Dale 'Woody' Woodworth
Judah Lewis
  >  Tommy 'Eats' Eaton
Graham Verchere
  >  Davey Armstrong
Jaiven Natt
  >  Young Kid
Patrick Lubczyk
  >  Teenage boy
Cory Gruter-Andrew
  >  Curtis Farraday
Reilly Jacob
  >  Dusty Dewitt
Jordan Buhat
  >  Dorky Customer

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
titlovi.com View Drop Down
Approval team
Approval team

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj titlovi.com Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Summer of 84 (2018)
    Objavljeno: 26.Kolovoz/Aug.2018 u 21:39
Prijevod je najavio brabognac ⚡
Na vrh
LesaRad View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj LesaRad Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Kolovoz/Aug.2018 u 03:12
Odgledo. 

Vau!
Na vrh
adm1r View Drop Down
Master translator
Master translator

Status: Online
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj adm1r Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Kolovoz/Aug.2018 u 12:15
Izvinjavam se kolegi koji je najavio prevod. Preveo sam više od pola filma i tek sam onda vidio najavu. Nije je bilo u temi na forumu, pa sam za svaki slučaj bacio pogled u Titlove koji će se uskoro pojaviti. Neću postavljati svoj titl dok ga kolega ne prevede. Glupo mi da svoj brišem ili odustanem.
Na vrh
brabognac View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj brabognac Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Kolovoz/Aug.2018 u 16:55
Nema veze kolega. Ja prešao polovinu, planirao se zaletiti da ga postavim do sutra, prekosutra, ali pošto si već završio još bolje. Bitno je da prevod bude što prije na sajtu. A i ti odlično prevodiš, tako da je sve ok. :)
Na vrh
titlovi.com View Drop Down
Approval team
Approval team

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj titlovi.com Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Kolovoz/Aug.2018 u 19:51
Prijevod je uradio adm1r 👍
Na vrh
jeje cantiq View Drop Down
Banned user
Banned user

jedan fašista manje

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jeje cantiq Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Rujan/Sep.2018 u 11:30
Puno babica, kilavo dijete (čak tri redatelja!)
Na vrh
Stole Haringa View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Stole Haringa Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Rujan/Sep.2018 u 04:09

Isto to napisah na drugom mestu. LOLLOLLOL
Na vrh
Loki1973 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Loki1973 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Listopad/Oct.2018 u 15:38
Meni dobar. 
Istina da je pun kliseja, i kraj se meni osobno ne svida, ali prica je dobra, gluma dobra,. 
Film je dobar za ubit vecer ili popodne. 
Puno sam vise gustao nego u nekim razvikanim Blockbusterima u kojima je sve puno CGI-a.
Ocjena 7/10. 
Na vrh
Freak37 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Freak37 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Studeni/Nov.2018 u 00:10
Licno meni ne skroz ok film
Na vrh
Freak37 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Freak37 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Studeni/Nov.2018 u 00:11
Licno meni je skroz ok film !
Na vrh
filips88 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj filips88 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Sijecanj/Jan.2019 u 23:18
Extra film. U pocetku mi je delovao za klince medjutim kasnije mi se svideo i drzao paznju.
Na vrh
bgvracar View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bgvracar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Prosinac/Dec.2020 u 21:14
Ne znam kako ga drugi vide, ali meni je ovaj film do jaja. Ima taj šmek 80-ih ne samo po vremenskom periodu kad se radnja odvija, nego je i atmosfera te dekade odlično dočarana (bez kompjutera, bez mobilnih, bez društvenih mreža, informacije se nalaze u enciklopediji a ne na internetu, po ceo dan blejanje napolju tokom raspusta...). Priča ma koliko neverovatno zvučala, izuzetno je uzbudljiva i drži pažnju do kraja. Da ne ispadne do kraja klinački film, pobrinuli su se na kraju istog, koji je zaista šokantan. Film jako podseća na jedan drugi, takođe odličan triler, Disturbia (2007).
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Kolovoz/Aug.2022 u 17:52
Kraj mi se, manje-više, najviše i svideo oko ovog filma, do mene mahom nije uspeo dopreti. Ima finih tonova, glede tog evociranja osamdesetih (iako mi je eto npr skorašnji Black Phone bio bliži, sa svim njegovim manama, doduše ono su pozne sedamdesete beše), ovde sam ipak imao nešto problema sa castingom i time što sam sve to viđao previše puta do sada, u meni boljim/bližim filmovima. Ok je, to je najviše čime ga mogu pohvaliti. LOL
Na vrh
bgvracar View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bgvracar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Kolovoz/Aug.2022 u 18:16
Originalno postovano od strane puppet_master puppet_master piše:

Kraj mi se, manje-više, najviše i svideo oko ovog filma, do mene mahom nije uspeo dopreti. Ima finih tonova, glede tog evociranja osamdesetih (iako mi je eto npr skorašnji Black Phone bio bliži, sa svim njegovim manama, doduše ono su pozne sedamdesete beše), ovde sam ipak imao nešto problema sa castingom i time što sam sve to viđao previše puta do sada, u meni boljim/bližim filmovima. Ok je, to je najviše čime ga mogu pohvaliti. LOL

Us svo uvažavanje različitih stavova, smatram da poluamaterski Black Phone ne može u istu rečenicu sa pomenutim ostvarenjem. A to što ti kasting nije po volji, možda ima veze sa činjenicom da se radi o kanadskom filmu, pa su samim tim i glumci, kroz holivudske naočare gledano, nedovoljno renomirani.

Inače, iznenadio bi se koje su sve vedete Holivuda zapravo Kanađani (i koliko ih ima), a da ljudi to i ne znaju. Smile

Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Kolovoz/Aug.2022 u 18:45
Pratim kanadski film, zaboga. Smile Mada, igrom slučajeva i znam za mesta rođenja mase tih likova, bez da mi je bitno to ko je odakle LOL Teško da bi mene tako šta iznenadilo. Wink

A ovo drugo, pa i meni su neuporedivi (doduše, u obrnutom smislu LOL pre mi je ovo amaterski film), isklučivo sam mislio na to vraćanje u prošlost, evociranje osamdesetih, sedamdesetih, čak i nisam ulazio u priču o serijskom ubici o kojima oba govore. Nisu stvarno dobri ni jedan niti drugi, tek mi je Black Phone bio neuporedivo bliži, interesantniji. 

Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Kolovoz/Aug.2022 u 18:54
Hajde kada smo se već dotakli toga (mada je ovde, verujem, kontekst bio poreklo nekih glumaca koji su Kanađani a glume po hollywoodskim filmovima) tek ako koga zanima kanadski film, preporučio sam već "Severno od Holivuda" Thumbs Up  (imate više o njoj u onoj "Poslednja knjiga koju ste pročitali" temi)

Severno od Holivuda Bojan Bosiljčić - Kupindo.com (66304397)

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,266 sekundi.