Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Summer of 84 (2018) |
Odgovori ![]() |
Korisnik | |
titlovi.com ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Approval team ![]() ![]() Pridružen: 27.Studeni/Nov.2009 Lokacija: internet Status: Offline Points: 217 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 26.Kolovoz/Aug.2018 u 21:39 |
Prijevod je najavio brabognac ⚡
|
|
![]() |
|
LesaRad ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Banned user ![]() Pridružen: 26.Ožujak/Mar.2011 Status: Offline Points: 290 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Odgledo.
Vau!
|
|
![]() |
|
adm1r ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Master translator ![]() ![]() Pridružen: 25.Studeni/Nov.2015 Lokacija: Gradiška Status: Online Points: 2852 |
Izvinjavam se kolegi koji je najavio prevod. Preveo sam više od pola filma i tek sam onda vidio najavu. Nije je bilo u temi na forumu, pa sam za svaki slučaj bacio pogled u Titlove koji će se uskoro pojaviti. Neću postavljati svoj titl dok ga kolega ne prevede. Glupo mi da svoj brišem ili odustanem.
|
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
brabognac ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member ![]() Pridružen: 29.Prosinac/Dec.2017 Status: Offline Points: 3 |
Nema veze kolega. Ja prešao polovinu, planirao se zaletiti da ga postavim do sutra, prekosutra, ali pošto si već završio još bolje. Bitno je da prevod bude što prije na sajtu. A i ti odlično prevodiš, tako da je sve ok. :)
|
|
![]() |
|
titlovi.com ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Approval team ![]() ![]() Pridružen: 27.Studeni/Nov.2009 Lokacija: internet Status: Offline Points: 217 |
Prijevod je uradio adm1r 👍
|
|
![]() |
|
jeje cantiq ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Banned user ![]() jedan fašista manje Pridružen: 09.Sijecanj/Jan.2013 Status: Offline Points: 1896 |
Puno babica, kilavo dijete (čak tri redatelja!)
|
|
![]() |
|
Stole Haringa ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() Pridružen: 03.Veljaca/Feb.2017 Status: Offline Points: 90410 |
Isto to napisah na drugom mestu.
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Loki1973 ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() ![]() Pridružen: 16.Sijecanj/Jan.2018 Status: Offline Points: 73 |
Meni dobar.
Istina da je pun kliseja, i kraj se meni osobno ne svida, ali prica je dobra, gluma dobra,. Film je dobar za ubit vecer ili popodne. Puno sam vise gustao nego u nekim razvikanim Blockbusterima u kojima je sve puno CGI-a. Ocjena 7/10.
|
|
![]() |
|
Freak37 ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() ![]() Pridružen: 22.Srpanj/Jul.2015 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 123 |
Licno meni ne skroz ok film
|
|
![]() |
|
Freak37 ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() ![]() Pridružen: 22.Srpanj/Jul.2015 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 123 |
Licno meni je skroz ok film !
|
|
![]() |
|
filips88 ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() ![]() Pridružen: 09.Kolovoz/Aug.2010 Lokacija: Srbija, jug Status: Offline Points: 1553 |
Extra film. U pocetku mi je delovao za klince medjutim kasnije mi se svideo i drzao paznju.
|
|
![]() |
|
bgvracar ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator ![]() ![]() Pridružen: 28.Srpanj/Jul.2016 Status: Offline Points: 2759 |
Ne znam kako ga drugi vide, ali meni je ovaj film do jaja. Ima taj šmek 80-ih ne samo po vremenskom periodu kad se radnja odvija, nego je i atmosfera te dekade odlično dočarana (bez kompjutera, bez mobilnih, bez društvenih mreža, informacije se nalaze u enciklopediji a ne na internetu, po ceo dan blejanje napolju tokom raspusta...). Priča ma koliko neverovatno zvučala, izuzetno je uzbudljiva i drži pažnju do kraja. Da ne ispadne do kraja klinački film, pobrinuli su se na kraju istog, koji je zaista šokantan. Film jako podseća na jedan drugi, takođe odličan triler, Disturbia (2007).
|
|
![]() |
|
puppet_master ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() ![]() Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 66749 |
Kraj mi se, manje-više, najviše i svideo oko ovog filma, do mene mahom nije uspeo dopreti. Ima finih tonova, glede tog evociranja osamdesetih (iako mi je eto npr skorašnji Black Phone bio bliži, sa svim njegovim manama, doduše ono su pozne sedamdesete beše), ovde sam ipak imao nešto problema sa castingom i time što sam sve to viđao previše puta do sada, u meni boljim/bližim filmovima. Ok je, to je najviše čime ga mogu pohvaliti.
![]() |
|
![]() |
|
bgvracar ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator ![]() ![]() Pridružen: 28.Srpanj/Jul.2016 Status: Offline Points: 2759 |
Us svo uvažavanje različitih stavova, smatram da poluamaterski Black Phone ne može u istu rečenicu sa pomenutim ostvarenjem. A to što ti kasting nije po volji, možda ima veze sa činjenicom da se radi o kanadskom filmu, pa su samim tim i glumci, kroz holivudske naočare gledano, nedovoljno renomirani. Inače, iznenadio bi se koje su sve vedete Holivuda zapravo Kanađani (i koliko ih ima), a da ljudi to i ne znaju. ![]() |
|
![]() |
|
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() ![]() Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 66749 |
Pratim kanadski film, zaboga.
![]() ![]() ![]() A ovo drugo, pa i meni su neuporedivi (doduše, u obrnutom smislu
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Hajde kada smo se već dotakli toga (mada je ovde, verujem, kontekst bio poreklo nekih glumaca koji su Kanađani a glume po hollywoodskim filmovima) tek ako koga zanima kanadski film, preporučio sam već "Severno od Holivuda"
![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
|
Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |