Summer of 84 (2018)
Web: Titlovi.com
Kategorija: Filmovi i serije
Ime foruma: Komentari na filmove
Opis foruma: U ovom forumu će biti komentari na filmove
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=90315
Datum ispisa: 17.Lipanj/Jun.2026 u 14:01 Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com
Tema: Summer of 84 (2018)
Objavio: titlovi.com
Tema: Summer of 84 (2018)
Datum objave: 26.Kolovoz/Aug.2018 u 21:39
|
Prijevod je najavio brabognac ⚡
|
Odgovori:
Objavio: LesaRad
Datum objave: 27.Kolovoz/Aug.2018 u 03:12
Objavio: adm1r
Datum objave: 27.Kolovoz/Aug.2018 u 12:15
Izvinjavam se kolegi koji je najavio prevod. Preveo sam više od pola filma i tek sam onda vidio najavu. Nije je bilo u temi na forumu, pa sam za svaki slučaj bacio pogled u Titlove koji će se uskoro pojaviti. Neću postavljati svoj titl dok ga kolega ne prevede. Glupo mi da svoj brišem ili odustanem.
-------------

|
Objavio: brabognac
Datum objave: 28.Kolovoz/Aug.2018 u 16:55
|
Nema veze kolega. Ja prešao polovinu, planirao se zaletiti da ga postavim do sutra, prekosutra, ali pošto si već završio još bolje. Bitno je da prevod bude što prije na sajtu. A i ti odlično prevodiš, tako da je sve ok. :)
|
Objavio: titlovi.com
Datum objave: 28.Kolovoz/Aug.2018 u 19:51
|
Prijevod je uradio adm1r 👍
|
Objavio: jeje cantiq
Datum objave: 02.Rujan/Sep.2018 u 11:30
|
Puno babica, kilavo dijete (čak tri redatelja!)
|
Objavio: Stole Haringa
Datum objave: 03.Rujan/Sep.2018 u 04:09
Objavio: Loki1973
Datum objave: 12.Listopad/Oct.2018 u 15:38
|
Meni dobar. Istina da je pun kliseja, i kraj se meni osobno ne svida, ali prica je dobra, gluma dobra,. Film je dobar za ubit vecer ili popodne. Puno sam vise gustao nego u nekim razvikanim Blockbusterima u kojima je sve puno CGI-a. Ocjena 7/10.
|
Objavio: Freak37
Datum objave: 08.Studeni/Nov.2018 u 00:10
|
Licno meni ne skroz ok film
|
Objavio: Freak37
Datum objave: 08.Studeni/Nov.2018 u 00:11
|
Licno meni je skroz ok film !
|
Objavio: filips88
Datum objave: 08.Sijecanj/Jan.2019 u 23:18
|
Extra film. U pocetku mi je delovao za klince medjutim kasnije mi se svideo i drzao paznju.
|
Objavio: bgvracar
Datum objave: 31.Prosinac/Dec.2020 u 21:14
Ne znam kako ga drugi vide, ali meni je ovaj film do jaja. Ima taj šmek 80-ih ne samo po vremenskom periodu kad se radnja odvija, nego je i atmosfera te dekade odlično dočarana (bez kompjutera, bez mobilnih, bez društvenih mreža, informacije se nalaze u enciklopediji a ne na internetu, po ceo dan blejanje napolju tokom raspusta...). Priča ma koliko neverovatno zvučala, izuzetno je uzbudljiva i drži pažnju do kraja. Da ne ispadne do kraja klinački film, pobrinuli su se na kraju istog, koji je zaista šokantan. Film jako podseća na jedan drugi, takođe odličan triler, Disturbia (2007).
|
Objavio: puppet_master
Datum objave: 12.Kolovoz/Aug.2022 u 17:52
Kraj mi se, manje-više, najviše i svideo oko ovog filma, do mene mahom nije uspeo dopreti. Ima finih tonova, glede tog evociranja osamdesetih (iako mi je eto npr skorašnji Black Phone bio bliži, sa svim njegovim manama, doduše ono su pozne sedamdesete beše), ovde sam ipak imao nešto problema sa castingom i time što sam sve to viđao previše puta do sada, u meni boljim/bližim filmovima. Ok je, to je najviše čime ga mogu pohvaliti.
|
Objavio: bgvracar
Datum objave: 12.Kolovoz/Aug.2022 u 18:16
puppet_master piše:
Kraj mi se, manje-više, najviše i svideo oko ovog filma, do mene mahom nije uspeo dopreti. Ima finih tonova, glede tog evociranja osamdesetih (iako mi je eto npr skorašnji Black Phone bio bliži, sa svim njegovim manama, doduše ono su pozne sedamdesete beše), ovde sam ipak imao nešto problema sa castingom i time što sam sve to viđao previše puta do sada, u meni boljim/bližim filmovima. Ok je, to je najviše čime ga mogu pohvaliti.  |
Us svo uvažavanje različitih stavova, smatram da poluamaterski Black Phone ne može u istu rečenicu sa pomenutim ostvarenjem. A to što ti kasting nije po volji, možda ima veze sa činjenicom da se radi o kanadskom filmu, pa su samim tim i glumci, kroz holivudske naočare gledano, nedovoljno renomirani.
Inače, iznenadio bi se koje su sve vedete Holivuda zapravo Kanađani (i koliko ih ima), a da ljudi to i ne znaju. 
https://www.imdb.com/list/ls000404199/" rel="nofollow - https://www.imdb.com/list/ls000404199/
|
Datum objave: 12.Kolovoz/Aug.2022 u 18:45
Pratim kanadski film, zaboga. Mada, igrom slučajeva i znam za mesta rođenja mase tih likova, bez da mi je bitno to ko je odakle Teško da bi mene tako šta iznenadilo.  A ovo drugo, pa i meni su neuporedivi (doduše, u obrnutom smislu  pre mi je ovo amaterski film), isklučivo sam mislio na to vraćanje u prošlost, evociranje osamdesetih, sedamdesetih, čak i nisam ulazio u priču o serijskom ubici o kojima oba govore. Nisu stvarno dobri ni jedan niti drugi, tek mi je Black Phone bio neuporedivo bliži, interesantniji.
|
Datum objave: 12.Kolovoz/Aug.2022 u 18:54
Hajde kada smo se već dotakli toga (mada je ovde, verujem, kontekst bio poreklo nekih glumaca koji su Kanađani a glume po hollywoodskim filmovima) tek ako koga zanima kanadski film, preporučio sam već "Severno od Holivuda" (imate više o njoj u onoj "Poslednja knjiga koju ste pročitali" temi)
|
|