Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Subtitle DVD Rip???
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Subtitle DVD Rip???

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Sondri View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sondri Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Subtitle DVD Rip???
    Objavljeno: 16.Srpanj/Jul.2007 u 22:25
Koji program mi treba da ripujem prevod sa DVD-a??? Probao sam neki SubRip, ali kasni bar sekundu za filmom pa me zanima jel ima neki provjereno precizan i jednostavan? Hvala
Na vrh
Kneginja View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kneginja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Srpanj/Jul.2007 u 22:51
Prvi put cujem da titl ripovan SubRipom kasni,
inace ripuje titlove veoma precizno.
Bolji program tesko da ces naci.
U programu SubRip imas Options, moguce da moras
tamo nesto promeniti.
Mozda ti pomogne ovaj link:
http://jmoney.byethost15.com/PARTS%202%20and%203/PART3.htm
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
Na vrh
Johhny Q View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
opasno aktivan spamer (u ostavci...)

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Johhny Q Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Srpanj/Jul.2007 u 22:53
Nikad cuo!!! Jedino sto bi moglo da ti predstavlja problem, sto mi u ovom trenutku pada na um, je da kad ripujes film sa DVD-ja, mozda ti program (namerno ili nenamerno...) promeni framerate, pa ti je titl ripovan sa, recimo 25 fps, a film sa 23... To je, kolikoja znam, JEDINA mogucnost da ti titl kasni ili napreduje...
Pametan covek trazi resenje, budala izgovor...
Na vrh
Sondri View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sondri Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Srpanj/Jul.2007 u 23:10
Kako da provjerim framerate? Kako treba biti namješten po defaultu?
Na vrh
Johhny Q View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
opasno aktivan spamer (u ostavci...)

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Johhny Q Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Srpanj/Jul.2007 u 23:18
U SubRip-u ti u zaglavlju pise, recimo: Mode: PAL 25 fps (720x576) 
Kada izripujes i titl i film, proveri, na primer, u SW, slaze li se ulazni i izlazni fps...
Mada je ovo pomalo besmisleno, ali ne pada mi nisa drugo na pamet...
Pametan covek trazi resenje, budala izgovor...
Na vrh
Sondri View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sondri Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Srpanj/Jul.2007 u 23:49
Sad sam probao ponovo i titl ne kasni, nego ide ranije možda pola sekunde! Piše i kod mene to 25fps, ali jel mogu nekako pomjeriti titlove da kasne, znam da to može na nekim playerima, ali meni treba da ih nalijepim na avi, a nisam raspoložen da eksperimentišem jer je dugotrajan proces, a preview ranije nije nikad griješio, ako je tamo bio dobar bio je dobar i nakon lijepljenja, a ovako kasni :(
Na vrh
Sondri View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sondri Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Srpanj/Jul.2007 u 01:07
Kad stavim 23.976 ide malo brže, a na 24.000 kasni! Je li neko pokusavao skinuti prevod s Mućki?

Ažurirao Sondri - 17.Srpanj/Jul.2007 u 01:07
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Srpanj/Jul.2007 u 02:18
Čekaj, ti si prebacio film (seriju) iz DVD-ja u DivX i skinuo prevod sa istog DVD-ja i sad imaš problem. Jel tako?
Na vrh
Sondri View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sondri Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Srpanj/Jul.2007 u 12:08
Još nisam prebacio u DivX, još uvijek je DVD i pokušavam skinuti prevod s njega, ali stalno brza između pola i jedne sekunde, otprilike! Treba mi titl da ga nalijepim dok budem pravio DivX pošto mi player nema opciju za titl! Do sad sam skidao titlove sa sajta, ali uvijek moram raditi neke korekcije pa izgubim po dva sata po epizodi! Ovaj prevod sa DVD-a mi odgovara u potpunosti, ali nikako da ga prilagodim slici!
Na vrh
pittbull View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj pittbull Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Srpanj/Jul.2007 u 14:16
pa nije mi jasno zakaj ne uključiš prikaz titlova dok konvertiraš dvd u divx pa buš odma imal divx fil s zaljepljenim prijevodom ako je u tome stvar? ne kužim zakaj ideš dva put se zajebavati s tim?
Na vrh
Sondri View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sondri Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Srpanj/Jul.2007 u 14:36
Zato što iz nekog razloga, nemam pojma kojeg, ovaj prevod s Mućki ne može da se nalijepi na taj način??? Neki filmovi mogu preko Auto GK, a neki ne! Zakon braće sam tako uradio bez problema i stavio obe sezone na dva DVD-a, ali ovde ne može pa koristim external subtitle!
Na vrh
pittbull View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj pittbull Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Kolovoz/Aug.2007 u 11:46
Originalno postovano od strane Sondri Sondri piše:

Zato što iz nekog razloga, nemam pojma kojeg, ovaj prevod s Mućki ne
može da se nalijepi na taj način??? Neki filmovi mogu preko Auto GK, a
neki ne! Zakon braće sam tako uradio bez problema i stavio obe sezone
na dva DVD-a, ali ovde ne može pa koristim external subtitle!

pa probaj s xmpeg-om s njim sigurno radi
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,266 sekundi.