| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Stremio - Titlovi.com oficijalni add-on napokon dostupan (30.01.2025.) | BA | HR | MK | RS | SI | |
Odgovori
|
Stranica <1 678910 20> |
| Korisnik | ||
Djgretz
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
member
Pridružen: 22.Prosinac/Dec.2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 2 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 24.Ožujak/Mar.2025 u 19:54 |
|
|
Ma, ko zmaj radi!
|
||
![]() |
||
Nikola81a
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 24.Ožujak/Mar.2025 u 20:34 |
|
|
Poštovanje Potrebno mi je da instaliram prvi put strimio adon za titlove ako može neko da mi to malo pojasni Hvala unapred
|
||
![]() |
||
bratomo96
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 25.Ožujak/Mar.2025 u 15:21 |
|
|
meni super radi
|
||
![]() |
||
Loki1973
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 26.Ožujak/Mar.2025 u 19:01 |
|
|
Tko god je odradio HVALA DO NEBA.
Testirao sam samo kratko na nekom random filmu i radi ko sat.
EDIT: btw. Testirao sam na Google TV-u.
|
||
![]() |
||
Loki1973
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 26.Ožujak/Mar.2025 u 19:16 |
|
Ja sam samo otvorio Stremio na racunalu, kopirao link u search: https://stremio.titlovi.com/5lOeYXUa_aGNWGYgQw1pyOFQ==/manifest.json Ovdje: https://imgur.com/q3CXqZw I sve je proradilo, automatski sikronizirano sa Stremiom na TVu. Tamo zaustavis film i odredis da ti povuce sa Titlovi.com Official. A u settingsima Stremia poriktas koji jezik ti je primarni, a koji drugi.
|
||
![]() |
||
JoxerTM
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 26.Ožujak/Mar.2025 u 21:36 |
|
|
Kako biti siguran da je neki određeni film/serija nedostupan preko Stremija?
Tako da znam što ću sljedeće gledati, ne zanima me ni pravi ni "umjetni" mejnstrim. |
||
![]() |
||
administrator
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Pridružen: 25.Sijecanj/Jan.2003 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 14389 |
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 26.Ožujak/Mar.2025 u 21:53 |
|
|
Ja sam ga napravio. Ima još nekih sitnih neostataka ali se radi na usavršavanju.
|
||
![]() |
||
Loki1973
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 27.Ožujak/Mar.2025 u 00:13 |
|
Svaka cast. ![]() Ne znam za nedostatke, ja sam sad pogledao cijeli film. (prvi post je bio samo sto sam testirao par minuta) i odradio mi je sve bez greske. Inace sam stari Kodi user, ali moram priznat da mi se Stremio pocinje uvlacit pod kozu. Kodi ima vise opcija, ali i puno vise zajefrkancije oko konfiguriranja. Stremio je jednostavan i radi. Jednostavno prebacivanje na sve uredaje je posebno convenient. Ono, bas sam nov u Stremiu, pa jel znas jel mogu napravit da mi Titlovi.com budu default titl provider, jer sad mi povuce podnatpise.com, pa rucno promjenim na Titlovi? Ili je jedina opcija da deinstaliram podnatpisi addon? Ja jedino sto vidim u settingsima su default jezici, stavio sam na HR i SRB (i to uredno odraduje automatski), ali kazem, prvo povuce podnatpise.com koji su dosli s instalacijom Stremia (vjerujem da je to sluzbeni addon). Titlovi.com su mi nekako prirasli srcu, koristio sam ih jos i prije Kodi-a, jos dok sam downloadao filmove pa przio na rewritable DVD pa gledao preko DVD playera (je znam, star sam
). |
||
![]() |
||
dejan-djurdjevic
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 27.Ožujak/Mar.2025 u 11:16 |
|
|
sta je addons
|
||
![]() |
||
administrator
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Pridružen: 25.Sijecanj/Jan.2003 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 14389 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 27.Ožujak/Mar.2025 u 17:57 |
|
|
Nažalost mislim da se ne može odabrati koji addon da ima prednost. Najbolje odabrati jedan addon (titlovi.com :-)) i njega se držati :-)
|
||
![]() |
||
administrator
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 27.Ožujak/Mar.2025 u 17:58 |
|
|
To je dodatak koji pruža dodatnu funkcionalnost programu.
|
||
![]() |
||
HelixDragon
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 29.Ožujak/Mar.2025 u 18:34 |
|
|
Dobar dan,
pratio sam upute na https://stremio.titlovi.com i instalirao novi addon. Ali opet dobijam Poruku "Posjeti https://stremio.titlovi.com" neki titlopvi rade ali 90% ne. Da li vi imate isti problem? |
||
![]() |
||
Guests
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Divx gost
|
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 29.Ožujak/Mar.2025 u 18:48 |
|
|
Kod mene ista stvar
Žali bože registracije |
||
![]() |
||
administrator
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 29.Ožujak/Mar.2025 u 20:05 |
|
|
Molim te provjeri sljeeće - da li ti u listi addona stoji demo titlovi.com official ili {tvoje_korisničko_ime} titlovi.com official
|
||
![]() |
||
Guests
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Divx gost
|
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 29.Ožujak/Mar.2025 u 20:29 |
|
|
Pozz
Meni stoji titlovi.com bez korisničko imena |
||
![]() |
||
administrator
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 29.Ožujak/Mar.2025 u 20:40 |
|
|
Poslao sam ti mail. Ja sam sada i gledao na bazi i vidim da nema upita na bazu sa tvojim korisničkim imenom što znači da plugin nije dobro instaliran. Molim uraiti sljeeće Najbolje bi bilo sljedeće odraditi na računalu/laptopu. Ako stremio koristiš na više uređaja i ako si na svim uređajima prijavljen po istim stremio računom/nalogom sve postavke će se sinhronizirati. 1. Otvoriti sljedeći link https://stremio.titlovi.com/configure 2. u text polju kopirati link koji se nalazi 3. Otvoriti stremio aplikaciju na računalu/laptopu 4. Otići u sekciju addons 5. Ako na listi postoji već titlovi.com addon ukloni ga 6. Zatvori stremio 7. Ponovo otvori stremio 8. U sekciji addons u polje za pretraživanje pejstaj link iz koraka 2 9. Stisni instaliraj To je to, na svim uređajim sada imaš titlove
|
||
![]() |
||
Guests
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Divx gost
|
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 30.Ožujak/Mar.2025 u 09:50 |
|
|
Nekako sam ipak na kraju uspio instalirati'
Računalo mi je trenutno na servisu pa preko njega nisam mogao instalirati lijepljenje linka. Imam na raspolaganju mobilni i box a na njima u aplikaciji nema opcija add addons da ono mogu lijepiti link kao na PC Tražio sam dodatak titlovi.com ovdje https://stremio-addons.com/ Ali ga nisam našao, pa sam se ulogirao na web stremio i nekako zalijepio link Sad ćemo vidjeti kako će se ponašati u buduće |
||
![]() |
||
Guests
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Divx gost
|
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 30.Ožujak/Mar.2025 u 10:13 |
|
|
Ako imaš kodi addons ti je ista stvar i na stremio
Ako želiš gledati filmove i serije moraš imati instaliran addon, kako za filmove ili serije, tako i za titlove (osim ako znaš originalni jezik filma) KATALOG dodataka koje ne možeš naći u aplikaciji potrazi ih na ovom linku https://stremio-addons.com/ Koje možeš dodati u stremio jednim klikom Od dodataka ili addon za filmove preporučam ThePirateBay i Torrentio, a ako hoćeš možeš instalirati npr i Streaming catalogs u kojem možeš vidjeti filmove i serije na premium stranica Netfliksa,HBOmax...i sl. ove filmove iz kataloga nećeš moći gledati na netfliks i ostalima ako nemaš nalog, ali ćeš te iste filmove i serije moći gledati u dodacima (naravno ako isti budu dostupni u tim dodacima i ako imaju titlove u nekom od Subtitles addona) kao što su ThePirateBay ili torrento Ova dva addona vuku filmove s torrenta odnosno piratski addoni pa ako živite u nekoj zemlji gdje su Torrenti zabranjeni bilo bi poželjno imati instaliran i aktiviran neki VPN ako se ne želite susresti sa kaznama Naravno sve ove gornje privilegije možeš imati ako seregistriraš (registracija je besplatna) i možeš ga koristiti na više platformi (android tv, mobitel, PC...) i svaku promjenu koju napraviš na jednoj platformi ta promjena će biti vidljiva na svim ostalim platformama. Da bi bio užitak gledanja bez trzanja i zatajkivanja obratiti pažnju uz link za film na onog malog plavog čovječuljka i koliki je broj uz njega to je ustvari broj seedera za taj link što je veći broj to ćeš imati manje problema sa gledanjem filma. Ako je npr taj br npr 1 ili 2 možeš imati problema sa strimanje tog filma. Drugu stvar na koju triba obratiti pažnju ako ti je brzina interneta manja od 10 mbt/s ili pak ako nemaš flat tj neograničen internet nemoj ni pokušavati otvarati filmove s puno GB (gigabajta) U prvom slučaju s brzinama interneta ako ti je brzina manja od 10 mbt/s možeš imati problema sa strimanje A u drugom slučaju ako nemaš flat internet tj ograničen promet (recimo u HR telemach po kućni internet ima tarifu s 250 GB) gledanjem filmova s puno GB sav svoj mjesečni internet možeš potrošiti i u jednom danu ako ćeš isti dan gledati npr više takvih filmova ili serija Ažurirao Dobronamjernik - 30.Ožujak/Mar.2025 u 10:47 |
||
![]() |
||
Guests
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Divx gost
|
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 30.Ožujak/Mar.2025 u 10:28 |
|
|
Ja sam tek od nedavno korisnik stremi pa već dosta toga znam o samom stremiu.
No ipak imam neke nedoumice, pa ako ima netko s više iskustva na stremiu možda mi može pomoći Npr Često mi je stremio offlin (iako mi je internet poprilično dobar) ima li još neko takvih problema? |
||
![]() |
||
djokica1234
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 30.Ožujak/Mar.2025 u 13:24 |
|
|
Isti problem kao kod ostalih, iz vise pokusaja nisam uspio povuci prevode iako su super radili do danas win 11 zadnji update
|
||
![]() |
||
Odgovori
|
Stranica <1 678910 20> |
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |