Stremio - Titlovi.com oficijalni add-on napokon dostupan (30.01.2025.)
Web: Titlovi.com
Kategorija: Filmovi i serije
Ime foruma: Komentari na članke
Opis foruma: Komentari na objavljene članke i blogove
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=106457 Datum ispisa: 05.Lipanj/Jun.2026 u 11:30 Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com
Tema: Stremio - Titlovi.com oficijalni add-on napokon dostupan (30.01.2025.)Objavio: vitez
Tema: Stremio - Titlovi.com oficijalni add-on napokon dostupan (30.01.2025.)
Datum objave: 31.Sijecanj/Jan.2025 u 00:26
Očekivao sam da ima nekih podešavanja kada se klikne da zupčanik na titlovi.com dodatku za Stremio, npr. izbor jezika i sl. međutim - ništa, samo Welcome.
Odgovori: Objavio: blagsi
Datum objave: 31.Sijecanj/Jan.2025 u 13:25
ne dela to čudo...
Objavio: pacovcina
Datum objave: 31.Sijecanj/Jan.2025 u 16:43
Radi sve,svaka čast !
Objavio: Vaskez
Datum objave: 31.Sijecanj/Jan.2025 u 16:46
Svaka čast,konačno jedino pravo rešenje i za stremio.
Objavio: bgvracar
Datum objave: 31.Sijecanj/Jan.2025 u 20:08
Još kad biste objasnili šta je to Stremio?
Objavio: administrator
Datum objave: 31.Sijecanj/Jan.2025 u 22:25
Stranica za konfiguriranje još nije napravljena.
Da li ti inače povlači titlove ili ne rai ?
vitez piše:
Očekivao sam da ima nekih podešavanja kada se klikne da zupčanik na titlovi.com dodatku za Stremio, npr. izbor jezika i sl. međutim - ništa, samo Welcome.
Datum objave: 31.Sijecanj/Jan.2025 u 22:26
Što točno ne radi ? Možeš li biti malo detaljniji kako bi riješio eventualne probleme ?
blagsi piše:
ne dela to čudo...
Objavio: scylla98
Datum objave: 31.Sijecanj/Jan.2025 u 22:28
bgvracar piše:
https://letmegooglethat.com/?q=stremio
ili
https://letmegooglethat.com/?q=sta+je+stremio
Datum objave: 31.Sijecanj/Jan.2025 u 22:28
Vjerujem da ima ljudi koji bi ovo puno bolje od mene objasnilo s obzirom da ja inače ne koristim Stremio.
To je player/platforma za strimanje. Po onone što sam vidio puno jednostavnija od KODI-a
bgvracar piše:
Datum objave: 31.Sijecanj/Jan.2025 u 22:32
Kolega addon radi uredno,ti koji pišu da neradi vjerovatno neznaju instalirati addon. Na mobitelu se nevidi source titla tj. odakle je titl ,dok pak na tv boxu ili android tv se isto vidi.
Objavio: ar8c
Datum objave: 01.Veljaca/Feb.2025 u 14:13
bgvracar piše:
To sam se i ja pitao, ali rek'o da mi se mlađi ne smeju Šta ćete, ima ovde i oldtimera sa nekim starim navikama, bez želje da uplivavaju previše u neke novotarije Dakle, čemu to čudo služi uopšte?
Elem, upravo sam malo googlao i jasnije mi je. Mada, ako je ovo samo za mobilne, nikada mi ne bi palo na pamet da gledam nešto na tako malom ekranu. Ali OK, svakom svoje i bitno da ima da se bira...
Objavio: beogradski
Datum objave: 01.Veljaca/Feb.2025 u 20:25
E, bas mi je drago sto nisam jedini a priznacu, nisam imao pojma sta je Stremio ) A inace, ako je to za preko mobilnog, nema sanse, tj. ne pada mi na pamet ) Jeste da mobilni imaju neke svoje prednosti ali gledati video sadrzaj na mobu to nikako. I inace, ''pomalo'' bzw da na mobilnom postoji i email ) jer ako neko ima mobilni poslace poruku a ne mejl )
Datum objave: 01.Veljaca/Feb.2025 u 20:47
To rijetko tko koristi na mobilnom,da ste malo više čitali vidili bi da se masovno koristi na android tv boxu ,kao i na android tv ili ti ga google, tv te na smart tv.Puno je jednostavniji i lakši kako za rad tako i za procesor od kodija.U većini slučajeva služi za gledanje filmova i serija online.
Objavio: biljka34
Datum objave: 01.Veljaca/Feb.2025 u 22:50
Puno hvala svima koji su omogućili da imamo addon titlovi.com na stremio. Zamislite samo da imamo ovako dobar strimer a nema titlova. Sve bi bilo uzalud za nas koji ne znamo original jezik filma. Još jednom veliko hvala!
Objavio: LEMONZOO
Datum objave: 02.Veljaca/Feb.2025 u 00:12
Imam početničko pitanje. Na TV-u imam OS Android i instalirao sam preko trgovine Stremio 1.6.12. Probao sam za početak instalirati addon Torrentio, ali kada odem u addonove, nemam gore desno kutiju za pretragu. Zna li netko u čemu je problem? Sada na njemu imam samo njegove početne addonove koji dođu s instalacijom, i ne mogu ništa više dodati.
Datum objave: 02.Veljaca/Feb.2025 u 00:15
Nešto ne štima Postimg, evo opet slike.
https://ibb.co/5x6TJPJr https://ibb.co/dYpzTBJ
Objavio: asmmir
Datum objave: 02.Veljaca/Feb.2025 u 01:31
Instalirao sam addon, ali kad kliknem na izabrani titl, umesto slova u prevodu su simboli i slovo Ð najvise. Sa ostalih izvora titlovi rade normalno.
Datum objave: 02.Veljaca/Feb.2025 u 08:26
Najlakše ti je instalirati stremio na mobitelu i dodavati addone ,oni će se nakon instaliranja i podešavanja prikazati na istm računu na svim uređajima.Evo ovdje su vam svi addoni https://stremio-addons.com/
Datum objave: 02.Veljaca/Feb.2025 u 09:09
pacovcina piše:
Najlakše ti je instalirati stremio na mobitelu i dodavati addone ,oni će se nakon instaliranja i podešavanja prikazati na istm računu na svim uređajima.Evo ovdje su vam svi addoni https://stremio-addons.com/
Dakle sve je to povezano računom. Onda ću tako.
Pretpostavljam da svi besplatni addonovi vuku sadržaj s torrenta, pa mi je dovoljan ovaj Torrentio?
Datum objave: 02.Veljaca/Feb.2025 u 09:14
Da dovoljan je,jedino možda za nešto staro što nitko dugo nije gledao treba da imaš više addona da bi pronašao sve.Jedno vrijeme je bio offline,zato uvijek u rezervi imaš kodi i fen ,umbrella ili seren addon.A u samom playeru ostavi Exo player kao engine,jer pokazao se bolji od vlc.
Datum objave: 02.Veljaca/Feb.2025 u 10:48
Dodat ću onda još par addonova. Sad sam testirao, jedina mana je što su titlovi nepregledni. Na Kodiju barem piše koji je release. I još moram dokučiti kako da podesim da traži više jezika, ne samo hrvatski. Pretpostavljam da nije neka komplikacija.
Datum objave: 02.Veljaca/Feb.2025 u 10:55
Da loše je zbog izdanja (moraš nabadat).U opcijama pod playback možeš dva jezika izabrati,sa googlesubtitles addona vuče sve jezike.
Objavio: mikica023
Datum objave: 02.Veljaca/Feb.2025 u 17:46
Pre neki dan sam instalirao addon, dosta srpskih prevoda je bilo ćirilično i sve je radilo ok. Od juče mi se za srpske prevode pojavljuju random karakteri sa dosta Đ. Hrvatski radi normalno kao i latinični srpski ako ga ima pa pretpostavljam da je do ćirilice. Samo prenosim svoje zapažanje, ne žalim se. Veliko hvala svima koji ste omogućili rad addona. 💪
Datum objave: 02.Veljaca/Feb.2025 u 19:28
mikica023 piše:
Pre neki dan sam instalirao addon, dosta srpskih prevoda je bilo ćirilično i sve je radilo ok. Od juče mi se za srpske prevode pojavljuju random karakteri sa dosta Đ. Hrvatski radi normalno kao i latinični srpski ako ga ima pa pretpostavljam da je do ćirilice. Samo prenosim svoje zapažanje, ne žalim se. Veliko hvala svima koji ste omogućili rad addona. 💪
Pretpostavljam da to ovisi jesu li spremljeni u UTF-8 ili ANSI-ju. To je čisto do izbora kodiranja kod uploadera.
Objavio: JoxerTM
Datum objave: 02.Veljaca/Feb.2025 u 23:01
bgvracar piše:
Zaboravi. Nije to za nas, mi nismo navikli da nam se sve servira na pladnju.
Objavio: puppet_master
Datum objave: 02.Veljaca/Feb.2025 u 23:07
Jes vala, samo još da se delimo i na stremiomaše i one druge, šuti tamo, mada istinu veliš. Taman da vi'š kako je meni kada npr ti počneš o nekakvim domaćim prevodima, ičemu drugom do torenta i inim čudesima 😂😂😂
Datum objave: 02.Veljaca/Feb.2025 u 23:16
Ili je downloadano na moj PC ili je na nečijem vanjskom disku. Ako mi mora radit internet kad mi će ćefne gledat film, onda nek' sve to skupa krepa. Posebno onaj sveti Kodi protiv kojega se ne smije ništa reći, e pa ja smijem, XBMC i njegov rinejm je čisto čistacato beskorisno đubre.
Datum objave: 02.Veljaca/Feb.2025 u 23:20
Ima ljudi kojima znači, ostav' to na miru 😂 ne zato što se ne sme, koga uopšte briga za sve to, kome pa znači neka neguje i teži tome, šta ćeš im ti, ja, joca-škljoca, eh kada bi se nešto pohvalilo ovde, kukala mi majka, mislio bih da sanjam. 😋
Datum objave: 03.Veljaca/Feb.2025 u 00:04
Ne miješaj kruške i jabuke. Napisao sam da Stremio nije ni za bgv-a ni za mene. Dobro, možda sam mogao biti precizniji, al ajde.
Je li za tiktokere, neka oni sami odluče. Ako ne znaš ko je to, evo (hint: Zodiac)
Datum objave: 03.Veljaca/Feb.2025 u 00:16
Teško da sam ja taj koji meša jabuke i kruške. 🍓 😋
Tiktokerima? Ili Vizigotima npr. Ne znam jesu li Kodi i Stremio namenjeni tiktokerima, mene ne zanima ama baš ništa od svega i svih pomenutih, samo se blesavih oko kao novih podela i oko toga kako me suštinski ovde može samo iznenaditi kakva topla reč, podrška ili pohvala 😂 Ne računam ono uvlačenje u dupeta prevoditeljima ponekoga "jao, jao kako smo samo zahvalni", mda, minimum. Inače sve samo zvocanje do zvocanja 😂
Datum objave: 03.Veljaca/Feb.2025 u 00:23
Pa evo ja mislim da je u redu napisati Hvala ili okinuti palac gore kad se prevede film koji ti godinama čami na disku ili film koji je toliko van mejnstrima da je pravo čudo da ga je neko preveo. Nije da se mora, ne kažem, ali nekako mi se čini da će prevoditelju iskreno hvala puno značiti.
Datum objave: 03.Veljaca/Feb.2025 u 00:28
Nije ni meni (mnogo) teško onda kada se setim, koliko god ne pratio išta od prevoda. No ja ih i ne skidam ali pogledaš koliko je puta skinut poneki a ako skupi 10ak zahvala tu me seci (puppet pokazuje na vrat), neka teme ljudima, aman. Interesantan je klip iako mi je preko glave ruganja, poremećaji društva su ozbiljan problem, najlakše je snimiti klip podsmeha, no svejedno delom zabavan 👍 meni pre svega tužan.
Datum objave: 03.Veljaca/Feb.2025 u 00:36
Na mladima svijet ostaje. Iskreno se nadam da je u pitanju samo prolazni hir, moda ili nešto treće, a ne nešto daleko ozbiljnije tipa masovno trovajne olovom.
Datum objave: 03.Veljaca/Feb.2025 u 00:42
Oni su uvek pametniji od prethodne generacije, upadljivo, tako valjda i funkcioniše čovečanstvo, samo dok se ne slušaju matorci sa svojim vizijama, zato i ja ne brinem, sve dođe na svoje, sav taj overcorrecting, višak slobode i vremena, moraju praviti cirkus, istovremeno se dešava tolilo toga drugog ali avaj, iziskuje da se želi videti, upravo pohvalu i lepu reč a to mu,, opet, dođe i problem, mukica je primetiti.
Datum objave: 03.Veljaca/Feb.2025 u 05:52
Vi vjerovatno gledate offline ripove veličine cca 2GB ,tako da imate prostora na HD .Ja recimo preko stremia ili kodia gledam ripove od 30-50GB,a neki i veće ovisno koliku tko brzinu iterneta ima.
Datum objave: 03.Veljaca/Feb.2025 u 06:15
Ma ni toliko, meni konkretno budu dovoljni i 720p ripovi često, slabo i pratim one bombastične filmove krcate kakvim efektima, dakle uvrh glave 1080p ponešto tek. No meni je ekran pri dnu kreveta iz kojeg gledam filmove 😂
Logično mi je da vi koji ih pratite kao normalni ljudi, sedeći, pa još na kakvom jumbo jet tv-u, uz btw i smisleniju udaljenost, morate posezati za daleko žešćim rezolucijama, ja tek nemam prostora a ni navika takvih. Ruku na srce, uzeću verovatno uskoro kakav veći ekran, vid mi je sve slabiji, kroz šta su sve prošle moje oči, dobro i da vidim išta 😋
Objavio: payutti
Datum objave: 03.Veljaca/Feb.2025 u 12:39
JoxerTM piše:
bgvracar piše:
Zaboravi. Nije to za nas, mi nismo navikli da nam se sve servira na pladnju.
Ni ja nikad čuo. Ja još uvek na staromodan način gledam filmove. Skinem film sa torenta i ubacim titl. Jeste da to zahteva strahovito puno vremena, ali vredi pomučiti se
Datum objave: 03.Veljaca/Feb.2025 u 16:11
Evo da se oldschool-aši skupe Imam neke standarde kad gledam film jer smatram da umetnost zaslužuje maksimum pažnje i tehničke potpore koliko svako od nas može sebi da pruži i priušti. Ne gledam ništa ispod 1080p (okružen sa 5 zvučnika kvalitetnog audio sistema), što je danas negde u okvirima 4-5 do 8 GB, ali za nešto što me baš intrigira i zaslužuje maksimalnu pažnju nije problem da se ide i na 30-40 GB. Nije često, ali se desi.
Ali za gledanje postoji samo jedno pravilo - prethodno skinuti, pripremiti, prebaciti na flash i bocnuti u TV. Ako film valja ide u kolekciju (na externi), a ako ne, ide u zaborav. Navike i čitavu proceduru teško da ću ikad da menjam, a uvek ima sasvim dovoljno vremena i prilike da se to ispoštuje do kraja
Naravno, novo vreme, nove generacije i nove navike. Sve ja to kapiram i samo nek' se filmovi gledaju, pa kako ko više voli...
Objavio: ibrodirka
Datum objave: 03.Veljaca/Feb.2025 u 20:14
Hvala za Stremio plugin, ali preklinjem vas da zaposlite nekoga tko ne ratuje s gramatikom. Ne možeš napisati "s strane" p... mu materina.
Objavio: AlexDeLarge
Datum objave: 03.Veljaca/Feb.2025 u 20:38
Ma da i ja po starom, navika, a i kolekcije. Mada vidim da mnogi koriste Stremio, pa što da ne u nekom periodu i probati. Ja veći problem imam oko knjiga, prelazak na Kindle, počeo sam da razmišljam, ali i to teško bar za sad. Što reče ar8c nek se gledaju, pa ko kako više voli... delim mišeljenje.
Objavio: Mejep
Datum objave: 03.Veljaca/Feb.2025 u 20:50
ar8c piše:
Evo da se oldschool-aši skupe
Ali za gledanje postoji samo jedno pravilo - prethodno skinuti, pripremiti, prebaciti na flash i bocnuti u TV.
Ја ништа не боцкам. Него на компу фолдер гдје се налази преузети садржај подијелим, илити шерујем, тако да му могу приступити са паметног ТВ-а преко ВЛЦ плејера (углавном).
Objavio: xlxm2121
Datum objave: 03.Veljaca/Feb.2025 u 22:25
ar8c , posto trazis kvalitet, Streamio ti bukvalno to omogucuje . Evo upravo gledam Pulp Fiction u REMUX verziji preko Streamio + RealDebrid , REMUX verzije filmova su doslovno original Bluray verzije bez ikakve kompresije , doslovno svez blu ray disk prebacen u mkv fajl i REMUX verzije zauzimaju minimalno 70 GB prostora , najveci problem kod ovih filmova je sto i na pirateriji jako malo ima seeder-a pa cak i da prostor ne predstavlja problem , seederi predstavljaju . Iz tog razloga Streamio je vrlo dobar , jer omogucuje da gledas u bilo kom trenutku 4K najbolji kvalitet filma/serije za bukvalno 9evra koliko me kostaju 3 meseca RealDebrid servisa(ovo je servis koji ti omogucuje da gledas filmove toliko visoke kvalitete, tako sto on radi striming , jedino sto tebi treba je internet).
Datum objave: 03.Veljaca/Feb.2025 u 22:52
Kao što rekoh, pozdravljam sve što ljudima pomaže da uživaju u umetnosti. To je jedino bitno. Kod matorijih ima nešto i u tim ritualima, nostalgiji i sličnim pojmovima kojima sada ne bih davio ljude. Ko zna, razumeće čitav taj ceremonijal Uzgred, imam i problem sa internetom, lokalitet mi je takav da niko trenutno ne nudi brzinu svojstvenu ovom vremenu. Usko grlo. To je dodatni razlog da lepo lagano nešto ostavim da se skida, pa zato još više cenim i uživam kad krene. Poput starih, dobrih dana kad se sedne u bioskopsku stolicu dok srce treperi od uzbuđenja pokretnim slikama.
Objavio: vitez
Datum objave: 03.Veljaca/Feb.2025 u 23:49
administrator piše:
Stranica za konfiguriranje još nije napravljena.
Da li ti inače povlači titlove ili ne rai ?
Da. Povlači. Sve je u redu. Nisam primetio probleme sa srpskim titlovima na ćirilici. Mada možda još nisam ni naleteo na film ili seriju sa ćiriličnim prevodom, ne mogu da tvrdim. Ako neko i ima prblema, vidite da u samom Stremiu idete na podešavanja pa da za default jezik za prevode stavite srpska ćirilica, pa onda proverite. Kod mene je tako i ispravno mi prikazuje sve i latinicu i ćirilicu. Mada ja to i ne primećujem. Obratiću pažnju ubuduće.
------------- Nevidjene gluposti su najupadljivije!
Objavio: enko2974
Datum objave: 04.Veljaca/Feb.2025 u 15:33
Hvala mnogo za addon , to se cekalo , addon za najbolje i prve prevode za filmove i serije , radi odlicno osim kad su titlovi kirilica , onda su neku heroglifi ali za latinicu je super , hvala jos jednom
Objavio: Alipasijaner
Datum objave: 09.Veljaca/Feb.2025 u 14:54
To je to što se čekalo godinama :) Svaka čast!! i hvala
Objavio: Chango
Datum objave: 09.Veljaca/Feb.2025 u 20:39
Titlove na makedonskom jeziku prikazuje kao hijeroglife.
Datum objave: 09.Veljaca/Feb.2025 u 21:01
Molim te link do titla kojeg tako prikazuje da probam istražiti o čemu se radi
Chango piše:
------------- ******************* Srdačan pozdrav Nikola : mailto:nikola@titlovi.net" rel="nofollow - nikola@titlovi.net Psi laju a karavan prolazi !!!
Datum objave: 10.Veljaca/Feb.2025 u 11:22
To je ista stvar kao i sa srpskom ćirilicom.
Datum objave: 10.Veljaca/Feb.2025 u 21:35
Koji titl sa ćirilicom ne valja?
Objavio: zirkach
Datum objave: 12.Veljaca/Feb.2025 u 23:41
Svi titlovi koji su na ćirilici ne rade koerktno, prikazuju se hijeroglife.
Datum objave: 12.Veljaca/Feb.2025 u 23:50
Koji ti je jezik postavljen za titlove ? Hvala unapred
zirkach piše:
Datum objave: 13.Veljaca/Feb.2025 u 00:02
zirkach piše:
Jel ti mrsko da navedes jednu epizodu, film bilo sta gdje su ti prikazani hijeroglifi?
Datum objave: 13.Veljaca/Feb.2025 u 07:10
Biću konkretniji. Evo na primer na film Gladiator II, makedonski ćirilični prijevod i nekoliko srpskih ćiriličnih (ne svi) prijevoda pojavljuju se kao hijeroglifi. Ja konkretno koristim Stremio v1.6.12 za Android TV OS v11.
Datum objave: 13.Veljaca/Feb.2025 u 21:01
Pogledao sam Gladiator 2 i u pravu si, kada se izaberu makedonski titlovi pojave se "hijeroglifi", nemam se vremena zezati pa probati titlove iz windows-1250 prebaciti u drugo kodiranje i uploadovati te probati ponovo
Datum objave: 14.Veljaca/Feb.2025 u 01:25
Скрипта/реклама сајта титлови.ком која се пришива сваком опремљеном титлу на овом сајту, збрчкана је тако да се не могу отпремати утф8-бом титлови у срт екстензији (претвара их у ???) и тако деценију, ако не и више, уназад. Толико се технички ствари промијенило, увеле неке новине, али никако да испоштују ћирилично писмо на овом сајту. Додајте утф8 бом кодек скрипти, поред постојећег чистог утф8 и 1251 и не условљавајте људе да шаљу 1251 (хијероглифе на које се овдје жале) као да немате друге програме да их отворите и проблем ће бити ријешен, како за кориснике стремија, тако и за све. Или немојте. Како хоћете.
Objavio: jojo385
Datum objave: 14.Veljaca/Feb.2025 u 09:01
A jel to neki mazohizam ? Gledati titlove sa hijetoglifima ili odabrati latinicu koju svi razumiju ? Mazohizam ? Zaostalost ? Samo nemojte o nacionalnom pitanju obrazovanja na nacionalnim jezicima. Konkretno te zalopojke o nedostatku titlova na nacionalnim jezicima bivse YU uputite nacionalnom ministarstvu obrazovanja. Ovo je ptivatni sajt na kojem niste prstom mrdnuli na poboljsanju rada ovog sajta,a imate obraza pitati uopste.
Objavio: ssaajjkkoo
Datum objave: 14.Veljaca/Feb.2025 u 12:18
U mom slučaju prevod na Srpski i naravno Makedonski na film Mr. Right daje kao neka tajlandska slova, što bi rekli neki hijeroglife :)
Objavio: NaEdenCovekBratMu
Datum objave: 14.Veljaca/Feb.2025 u 13:17
Ne znam kako funkcionira Stremio bidejki ne go koristam, ama možebi ima nekade Podesuvanja da se smeni fontot vo Cyrillic?
Datum objave: 14.Veljaca/Feb.2025 u 13:19
@jojo385 Ja ne znam šta je tebi? Na koju ti stranu okrećeš priču?! Administratori su lepo pitali gde se pojavljuju greške i na te greške ljudi ukazuju, jer je valjda želja i namera da se te greške isprave. Negde postoje prevodi samo na ćirlilici koji odgovaraju za neke filmove. Niko ovde ne favorizuje ni latinicu niti ćirilicu. Radi se o čistom isprvljanju grešaka kako bi ubuduće prevodioci znali u kom formatu da čuvaju prevode, kako bi ih zvanični addon pravilno čitao.
Datum objave: 14.Veljaca/Feb.2025 u 15:46
@NaEdenCovekBratMu Stremio kako platforma za zhal ne nudi opcija za menuvanje na fontovi vo cyrillic, latin i.t.n. Ne e strashno, no dobro bi bilo ako ima mozhnost vo nekoja naredna verzija na addonot da se sredi probelmot. Pozdrav.
Datum objave: 15.Veljaca/Feb.2025 u 23:00
Evo kako izgleda kada pokušavam gledati film https://titlovi.com/titlovi/the-gorge-398558/" rel="nofollow - The Gorge s titlom kojeg je postavio Bambula. Očigledno da automatski povuče ćirilični titl.
https://ibb.co/Qvk8J3r7
Datum objave: 16.Veljaca/Feb.2025 u 10:06
LEMONZOO piše:
Evo kako izgleda kada pokušavam gledati film https://titlovi.com/titlovi/the-gorge-398558/" rel="nofollow - The Gorge s titlom kojeg je postavio Bambula. Očigledno da automatski povuče ćirilični titl.
https://ibb.co/Qvk8J3r7
To je "чисти" УТФ-8 и дешава се у 10-так % случајева да приказује "ĐĐĐĐĐĐ",
због интеракције са скриптом/рекламом сајта.
Objavio: LjubicaSP
Datum objave: 16.Veljaca/Feb.2025 u 10:52
Ovde se ne radi o tome da skripta ponekad "normalan" utf-8 pretvori u ovo:
580 01:57:46,428 --> 01:57:50,428 Preuzeto sa www.titlovi.com
Nismo utvrdili zašto se to nekada dešava, a nekad ne,
ali jedino što tada možemo da uradimo je da utf postavimo kao txt i onda je sve u redu.
Ovaj sam ispravila: https://titlovi.com/titlovi/the-gorge-398558/" rel="nofollow - https://titlovi.com/titlovi/the-gorge-398558/
Zato molim prevodioce da sami skinu titl čim ga postave,
provere da li je sve u redu i traže zamenu u slučaju da se to dogodilo.
Problem sa Stremijom je i to što skripta automatski povuče prvi titl u zipu. Ne znam može li se to riješiti u addonu za titlovi.com ili je to baš softverski problem Stremija. Nekom će povući ćirilicu, a on je ne razumije. Ili neku drugu verziju titla koja ne odgovara onom što je pokrenuo, a u zipu možda ima i sinkronizacija koja valja. Preko Kodija možeš sam odabrati što uzimaš iz zipa.
Objavio: ELS
Datum objave: 16.Veljaca/Feb.2025 u 22:07
Poštovani,
Problem kod mene se javlja u č, ć, đ i dž, očitava ih kao neke znakove. Gledam na Stremio na andoroid Tv, sad me znam jel provlem do stremia ili do samog formata titlova.
LP
Datum objave: 16.Veljaca/Feb.2025 u 22:27
Molim nekoga da proba saa čirilične titlove da li rade.
U ovo ne ulazi titl the gorge od bambule iz razloga što je to čirilični titl koji se nalazi u .zip datoteci koja je označena kao latinica. Time ću se pozavaviti kasnije.
Nadam se samo da nisam smrao latinicu sada :-)
Datum objave: 17.Veljaca/Feb.2025 u 10:54
Radi.. "Makedončica", Kirilica i Latinica.. bar na Gladijatoru II na kojem su pomenuta pisma osim latiničnog zezala..
Datum objave: 17.Veljaca/Feb.2025 u 18:50
Zdravo, da, makedonska kirilica radi OK, proverio sam na Gladijator II i na Game Of Thrones. Srpska kirilica na Gladiator II, dve rede Ok dve daje "hieroglife".
Datum objave: 17.Veljaca/Feb.2025 u 18:54
Izvinjavaam se, na Gladiator II srpska kirilica ne rade ni jedna od Tttlovi adon, oni koje rade su iz drugi adon za prevode...
Datum objave: 17.Veljaca/Feb.2025 u 20:32
zirkach piše:
Izvinjavaam se, na Gladiator II srpska kirilica ne rade ni jedna od Tttlovi adon, oni koje rade su iz drugi adon za prevode...
U pravu si, ni jedna od dvije ponudjene srpske cirilica sa titlovi addon-om na Gladiator II ne radi, dok npr na Gladiator-u jedna radi, druga ne radi...
https://ibb.co/Z6zXgzrF" rel="nofollow">
Datum objave: 17.Veljaca/Feb.2025 u 21:15
Molim Vas da probate saa. Sada bi moralo funkcionirati
------------- ******************* Srdačan pozdrav Nikola : mailto:nikola@titlovi.net" rel="nofollow - nikola@titlovi.net Psi laju a karavan prolazi !!!
Datum objave: 17.Veljaca/Feb.2025 u 22:29
Da, sada rade i srpske kirilice. Sada je OK.
Datum objave: 17.Veljaca/Feb.2025 u 23:09
administrator piše:
Molim Vas da probate saa. Sada bi moralo funkcionirati
Radi
Objavio: Chango
Datum objave: 17.Veljaca/Feb.2025 u 23:11
administrator piše:
Molim te link do titla kojeg tako prikazuje da probam istražiti o čemu se radi
Chango piše:
Sada je sve u redu. Hvala
------------- Chango
Datum objave: 18.Veljaca/Feb.2025 u 17:29
Ne pronalazi mi titlove za seriju Invasion (2021) sezona 2 ,E4
Do jučer što sam gledao sve pronalazio.
Datum objave: 18.Veljaca/Feb.2025 u 20:27
Invasion (2021) - S02E04 - The Tunnel, meni pronalazi titlove
https://imgur.com/a/UQDYfvJ
Datum objave: 18.Veljaca/Feb.2025 u 21:03
Moguće je da nije radilo jer sam zaboravio postaviti jedan uslog u kodu :-) Sada ako sustav ne može etektirati encodding pretpostavlja da je encoding windows-1250.
Alipasijaner piše:
Invasion (2021) - S02E04 - The Tunnel, meni pronalazi titlove
https://imgur.com/a/UQDYfvJ
Datum objave: 18.Veljaca/Feb.2025 u 21:07
Sada sam na 5 Ep i očitao ih je.
Objavio: The Mixy
Datum objave: 20.Veljaca/Feb.2025 u 13:23
Ako može mala pomoć....
Sad sam uneo kod i kliknuo zeleno polje pored "uninstall" i otišao na onaj eksterni link i kad sam kliknuo "next" rekao je "Server is down" ili tako nešto.
Probao sam npr neki novi film, nema ništa sa strane kad se klikne, čak i neku staru seriju, nema ništa.
Da li treba još nešto da uradim ili treba da čekam neko vreme da se "plug-in" učita.
Hvala unapred
Datum objave: 20.Veljaca/Feb.2025 u 16:20
Koliko vidim s naše strane je sve OK! Pogleaj si u popisu aonova da li ti stoji titlovi.com, ako ne onda u stremio u sekciji addons u polje za pretragu unesi sljedeći link https://stremio.titlovi.com/manifest.json i klikni install.
I to je to :-)
The Mixy piše:
Ako može mala pomoć....
Sad sam uneo kod i kliknuo zeleno polje pored "uninstall" i otišao na onaj eksterni link i kad sam kliknuo "next" rekao je "Server is down" ili tako nešto.
Probao sam npr neki novi film, nema ništa sa strane kad se klikne, čak i neku staru seriju, nema ništa.
Da li treba još nešto da uradim ili treba da čekam neko vreme da se "plug-in" učita.
Hvala unapred
Objavio: The Mixy
Datum objave: 20.Veljaca/Feb.2025 u 16:32
Stoji, ponovo sam uradio i otvorio mi je onaj "pop-up" u kom piše da bi trebalo da radi kako treba.
Pisaću ako mi bude potrebna pomoć. Hvala puno!
administrator piše:
Koliko vidim s naše strane je sve OK! Pogleaj si u popisu aonova da li ti stoji titlovi.com, ako ne onda u stremio u sekciji addons u polje za pretragu unesi sljedeći link https://stremio.titlovi.com/manifest.json i klikni install.
I to je to :-)
The Mixy piše:
Ako može mala pomoć....
Hvala unapred
Datum objave: 08.Ožujak/Mar.2025 u 21:51
Samo da najavim da će se kroz koji dan trebati biti član sajta za korištenje addon-a.
Objavio: tap3ah75
Datum objave: 08.Ožujak/Mar.2025 u 22:55
Radi li sada vama ovo?
Radilo mi je do neki dan a sada piše da se regam ovdje pa ponovo probam.
Sve pdradim (deinstaliram pa ponovo) .... opet neće
Objavio: viljacik
Datum objave: 08.Ožujak/Mar.2025 u 23:07
Ne radi ni kod mene. Kada probam da ubacim link u pretragu addona, dobijam gresku. Tu mislim na novi link, koji se dobije kada si registrovan korisnik.
Datum objave: 08.Ožujak/Mar.2025 u 23:51
Hajmo reci da sam malo vise od "power usera" ali mi je totalno neintuitivno. Radio sam prema uputstvu, deinstalacija postojeceg addonsa, instalacija novog i corak sa racunara se ne mogu logovati na stranicu, sa box-a dobijem mogucnost logovanja, logujem se i onda se izvrtim ko na ringispilu i ne uspijem izaci dok se ne odjavim, dobro nadosao sam na nacin kada se prijavim da minimiziram, killnem stremio, ponovo ga pokrenem i idu titlovi... eto mozes pogledati u logovima, ali ponavljam totalno mucoguzno i neintuitivno za krajnjeg korisnika
Datum objave: 09.Ožujak/Mar.2025 u 00:00
dakle kada ga instaliram i pokusam preko racunara da ga konfigurisem dobijem
https://ibb.co/4ZdvSvs3" rel="nofollow">
odnosno ne ponudi mi mogucnost logovanja,
kada preko boxa konfigurisem iskoci mi prozor da upisem kredencijale i ok, upisem kredencijale i onda ne mogu izaci iz zacaranog kruga osim da minimiziram stremio, killnem ga i kad ponovo udjem sve ok, mislim ok povlaci titlove i to je to. eto toliko od mene sada vec 9. marta...
Objavio: nikola_zr
Datum objave: 09.Ožujak/Mar.2025 u 09:25
pozdrav, od jutros mi ne radi addon, konstatno umesto titlova izbacuje "Posjeti https://stremio.titlovi.com". Ispratio sam korake sa sajta, uklonio stari addon, stavio novi sa linka, isao na "zupcanik" i logovan sam kad mi otvori stranicu ali i dalje nece da prikazuje titlove
Datum objave: 09.Ožujak/Mar.2025 u 09:38
Radi sve,jedino što moraš izaći iz stremia i ponovo ga otvorit.
Datum objave: 09.Ožujak/Mar.2025 u 09:46
jesam, probao nekoliko puta, ali i dalje mi izbacuje to..
Objavio: Igor007
Datum objave: 09.Ožujak/Mar.2025 u 09:53
I meni isto izbacuje da trebam ići na stranicu, a obrisao sam staru verziju i ubacio instalaciju preko linka što sam dobio nakon ulogiranja na stranicu. A na TV-u mi uopće ne daje prijevode od titlova, samo preko mobitela stalno izbacuje posjetite stranicu. Probao forsirati zaustavljanje programa, obrisao i ponovo instalirao sa linkom što sam dobio ali ništa ne radi.
Datum objave: 09.Ožujak/Mar.2025 u 10:05
Neznam šta vi radite,ali sve radi ok.Ajmo redom logujte se na sajt preko defaultnog browsera,zatim odete u stremio apk nađete titlovi official addon i pod zupčanik odvede vas na configure stranicu ,tamo vam prepozna vaš username ,piše pozdrav i nickname .Dolje niže kopirate link u cijelosti.Zatim nazad u stremio uninstall titlovi addon ,nakon toga u tražilicu addona kopirate vaš link ,pronađe vam addon kliknete na install i to je to.
Objavio: Igor007
Datum objave: 09.Ožujak/Mar.2025 u 10:08
Kod mene proradilo, s tim da mi je za jedan film nudio prijevode kojih zapravo nema na stranici pa mi je tu nešto sjebo, sad sve radi normalno.
Objavio: zemljanin
Datum objave: 09.Ožujak/Mar.2025 u 10:46
Sve uradio, ali i dalje stoji da je potrebna registracija.
Objavio: zemljanin
Datum objave: 09.Ožujak/Mar.2025 u 10:47
Sve uradio po uputama ali i dalje ne radi.
Datum objave: 09.Ožujak/Mar.2025 u 10:55
Ponovo sve ispocetka, odradio uninstal, cak i logout pa log in, zatim pogastio sve, i stremio i chrome, otvorio chrome log in na forum pa otisao na stranicu https://stremio.titlovi.com, gde sam pozdravljem sa user name-om i odatle sam kopirao link koji je dat, otvorio stremio i uneo kopirani link, instalirao, zatvorio stremio, opet otvorio, i opet pise poseti stranicu umesto da izadju titlovi.
sve ovo radim preko lap topa, ako nesto znaci ova informacija.
Objavio: Lacazette
Datum objave: 09.Ožujak/Mar.2025 u 11:04
Zdravo,
Kad probam da instaliram addon sa izgeneriranim linkom, daje mi sledecu gresku: Failed to fetch: Unexpected HTTP status code 404
Znaci ne radi link preko kojeg treba da instaliram addon.
Objavio: baraba034
Datum objave: 09.Ožujak/Mar.2025 u 11:11
Isto. Sve je radilo do registracije. Kod mene sad ne radi. Možda ja ne znam da instaliram...
Objavio: viljacik
Datum objave: 09.Ožujak/Mar.2025 u 11:34
Evo update od mene, izgleda da je moj problem drugaciji od onih koje imaju ostali. Posto mi novi link nije radio kada radim pretragu addon-a a video sam da ostalima ovde radi, skontao sam da nesto ipak nije u redu sa mojim linkom. BTW, moj nalog je star, nije kreiran ovih dana. Moja žena je probala da kreira novi nalog i uzeo sam njen link i odmah je sve proradilo kako treba. Uporedio sam format njenog linka i mog linka, i video sam da moj link ima višak karaktera na početku tokena, "YIP+" i kada sam obrisao ovaj deo iz linka, taj editovan link je vodio na postojecu lokaciju u browseru (originalno je isao na nepostojecu lokaciju). Nisam isprobao da li ce ovako editovan link da radi u stremio, ali kontam da hoce. Ovo bi mogao da bude neki bug.
Datum objave: 09.Ožujak/Mar.2025 u 11:47
Ja sam 2009 registriran pa mi nije pravilo problem.Kao browser koristim operu i odradio sam instalaciju preko android telefona iz prve sve proradilo.