| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Stremio - Titlovi.com oficijalni add-on napokon dostupan (30.01.2025.) | BA | HR | MK | RS | SI | |
Odgovori
|
Stranica <1 910111213 20> |
| Korisnik | |
administrator
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Administrator
Pridružen: 25.Sijecanj/Jan.2003 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 14388 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 22.Travanj/Apr.2025 u 18:38 |
|
Možda nisi na oba uređaja prijavljen pod itim stremio računom/nalogom. Na kojem si uređaju odradio korake koje sam napisao ? Svakako si provjeri da li si prijavljen pod istim nalogom/računom na oba uređaja. Pod računom mislim stremio računom ne titlovi.com računom/nalogom. Provjeri pa javi
|
|
![]() |
|
administrator
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Pridružen: 25.Sijecanj/Jan.2003 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 14388 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 22.Travanj/Apr.2025 u 21:56 |
|
Od prije nekoliko sati poboljšao sam pretragu za serije. Sada bi trebali biti uključeni i arhive u kojima se nalaze sve sezone i epizode. Ito tako dodao sam tj proširio kriterij za epizode u .zip dototekama.
|
|
![]() |
|
vitez
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Pridružen: 04.Rujan/Sep.2006 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Points: 88 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 23.Travanj/Apr.2025 u 22:41 |
|
Izgleda da je baš to poremetilo povlačenje titlova za serije. Upravo sam hteo da napišem da je do juče sve radilo kako treba, a evo danas neće da povlači titlove za seriju npr. Tracker (1. sezona/ ep. 3 i 4). Vidim da ovde postoje slovenački i srpski prevodi, ali ih u Stremiu ne povlači. Probao sam opet da deinstaliram addon titlovi.com, prijavim se i dozvolim automatsku instalaciju i sve prođe OK. Vidim dodatak sa svojim nadimkom i na PC i na Android box-u. Ali prevoda nigde nema a do sada ih je bilo. Očistio sam i cache na Stremiu i restartovao A-box. Ne pomaže...
|
|
|
Nevidjene gluposti su najupadljivije!
|
|
![]() |
|
administrator
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 23.Travanj/Apr.2025 u 23:54 |
|
U prvu si, znao sam da to neće biti tako jednostavno kako mi se činilo. Pls ako naiđeš na još koji javi - sigurno će ih biti jer sam ovo sada na brzinu sklepao
|
|
![]() |
|
vitez
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Pridružen: 04.Rujan/Sep.2006 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Points: 88 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 24.Travanj/Apr.2025 u 22:05 |
|
Samo da javim da sam proverio par serija (Tracker; Doc; Undercover High school; Good cop/Bad cop; Hawkeye; Long bright river; When the stars gossip; Caught; The white lotus; The cleaning lady itd.) i sve radi. Lepo povlači i hrvatske, slovenačke i srpske titlove. Na ostale još nisam naleteo. Ni Đenka ti nije ravan. ![]() Edit: Čak mi se čini i da Stremio radi bolje. Ne vrti onaj beli kružić toliko dugo, mislio sam da baferuje, ali možda ima i veze sa nekim addonom. I još nešto što sam primetio za razliku od ranije je da je pre automatski prvo učitavao preferirani prevod koji je podešen u Stremiu, (u mom slučaju srpski), i to je najčešće bio ovaj koji je administrator napravio - oficijelni titlovi.com dodatak, a sada ipak prvo učita googlesubtitles prevod, pa ja moram ručno da izaberem oficijelni titlovi.com dodatak. Ažurirao vitez - 25.Travanj/Apr.2025 u 12:51 |
|
|
Nevidjene gluposti su najupadljivije!
|
|
![]() |
|
administrator
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 25.Travanj/Apr.2025 u 21:11 |
|
Hvala ti, imam još par popravaka ali to ostavim za sljedeći tjedan. Što se tiče toga da ti učitava prvo prevode sa drugog addona to nije do nas. Probaj da smo ti mi prvi na listi možda pomogne Još jednom hvala na pomoći
|
|
![]() |
|
superfreakdonky
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 22.Veljaca/Feb.2016 Lokacija: beograd Status: Offline Points: 1 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 26.Travanj/Apr.2025 u 05:03 |
|
ne mogu da instaliram, obrisao sam, i pokusao vise puta, stalno iskace ''posjeti .....'', ne razumem, sad ne otvara ni na googlesubtitles v3, nista, nisam trebao ni da pokusavam ! Ni od kakve pomoci mi niste , hvala na gubljenju vremena !
|
|
|
donkey
|
|
![]() |
|
superfreakdonky
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 26.Travanj/Apr.2025 u 05:04 |
|
ne date mi da objavim da NE radi na stremio ovo titlovi.com. cenzura !
|
|
|
donkey
|
|
![]() |
|
administrator
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 26.Travanj/Apr.2025 u 09:47 |
|
Ono što ja vidim je sljedeće - u zadnjih 30-ak dana si preko stremio skoro svaki dan koristio naš plugin - jedino jučer/danas ti za seriju nije vratio niti jedan rezultat (neke serije tj neki fajlovi nisu dobro označeni pa ih trenutno plugin ne vraća) Uvijek imaš opciju obrisati plugin i ne gubiti više vrijeme ali po ovome što ja vidim u bazi server uredno vrati rezultate. Ako ti ponekad i dalje izbaci da trebaš posjetiti stremio.titlovi.com onda znači da ti neke rezultate eventualno povlači iz diska i tu trebaš napraviti korake koje sam već nekoliko puta napisao. ALI TREBAŠ SE DRŽATI TOČNO TIH KORAKA.
|
|
![]() |
|
lesa77
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 26.Travanj/Apr.2025 u 12:48 |
|
I kod mene ne radi, stalno mi izbacuje poruku posjeti titlovi.com a više puta sam ponovio uputstvo deinstall zatvorim Stremio pa install povuče mi neki prevod naš ali kad kliknem na dodatak titlovi izbaci mi tu gore pomenutu poruku 🤷
|
|
![]() |
|
lesa77
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 26.Travanj/Apr.2025 u 13:25 |
|
Proradilo mi je 😁
|
|
![]() |
|
administrator
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 26.Travanj/Apr.2025 u 14:21 |
|
Ekipa Ja Vam ne mogu pomoći ako ne pratite korake koje sam već nekoliko puta napisao. Svaki korak je važan i treba ga precizno sljediti. Addon 100% radi, zašto je teško ispratiti upute koje su napisane korak po korak ja doista ne znam. Stvarno mi više nije jasno. Ako ja koji sam sljep tj sa manje od 0.5% vida sam ovo sve mogao isprogramirati onda stvarno mislim da 99% ljudi može ispratiti upute koje sam napisao. Naiši korak po korak što si do sada napravio pa ti eventualno mogu pomoći, u suprotnom sorry
|
|
![]() |
|
lesa77
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 26.Travanj/Apr.2025 u 14:51 |
|
Napisao sam da mi je proradilo, sve je okej sad. Nisi pročitao moju prethodnu poruku 🙂
|
|
![]() |
|
administrator
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 26.Travanj/Apr.2025 u 14:57 |
|
odlično, my bad!
|
|
![]() |
|
Cosa1997
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 28.Srpanj/Jul.2021 Lokacija: Arandjelovac Status: Offline Points: 1 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 26.Travanj/Apr.2025 u 18:50 |
|
Meni radi odlicno sve, Sto kaze samo pratis upustva i tjt ne mozes da pogresis
|
|
![]() |
|
drum15
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 26.Travanj/Apr.2025 u 22:19 |
|
Da li uredno prikazuje titlove svima? Odradio sam prema uputama, obrisao stari addon, srušio app, pokrenuo, dodao novi. Sve 5. Pokrenem film, detektira titlove, ali ne prikazuje ih. Jesam nešto preskočio ili je bug?
|
|
![]() |
|
administrator
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 27.Travanj/Apr.2025 u 10:30 |
|
Pratiti korake koje sam više puta napisao na ovoj temi. Inače vidim da si prije par dana uredno napravio nekoliko pretraga preko stremio titlovi plugina datum_pretrage imdb_id broj_vraćenih_titlova 2025-04-26 22:26:22 tt7068946 1 2025-04-26 22:12:28 tt0080801 3 2025-04-26 22:10:08 tt7068946 1
|
|
![]() |
|
drum15
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 27.Travanj/Apr.2025 u 20:13 |
|
Kao što sam napisao, već sam sve upute ispratio, točno svaki korak kako piše na web stranici, a i u tvojim uputama u ovoj temi. Addon uredno prikazuje koje sve titlove nudi, ali nema titla na ekranu, tj. ne prikazuje se uz film... Ne znam zašto, pa pitam ima li netko isti problem. Jedino ako je sada uvjet donacija, onda je valjda do toga.
|
|
![]() |
|
administrator
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 27.Travanj/Apr.2025 u 21:12 |
|
Trenutno nije potrebna, čak i ako je api onemogućen stremio addon radi. Prati korake koje sma naveo ili točno napiši što si napravio pa ti mogu probati pomoći.
|
|
![]() |
|
superfreakdonky
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 28.Travanj/Apr.2025 u 05:38 |
|
stalno iskace posjeti titlovi.com, skinem titl, ubacim ga u seriju, i pise mi '', unsupported fail''', ne razumem ?
|
|
|
donkey
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
Stranica <1 910111213 20> |
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |