Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na članke
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Stremio - Titlovi.com oficijalni add-on napokon dostupan (30.01.2025.)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Stremio - Titlovi.com oficijalni add-on napokon dostupan (30.01.2025.)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Odgovori Odgovori Stranica  <1 910111213 20>
Korisnik
Poruka
administrator View Drop Down
Administrator
Administrator

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj administrator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Travanj/Apr.2025 u 18:38
Možda nisi na oba uređaja prijavljen pod itim stremio računom/nalogom.

Na kojem si uređaju odradio korake koje sam napisao ?
Svakako si provjeri da li si prijavljen pod istim nalogom/računom na oba uređaja. Pod računom mislim stremio računom ne titlovi.com računom/nalogom.

Provjeri pa javi

Originalno postovano od strane matija-aurer matija-aurer piše:

ovo sam jučer napravio bar 5 puta i dalje mi je ovako na laptopu. Na S23 Ultra mi je ok, no laptop nije ok
Na vrh
Administrator
Administrator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj administrator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Travanj/Apr.2025 u 21:56
Od prije nekoliko sati poboljšao sam pretragu za serije. Sada bi trebali biti uključeni i arhive u kojima se nalaze sve sezone i epizode. Ito tako dodao sam tj proširio kriterij za epizode u .zip dototekama.
Na vrh
vitez View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj vitez Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Travanj/Apr.2025 u 22:41
Izgleda da je baš to poremetilo povlačenje titlova za serije. Upravo sam hteo da napišem da je do juče sve radilo kako treba, a evo danas neće da povlači titlove za seriju npr. Tracker (1. sezona/ ep. 3 i 4). Vidim da ovde postoje slovenački i srpski prevodi, ali ih u Stremiu ne povlači. Probao sam opet da deinstaliram addon titlovi.com, prijavim se i dozvolim automatsku instalaciju i sve prođe OK. Vidim dodatak sa svojim nadimkom i na PC i na Android box-u. Ali prevoda nigde nema a do sada ih je bilo. Očistio sam i cache na Stremiu i restartovao A-box. Ne pomaže...
Nevidjene gluposti su najupadljivije!
Na vrh
Administrator
Administrator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj administrator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Travanj/Apr.2025 u 23:54
U prvu si, znao sam da to neće biti tako jednostavno kako mi se činilo.

Pls ako naiđeš na još koji javi - sigurno će ih biti jer sam ovo sada na brzinu sklepao

Originalno postovano od strane vitez vitez piše:

Izgleda da je baš to poremetilo povlačenje titlova za serije. Upravo sam hteo da napišem da je do juče sve radilo kako treba, a evo danas neće da povlači titlove za seriju npr. Tracker (1. sezona/ ep. 3 i 4). Vidim da ovde postoje slovenački i srpski prevodi, ali ih u Stremiu ne povlači. Probao sam opet da deinstaliram addon titlovi.com, prijavim se i dozvolim automatsku instalaciju i sve prođe OK. Vidim dodatak sa svojim nadimkom i na PC i na Android box-u. Ali prevoda nigde nema a do sada ih je bilo. Očistio sam i cache na Stremiu i restartovao A-box. Ne pomaže...
Na vrh
vitez View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj vitez Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Travanj/Apr.2025 u 22:05
Samo da javim da sam proverio par serija (Tracker; Doc; Undercover High school; Good cop/Bad cop; Hawkeye; Long bright river; When the stars gossip; Caught; The white lotus; The cleaning lady itd.) i sve radi. Lepo povlači i hrvatske, slovenačke i srpske titlove. Na ostale još nisam naleteo. Ni Đenka ti nije ravan. Wink

Edit: Čak mi se čini i da Stremio radi bolje. Ne vrti onaj beli kružić toliko dugo, mislio sam da baferuje, ali možda ima i veze sa nekim addonom. I još nešto što sam primetio za razliku od ranije je da je pre automatski prvo učitavao preferirani prevod koji je podešen u Stremiu, (u mom slučaju srpski), i to je najčešće bio ovaj koji je administrator napravio - oficijelni titlovi.com dodatak, a sada ipak prvo učita googlesubtitles prevod, pa ja moram ručno da izaberem oficijelni titlovi.com dodatak.

Ažurirao vitez - 25.Travanj/Apr.2025 u 12:51
Nevidjene gluposti su najupadljivije!
Na vrh
Administrator
Administrator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj administrator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Travanj/Apr.2025 u 21:11
Hvala ti, imam još par popravaka ali to ostavim za sljedeći tjedan.

Što se tiče toga da ti učitava prvo prevode sa drugog addona to nije  do nas.
Probaj da smo ti mi prvi na listi možda pomogne

Još jednom hvala na pomoći

Originalno postovano od strane vitez vitez piše:

Samo da javim da sam proverio par serija (Tracker; Doc; Undercover High school; Good cop/Bad cop; Hawkeye; Long bright river; When the stars gossip; Caught; The white lotus; The cleaning lady itd.) i sve radi. Lepo povlači i hrvatske, slovenačke i srpske titlove. Na ostale još nisam naleteo. Ni Đenka ti nije ravan. Wink

Edit: Čak mi se čini i da Stremio radi bolje. Ne vrti onaj beli kružić toliko dugo, mislio sam da baferuje, ali možda ima i veze sa nekim addonom. I još nešto što sam primetio za razliku od ranije je da je pre automatski prvo učitavao preferirani prevod koji je podešen u Stremiu, (u mom slučaju srpski), i to je najčešće bio ovaj koji je administrator napravio - oficijelni titlovi.com dodatak, a sada ipak prvo učita googlesubtitles prevod, pa ja moram ručno da izaberem oficijelni titlovi.com dodatak.

Na vrh
superfreakdonky View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj superfreakdonky Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Travanj/Apr.2025 u 05:03
ne mogu da instaliram, obrisao sam, i pokusao vise puta, stalno iskace ''posjeti .....'', ne razumem, sad ne otvara ni na googlesubtitles v3, nista, nisam trebao ni da pokusavam ! Ni od kakve pomoci mi niste , hvala na gubljenju vremena !
donkey
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj superfreakdonky Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Travanj/Apr.2025 u 05:04
ne date mi da objavim da NE radi na stremio ovo titlovi.com. cenzura !
donkey
Na vrh
Administrator
Administrator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj administrator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Travanj/Apr.2025 u 09:47
Ono što ja vidim je sljedeće

- u zadnjih 30-ak dana si preko stremio skoro svaki dan koristio naš plugin
- jedino jučer/danas ti za seriju nije vratio niti jedan rezultat (neke serije tj neki fajlovi nisu dobro označeni pa ih trenutno plugin ne vraća)

Uvijek imaš opciju obrisati plugin i ne gubiti više vrijeme ali po ovome što ja vidim u bazi server uredno vrati rezultate.

Ako ti ponekad i dalje izbaci da trebaš posjetiti stremio.titlovi.com onda znači da ti neke rezultate eventualno povlači iz diska i tu trebaš napraviti korake koje sam već nekoliko puta napisao. ALI TREBAŠ SE DRŽATI TOČNO TIH KORAKA.

Originalno postovano od strane superfreakdonky superfreakdonky piše:

ne mogu da instaliram, obrisao sam, i pokusao vise puta, stalno iskace ''posjeti .....'', ne razumem, sad ne otvara ni na googlesubtitles v3, nista, nisam trebao ni da pokusavam ! Ni od kakve pomoci mi niste , hvala na gubljenju vremena !
Na vrh
lesa77 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj lesa77 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Travanj/Apr.2025 u 12:48
I kod mene ne radi, stalno mi izbacuje poruku posjeti titlovi.com a više puta sam ponovio uputstvo deinstall zatvorim Stremio pa install povuče mi neki prevod naš ali kad kliknem na dodatak titlovi izbaci mi tu gore pomenutu poruku 🤷
Na vrh
lesa77 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj lesa77 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Travanj/Apr.2025 u 13:25
Proradilo mi je 😁
Na vrh
Administrator
Administrator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj administrator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Travanj/Apr.2025 u 14:21
Ekipa

Ja Vam ne mogu pomoći ako ne pratite korake koje sam već nekoliko puta napisao.
Svaki korak je važan i treba ga precizno sljediti.

Addon 100% radi, zašto je teško ispratiti upute koje su napisane korak po korak ja doista ne znam.

Stvarno mi više nije jasno. Ako ja koji sam sljep tj sa manje od 0.5% vida sam ovo sve mogao isprogramirati onda stvarno mislim da 99% ljudi može ispratiti upute koje sam napisao.

Naiši korak po korak što si do sada napravio pa ti eventualno mogu pomoći, u suprotnom sorry

Originalno postovano od strane lesa77 lesa77 piše:

I kod mene ne radi, stalno mi izbacuje poruku posjeti titlovi.com a više puta sam ponovio uputstvo deinstall zatvorim Stremio pa install povuče mi neki prevod naš ali kad kliknem na dodatak titlovi izbaci mi tu gore pomenutu poruku 🤷
Na vrh
lesa77 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj lesa77 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Travanj/Apr.2025 u 14:51
Napisao sam da mi je proradilo, sve je okej sad. Nisi pročitao moju prethodnu poruku 🙂
Na vrh
Administrator
Administrator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj administrator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Travanj/Apr.2025 u 14:57
odlično, my bad!

Originalno postovano od strane lesa77 lesa77 piše:

Napisao sam da mi je proradilo, sve je okej sad. Nisi pročitao moju prethodnu poruku 🙂
Na vrh
Cosa1997 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Cosa1997 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Travanj/Apr.2025 u 18:50
Meni radi odlicno sve, Sto kaze samo pratis upustva i tjt ne mozes da pogresis
Na vrh
drum15 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj drum15 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Travanj/Apr.2025 u 22:19
Da li uredno prikazuje titlove svima?
Odradio sam prema uputama,  obrisao stari addon, srušio app, pokrenuo, dodao novi. Sve 5.

Pokrenem film, detektira titlove, ali ne prikazuje ih. Jesam nešto preskočio ili je bug?
Na vrh
Administrator
Administrator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj administrator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Travanj/Apr.2025 u 10:30
Pratiti korake koje sam više puta napisao na ovoj temi.

Inače vidim da si prije par dana uredno napravio nekoliko pretraga preko stremio titlovi plugina

datum_pretrage      imdb_id      broj_vraćenih_titlova
2025-04-26 22:26:22 tt7068946 1
2025-04-26 22:12:28 tt0080801 3
2025-04-26 22:10:08 tt7068946 1

Originalno postovano od strane drum15 drum15 piše:

Da li uredno prikazuje titlove svima?
Odradio sam prema uputama,  obrisao stari addon, srušio app, pokrenuo, dodao novi. Sve 5.

Pokrenem film, detektira titlove, ali ne prikazuje ih. Jesam nešto preskočio ili je bug?
Na vrh
drum15 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj drum15 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Travanj/Apr.2025 u 20:13
Kao što sam napisao, već sam sve upute ispratio, točno svaki korak kako piše na web stranici, a i u tvojim uputama u ovoj temi.

Addon uredno prikazuje koje sve titlove nudi, ali nema titla na ekranu, tj. ne prikazuje se uz film...

Ne znam zašto, pa pitam ima li netko isti problem. Jedino ako je sada uvjet donacija, onda je valjda do toga.
Na vrh
Administrator
Administrator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj administrator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Travanj/Apr.2025 u 21:12
Trenutno nije potrebna, čak i ako je api onemogućen stremio addon radi.

Prati korake koje sma naveo ili točno napiši što si napravio pa ti mogu probati pomoći.

Originalno postovano od strane drum15 drum15 piše:

Kao što sam napisao, već sam sve upute ispratio, točno svaki korak kako piše na web stranici, a i u tvojim uputama u ovoj temi.

Addon uredno prikazuje koje sve titlove nudi, ali nema titla na ekranu, tj. ne prikazuje se uz film...

Ne znam zašto, pa pitam ima li netko isti problem. Jedino ako je sada uvjet donacija, onda je valjda do toga.
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj superfreakdonky Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Travanj/Apr.2025 u 05:38
stalno iskace posjeti titlovi.com, skinem titl, ubacim ga u seriju, i pise mi '', unsupported fail''', ne razumem ?
donkey
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 910111213 20>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.