Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Stremio - Titlovi.com oficijalni add-on napokon dostupan (30.01.2025.) | BA | HR | MK | RS | SI | |
Odgovori ![]() |
Stranica 123 4> |
Korisnik | |
vitez ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Active member ![]() ![]() Pridružen: 04.Rujan/Sep.2006 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Points: 57 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 31.Sijecanj/Jan.2025 u 00:26 |
Očekivao sam da ima nekih podešavanja kada se klikne da zupčanik na titlovi.com dodatku za Stremio, npr. izbor jezika i sl. međutim - ništa, samo Welcome.
|
|
![]() |
|
blagsi ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member ![]() Pridružen: 24.Studeni/Nov.2018 Status: Offline Points: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ne dela to čudo...
|
|
![]() |
|
pacovcina ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member ![]() ![]() Pridružen: 13.Travanj/Apr.2009 Status: Offline Points: 24 |
Radi sve,svaka čast !
|
|
![]() |
|
Vaskez ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member ![]() Pridružen: 08.Lipanj/Jun.2008 Status: Offline Points: 2 |
Svaka čast,konačno jedino pravo rešenje i za stremio.
|
|
![]() |
|
bgvracar ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator ![]() ![]() Pridružen: 28.Srpanj/Jul.2016 Status: Offline Points: 2731 |
Još kad biste objasnili šta je to Stremio?
![]() |
|
![]() |
|
administrator ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator ![]() ![]() Pridružen: 25.Sijecanj/Jan.2003 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 14220 |
Stranica za konfiguriranje još nije napravljena. Da li ti inače povlači titlove ili ne rai ?
|
|
![]() |
|
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator ![]() ![]() Pridružen: 25.Sijecanj/Jan.2003 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 14220 |
Što točno ne radi ? Možeš li biti malo detaljniji kako bi riješio eventualne probleme ?
|
|
![]() |
|
scylla98 ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member ![]() Pridružen: 19.Sijecanj/Jan.2014 Status: Offline Points: 1 |
https://letmegooglethat.com/?q=stremio ili https://letmegooglethat.com/?q=sta+je+stremio
|
|
![]() |
|
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Vjerujem da ima ljudi koji bi ovo puno bolje od mene objasnilo s obzirom da ja inače ne koristim Stremio. To je player/platforma za strimanje. Po onone što sam vidio puno jednostavnija od KODI-a
|
|
![]() |
|
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Kolega addon radi uredno,ti koji pišu da neradi vjerovatno neznaju instalirati addon.
Na mobitelu se nevidi source titla tj. odakle je titl ,dok pak na tv boxu ili android tv se isto vidi. |
|
![]() |
|
ar8c ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() ![]() Pridružen: 06.Kolovoz/Aug.2013 Status: Offline Points: 673 |
To sam se i ja pitao, ali rek'o da mi se mlađi ne smeju ![]() ![]() Dakle, čemu to čudo služi uopšte? Elem, upravo sam malo googlao i jasnije mi je. Mada, ako je ovo samo za mobilne, nikada mi ne bi palo na pamet da gledam nešto na tako malom ekranu. Ali OK, svakom svoje i bitno da ima da se bira... Ažurirao ar8c - 01.Veljaca/Feb.2025 u 14:18 |
|
![]() |
|
beogradski ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() Pridružen: 03.Prosinac/Dec.2011 Status: Offline Points: 49 |
E, bas mi je drago sto nisam jedini a priznacu, nisam imao pojma sta je Stremio ) A inace, ako je to za preko mobilnog, nema sanse, tj. ne pada mi na pamet ) Jeste da mobilni imaju neke svoje prednosti ali gledati video sadrzaj na mobu to nikako. I inace, ''pomalo'' bzw da na mobilnom postoji i email ) jer ako neko ima mobilni poslace poruku a ne mejl )
|
|
![]() |
|
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
To rijetko tko koristi na mobilnom,da ste malo više čitali vidili bi da se masovno koristi na android tv boxu ,kao i na android tv ili ti ga google, tv te na smart tv.Puno je jednostavniji i lakši kako za rad tako i za procesor od kodija.U većini slučajeva služi za gledanje filmova i serija online.
|
|
![]() |
|
biljka34 ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member ![]() Pridružen: 13.Prosinac/Dec.2017 Status: Offline Points: 4 |
Puno hvala svima koji su omogućili da imamo addon titlovi.com na stremio. Zamislite samo da imamo ovako dobar strimer a nema titlova. Sve bi bilo uzalud za nas koji ne znamo original jezik filma. Još jednom veliko hvala!
|
|
![]() |
|
LEMONZOO ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member ![]() ![]() Uvijek u pravu. Pridružen: 29.Prosinac/Dec.2008 Lokacija: 01010110 011010 Status: Offline Points: 2667 |
Imam početničko pitanje.
Na TV-u imam OS Android i instalirao sam preko trgovine Stremio 1.6.12. Probao sam za početak instalirati addon Torrentio, ali kada odem u addonove, nemam gore desno kutiju za pretragu. Zna li netko u čemu je problem? Sada na njemu imam samo njegove početne addonove koji dođu s instalacijom, i ne mogu ništa više dodati. https://i.postimg.cc/srzrrbbb/img-20250202-000754.jpg https://i.postimg.cc/trzqwyyp/img-20250202-000818.jpg |
|
![]() |
|
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member ![]() ![]() Uvijek u pravu. Pridružen: 29.Prosinac/Dec.2008 Lokacija: 01010110 011010 Status: Offline Points: 2667 |
Nešto ne štima Postimg, evo opet slike.
https://ibb.co/5x6TJPJr https://ibb.co/dYpzTBJ |
|
![]() |
|
asmmir ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member ![]() Pridružen: 19.Srpanj/Jul.2015 Status: Offline Points: 2 |
Instalirao sam addon, ali kad kliknem na izabrani titl, umesto slova u prevodu su simboli i slovo Ð najvise. Sa ostalih izvora titlovi rade normalno.
|
|
![]() |
|
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Najlakše ti je instalirati stremio na mobitelu i dodavati addone ,oni će se nakon instaliranja i podešavanja prikazati na istm računu na svim uređajima.Evo ovdje su vam svi addoni https://stremio-addons.com/
|
|
![]() |
|
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Pretpostavljam da svi besplatni addonovi vuku sadržaj s torrenta, pa mi je dovoljan ovaj Torrentio? |
|
![]() |
|
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Da dovoljan je,jedino možda za nešto staro što nitko dugo nije gledao treba da imaš više addona da bi pronašao sve.Jedno vrijeme je bio offline,zato uvijek u rezervi imaš kodi i fen ,umbrella ili seren addon.A u samom playeru ostavi Exo player kao engine,jer pokazao se bolji od vlc.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica 123 4> |
Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |