Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na članke
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Stremio - Titlovi.com oficijalni add-on napokon dostupan (30.01.2025.)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Stremio - Titlovi.com oficijalni add-on napokon dostupan (30.01.2025.)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Odgovori Odgovori Stranica  123 4>
Korisnik
Poruka
vitez View Drop Down
Active member
Active member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj vitez Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Stremio - Titlovi.com oficijalni add-on napokon dostupan (30.01.2025.)
    Objavljeno: 31.Sijecanj/Jan.2025 u 00:26
Očekivao sam da ima nekih podešavanja kada se klikne da zupčanik na titlovi.com dodatku za Stremio, npr. izbor jezika i sl. međutim - ništa, samo Welcome.
Na vrh
blagsi View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blagsi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Sijecanj/Jan.2025 u 13:25
ne dela to čudo...
Na vrh
pacovcina View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj pacovcina Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Sijecanj/Jan.2025 u 16:43
Radi sve,svaka čast !
Na vrh
Vaskez View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Vaskez Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Sijecanj/Jan.2025 u 16:46
Svaka čast,konačno jedino pravo rešenje i za stremio.
Na vrh
bgvracar View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (2) Thanks(2)   Citiraj bgvracar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Sijecanj/Jan.2025 u 20:08
Još kad biste objasnili šta je to Stremio? LOL
Na vrh
administrator View Drop Down
Administrator
Administrator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj administrator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Sijecanj/Jan.2025 u 22:25
Stranica za konfiguriranje još nije napravljena. 
Da li ti inače povlači titlove ili ne rai ?

Originalno postovano od strane vitez vitez piše:

Očekivao sam da ima nekih podešavanja kada se klikne da zupčanik na titlovi.com dodatku za Stremio, npr. izbor jezika i sl. međutim - ništa, samo Welcome.
Na vrh
Administrator
Administrator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj administrator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Sijecanj/Jan.2025 u 22:26
Što točno ne radi ? Možeš li biti malo detaljniji kako bi riješio eventualne probleme ?

Originalno postovano od strane blagsi blagsi piše:

ne dela to čudo...
Na vrh
scylla98 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj scylla98 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Sijecanj/Jan.2025 u 22:28
Originalno postovano od strane bgvracar bgvracar piše:

https://letmegooglethat.com/?q=stremio
ili
https://letmegooglethat.com/?q=sta+je+stremio
Na vrh
Administrator
Administrator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj administrator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Sijecanj/Jan.2025 u 22:28
Vjerujem da ima ljudi koji bi ovo puno bolje od mene objasnilo s obzirom da ja inače ne koristim Stremio.
To je player/platforma za strimanje. Po onone što sam vidio puno jednostavnija od KODI-a

Na vrh
pacovcina View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj pacovcina Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Sijecanj/Jan.2025 u 22:32
Kolega addon radi uredno,ti koji pišu da neradi vjerovatno neznaju instalirati addon.
Na mobitelu se nevidi source titla tj. odakle je titl ,dok pak na tv boxu ili android tv se isto vidi.
Na vrh
ar8c View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ar8c Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Veljaca/Feb.2025 u 14:13

Još kad biste objasnili šta je to Stremio? lol

To sam se i ja pitao, ali rek'o da mi se mlađi ne smeju Šta ćete, ima ovde i oldtimera sa nekim starim navikama, bez želje da uplivavaju previše u neke novotarije
Dakle, čemu to čudo služi uopšte?

Elem, upravo sam malo googlao i jasnije mi je. Mada, ako je ovo samo za mobilne, nikada mi ne bi palo na pamet da gledam nešto na tako malom ekranu. Ali OK, svakom svoje i bitno da ima da se bira...

Ažurirao ar8c - 01.Veljaca/Feb.2025 u 14:18
Na vrh
beogradski View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Veljaca/Feb.2025 u 20:25
E, bas mi je drago sto nisam jedini a priznacu, nisam imao pojma sta je Stremio ) A inace, ako je to za preko mobilnog, nema sanse, tj. ne pada mi na pamet ) Jeste da mobilni imaju neke svoje prednosti ali gledati video sadrzaj na mobu to nikako. I inace, ''pomalo'' bzw da na mobilnom postoji i email ) jer ako neko ima mobilni poslace poruku a ne mejl )
Na vrh
pacovcina View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj pacovcina Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Veljaca/Feb.2025 u 20:47
To rijetko tko koristi na mobilnom,da ste malo više čitali vidili bi da se masovno koristi na android tv boxu ,kao i na android tv ili ti ga google, tv te na smart tv.Puno je jednostavniji i lakši kako za rad tako i za procesor od kodija.U većini slučajeva služi za gledanje filmova i serija online.
Na vrh
biljka34 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj biljka34 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Veljaca/Feb.2025 u 22:50
Puno hvala svima koji su omogućili da imamo addon titlovi.com na stremio. Zamislite samo da imamo ovako dobar strimer a nema titlova. Sve bi bilo uzalud za nas koji ne znamo original jezik filma. Još jednom veliko hvala!
Na vrh
LEMONZOO View Drop Down
Active member
Active member
Uvijek u pravu.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj LEMONZOO Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Veljaca/Feb.2025 u 00:12
Imam početničko pitanje.
Na TV-u imam OS Android i instalirao sam preko trgovine Stremio 1.6.12. Probao sam za početak instalirati addon Torrentio, ali kada odem u addonove, nemam gore desno kutiju za pretragu. Zna li netko u čemu je problem? Sada na njemu imam samo njegove početne addonove koji dođu s instalacijom, i ne mogu ništa više dodati.

https://i.postimg.cc/srzrrbbb/img-20250202-000754.jpg

https://i.postimg.cc/trzqwyyp/img-20250202-000818.jpg
Na vrh
LEMONZOO View Drop Down
Active member
Active member
Uvijek u pravu.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj LEMONZOO Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Veljaca/Feb.2025 u 00:15
Nešto ne štima Postimg, evo opet slike.

https://ibb.co/5x6TJPJr
https://ibb.co/dYpzTBJ
Na vrh
asmmir View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj asmmir Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Veljaca/Feb.2025 u 01:31
Instalirao sam addon, ali kad kliknem na izabrani titl, umesto slova u prevodu su simboli i slovo Ð najvise. Sa ostalih izvora titlovi rade normalno.
Na vrh
pacovcina View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj pacovcina Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Veljaca/Feb.2025 u 08:26
Najlakše ti je instalirati stremio na mobitelu i dodavati addone ,oni će se nakon instaliranja i podešavanja prikazati na istm računu na svim uređajima.Evo ovdje su vam svi addoni https://stremio-addons.com/
Na vrh
LEMONZOO View Drop Down
Active member
Active member
Uvijek u pravu.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj LEMONZOO Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Veljaca/Feb.2025 u 09:09
Originalno postovano od strane pacovcina pacovcina piše:

Najlakše ti je instalirati stremio na mobitelu i dodavati addone ,oni će se nakon instaliranja i podešavanja prikazati na istm računu na svim uređajima.Evo ovdje su vam svi addoni https://stremio-addons.com/
Dakle sve je to povezano računom. Onda ću tako.

Pretpostavljam da svi besplatni addonovi vuku sadržaj s torrenta, pa mi je dovoljan ovaj Torrentio?
Na vrh
pacovcina View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj pacovcina Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Veljaca/Feb.2025 u 09:14
Da dovoljan je,jedino možda za nešto staro što nitko dugo nije gledao treba da imaš više addona da bi pronašao sve.Jedno vrijeme je bio offline,zato uvijek u rezervi imaš kodi i fen ,umbrella ili seren addon.A u samom playeru ostavi Exo player kao engine,jer pokazao se bolji od vlc.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  123 4>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,281 sekundi.