Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Street.Racer.2008.DVDRip.XviD-DOMiNO
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Street.Racer.2008.DVDRip.XviD-DOMiNO

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
biker View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj biker Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Street.Racer.2008.DVDRip.XviD-DOMiNO
    Objavljeno: 04.Kolovoz/Aug.2008 u 23:00
Ako neko ima ili moze da prevede
Street.Racer.2008.DVDRip.XviD-DOMiNO
http://www.imdb.com/title/tt1200852/

Hvala Unapred
Na vrh
blackpearl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Kolovoz/Aug.2008 u 01:18
da prevode ne moze, procitaj pravila foruma!!!!

Na vrh
glisha_gng View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj glisha_gng Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Kolovoz/Aug.2008 u 03:56
da i meni isto taj prevod treba nemogu par dana nigde da ga nadjem. hvala unapred poz . 
Na vrh
manjeZlo View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
evil

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj manjeZlo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Rujan/Sep.2008 u 01:25
i memi treba .. Ima li ko?
dala bih ti zivot, samo da ne umrem :D
Na vrh
Nightwelt View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Nightwelt Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Prosinac/Dec.2008 u 03:21
pa cemu sluze onda ovi translaitori,nemate prevod,a necete da ga prevedete,nek mi objasni neko kako da nadjem onda taj prevod,film je odlican,a nemam prevod
Na vrh
Lucky_Mkd View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Lucky_Mkd Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Prosinac/Dec.2008 u 03:23
za sada ima samo na makedoski prevod
Na vrh
Bebinjo View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
beb@ch

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bebinjo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Prosinac/Dec.2008 u 09:14
Originalno postovano od strane Nightwelt Nightwelt piše:

pa cemu sluze onda ovi translaitori,nemate prevod,a necete da ga prevedete,nek mi objasni neko kako da nadjem onda taj prevod,film je odlican,a nemam prevod

pričekaj da se prevede..bilo to danas ili za godinu dana..jednom će biti.Do onda gledaj nešto drugo ili sam sjedni za komp i prevedi..Prevodioci sami biraju titlove koje će prevoditi...i zato molim da se ovo poštuje!
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Prosinac/Dec.2008 u 09:31

Vrhunac drskosti!!Angry Imaš opomenu!!!!
Na vrh
Sentinel View Drop Down
Master translator
Master translator

Walking Time-Bomb

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sentinel Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Prosinac/Dec.2008 u 10:54

hoces prevod?
100 eura komad, dobijes ga 2 dana nakon uplate, pa onda da vidis cemu sluzimo.
ako ti ova opcija ne pase a i dalje hoces nac titl, onda posalji pismu dedi mrazu u kojem mu lijepo objasnis da ces se analno prostituirati sve dok ne dobijes titl, pa ti se mozda smiluje i ulisi ti zelju.

i ubuduce ne seri.

Ažurirao Sentinel - 03.Prosinac/Dec.2008 u 11:17
Svi titlovi koje trebate a ne mozete ih NIGDJE naci, ili ste skinuli film prije TRI dana i jos nema titlova, nalaze se OVDJE
Na vrh
Nightwelt View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Nightwelt Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Prosinac/Dec.2008 u 12:47
Originalno postovano od strane Sentinel Sentinel piše:

hoces prevod?
ako ti ova opcija ne pase a i dalje hoces nac titl, onda posalji pismu dedi mrazu u kojem mu lijepo objasnis da ces se analno prostituirati sve dok ne dobijes titl, pa ti se mozda smiluje i ulisi ti zelju.

i ubuduce ne seri.
ma mars,ti si mi neki prevodilac ne vredis 2 eura,mozete da me banujete,reko sam sta mislim,mesec dana vec cekam na ovaj prevod,snacicu se sam nekako,ako ne moze covek da kaze sta misli,bolje zatvorite forum!
Na vrh
Sentinel View Drop Down
Master translator
Master translator

Walking Time-Bomb

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sentinel Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Prosinac/Dec.2008 u 14:39
da se znas snac sam ne bi sada tu cmoljio i vrijedjao ko sto i radis
odgoj ti je na nuli
i upamti jednom za sva vremena gade, TITLOVE RADIMO DOBROVOLJNO, nitko a pogotovo malo govno ko ti nece odredjivat sta i kako ce se prevodit.

ako hoces neki titl, 100 eura komad i dobijes ekskluzivu, ili sam sjedi i kucaj

darije molim te nemoj ga bannat dok ne procita odgovor.
Svi titlovi koje trebate a ne mozete ih NIGDJE naci, ili ste skinuli film prije TRI dana i jos nema titlova, nalaze se OVDJE
Na vrh
Lucky_Mkd View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Lucky_Mkd Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Prosinac/Dec.2008 u 15:22

Originalno postovano od strane Sentinel Sentinel piše:

hoces prevod?

i ubuduce ne seri.
ma mars,ti si mi neki prevodilac ne vredis 2 eura,mozete da me banujete,reko sam sta mislim,mesec dana vec cekam na ovaj prevod,snacicu se sam nekako,ako ne moze covek da kaze sta misli,bolje zatvorite forum!

gde ces da nadjes na drugo mesto prevod nigde!!!!!!!!! osim ovdee !!!!! e to da znas, i prekini tako da pricas !!!
Na vrh
joya View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj joya Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Prosinac/Dec.2008 u 17:06
Jebo te stvarno nemam komentar čeka mjesec i popizdio.
Prevest ću ti krajem iduće godine.
Nije ko što nije, jer da jeste bilo bi, a nije!
Na vrh
blackpearl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Prosinac/Dec.2008 u 18:28
Lock

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,156 sekundi.