Street.Racer.2008.DVDRip.XviD-DOMiNO
Web: Titlovi.com
Kategorija: TITLOVI / PREVODI
Ime foruma: Najave, ispravke, obavještenja...
Opis foruma: Razgovori o titlovima, najave, postavljanje, zamjene, ocjene, komentari...
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=20283
Datum ispisa: 18.Lipanj/Jun.2026 u 05:58 Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com
Tema: Street.Racer.2008.DVDRip.XviD-DOMiNO
Objavio: biker
Tema: Street.Racer.2008.DVDRip.XviD-DOMiNO
Datum objave: 04.Kolovoz/Aug.2008 u 23:00
Ako neko ima ili moze da prevede Street.Racer.2008.DVDRip.XviD-DOMiNO http://www.imdb.com/title/tt1200852/
Hvala Unapred
|
Odgovori:
Objavio: blackpearl
Datum objave: 05.Kolovoz/Aug.2008 u 01:18
da prevode ne moze, procitaj pravila foruma!!!!
-------------
|
Objavio: glisha_gng
Datum objave: 05.Kolovoz/Aug.2008 u 03:56
|
da i meni isto taj prevod treba nemogu par dana nigde da ga nadjem. hvala unapred poz .
|
Objavio: manjeZlo
Datum objave: 21.Rujan/Sep.2008 u 01:25
i memi treba .. Ima li ko?
------------- dala bih ti zivot, samo da ne umrem :D
|
Objavio: Nightwelt
Datum objave: 03.Prosinac/Dec.2008 u 03:21
|
pa cemu sluze onda ovi translaitori,nemate prevod,a necete da ga prevedete,nek mi objasni neko kako da nadjem onda taj prevod,film je odlican,a nemam prevod
|
Objavio: Lucky_Mkd
Datum objave: 03.Prosinac/Dec.2008 u 03:23
|
za sada ima samo na makedoski prevod
|
Objavio: Bebinjo
Datum objave: 03.Prosinac/Dec.2008 u 09:14
Nightwelt piše:
pa cemu sluze onda ovi translaitori,nemate prevod,a necete da ga prevedete,nek mi objasni neko kako da nadjem onda taj prevod,film je odlican,a nemam prevod
|
pričekaj da se prevede..bilo to danas ili za godinu dana..jednom će biti.Do onda gledaj nešto drugo ili sam sjedni za komp i prevedi..Prevodioci sami biraju titlove koje će prevoditi...i zato molim da se ovo poštuje!
-------------
|
Objavio: darije
Datum objave: 03.Prosinac/Dec.2008 u 09:31
Nightwelt piše:
|
Vrhunac drskosti!! Imaš opomenu!!!!
-------------
|
Objavio: Sentinel
Datum objave: 03.Prosinac/Dec.2008 u 10:54
Nightwelt piše:
|
hoces prevod? 100 eura komad, dobijes ga 2 dana nakon uplate, pa onda da vidis cemu sluzimo. ako ti ova opcija ne pase a i dalje hoces nac titl, onda posalji pismu dedi mrazu u kojem mu lijepo objasnis da ces se analno prostituirati sve dok ne dobijes titl, pa ti se mozda smiluje i ulisi ti zelju.
i ubuduce ne seri.
------------- Svi titlovi koje trebate a ne mozete ih NIGDJE naci, ili ste skinuli film prije TRI dana i jos nema titlova, nalaze se http://www.albinoblacksheep.com/flash/youare" rel="nofollow - OVDJE
|
Objavio: Nightwelt
Datum objave: 03.Prosinac/Dec.2008 u 12:47
Sentinel piše:
Nightwelt piše:
|
hoces prevod? 100 eura komad, dobijes ga 2 dana nakon uplate, pa onda da vidis cemu sluzimo. ako ti ova opcija ne pase a i dalje hoces nac titl, onda posalji pismu dedi mrazu u kojem mu lijepo objasnis da ces se analno prostituirati sve dok ne dobijes titl, pa ti se mozda smiluje i ulisi ti zelju.
i ubuduce ne seri.
| ma mars,ti si mi neki prevodilac ne vredis 2 eura,mozete da me banujete,reko sam sta mislim,mesec dana vec cekam na ovaj prevod,snacicu se sam nekako,ako ne moze covek da kaze sta misli,bolje zatvorite forum!
|
Objavio: Sentinel
Datum objave: 03.Prosinac/Dec.2008 u 14:39
da se znas snac sam ne bi sada tu cmoljio i vrijedjao ko sto i radis odgoj ti je na nuli i upamti jednom za sva vremena gade, TITLOVE RADIMO DOBROVOLJNO, nitko a pogotovo malo govno ko ti nece odredjivat sta i kako ce se prevodit.
ako hoces neki titl, 100 eura komad i dobijes ekskluzivu, ili sam sjedi i kucaj
darije molim te nemoj ga bannat dok ne procita odgovor.
------------- Svi titlovi koje trebate a ne mozete ih NIGDJE naci, ili ste skinuli film prije TRI dana i jos nema titlova, nalaze se http://www.albinoblacksheep.com/flash/youare" rel="nofollow - OVDJE
|
Objavio: Lucky_Mkd
Datum objave: 03.Prosinac/Dec.2008 u 15:22
Nightwelt piše:
Sentinel piše:
Nightwelt piše:
|
i ubuduce ne seri.
| ma mars,ti si mi neki prevodilac ne vredis 2 eura,mozete da me banujete,reko sam sta mislim,mesec dana vec cekam na ovaj prevod,snacicu se sam nekako,ako ne moze covek da kaze sta misli,bolje zatvorite forum!
|
gde ces da nadjes na drugo mesto prevod nigde!!!!!!!!! osim ovdee !!!!! e to da znas, i prekini tako da pricas !!!
|
Objavio: joya
Datum objave: 03.Prosinac/Dec.2008 u 17:06
Jebo te stvarno nemam komentar čeka mjesec i popizdio. Prevest ću ti krajem iduće godine.
------------- Nije ko što nije, jer da jeste bilo bi, a nije!
|
Objavio: blackpearl
Datum objave: 03.Prosinac/Dec.2008 u 18:28
Lock
-------------
|
|