Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Stranger Things (2016) |
Odgovori ![]() |
Stranica 123 5> |
Korisnik | ||
CSInvestigator ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Translator ![]() ![]() Lady Justice Pridružen: 01.Sijecanj/Jan.2010 Lokacija: Mesto zločina Status: Offline Points: 11269 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 25.Lipanj/Jun.2016 u 15:28 |
|
Stranger Things (2016)
|
||
![]() ![]() |
||
![]() |
||
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator ![]() ![]() Lady Justice Pridružen: 01.Sijecanj/Jan.2010 Lokacija: Mesto zločina Status: Offline Points: 11269 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Obnovljeno za 2. sezonu, iako još nije ni počelo
![]() |
||
![]() ![]() |
||
![]() |
||
Atrahasis ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior translator ![]() ![]() Onaj koji jeste Pridružen: 13.Svibanj/May.2013 Lokacija: Beograd, Srbija Status: Offline Points: 2230 |
|
Fenomenalna serija. 10/10
Ako volite radove Stivena Kinga, Spilberga i filmove kao što su Gunisi, Poltegrejst,... onda je ovo prava stvar za vas.
|
||
will be to arrive where we started and know the place for the first time. ॐ⊙ |
||
![]() |
||
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
|
Ja sam stigla da odgledam 3 epizode zasad, odlične su
![]() Serija je baš dinamična, drži pažnju, atmosfera je jeziva, muzika i zvučni efekti fenomenalni, deca glumci odlični. ![]() |
||
![]() ![]() |
||
![]() |
||
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
|
Stigoh do kraja... Baš super serija, spooky
![]() Podsetilo me na neki miks filmova Alien i Stand by me, sa idejama Stivena Kinga... Preporuka. |
||
![]() ![]() |
||
![]() |
||
Kneginja ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator ![]() ![]() Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16378 |
|
Prevode na makedonski jezik najavio je kancov ![]() |
||
![]() Sto me ne ubije... ide u moje memoare. |
||
![]() |
||
Dakson ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member ![]() ![]() Pridružen: 22.Rujan/Sep.2012 Status: Offline Points: 16 |
|
Dobra serija. Retro atmosfera za nas nostalgične a generacije koje ne pamte osamdesete je doživljavaju kao uzbudljivu priču iz prošlosti. Ima malo kilavih momenata, bar po mom mišljenju. Recimo to što tajna, naoružana organizacija nije u stanju da pohvata troje-četvoro klinaca i to u tako malom mestu kao što je Hawkins, nego ih vijaju unedogled. To je pomalo iritantno a smetaju mi i scene poput one kada Eleven nemilosrdno, snagom misli, spljošti mozgove čikama i tetama sa pištoljima i to tako da im krv pokulja iz očiju (!?#?). OK sve; to je SF/Horor ali, ipak, cilja i na mlađu populaciju koja se poistovećuje sa krajnje simpatičnim dečijim likovima. Scene poput maločas opisane su apsolutno preterane. Scenaristi su, jednostavno, mogli osmisliti scenu tako da ih Eleven samo onesvesti i tako spreči u kakvog god nameri da su imali. Krajnje bljutavo i suvišno.
Inače, deca glumci su sjajni! Eleven i Dustin pogotovo sjajni likovi. Naposletku, kad sam već počeo da "hejtujem" hajde i da završim u istom stilu :) a na konto onoga što se najviše tiče ovog foruma a to su - prevodi. Prvo bih da se, u svoje i u ime svih nas koji koristimo prevode postavljene na ovom sajtu, zahvalim prevodiocima na uloženom vremenu i trudu. HVALA! Međutim, ljudi, aman - čemu onolike bljutave psovke i ružne reči u prevodima kada ih akteri, u stvari, i ne izgovaraju? Zašto ste to dodavali? Da pojačate utisak ili...? Potpuno nepotrebno i, pomalo, prostački. Nadam se da ste imali na umu da i klinci širom regiona gledaju ovu seriju a da pritom možda ne znaju engleski pa da bi mogli da ukapiraju kako njihov omiljeni junak nije izgovorio ono što su pročitali u prevodu? Da Dustin, Lucas, Will i Mike nisu baš neki seljoberi nego pozitivci koji ponekad lanu al', onako, šmekerski a ne prostački. Ja toliko :). Nadam se da nećete zameriti. Znam da možda nemam prava da komentarišem jer sam, stoprocentno, lenčuga koja parazitski koristi proizvode vašeg truda ali, eto, imao sam potrebu da ukažem na gore navedeno.
|
||
Hvala svima na dobrim prevodima.
|
||
![]() |
||
Kneginja ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator ![]() ![]() Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16378 |
|
![]() Sto me ne ubije... ide u moje memoare. |
||
![]() |
||
rocknrollabgd ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member ![]() ![]() Pridružen: 13.Sijecanj/Jan.2011 Lokacija: Moon Status: Offline Points: 31 |
|
Serija je FANTASTICNA!
Iako nemam vremena za serije u poslednje vreme, ovu sam pogledao iz cuga. Odlicna radnja, te neke godine, nostalgija da te uhvati, gluma super, muzika odlicna... Posebno bih izdvojio ODLICNE zastrasujuce trenutke, ima ih taman koliko treba i odradjeni su perfektno (sadasnji horori ne mogu da im prismrde). Samo ne znam sta se desava sa srbskim prevodima, par epizoda preskoceno, sve nekako traljavo odradjeno i na preskok, a serija zasluzuje da se odradi perfektno. P.S. Hvala puno na prevodu Pozdrav
|
||
![]() |
||
bojanadj ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator ![]() ![]() Pridružen: 19.Srpanj/Jul.2009 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 31481 |
|
Mene zanima koliko je strašna, jer bih je rado gledala s mojim devojkama (12 i 10 godina)?
|
||
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...
|
||
![]() |
||
Vladika ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator ![]() ![]() >> Virus Guru << Pridružen: 25.Veljaca/Feb.2005 Lokacija: UZICE/SRBIJA Status: Offline Points: 1840 |
|
Mozes slobodno!
|
||
Vladika
|
||
![]() |
||
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator ![]() ![]() Pridružen: 19.Srpanj/Jul.2009 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 31481 |
|
Odlično. Hvala
![]() |
||
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...
|
||
![]() |
||
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
|
Pa ne znam baš da li bih preporučila devojčicama da gledaju, ja sam se dugo nakon gledanja tripovala da mi svetla žmirkaju
![]() |
||
![]() ![]() |
||
![]() |
||
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
|
Prva epizoda je dobro prošla. Idemo dalje.
![]() |
||
|
||
![]() |
||
Vladika ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator ![]() ![]() >> Virus Guru << Pridružen: 25.Veljaca/Feb.2005 Lokacija: UZICE/SRBIJA Status: Offline Points: 1840 |
|
Samo nastavite... Tinedzerski chill horor, siguran sam da ce im biti omiljena serija.
|
||
Vladika
|
||
![]() |
||
robin12345 ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator ![]() ![]() precednik Titlovačke republike Pridružen: 03.Travanj/Apr.2013 Lokacija: Winterfell Status: Offline Points: 10518 |
|
Kakva serija. Pustio
sam je da odleži 6 mjeseci i sada je "progutao" u dva dana. Ne pamtim da
sam ikada gledao takvu, savršenu posvetu 80-tima. Nema šta nema, no
prednjače scene, gotovo prekopirane iz ET, Bliskih susreta,
Poltergeista, Aliena i meni konceptualno od početka vuče na Gooniese.
Neke scene i likovi su namjerno gotovo identični. Muzika, scenografija,
ma sve je savršeni odraz 80-ih. Kao paralelni svemir, koji je potka ove
pametne i genijalne serije.
Možda neko bude skeptičan jer su 4 glavnih junaka klinci, pa pogrešno ovo svrsta u osmoljetka lektiru. Ovo nije Uzbuna na zelenom vrhu, ni Koko i duhovi, a još manje Družba Pere Krvžice. Ovo je serija sa jakom dozom natprirodnoga, a bome i čistoga horrora. Ne libe se ni krvi, ni pucnjave, pa i maloljetničkoga seksa se dotaknu u jednoj epizodi. No ono po čemu je budem pamtio a bogami nastavio pratiti je taj retro štih i više no pametno povezivanje mase filmova, kultnih iz 70-80. Bravo!!!! Preporuka: Pogledati obavezno, tko se nije skrio (pogledao), MAGARAC je bio... |
||
![]() |
||
Stressman ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member ![]() ![]() Pridružen: 08.Ožujak/Mar.2014 Status: Offline Points: 8 |
|
Super serija! Gledajući je,pomislio sam kako je ovo savršena kombinacija(ili posveta) dvojici Stivenova,Kinga i Spilberga! Klinci su odlični!
|
||
![]() |
||
Altafir ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Banned user ![]() ![]() Pridružen: 29.Travanj/Apr.2016 Status: Offline Points: 12 |
|
Odlična serija,kao da su Spilberg i Stiven King dobili dete i onda je ono počelo da snima filmove.
|
||
![]() |
||
Aksentije ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member ![]() Pridružen: 15.Travanj/Apr.2015 Status: Offline Points: 24 |
|
Baš dobra serija. Odgledao u dahu.
|
||
![]() |
||
sinna ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() ![]() Pridružen: 15.Travanj/Apr.2017 Lokacija: Dalmatia Status: Offline Points: 5564 |
|
O mladosti moja lijepa mladosti...Zbog toga nas starijih većina je i odgledala seriju.Iako je i sama serija vrh teenage horror-a.Sve je u seriji profesionalno i bez mane napravljeno i odrađeno.Nema zamjerki u ničemu,jer osamdesete su bile godine...(što bi rekao veliki Marijan Ban).Preporuka za svakoga.Prevodioci hvala na uspješnom radu i vašem vremenu.
|
||
|
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica 123 5> |
Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |