Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Generalne rasprave i zabava > Spam, spam i samo spam
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Što bi ljudi rekli
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Što bi ljudi rekli

Odgovori Odgovori Stranica  <1 234
Korisnik
Poruka
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Srpanj/Jul.2010 u 12:04
Originalno postovano od strane nebojsa66 nebojsa66 piše:

Bojo, ako ne možeš od njega izmusti, probaj na onoga tko ima njegov msn i skajp... LOLLOL

Ne mogu verovati da baš ništa ne znaš o meniShocked

Da ti tvoja veca nešto kažeWink: imam blizu 50 što skajp što msn kontakata članova sa ovog foruma. Nikada ni jedan nisam uzela od nekog drugog,već samo direktno, niti ikome drugom dala neki od onih što imam bez saglasnosti i obostrane željeWink

Tako da, svi vi možete imati Ajsov kontakt, ali dok mi on lično ne pošalje poziv na msn ili skajp ja ću da razvijam taktikeLOL

p.s. njegov i šefov kontakt mi je do sad nudilo bezbroj ljudi, ali...gde je tu zabava LOL

Ažurirao bojanadj - 06.Srpanj/Jul.2010 u 12:04
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nebojsa66 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Srpanj/Jul.2010 u 12:07
Koja si ti legenda!!!!

LOLLOLLOL

Nisam lud, mater me testirala!
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Srpanj/Jul.2010 u 12:26
Što se Ajsa tiče, on ima msn, a skajp samo obećava....

Što se tiče šefa...pa, jednom smo pričali na skajp...javio mi se sa tuđeg nalogaLOLLOLLOLLOL
No, juče sa jednog....sutra sa drugog.... zrno po zrno i pogača....LOL
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Srpanj/Jul.2010 u 12:33
Originalno postovano od strane bojanadj bojanadj piše:

Što se tiče šefa...pa, jednom smo pričali na skajp...javio mi se sa tuđeg nalogaLOLLOLLOLLOL
No, juče sa jednog....sutra sa drugog.... zrno po zrno i pogača....LOL
imam i to i to, ali ako i to krenem da koristim ili facebook, nece moci da me izbace iz sobuLOL
zato samo forum je enoughLOL
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Srpanj/Jul.2010 u 12:38
Originalno postovano od strane icemaher icemaher piše:

imam i to i to, ali ako i to krenem da koristim ili facebook, nece moci da me izbace iz sobuLOL

Shocked Instalirao si a nisi mi javio da mi još malo vadiš mast...ccc, Ajsbejbe, ne igraš fer...i mani se već tog izgovora, njega i ptice na grani znaju...daj nešto novoLOL

Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Srpanj/Jul.2010 u 12:43

Originalno postovano od strane icemaher icemaher piše:

Shocked Instalirao si a nisi mi javio da mi još malo vadiš mast...ccc, Ajsbejbe, ne igraš fer...i mani se već tog izgovora, njega i ptice na grani znaju...daj nešto novoLOL
imam odavno skype i msnnjanja
LOL
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Srpanj/Jul.2010 u 12:46
InYourFace LOLLOLLOLLOLLOL kaaaakoooo je doooobar smaaaajli LOLLOLLOLLOL obožavam ga LOLLOLLOL

Imam i ja, pa se ne plazim ljudima po forumu...strašno...ovi vukovi su iz dana u dan sve gori i gori

LOLLOLLOLLOL

Na vrh
bagzi94 View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bagzi94 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Srpanj/Jul.2010 u 12:50
Imacu 10 000 postova za 10 godina
Ako me dotad ne banuju LOL
Niko nije zadovoljan svojim bogatstvom, ni nezadovoljan svojom pameću.
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Srpanj/Jul.2010 u 12:59
Originalno postovano od strane bagzi94 bagzi94 piše:

Još jedan od rizika na koje pravi spmaeri uvek moraju biti spremni LOLLOLLOL

Na vrh
bagzi94 View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bagzi94 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Srpanj/Jul.2010 u 13:13

Originalno postovano od strane bagzi94 bagzi94 piše:

Još jedan od rizika na koje pravi spmaeri uvek moraju biti spremni LOLLOLLOL

Vredi rizikovati, mislim pogledaj sebe LOL
Niko nije zadovoljan svojim bogatstvom, ni nezadovoljan svojom pameću.
Na vrh
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nebojsa66 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Srpanj/Jul.2010 u 13:15
Njeno je već profesionalizam, bolje nemoj toliko riskirati... LOLLOL

Nisam lud, mater me testirala!
Na vrh
slowrun View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj slowrun Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Srpanj/Jul.2010 u 22:51
Kao i svaki sjajan film koji ima više delova, tako ni ovaj nisam odgledao u istom danu, već sam odložio gledanje drugog dela za večeras i produžio užitak.

Dakle, ime moje, odgledao sam i drugi deo "Sage Dežurne Vece Veštić" i šta reći osim svaka čast i jedva čekam treći deo koji je u najavi yay
Sve čestitke za 10000 čisto spamerskih poruka. Poduhvat vredan svake hvale (ko misli da je to bilo lako grdno se vara LOL)

p.s. Nadam se da ćeš mi izaći u susret i odraditi remake ovih filmova, da ne bude da sam kupovao 3D naočare za džabe LOLLOL

Ažurirao slowrun - 07.Srpanj/Jul.2010 u 22:53
In my body, where the shame gland SHOULD be, there's a second AWESOME gland.   True Story
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Srpanj/Jul.2010 u 07:39
LOL Hvala, imence

Originalno postovano od strane slowrun slowrun piše:

p.s. Nadam se da ćeš mi izaći u susret i odraditi remake ovih filmova, da ne bude da sam kupovao 3D naočare za džabe LOLLOL

LOL Čim mi neko nađe neki program, može Wink

Na vrh
Gajtana View Drop Down
Junior moderator
Junior moderator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Gajtana Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Srpanj/Jul.2010 u 09:55
Aaaaa, tek sad vidjeh ovu temu Embarrassed

Bojana Carice, moje čestitke na 10000 postova. I hvala ti u ime foruma i forumaša na toplini koju nam daješ. Ti si draga moja dobra duša ovog forum kiss
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Srpanj/Jul.2010 u 11:15
Lepo ja rekoh da je put do pakla popločan najboljim namerama

Originalno postovano od strane Gajtana Gajtana piše:

Ti si draga moja dobra duša ovog forum kiss

kako mi žena sruši rejting u par reči, pa to je strašno

LOL

Hvala draga kiss
LOL

Na vrh
SuperZajebant View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj SuperZajebant Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Kolovoz/Aug.2010 u 20:15
sta se aradi u ovom klipu gore ??
pardon,sta se radi u ovim klipovima gore...?
mislim...ne mogu da ih otvorim...

Ažurirao icemaher - 18.Kolovoz/Aug.2010 u 21:02
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Kolovoz/Aug.2010 u 21:01
mogao si sve to da pitas u jednu poruku. Ako se ne otvaraju klipovi uzmi hebluLOL
meni odlicno rade, ne znam zasto ne mozes?
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 234
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,189 sekundi.