Web: Titlovi.com
Kategorija: Generalne rasprave i zabava
Ime foruma: Spam, spam i samo spam
Opis foruma: Treba li dodatno objašnjavati što vas ovdje čeka?
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=34744 Datum ispisa: 22.Srpanj/Jul.2026 u 23:52 Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com
Tema: Što bi ljudi rekliObjavio: bojanadj
Tema: Što bi ljudi rekli
Datum objave: 04.Srpanj/Jul.2010 u 14:59
Đavolu malo bilo...
Moj 10.000 post!!!!
Ja sam se eto trudila, zalagala, mnogo sna žrtvovala i na kraju ipak uspela. Znam da prvom hiljadom nisam oborila rekord u brzini, ali zato sam se potrudila da to ispravim sa 10kom Sad mi samo preostaje da ili smanjim svoje pojavljivanje na forumu ili nateram šefa da on malo svoje poveća, inače ću za sledećih godinu dana i njega prestići, a svi znate da je moja i moje prema njemu preveliko da bih dozvolila da se to desi. Zato, beloving šefe, ubrzaj malo, molim te
Znam da ste čekali moj 10.000 post, da vidite iće, piće i društvo za zabavu, ali ovaj put imam nešto drugo za vas...
i
p.s. Molim vas ne potežite tehnička pitanja. (dovoljno je što znam da je očaj živi) Program za pravljenje klipova koji sam, na šefovu preporuku() skinula pre par dana (srećom, jednostavan- zna me čo'ek) ima taaako maaaalo mogućnosti, a o samom uploadu na youtube bolje da ne počinjem(7 puta sam menjala melodiju zbog autorskih prava)
------------- Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...
Odgovori: Objavio: jecaDJ
Datum objave: 04.Srpanj/Jul.2010 u 15:02
Mila moja sve cestitke i svaka cast,SRECAN ti 10-ti rodjendaaaaaaaaaaaaaan...
------------- ♥ Ljudi kojima je suđeno da budu zajedno, uvek se nađu na kraju!♥
Objavio: Sentinel
Datum objave: 04.Srpanj/Jul.2010 u 15:05
zakon
cestitke na nespamerskih 10k
------------- Svi titlovi koje trebate a ne mozete ih NIGDJE naci, ili ste skinuli film prije TRI dana i jos nema titlova, nalaze se http://www.albinoblacksheep.com/flash/youare" rel="nofollow - OVDJE
Objavio: Kneginja
Datum objave: 04.Srpanj/Jul.2010 u 15:09
------------- Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
Objavio: bojanadj
Datum objave: 04.Srpanj/Jul.2010 u 15:10
Hvala draga
Sentinel piše:
zakon
cestitke na nespamerskih 10k
Mislim da je 9.000 u spamu...moža čak i više
Hvala šefice
------------- Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...
Objavio: nebojsa66
Datum objave: 04.Srpanj/Jul.2010 u 15:10
Svaka čast Bojo!!! Predobro si to napravila!!!! Fenomenalno!
-------------
Nisam lud, mater me testirala!
Objavio: Sebastijan
Datum objave: 04.Srpanj/Jul.2010 u 15:15
Prelepo!
Da nam još dugi niz godina mamiš osmehe na licima i usrećuješ ovu porodicu na titlovi.com
-------------
Savete primaj uz vino, a upotrebljavaj ih uz vodu.
Datum objave: 04.Srpanj/Jul.2010 u 15:17
Hvala, momci, hvala...meni je bilo tako zanimljivo (iako sam izluđivala zbog izuzetno malih mogućnosti samog programa)
Datum objave: 04.Srpanj/Jul.2010 u 15:18
A pa dobro sad, Bojo, da je bilo više opcija onda bi napravila remek djelo filmske industrije... Obogatila se i napustila naš forum... Ne može to tako...
-------------
Objavio: AcaNDr
Datum objave: 04.Srpanj/Jul.2010 u 15:20
od mene svaka čast na ovom trudu.Drago mi je što te poznajem i zato što postojiš
------------- I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.
- Armin van Buuren
Datum objave: 04.Srpanj/Jul.2010 u 15:21
nebojsa66 piše:
napustila
naš forum...
Jesi li ti video poruku? Ne nadajte se tome- lepo sam vam napisala
Hvala, nespameru
Objavio: jafforidza
Datum objave: 04.Srpanj/Jul.2010 u 16:03
za 10k
Video klipovi su super, izvukla si 110% mogućnosti programa.
Sve najbolje našoj
------------- I hope for nothing, I fear nothing, I am free.
Objavio: bubba ho-tep
Datum objave: 04.Srpanj/Jul.2010 u 16:03
Svaka čast seko
Objavio: chlink
Datum objave: 04.Srpanj/Jul.2010 u 16:13
Objavio: taxidell
Datum objave: 04.Srpanj/Jul.2010 u 16:30
Odlično, fenomenalno...prvo sam pomislio neka šala(što li to) kad ono umetničko delo o čijoj bi široj primeni trebalo najozbiljnije razmisliti. SVAKA ČAST BOJANA...ne znam šta bih drugo rekao
------------- live long and prosper
Objavio: luka0037
Datum objave: 04.Srpanj/Jul.2010 u 16:37
Draga srecan rodjossssssss
Filmici su zakon i verujem da ce brzo postati hit na youtubu (rezirala si bolje od mnogih profesionalaca tako da sve pohvale i za to)
Zelim ti da sto pre postavis novi rekord po broju i brzini objavljenih postova
-------------
Objavio: cudak_31177
Datum objave: 04.Srpanj/Jul.2010 u 16:41
Kakav si ti car. Eto, zato te volimo.
-------------
Datum objave: 04.Srpanj/Jul.2010 u 16:54
Hvala, hvala...Ljudi, vi znate da sam i ovako uobražena...lakše sa tim pohvalama
jafforidza piše:
Video klipovi su super, izvukla si 110% mogućnosti programa.
Volela bih da je mogao da mi pruži više Kakve sam samo zamisli imala
bubba ho-tep piše:
Svaka čast seko
chlink piše:
Bravo carice
Mnogi ne znaju (pa ni ti sam verovatno), ali ti si bio prvi koji mi je poslao pm kad sam stigla na forum i to samoinicijativno, da mi nešto objasniš i pomogneš. Zato si ti "mili moj "
taxidell piše:
Odlično, fenomenalno...prvo sam pomislio neka šala(što li to)
kad ono umetničko delo o čijoj bi široj primeni trebalo najozbiljnije
razmisliti. SVAKA ČAST BOJANA...ne znam šta bih drugo rekao
Trebalo je da bude šala i reklama. Klipovi su prošli bezbroj obrada. Problem je bio što kad god napravim neki baš šaljiv i prilagodim uz muziku, youtube mi blokira zvuk zbog AP i onda dok nađem drugu, pa treću...sama muzika je uticala i na promene tekstova i šala....baš sam se nervirala Na kraju sam digla ruke. Shvatila sam da bi mi trebalo još par dana sa mojim dnevnim rasporedom i "super brzim" uploadom da pronađem adekvatnu i "slobodnu" melodiju,a više nisam mogla da ne postujem pa je ispalo kako je ispalo
Što se tiče šire primene - pogotovo zbog klipa titlovi.com- podesila sam da linkovi budu javni .....valjda
luka0037 piše:
Draga srecan rodjossssssss
Filmici su zakon i verujem da ce brzo postati hit na youtubu
(rezirala si bolje od mnogih profesionalaca tako da sve pohvale i za to)
Zelim ti da sto pre postavis novi rekord po broju i brzini objavljenih postova
Hvala, dragi. Što se tiče rekorda- napisala sam u prvom postu. "Šef" mi je granica
cudak_31177 piše:
Kakav si ti car. Eto, zato te volimo.
Mislim da sam ja prvi spamer u Net istoriji kome upravitelji sajta i foruma govore "čestitamo" za 10.000 post
i ja vas, sve, mnoooogoooo
Objavio: angels
Datum objave: 04.Srpanj/Jul.2010 u 17:35
Svaka čast, Bojo, jako dobro napravljeno . Ne sumnjam da je trebalo puno truda i vremena, ali se isplatilo!
"Volela bih da je mogao da mi pruži više "
Pretpostavljam da misliš na program? "Kakve sam samo zamisli imala "
Iduće godine ih očekujemo u novom videu . Još jednom, čestitam.
Objavio: zkarlov
Datum objave: 04.Srpanj/Jul.2010 u 18:23
Kao i uvijek originalna. Mudri....
Objavio: iromafia111
Datum objave: 04.Srpanj/Jul.2010 u 18:25
-------------
Objavio: nosundayfear
Datum objave: 04.Srpanj/Jul.2010 u 18:49
Čestitam jubilej
------------- Clouds come floating into my life, no longer to carry rain or usher storm, but to add color to my sunset sky.
Datum objave: 04.Srpanj/Jul.2010 u 19:11
angels piše:
Svaka čast, Bojo, jako dobro napravljeno . Ne sumnjam da je trebalo puno truda i vremena, ali se isplatilo!
"Volela bih da je mogao da mi pruži više "
Pretpostavljam da misliš na program? "Kakve sam samo zamisli imala "
Iduće godine ih očekujemo u novom videu . Još jednom, čestitam.
Na program, kolega, program videćemo...prvo da se bacim na onaj Twilight- skroz je gurnut u drugu stranu
Hvala, mudrice
Hvala, Gazda
Hvala, sunašce ()
Objavio: prijatel-MKD
Datum objave: 04.Srpanj/Jul.2010 u 19:49
Objavio: icemaher
Datum objave: 04.Srpanj/Jul.2010 u 20:40
klipovi su zakon, svaka cast bojana!!! Cestitke za 10.000 postova
------------- https://www.tvtime.com/en/user/66431209/profile" rel="nofollow - TV TIME
Objavio: bubba ho-tep
Datum objave: 04.Srpanj/Jul.2010 u 21:08
bojanadj piše:
Hvala, prijatelju
Znate šta je najsmešnije? Verovatno i najneverovatnije Nikada ni na jednom forumu pre titlova nisam bila spamer
Ni ja, a vjerojatno ni niko od udarne ekipe...
Datum objave: 04.Srpanj/Jul.2010 u 21:10
bubba ho-tep piše:
bojanadj piše:
Hvala, prijatelju
Znate šta je najsmešnije? Verovatno i najneverovatnije Nikada ni na jednom forumu pre titlova nisam bila spamer
a neki nisu ni dalje
------------- I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.
- Armin van Buuren
Datum objave: 04.Srpanj/Jul.2010 u 21:25
AcaNDr piše:
bubba ho-tep piše:
bojanadj piše:
Hvala, prijatelju
a neki nisu ni dalje
npr doca, MM, bebinjo, zkarlov, pojedini prevodioci.... U manjini su u svakom slučaju (a tebe na tom manjinskom spisku nema)
Datum objave: 04.Srpanj/Jul.2010 u 21:47
a dobro, ako ti tako kažeš, borila si se pošteno i izborila
- Armin van Buuren
Objavio: Movie Master
Datum objave: 04.Srpanj/Jul.2010 u 21:49
Sramota me godina mojih, pa se uzdržavam koliko je moguće. Ali zato tebi svaka čast. Uživam dok čitam tvoje postove, i mudri i duhoviti i zabavni u svakom slučaju. Već si legenda na našem sajtu, kao Gaca, samo spamerski
-------------
Datum objave: 04.Srpanj/Jul.2010 u 22:14
Movie Master piše:
Sramota me godina mojih, pa se uzdržavam koliko je moguće. Ali zato tebi svaka čast. Uživam dok čitam tvoje postove, i mudri i duhoviti i zabavni u svakom slučaju. Već si legenda na našem sajtu, kao Gaca, samo spamerski
ovaj....... Zanaš, čim me neko stavi u istu rečenicu sa Gacom ja sam polaskana (makar rečenica bila "Gaca se razbija od posla, a ova Bojana samo spamuje" - znam da je to najčešća pomisao, a ja sam se samo usudila da je zabeležim ).
U svakom slučaju, hvala MM...imaš moju dozvolu (kao da je potrebna) da, sve na šta naiđeš a ne odgovara komplimentima što si mi ih uputio, slobodno obrišeš (to je jedan od načina da ne prešišam šefa tokom narednih godinu dana )
Objavio: darije
Datum objave: 04.Srpanj/Jul.2010 u 23:19
Datum objave: 04.Srpanj/Jul.2010 u 23:23
Bilo je i preko 30, sad je posustala...
-------------
Objavio: darije
Datum objave: 04.Srpanj/Jul.2010 u 23:24
Ozbiljno? Bogami se brinem za nju.
-------------
Datum objave: 04.Srpanj/Jul.2010 u 23:25
Joj i ja isto... To možda zbog ove štednje na postovima da ne pređe dok ne napravi videe, ili što... ali morat će nadoknaditi izgubljeno...
-------------
Objavio: outside
Datum objave: 04.Srpanj/Jul.2010 u 23:55
da te nema trebalo bi te izmisliti....samo ostani takva.....cinis titlove posebnim mjestom..
a klipovi su odlicni..svaka cast...
Objavio: NEX
Datum objave: 04.Srpanj/Jul.2010 u 23:59
Objavio: Dee_Monk
Datum objave: 05.Srpanj/Jul.2010 u 00:37
svaka cast,ja sam skoro kada sam gledao 1 klip (malo me dirnuo u srce )Odlicna ste ekipa,samo tako nastavite.
p.s ko zna naziv pesme i izvodjaca u 1 video klipu neka mi posalje poruku.
Hvala
Objavio: Mandarinan
Datum objave: 05.Srpanj/Jul.2010 u 00:40
Izuzetno sam pocastvovan sto se moja malenkost nasla u ovoj vrlo odabranoj grupi(sem onih translatora,njih je mnogo) koja se nalazi u spotu.
Titlovi bez spama bi naprosto bili titlovi a ne mesto za opustanje od surove realnosti. Zahvalan sam sto postoji ovakva forumska oaza koju sacinjava prava plejada potpuno razlicitih ljudi.
I naravno, sve cestitke Bojana, svaki put me odusevi tvoj stepen kreativnosti!
EDIT: Dodjavola,moj post je prvi na trecoj strani. Sada ce svako moci da gleda ovaj izliv emocija
------------- “Fighting for peace is like screwing for virginity.” ― George Carlin
Datum objave: 05.Srpanj/Jul.2010 u 00:52
darije piše:
I konačno, evo prave konkurencije...
Dokle ću ja tebi morati da govorim "zar si sumnjao"...uz svo dužno
darije piše:
Bogami se brinem za nju.
Znala sam...a oni počeli da pričaju da si prestao da me Zavist i pakost me uvek iznenade
nebojsa66 piše:
To možda zbog ove štednje na
postovima da ne pređe dok ne napravi videe, ili što...
Pametnica moja
(okreni ventilator, sebičnjaku jedan!)
Shander piše:
Hvala
Whitney Houston & Enrique Iglesias - Could i have this kiss forever
Mandarinan piše:
EDIT: Dodjavola,moj post je prvi na trecoj strani. Sada ce svako moci da gleda ovaj izliv emocija
Večiti rizik na koji pravi spameri uvek moraju biti spremni
Datum objave: 05.Srpanj/Jul.2010 u 01:20
Shander piše:
svaka cast,ja sam skoro kada sam gledao 1 klip (malo me dirnuo u srce )Odlicna ste ekipa,samo tako nastavite.
Hvala
Lepo pise na kraju klipa, SVI SMO isti na titlovi.com, sto znaci prava SMO ekipa!
------------- https://www.tvtime.com/en/user/66431209/profile" rel="nofollow - TV TIME
Datum objave: 05.Srpanj/Jul.2010 u 01:22
bojanadj piše:
nebojsa66 piše:
To možda zbog ove štednje na
postovima da ne pređe dok ne napravi videe, ili što...
Pametnica moja
(okreni ventilator, sebičnjaku jedan!)
Ja ne mogu vjerovati da si me pohvalila!!!
Ali s ovime u zagradi si se vratila u normalu! Dobro je...
-------------
Datum objave: 05.Srpanj/Jul.2010 u 01:30
nebojsa66 piše:
E, taaakoooo.
Nešice, ti si jedan od retkih koji reč "normala" koristi kada piše o meni...no, još si zelen, pa ćemo ti oprostiti
Datum objave: 05.Srpanj/Jul.2010 u 01:31
Mlado, ludo... ne zna...
-------------
Datum objave: 05.Srpanj/Jul.2010 u 01:34
Objasni mu, Alfa...ti i bata najbolje znate...najčešće sa mojim nikom kombinujete pitanje "jesi li popila lekove danas"...ja probala...rečima, slikom, čak i muziku ubacila, ali ne vredi Izgleda da je previše naivan
Datum objave: 05.Srpanj/Jul.2010 u 01:35
Joj da, lekovi... vidim da cupkam nogom previše...
-------------
Datum objave: 05.Srpanj/Jul.2010 u 01:36
Strašno....šta bi ti bez mene (sem što ne bi morao da piješ lekove)
Objavio: nikzilic
Datum objave: 05.Srpanj/Jul.2010 u 20:50
Objavio: jecaDJ
Datum objave: 05.Srpanj/Jul.2010 u 23:15
Niki,secas li se iz koje price je i dobila svoj nadimak,titulu ili sta vec?
Objavio: luka0037
Datum objave: 05.Srpanj/Jul.2010 u 23:28
eeeeeeeeeeeeeee price
-------------
Datum objave: 05.Srpanj/Jul.2010 u 23:46
Ne,ne,ne Luka,ovaj put nisu price u pitanju,ovaj put je "GRUPNJAK" zenski na skajpicu...a posle je prica krenula,da da da,ona koja je nestala i odplovila je u zaborav ...
Datum objave: 06.Srpanj/Jul.2010 u 08:42
Sejo moja
Draga, nije lepo da tako javno govoriš o tajnim sastancima ženskog dela populacije. Znaš kakvi su muški, odmah će to pogrešno shvatiti
Datum objave: 06.Srpanj/Jul.2010 u 10:43
Mila mozda povucemo Ice-a na tanak led,pssssssssst
Datum objave: 06.Srpanj/Jul.2010 u 11:08
jecaDJ piše:
Mila mozda povucemo Ice-a na tanak led,pssssssssst
miki kad bio kod mene nagovarao me na skype, sta znam, bice valjda some day
Datum objave: 06.Srpanj/Jul.2010 u 11:09
Draga, znam ja taktiku kako ćemo doći do Ajsovog skajp kontakta, ali neću javno da ti kažem, već na skajAp...samo polako, nigde se ne žurimo..."ko čeka taj dočeka"
Objavio: chlink
Datum objave: 06.Srpanj/Jul.2010 u 11:26
Resicu ja taj problem nesekirajte se vi, bio sam kod njega i prigovorali smo nekoliko sata. Popiosam sve zivo sto je imao i na kraj je morao da popusti ipak skupa je bre to roba. Znaci Ice ocekujemo brate da ne bi dosao opet kod tebi
Datum objave: 06.Srpanj/Jul.2010 u 11:32
Mili moj, ne veruj ti mnogo njegovim obećanjima...meni je već tri puta "obećao" : "evo, za par dana, samo da ovo završim i ima da ga instaliram. Zaista to želim..."... Tri šanse su i više nego što pužaju...zato ja sad menjam taktiku
Datum objave: 06.Srpanj/Jul.2010 u 11:46
Bojo, ako ne možeš od njega izmusti, probaj na onoga tko ima njegov msn i skajp...
-------------
Datum objave: 06.Srpanj/Jul.2010 u 12:04
nebojsa66 piše:
Bojo, ako ne možeš od njega izmusti, probaj na onoga tko ima njegov msn i skajp...
Ne mogu verovati da baš ništa ne znaš o meni
Da ti tvoja veca nešto kaže: imam blizu 50 što skajp što msn kontakata članova sa ovog foruma. Nikada ni jedan nisam uzela od nekog drugog,već samo direktno, niti ikome drugom dala neki od onih što imam bez saglasnosti i obostrane želje
Tako da, svi vi možete imati Ajsov kontakt, ali dok mi on lično ne pošalje poziv na msn ili skajp ja ću da razvijam taktike
p.s. njegov i šefov kontakt mi je do sad nudilo bezbroj ljudi, ali...gde je tu zabava
Datum objave: 06.Srpanj/Jul.2010 u 12:07
Koja si ti legenda!!!!
-------------
Datum objave: 06.Srpanj/Jul.2010 u 12:26
Što se Ajsa tiče, on ima msn, a skajp samo obećava....
Što se tiče šefa...pa, jednom smo pričali na skajp...javio mi se sa tuđeg naloga No, juče sa jednog....sutra sa drugog.... zrno po zrno i pogača....
Datum objave: 06.Srpanj/Jul.2010 u 12:33
bojanadj piše:
Što se tiče šefa...pa, jednom smo pričali na skajp...javio mi se sa tuđeg naloga No, juče sa jednog....sutra sa drugog.... zrno po zrno i pogača....
imam i to i to, ali ako i to krenem da koristim ili facebook, nece moci da me izbace iz sobu zato samo forum je enough
Datum objave: 06.Srpanj/Jul.2010 u 12:38
icemaher piše:
bojanadj piše:
imam i to i to, ali ako i to krenem da koristim ili facebook, nece moci da me izbace iz sobu zato samo forum je enough
Instalirao si a nisi mi javio da mi još malo vadiš mast...ccc, Ajsbejbe, ne igraš fer...i mani se već tog izgovora, njega i ptice na grani znaju...daj nešto novo
Datum objave: 06.Srpanj/Jul.2010 u 12:43
bojanadj piše:
icemaher piše:
bojanadj piše:
Instalirao si a nisi mi javio da mi još malo vadiš mast...ccc, Ajsbejbe, ne igraš fer...i mani se već tog izgovora, njega i ptice na grani znaju...daj nešto novo
imam odavno skype i msn
Datum objave: 06.Srpanj/Jul.2010 u 12:46
kaaaakoooo je doooobar smaaaajli obožavam ga
Imam i ja, pa se ne plazim ljudima po forumu...strašno...ovi vukovi su iz dana u dan sve gori i gori
Objavio: bagzi94
Datum objave: 06.Srpanj/Jul.2010 u 12:50
Imacu 10 000 postova za 10 godina
Ako me dotad ne banuju
------------- Niko nije zadovoljan svojim bogatstvom, ni nezadovoljan svojom pameću.
Datum objave: 06.Srpanj/Jul.2010 u 12:59
bagzi94 piše:
Ako me dotad ne banuju
Još jedan od rizika na koje pravi spmaeri uvek moraju biti spremni
Objavio: bagzi94
Datum objave: 06.Srpanj/Jul.2010 u 13:13
bojanadj piše:
bagzi94 piše:
Ako me dotad ne banuju
Još jedan od rizika na koje pravi spmaeri uvek moraju biti spremni
Vredi rizikovati, mislim pogledaj sebe
------------- Niko nije zadovoljan svojim bogatstvom, ni nezadovoljan svojom pameću.
Datum objave: 06.Srpanj/Jul.2010 u 13:15
Njeno je već profesionalizam, bolje nemoj toliko riskirati...
-------------
Objavio: slowrun
Datum objave: 07.Srpanj/Jul.2010 u 22:51
Kao i svaki sjajan film koji ima više delova, tako ni ovaj nisam odgledao u istom danu, već sam odložio gledanje drugog dela za večeras i produžio užitak.
Dakle, ime moje, odgledao sam i drugi deo "Sage Dežurne Vece Veštić" i šta reći osim svaka čast i jedva čekam treći deo koji je u najavi Sve čestitke za 10000 čisto spamerskih poruka. Poduhvat vredan svake hvale (ko misli da je to bilo lako grdno se vara )
p.s. Nadam se da ćeš mi izaći u susret i odraditi remake ovih filmova, da ne bude da sam kupovao 3D naočare za džabe
------------- In my body, where the shame gland SHOULD be, there's a second AWESOME gland. True Story
Datum objave: 08.Srpanj/Jul.2010 u 07:39
Hvala, imence
slowrun piše:
p.s. Nadam se da ćeš mi izaći u susret i odraditi remake ovih filmova, da ne bude da sam kupovao 3D naočare za džabe
Čim mi neko nađe neki program, može
Objavio: Gajtana
Datum objave: 08.Srpanj/Jul.2010 u 09:55
Aaaaa, tek sad vidjeh ovu temu
Bojana Carice, moje čestitke na 10000 postova. I hvala ti u ime foruma i forumaša na toplini koju nam daješ. Ti si draga moja dobra duša ovog forum
Datum objave: 08.Srpanj/Jul.2010 u 11:15
Lepo ja rekoh da je put do pakla popločan najboljim namerama
Gajtana piše:
Ti si draga moja dobra duša ovog forum
kako mi žena sruši rejting u par reči, pa to je strašno
Hvala draga
Objavio: SuperZajebant
Datum objave: 18.Kolovoz/Aug.2010 u 20:15
sta se aradi u ovom klipu gore ?? pardon,sta se radi u ovim klipovima gore...?
mislim...ne mogu da ih otvorim...
Datum objave: 18.Kolovoz/Aug.2010 u 21:01
mogao si sve to da pitas u jednu poruku. Ako se ne otvaraju klipovi uzmi heblu meni odlicno rade, ne znam zasto ne mozes?