Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - STAR WARS VS GOSPODARI
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

STAR WARS VS GOSPODARI

Odgovori Odgovori Stranica  <12
Korisnik
Poruka
Gotenks View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Gotenks Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Veljaca/Feb.2004 u 18:42

G ospodar prstenova je puno bolji,ali se ne slazem da se tako "debele" knjige rade u film jer da se svaka sitnica radi film bi bio koma!

I'm tired of bein' poor and even worse I'm black
Na vrh
tlisak View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

˙°¤. mirotvorac .¤°˙

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tlisak Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Veljaca/Feb.2004 u 18:53
Nema veze koliko je knjiga "debela" nego koliko je dobra, ja vjerujem da na ovom forumu ima puno ljudi koji su čitali knjigu i isto tako vjerujem da će se svi ti ljudi složiti da im je sa samom ekranizacijom uništen doživljaj knjige koji je svakako puno bolji jer dok čitaš ti si u glavi stvoriš neki svijet a nama je Jackson prikazao svijet kakvog je on vidio a koji se po mnogočemu razlikuje od mojeg a i vašeg.
Na vrh
mr_madnes View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mr_madnes Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Veljaca/Feb.2004 u 19:47
S tim se slažem ali star wars je bolji
Vegeta rules
Na vrh
mr_madnes View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mr_madnes Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Veljaca/Feb.2004 u 19:48

Tlisak kako se postaje admin

Vegeta rules
Na vrh
administrator View Drop Down
Administrator
Administrator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj administrator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Veljaca/Feb.2004 u 20:03

Za sada nikako.Ima tri administratora i to je za sada dosta.

Originalno postovano od strane mr_madnes mr_madnes piše:

Tlisak kako se postaje admin

Srdačan pozdrav
Nikola : nikola@titlovi.net
Psi laju a karavan prolazi !!!

Na vrh
Maverick View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Maverick Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Veljaca/Feb.2004 u 20:30
ima ti ja sve stare star wars filmove madnes
I am what I am nothing more and nothing less,but still with knowledge of that, I am more than u'll ever be!
Na vrh
mr_madnes View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mr_madnes Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Veljaca/Feb.2004 u 20:58

kakva je slika,jel imaš prijevod??

Vegeta rules
Na vrh
BasMar View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BasMar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Veljaca/Feb.2004 u 21:20

Nisam htjeo ovdje pisat dok nisam pogledo lotr 3 i sad ču reći moje mišljenje.

Gledajte Lotr 3 je rađen prema knjigi i lako je bilo jacksonu napravit svijet no ipak je film jako zabavan(barem meni) dok je lucas sam star wars svijet osmislio i zato ja barem mislim  da je star wars makar su phantom menace i  clones attack komercijalno sranje

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <12
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,156 sekundi.