Ispiši stranicu | Zatvori Prozor

STAR WARS VS GOSPODARI

Web: Titlovi.com
Kategorija: Filmovi i serije
Ime foruma: Filmovi i serije
Opis foruma: Novosti, izvještaji sa box officea, zanimljivosti... Sve u vezi s filmovima i serijama
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=1761
Datum ispisa: 08.Lipanj/Jun.2026 u 08:30
Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com

Tema: STAR WARS VS GOSPODARI
Objavio: ILEŠOS
Tema: STAR WARS VS GOSPODARI
Datum objave: 07.Veljaca/Feb.2004 u 19:23

ZANJIMA ME ŠTA MISLITE KOJI JE FILMSKI SERIJAL BOLJI RATOVI ZVJEZDA ILI GOSPODARI PRSTENOVA?ZNAM DA ZVJEZDANIH RATOVA IMA DUPLO VIŠE NEGO GOSPODRA I TA IH JE PO TOME GLUPO USPOREÐIVATI ALI OBOJE SU NASTALI OD VIZIONARA I ODLIÈNI SU FILMOVI.PO MOM MIŠLJENJU SU RATOVI BOLJI FILMOVI MADA JE FANTOMSKA PRJETNJA DOSTA LOŠ FILM ALI PRVA TRI FILMOVA I KLONOVI SU ODLIÈNI,BAREM MENI.GOSPODARI SU ISTO ODLIÈNI(A POGOTOVO KNJIGE) ALI SU PO MOM MIŠLJENJU PREVIŠE BAJKOVITI.SPECIJALI EFEKTI SU ISTI ODLIÈNI(POGOTOVE SCENE BITAKA) ALI VELIKU ZAMJERKU DAJEM POVRATKU KRALJA ZA KOJI SE NISU MOGLI ODLUÈITI KOJI KRAJ STAVITI PA SU STAVILI 5 KRAJEVA I JAKO OTEGLI FILM.POZDRAV SVIMA

Odgovori:
Objavio: hugo
Datum objave: 07.Veljaca/Feb.2004 u 20:24
Meni je bolji Gospodar prstenova!

Objavio: Master
Datum objave: 07.Veljaca/Feb.2004 u 20:37

GOSPODAR PRSTENOVA

Ne volim fantastiku!

Objavio: Alex
Datum objave: 07.Veljaca/Feb.2004 u 21:25
Gospodar prstenova

-------------
I'll be back

Datum objave: 07.Veljaca/Feb.2004 u 23:38
Originalno postovano od strane ILEŠOS ILEŠOS piše:

ZANJIMA ME ŠTA MISLITE KOJI JE FILMSKI SERIJAL BOLJI RATOVI ZVJEZDA ILI GOSPODARI PRSTENOVA?ZNAM DA ZVJEZDANIH RATOVA IMA DUPLO VIŠE NEGO GOSPODRA I TA IH JE PO TOME GLUPO USPOREÐIVATI ALI OBOJE SU NASTALI OD VIZIONARA I ODLIÈNI SU FILMOVI.PO MOM MIŠLJENJU SU RATOVI BOLJI FILMOVI MADA JE FANTOMSKA PRJETNJA DOSTA LOŠ FILM ALI PRVA TRI FILMOVA I KLONOVI SU ODLIÈNI,BAREM MENI.GOSPODARI SU ISTO ODLIÈNI(A POGOTOVO KNJIGE) ALI SU PO MOM MIŠLJENJU PREVIŠE BAJKOVITI.SPECIJALI EFEKTI SU ISTI ODLIÈNI(POGOTOVE SCENE BITAKA) ALI VELIKU ZAMJERKU DAJEM POVRATKU KRALJA ZA KOJI SE NISU MOGLI ODLUÈITI KOJI KRAJ STAVITI PA SU STAVILI 5 KRAJEVA I JAKO OTEGLI FILM.POZDRAV SVIMA

Kako to misliš 5 krajeva???? Ja mislim da je završetak dobro izveden, sa odlaskom Bilba, Froda, Gandalfa i družine brodom, i time što se Sam vratio kuæi svojoj ženici!

Objavio: Blues-EXE
Datum objave: 07.Veljaca/Feb.2004 u 23:43
Nemozes to dvoje poredit uopste jer su oba filma klase za sebe

-------------
Fission Maild

Objavio: elkaz
Datum objave: 08.Veljaca/Feb.2004 u 00:50
gospodar prstenova mi je bolji,a pogotovo knjige

-------------
Rokaj,snimaj glavu klimaj, žiže daj zarolaj...

Datum objave: 08.Veljaca/Feb.2004 u 01:41
HUGO ONDA NISI ÈITAO KNJIGE.JER TI U POVRATKU KRALJA UPÆE NIJE TAKAV KRAJ JER POSLJE ZADNJE BITKE IMA JOŠ DOSTA RADNJE U KNJIZI A U FILMU JE ZAVRŠETAK.MENI SE ÈINI DA SU KNJIGE IPAK PUNO BOLJE,ALI JE TO GLUPO ZA USPOREÐIVATI JER JE NEMOGUÆE NAPRAVITI FILM TOÈNO PO KNJIZI.

Datum objave: 08.Veljaca/Feb.2004 u 10:35

Originalno postovano od strane ILEŠOS ILEŠOS piše:

HUGO ONDA NISI ÈITAO KNJIGE.JER TI U POVRATKU KRALJA UPÆE NIJE TAKAV KRAJ JER POSLJE ZADNJE BITKE IMA JOŠ DOSTA RADNJE U KNJIZI A U FILMU JE ZAVRŠETAK.MENI SE ÈINI DA SU KNJIGE IPAK PUNO BOLJE,ALI JE TO GLUPO ZA USPOREÐIVATI JER JE NEMOGUÆE NAPRAVITI FILM TOÈNO PO KNJIZI.

E pa varaš se. Ja sam proèitao Povratak kralja, i znam da je kraj ono kada su Saruman i Gujoslav postali "face"

u Shireu, ali dragi Ilešos, koliko bi taj film trebao trajati kada bi svi detalji iz knjige bili u njemu???????

Slaem se da bi bilo bolje, ali ipak....

Mislim da æe taj kraj biti na DVD izdanju, zato što je to bilo u filmu, ali su izbacili, pa æemo morati prièekati DVD.

Objavio: Pero
Datum objave: 08.Veljaca/Feb.2004 u 10:37
Gospodar Prstenova definitivno.

-------------
www.kamikaza2003.cjb.net

Objavio: HrSb
Datum objave: 08.Veljaca/Feb.2004 u 10:51
Gospodar Prstenova

Objavio: eXecutioner
Datum objave: 08.Veljaca/Feb.2004 u 12:56

Originalno postovano od strane hugo hugo piše:

Kako to misliš 5 krajeva???? Ja mislim da je završetak dobro izveden, sa odlaskom Bilba, Froda, Gandalfa i družine brodom, i time što se Sam vratio kuæi svojoj ženici!

nije se Sam vratio zenici nego se je tek ozenio kad je dosao doma... a da je onaj Aragornov govor pred Crnim vratima bio suvisan posto je vec prije bio govor od kralja Theodena, to je istina...

Datum objave: 08.Veljaca/Feb.2004 u 15:14
Originalno postovano od strane eXecutioner eXecutioner piše:

nije se Sam vratio zenici nego se je tek ozenio kad je dosao doma... a da je onaj Aragornov govor pred Crnim vratima bio suvisan posto je vec prije bio govor od kralja Theodena, to je istina...

Mislio sam na to da se vratio ženici nakon što je ispratio Froda, Bilba, Gandalfa i ostali na onoj luci

Objavio: Zero Cool
Datum objave: 08.Veljaca/Feb.2004 u 19:35

Ratovi zvijezda su puno bolji!!!Gospodar prstenova je za malu djecu!!!

-------------
Zero Cool

Datum objave: 08.Veljaca/Feb.2004 u 20:15
Originalno postovano od strane Zero Cool Zero Cool piše:

Ratovi zvijezda su puno bolji!!!Gospodar prstenova je za malu djecu!!!

Ja bih rekao obrnuto!!!!

Datum objave: 08.Veljaca/Feb.2004 u 22:41
TO JE SVE STVAR UKUSA.MENI SU RATOVI BOLJI.A TO SAM JOŠ PRIJE REKAO NEMOGUÆE JE NAPRAVITI FILM PO KNJIZI A DA SE NEŠTO NE IZBACI

Objavio: tlisak
Datum objave: 08.Veljaca/Feb.2004 u 22:52
I jedno i drugo su remekdjela dobrih režisera Lucas i Jackson su napravili dobar "serijal". Nemojte zanemariti da su se prvi ratovi zvjezda (Nova nada - 4) snimali još davne 1977g dok vas polovice nije bilo niti u planu a sve u svemu je odlièan film. Gospodari su super film i to stoji ali ako si èitao knjige onda ti dosta toga fali, normalno je da nije moguæe sve iz knjige prikazati an filmu ali neke stvarno bitne detalje su izistavili a nebitne ubacili, i u potpunosti se slažem da je završetak povratka kralja totalni promašaj!

Objavio: Ash_
Datum objave: 08.Veljaca/Feb.2004 u 23:45

kao prvo - ako cemo o redateljima onda je tu lucas 5X bolji.....iako nisam ljubitelj komercijalnih filmova star warsi su za svoje vrijeme bili daleko ispred i utemeljili su moderan (komercijalan) film ali su kao takav bili prvi i èisti bez ideje o nekoj velikoj zaradi - lucas je veliki vizionar, ali nazalost to je bio ako cemo uzeti u obzir ono sto danas besmisleno radi... prva trilogija je jednostavno jedna predivna bajka koju svi vole i postuju - cak i gorljivi ljubitelji nezavisnog filma kao ja

a govoriti da je peter jackson (inace, svaka mu cast) vizionar je jednako onome kada neko kaze da je stallone veliki glumac - jackson je imao sve na papiru prije nego sto se upustio na taj projekt zahvaljujuci tolkienu i ja mislim da je taj film mogao rezirati bilo tko tko je bio recimo covijek od zanata i od kojeg se moglo ocekivati da ce napraviti film koji ce liciti na nesto...po meni uopce nije trebalo napraviti taj film jer

jednostavno unistava dozivljaj knjige - i najveci fanovi lotr-a pljuju po filmu jer im se ne svida - POSTALA JE HRANA ZA MASE - jer kada sad citas knjigu ne mozes ukljuciti svoju mastu jer te sve sto procitas asocira na film - a to je i bit takve knjige - masta ti predocava ono sto citas i svakome je drugacija - to je ono sto je mene privuklo kad sam bio klinac i cuo tamo nesto o nekoj knjizi s nekim bicima i nekom prstenu - ljut sam sto sad svi mogu uzivati kao ja preko filma jer onda nitko nije znao nista o tome i uvijek ti je bilo drago kada naletis na nekog tko je citao knjigu i razmisljaš kako neki luzeri (citaj - MASA) nema pojma o tom dragulju te citaju nesto kao harry potter i gledaju titanika

jebiga sad si fora i pametan kada ti je najbolji film gospodar, jebiga imas ukusa, a kad kazes nekom da ti je najbolji film onaj za koji MASA nikad nije cula, onda si jebiga, umisljen i pravis se pametan, a i cudan...pogledajte samo MASU - to sam vidio kada sam gledao Glamour Cafe ili sl. - MASA ide u kino gledati glupo prevedeni film Razvedi me, zavedi me s klunijem i onom velsankom i jebiga vide plakat i trailere koji se vrte na tv-u i njima se to ucini romanticnim fiilmom i onda neke manekenkice i elita izlazi iz kina razocarana govoreci kako film bas i nije nesto romantican - mislim, MAJKU TI je**m I TEBE I TVOJ ROMANTICNI FILM, PA KVRAGU TO JE FILM BRACE COEN!!!!! - to je tam masa koja ide gledat gospodara u kino

i nije da obezvrijedujem film nego me jednostavno zivcira njegova komercijalizacija i kao takav je bezvrijedan jer mu je jedina svrha da potuce box office i onda je studio sretan i jebe mu se nasta lici film

nadam se da ima netko tko nije pogledao film - preporucujem mu da procita knjigu

p.s.: sorry ako sam nekog popljuvo ili misli da je popljuvan i sorry sto sam tako dugo srao i srao jer sam to jednostavno morao izbacit iz sebe

-------------
[URL=http://www.imageshack.us][IMG]http://img237.imageshack.us/img237/9713/janessex3eq.gif][/URL]

&

Objavio: mr_madnes
Datum objave: 10.Veljaca/Feb.2004 u 17:59

Star wars je 1000000000000000000000000 puta bolji ništa se ne može mjerit s tim filmovima.Lucas je jebeni genije kad je uspio napravit tako nešto.Prva tri djela najbolji sto se tiće priče a prijetnjna i klonovi su suvremeni i to je cool.To što je Lucas napravio nitko nemože zanemarit ili popljuvat zato što tako nešto nitko drugi nemože napravit.On je u sedamdesetima sa onom jadnom tehnologijom koja je onda bila uspio napravit remekdjelo.A bogme ga je ponovno napravio sa epizodama 1 i 2.Treći dio SW če biti isto odlićan kao i svi ostali djelovi i niti jedan film se neće moći uspoređivat s njim.George Lucas je jednostavno genije.lŠto se tiće gospodara prvi i drugi dio su sasvim OK(prvi mi je bolji)ali treći je katastrofa:predugaćak je,ima jadan kraj i stvari nisu kao u knjizi što je sranje,borbe su dobre ali i na neki naćin jadne.Dođe milijun orkova i sve ih pokolju duhovi u roku od 2minute(jebeno nemoguće)Neželim nikog vrijeđat ali ta dva filma se nemogu uspoređivat

Datum objave: 10.Veljaca/Feb.2004 u 18:04
I usput jel ima tko možda koji star wars film od starijih filmova na divxu

-------------
Vegeta rules

Objavio: Gotenks
Datum objave: 10.Veljaca/Feb.2004 u 18:42

G ospodar prstenova je puno bolji,ali se ne slazem da se tako "debele" knjige rade u film jer da se svaka sitnica radi film bi bio koma!

-------------

I'm tired of bein' poor and even worse I'm black

Objavio: tlisak
Datum objave: 10.Veljaca/Feb.2004 u 18:53
Nema veze koliko je knjiga "debela" nego koliko je dobra, ja vjerujem da na ovom forumu ima puno ljudi koji su čitali knjigu i isto tako vjerujem da će se svi ti ljudi složiti da im je sa samom ekranizacijom uništen doživljaj knjige koji je svakako puno bolji jer dok čitaš ti si u glavi stvoriš neki svijet a nama je Jackson prikazao svijet kakvog je on vidio a koji se po mnogočemu razlikuje od mojeg a i vašeg.

Datum objave: 10.Veljaca/Feb.2004 u 19:47
S tim se slažem ali star wars je bolji

-------------
Vegeta rules

Datum objave: 10.Veljaca/Feb.2004 u 19:48

Tlisak kako se postaje admin

-------------
Vegeta rules

Objavio: administrator
Datum objave: 10.Veljaca/Feb.2004 u 20:03

Za sada nikako.Ima tri administratora i to je za sada dosta.

Originalno postovano od strane mr_madnes mr_madnes piše:

Tlisak kako se postaje admin

-------------
Srdačan pozdrav
Nikola : mailto:nikola@titlovi.net" rel="nofollow - nikola@titlovi.net
Psi laju a karavan prolazi !!!

Objavio: Maverick
Datum objave: 10.Veljaca/Feb.2004 u 20:30
ima ti ja sve stare star wars filmove madnes

-------------
I am what I am nothing more and nothing less,but still with knowledge of that, I am more than u'll ever be!

Datum objave: 10.Veljaca/Feb.2004 u 20:58

kakva je slika,jel imaš prijevod??

-------------
Vegeta rules

Objavio: BasMar
Datum objave: 11.Veljaca/Feb.2004 u 21:20

Nisam htjeo ovdje pisat dok nisam pogledo lotr 3 i sad ču reći moje mišljenje.

Gledajte Lotr 3 je rađen prema knjigi i lako je bilo jacksonu napravit svijet no ipak je film jako zabavan(barem meni) dok je lucas sam star wars svijet osmislio i zato ja barem mislim  da je star wars makar su phantom menace i  clones attack komercijalno sranje

Ispiši stranicu | Zatvori Prozor

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd. - http://www.webwiz.co.uk