Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Star Wars Episode 3 - Revenge of the Sith
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Star Wars Episode 3 - Revenge of the Sith

Odgovori Odgovori Stranica  <1 234
Korisnik
Poruka
defiant1 View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj defiant1 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Lipanj/Jun.2005 u 20:49
gledo ga 2 puta u kinu i sad imam na dvdu...naravno to nije "pravi" dvd al zvuk je odlican i slika je dobra...al tokom cijelog filma nasred ekrana pisu neki  mali al iritantni brojevi pa se nemre gledat
registrirajte se na:
http://mobile.hrhosting.net
mobiteli-review:
www.gsmarena.com
Na vrh
Blues-EXE View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Blues-EXE Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Lipanj/Jun.2005 u 17:14
nisam ga jos gledao hvala jura kad onako ljepo znas objasnit stvari..... :) ali hajd nema veze sad jedva cekam da ga gledam 
Fission Maild
Na vrh
X Zero View Drop Down
member
member
The Bone Colector

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj X Zero Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Lipanj/Jun.2005 u 20:40
Originalno postovano od strane defiant1 defiant1 piše:

gledo ga 2 puta u kinu i sad imam na dvdu...naravno to nije "pravi" dvd al zvuk je odlican i slika je dobra...al tokom cijelog filma nasred ekrana pisu neki  mali al iritantni brojevi pa se nemre gledat

ja imam bolju verziju, meni je samo jedna crta koja pomuti dio filma ali je slika odlična (nakon nekog vremena i ne kužiš da je crta tamo )
--ChainGang Soldier--
Na vrh
J.U.R.A. View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

May the Force be with you...

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj J.U.R.A. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Lipanj/Jun.2005 u 22:13
Originalno postovano od strane toknezev toknezev piše:

[

Nadam se da ste svi pogledali treći dio, jer ako niste, sad vam je Jura upropastio film.

[/QUOTE]

Ko vam kriv, film je već odavno trebao biti pogledan, a o čemu se tu raspravlja nego o filmu a oni koji ga nisu gledali nije im još mijesto na ovom topicu, ne još, osim ako žele dobiti popizditis nakon što sam nabrojio onako "nezanimljive scene", zar ne!

Ja se ograđujem od ovakvih optužaba!

Na vrh
J.U.R.A. View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj J.U.R.A. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Lipanj/Jun.2005 u 22:17

Originalno postovano od strane Blues-EXE Blues-EXE piše:

nisam ga jos gledao hvala jura kad onako ljepo znas objasnit stvari..... :) ali hajd nema veze sad jedva cekam da ga gledam 

Hvala exe, to bi mi trebala biti specijalnost

inače pogledajte ovaj blog koji sam u toku dana napravio pa mi recite kritike:http://starwarsfan.blog.hr/

Na vrh
Blues-EXE View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Blues-EXE Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Lipanj/Jun.2005 u 15:50
nema na cemu kolega :) 
Fission Maild
Na vrh
Undertaker View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Undertaker Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Srpanj/Jul.2005 u 15:45
Ali dobro je što nisu prikazali na filmu kako je Anakin ubio onu djecu kad je prešao na mračnu stranu
John Cena - The WWE Champion
Na vrh
Blues-EXE View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Blues-EXE Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Srpanj/Jul.2005 u 17:13
gledao sam film, i mogu vam reci da sam iznenadjen, ispao je dobro 
Fission Maild
Na vrh
J.U.R.A. View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj J.U.R.A. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Srpanj/Jul.2005 u 18:01
ja sam nabavio film na DVD-u , slika je perfektna, jedina mana je što su ona uvodna slova, znate na koja mislim, napisana na ćirilici. inače film je zakon
Na vrh
Undertaker View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Undertaker Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Srpanj/Jul.2005 u 23:23

takvu verziju imam i ja sa ćirilicom

Nekoć davno u dalekoj galaksiji

John Cena - The WWE Champion
Na vrh
J.U.R.A. View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj J.U.R.A. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Srpanj/Jul.2005 u 00:55
da to je to, sliči više ovako: 
Не секрет, что все выложенн 99;е у нас темы имеют своих авторов.
Но проблема в том, что получаю я их из разных источник 86;в.
В том числе и от авторов, которые забывают в письме указать свое авторств 86;.

ha ha
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 234
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,156 sekundi.