Ispiši stranicu | Zatvori Prozor

Star Wars Episode 3 - Revenge of the Sith

Web: Titlovi.com
Kategorija: Filmovi i serije
Ime foruma: Filmovi i serije
Opis foruma: Novosti, izvještaji sa box officea, zanimljivosti... Sve u vezi s filmovima i serijama
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=4953
Datum ispisa: 10.Lipanj/Jun.2026 u 15:37
Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com

Tema: Star Wars Episode 3 - Revenge of the Sith
Objavio: J.U.R.A.
Tema: Star Wars Episode 3 - Revenge of the Sith
Datum objave: 21.Ožujak/Mar.2005 u 21:00

Neznam za vas ali ja žarko očekujem zadnji nastavak SW-a.

Kod nas dolazi 21. 5. u kina a izlazi 19. 5. 2005

Evo nekih zanimljivosti:

Star Wars | Epizoda III: Osveta Sitha
<> if( getImgUrl() != '' ) { document.write( '' ); } else { document.write( '' ); }

<> document.write( getImgText() ); Nakon tri duge godine, ratovi klonova su pri kraju. Vijeće jedija šalje Obi-Wan Kenobija da uhvati generala Grievousa, zloglasnog vođu separatističke vojske droida. U to vrijeme, na Coruscantu, vladajućem planetu Republike, moć kancelara Palpatinea raste. Njegove brze političke promjene transformirale su ratom izmorenu Republiku u jako Galaktičko carstvo. Svom najbližem savezniku, mladom Anakinu Skywalkeru, otkriva pravo lice moći i obećane tajne Sile kako bi ga namamio na mračnu stranu

<> if( getImgUrl() != '' ) { document.write( '' ); } else { document.write( '' ); }

<> document.write( getImgText() ); Zloglasni i neuhvatljivi general Grievous

<> document.write( getImgText() ); Transformacija je počela...

<> document.write( getImgText() ); Ovoga puta i Wookieji su se pridružili brobi

Ostale slike možete naći na http://www.titlovi.net/forum/javascript%20;" onclick="window.open '/galerija/film/osveta_sitha/', '', 'scrollbars=yes,width=440, height=415' ; -
Koji vam je do sad naj dio?

Odgovori:
Datum objave: 21.Ožujak/Mar.2005 u 21:03
Stiže svemirski Titanic!
'Ostavite doma svjetleće mačeve, ali ne zaboravite rupčiće', poručio je George Lucas ljubiteljima sage Ratovi zvijezda koji namjeravaju pogledati posljednji dio, Osveta Sitha.

"Ovaj film nije kao prvi nastavak. Puno je emotivniji", rekao je Lucas.

"Mogu ga opisati kao svemirski Titanic. Izazvat će pravu poplavu suza i bit će primljen kako nitko od nas nije očekivao. Film sam snimio najbolje što sam mogao i ispao je baš onako kako sam i htio. Sretan sam", dodao je.

Jedi vitez Anakin Skywalker (Hayden Christensen) i njegov učitelj Obi Wan Kenobi (Ewan McGregor) upuštaju se u žestoku borbu s neprijateljima u nadmetanju smrtonosnim svemirskim brodovima. U ovoj epizodi Skywalker prolazi transformaciju u zloglasnog Dartha Vadera.

Lucas nije želio otkriti zaplet filma, nego je samo rekao: "Obožavatelji bi htjeli vidjeti Dartha Vadera kako ubija sve uokolo, no ja ne pričam tu priču. To nije radnja filma. Prva trilogija je priča o ocu, točnije o čovjekovoj borbi sa samim sobom, koji u isto vrijeme upada u zamku želje za moći, sklapa pakt s vragom i cijeli život provodi žaleći zbog tih odluka."

Pustolovina Ratova zvijezda počela je 1977. godine i do sada je na kinoulaznicama zaradila 3,4 milijarde dolara.

Epizoda III: Osveta Sitha u hrvatska bi kina trebala doći 21. svibnja.

FOTOGALERIJA: Osveta Sitha

Objavio: euforia
Datum objave: 21.Ožujak/Mar.2005 u 23:27
bajka

Objavio: Vladika
Datum objave: 21.Ožujak/Mar.2005 u 23:28
Ko voli ne'k izvoli !!!

-------------
Vladika

Objavio: baldur
Datum objave: 22.Ožujak/Mar.2005 u 00:19
stari su najjaci,ovi novi su cista komercijala,empire strikes back je najbolji

Objavio: Blues-EXE
Datum objave: 24.Ožujak/Mar.2005 u 16:27
mah ovaj ce bit flop ko i prethodna 2 djela, oni stari su extra dobri ali ovi novi ni jedan ne valja 

-------------
Fission Maild

Objavio: hrc-sg
Datum objave: 26.Ožujak/Mar.2005 u 20:14
Nekako izgleda, sto se vise filmova radi koristenjem racunala da su sve losiji :(

Datum objave: 26.Ožujak/Mar.2005 u 20:23
Jest  to da su prvi filmovi SW bili  prvoklasni ali po meni ovi novi su uhvatili korak (po meni) 

Objavio: defiant1
Datum objave: 27.Ožujak/Mar.2005 u 14:08
empire strike back je najbolji. i kriticari su ga proglasili najboljim

-------------
registrirajte se na:
http://mobile.hrhosting.net
mobiteli-review:
www.gsmarena.com

Datum objave: 10.Svibanj/May.2005 u 22:05

Ima´l  netko već osiguran primjerak filma, znate za desetak dana je premijera.

jel tko može nabaviti "prije ili poslije"

Objavio: oko-2
Datum objave: 12.Svibanj/May.2005 u 22:19
ma meni su svi dobri cijela SAGA medu najboljim filmovima koje sam gledao. Ne mogu docekat 21.5, a posto sam ja iz Slatine ja cu jos duze cekat

-------------
kick-ass

Datum objave: 15.Svibanj/May.2005 u 20:53

Odakle namjeravate nabaviti film na dvd-u ili divx-u a da je u razumnom roku (5mjesec)

Objavio: eXecutioner
Datum objave: 15.Svibanj/May.2005 u 21:03
pa imat cu TS ili TC kad dode, ali idem u kino pogledati najprije... to necu propustiti...

Objavio: domy007
Datum objave: 15.Svibanj/May.2005 u 21:59
Ajmo ekipa nabavit taj film da dvd-u ili divx-u. Se slazete????

-------------

Balkan Mafia | Hrvatski GTA SA MP RPG Server | IP: 85.17.200.148:7783

Datum objave: 15.Svibanj/May.2005 u 23:02
a cuj, sve je moguce... sutra je premijera u Cannesu

Objavio: X Zero
Datum objave: 15.Svibanj/May.2005 u 23:50
Originalno postovano od strane domy007 domy007 piše:

Ajmo ekipa nabavit taj film da dvd-u ili divx-u. Se slazete????

Ako će gdje izaći mislim da će ga Amstel prvi imati u Hrvatskoj i sigurno će stići kod Amstela prije nego kod nas u kina

-------------
--ChainGang Soldier--

Datum objave: 16.Svibanj/May.2005 u 00:34
ma da... amstel je car... NOT!

Objavio: komunjara
Datum objave: 16.Svibanj/May.2005 u 00:54
kažu da je Osveta Šita bolji od prethodna dva ali sumnjam

Datum objave: 16.Svibanj/May.2005 u 17:32

čuo sam da netko u osijeku ima već film, prijatelj mi je danas rekao da će saznat i pokušat nabavit film od tog lege.

Objavio: toknezev
Datum objave: 16.Svibanj/May.2005 u 19:55
Originalno postovano od strane J.U.R.A. J.U.R.A. piše:

čuo sam da netko u osijeku ima već film, prijatelj mi je danas rekao da će saznat i pokušat nabavit film od tog lege.

Ma ne može imati nitko to u Osijeku kad SAMO Amstel to može imati!!!!!!

Ma dajte ljudi razmišljajte malo. Kakav Amstel?! Ako ima na netu, onda ima minimalno još 10.000 Hrvata, tj. 10.000 studenata. 

-------------
I have come here to chew bubblegum and kick ass...
And I'm all out of bubblegum.

Objavio: euforia
Datum objave: 16.Svibanj/May.2005 u 21:31
Sad sam ga potražio sa oDC-om i nema ga

Datum objave: 16.Svibanj/May.2005 u 21:54
Evo pokušat ću ga nabavit do sutra, baš mi buraz kaže da je njegov frend nabavio

-------------
--ChainGang Soldier--

Objavio: božo
Datum objave: 17.Svibanj/May.2005 u 08:59
Evo ja sad gledo i ima na torentreactor  http://www.torrentreactor.net/categ.php?id=5 - http://www.torrentreactor.net/categ.php?id=5

Objavio: hrc-sg
Datum objave: 17.Svibanj/May.2005 u 11:48
nije to pravi na reactoru:

Citiram:

DANGER!!! It is not Star Wars Episode III. It is Kingdom of Heaven (Telesync). Look: FliX.nfo --> FlixX.avi --> (Play) --> Kingdoom of Heaven!!!

Pravi ce doci kad i u kina, netko mota snimiti s kamerom :D

Datum objave: 17.Svibanj/May.2005 u 15:28

lega iz osjeka je rekao da već ima, pa sad koliko mu je vjerovat, neznam!

Molim boga da ima

da ga sada dobijem, napravio bi neke male poslove i zaradio đeparac

Datum objave: 18.Svibanj/May.2005 u 10:46

nazalost badava ga molis, Jura, jer nema prave verzije samo neki fejkovi... bas sam sad vidio da na DCu ljudi o tome pricaju...

Objavio: tictactoe
Datum objave: 18.Svibanj/May.2005 u 10:54
evo aj večeras u ponoć idem na pretpremijeru...to bi preporučio i svima ostalima a dvd će doći za par mjeseci...ne treba vam neki glupi divx koji bi neko snima  kamerom uffffffff

-------------
i want He-man movies

Datum objave: 19.Svibanj/May.2005 u 20:11
evo danas sam opet gledo na torentreactor i ima neka druga verzija na 2 cda i na 1 cd sad neznam jel to pravi i zanima  me kolko bi mi trebalo da to skinem sa adslom imam ovaj obični paket 384/64 ili kak več ide

Objavio: zgubidan
Datum objave: 19.Svibanj/May.2005 u 21:12

ja ga kao skinuo, ali mi nije dao avi otvoriti ni u čemu , prilikom brisanja kaže datoteku avi koriste i drugi programi i nekako uspio izbrisati , a kako kaže tictactoe , rezervirao karte i idem sutra u kino.

božo film sam skidao preko 48 sati sa 384/64.i još nešto zna se dogoditi kada snimaš film pojavi ti se crveni balon i tu možeš pogledati da li stvarno snimaš taj film , a možeš pod filmom skinuti i prnjavu.

-------------
neznanje ne boli

Datum objave: 19.Svibanj/May.2005 u 23:00
Probaj ga otvoriti sa virtual dubom

Datum objave: 19.Svibanj/May.2005 u 23:46
božo sada je kasno za wormse-reciklaža.

-------------
neznanje ne boli

Datum objave: 20.Svibanj/May.2005 u 08:54
e i koji je program dobar za skidanje torent filova

Objavio: tomislavrast
Datum objave: 20.Svibanj/May.2005 u 09:53

imam ja film, ali bi mi trebali titlovi...

Slika i zvuk su ok.

Datum objave: 20.Svibanj/May.2005 u 10:56
Originalno postovano od strane alincoln alincoln piše:

preporucujem svima da to pogledaju u kinu radi efekata

a ja preporučujem radi svega...borbi priče...film nije dosadan i ako ste uživali u bilo kojem nastavku star warsa onda ćete i u ovome!!!!!

-------------
i want He-man movies

Datum objave: 20.Svibanj/May.2005 u 10:57
Originalno postovano od strane alincoln alincoln piše:

preporucujem svima da to pogledaju u kinu radi efekata

-------------
i want He-man movies

Objavio: ILEŠOS
Datum objave: 20.Svibanj/May.2005 u 13:18
Film Je Fenomenalan Najbolji Star Wars Do Sada

Datum objave: 20.Svibanj/May.2005 u 13:31
Originalno postovano od strane ILEŠOS ILEŠOS piše:

Film Je Fenomenalan Najbolji Star Wars Do Sada

tako je...savršenstvo...

-------------
i want He-man movies

Objavio: OLDBOY
Datum objave: 20.Svibanj/May.2005 u 13:32

i ko je gledo film?

jel vrijedi toliko vremena čekanja?

Datum objave: 20.Svibanj/May.2005 u 13:46

Kakvi su prvi dojmovi sa premijera?

Čujem film je dobar,a?

Išao bi i ja u kino ali naše kino su srušili prije 4 dana, a u Osijek mi se neda ić!

Objavio: mr_madnes
Datum objave: 20.Svibanj/May.2005 u 15:23

fil je zakon gledao ga u osijeku u srijedu u 00.00h

i jel netko nabavio na dvd ili dvixu

ispricavam se jos jednom sta sam otvorio onu temu medu titlovima

-------------
Vegeta rules

Datum objave: 20.Svibanj/May.2005 u 21:49
Originalno postovano od strane OLDBOY OLDBOY piše:

i ko je gledo film?

jel vrijedi toliko vremena �ekanja?

vrijedi iako...najbolji od svih 6...meni a i većini fanova

-------------
i want He-man movies

Datum objave: 20.Svibanj/May.2005 u 21:52

Originalno postovano od strane božo božo piše:

i koji je program dobar za skidanje torent filova

Originalno postovano od strane zgubidan zgubidan piše:

koristio sam ABC

-------------
neznanje ne boli

Datum objave: 20.Svibanj/May.2005 u 21:55
e i s kolko ti je kb skido

Datum objave: 20.Svibanj/May.2005 u 21:56
i jel imaš link od tog abc

Datum objave: 20.Svibanj/May.2005 u 21:56

ja sam ga danas pogledao efekti mrak.

-------------
neznanje ne boli

Datum objave: 20.Svibanj/May.2005 u 22:04

film sam skidao sa programom Edanky a kb ovise na koji si server spojen i koliko ima usera.link više nemam (pobrisao jer je malo bilo pa malo nije bilo http://www.torentspy - www.torentspy i http://www.toterntreactorali - www.toterntreactor)ali mislim dam upisao ABC i skinuo.

-------------
neznanje ne boli

Datum objave: 23.Svibanj/May.2005 u 12:05
jel ima šta novo o filmu, jel netko pronašao na netu?

Datum objave: 24.Svibanj/May.2005 u 09:20

sad mi je prijatelj javio da će nabavit film u subotu pa će mi odmah spržit, ali nema titlova, pa ako netko negdje pronađe neka mi javi ili pošalje na mailto:ivan.jurcevic2@public.carnet.hr - mailto:ivan.jurcevic2@public.carnet.hr

Objavio: Dngy
Datum objave: 28.Svibanj/May.2005 u 00:47
ima titlovi na http://www.titlovi.org/ - http://www.titlovi.org/  za 2 cd-a...

Datum objave: 30.Svibanj/May.2005 u 17:10

Upravo sada sam našao vremena i pogledao film, prvi dojmovi su odlični, tjeraju me da pogledam cijelu sagu i da si napokon dočaram cjelokupnu sliku kompletnog star wars-a!

Znao sam da će Anakin u trojci preći na "dark side of the force" ali nekako nisam to želio vjerovati i "potajno" se nadao suprotnome, kao dijete, ali............. onda bi se "poremetila sila" u preostala 3 filma već, dakako snimljena!

Ovako stvari stoje, fali mi još 1.dio SW-a i ako netko ima 3. dio ali sa kvalitetom DVD-a.

Ako netko zna, jel još ima na  BitTorrent-u za downlodirati SW 3 sa DVD kvalitetom, čuo sam da su izbrisali čim je Lucas doznao i izgubio para i para zbog toga.

Objavio: marik
Datum objave: 30.Svibanj/May.2005 u 17:27

ja gledo taj film u kinu još prije 19.05.2005. na posebnoj VIP premijeri i mogu vam reć da je bio OK za razliku od prethodna dva, ali jedino mi se nije svidilo kako je Skywalker lako popušio Palpatineova sranja kako će oni moć spasit njegovu žensku; to je bilo čisto sranje, kao i kako je odmah Anakin otišo ubijat Jedije, čak i one jadne klince. Osim toga pogreška je bila i kod Padmine smrti, u ovom filmu je umrla na porodu, a U Povratku Jedija Leia je pričala kak se sjeća mame dok je još bila mala- kak se to uklapa...., a na kraju filma vidimo početak izgradnje Zvijezde Smrti- trebalo im je 20 godina, a drugu su napravili za samo nekoliko godina.

Usprkos svemu svidio mi se film, hrpa efekata, dobre šore i natjeravanja, pa sam se i zabavio, mada još uvijek tvrdim da je Empire Strikes Back najbolji SW film i točka.

Objavio: mr_madnes
Datum objave: 30.Svibanj/May.2005 u 19:47

ono sa padminim porodom nije ti bas tocno.

Leia kaže jedi braci kako se sjeca malo mame i da je bila lijepa i tuzna.GL je ovdje malo zaje.ao ali film je totalno OK.

HAHAHAHA ja sam ga gledao 18.05 u osijeku na predpremijeri tocno u 00.00h

-------------
Vegeta rules

Datum objave: 30.Svibanj/May.2005 u 21:42

jel ima netko voljan na ovome forumu da napravi na jednom dvd-u sve SW filmove, ako nestane onda na dva (prva trilogija(4,5,6) i druga(1,2,3)

pa mi to lijepo proda, samo da su titlovi sub ili srt fajlovi, ako je netko voljan takvo šta pravit neka mi odmah javi i ja ću odmah kupit.

Ali filmovi moraju biti dvd-rip kvalitete, također i 3 dio

bio bi neizmjerno zahvalan( ja bi si to napravio ali nemam dvd pržilicu i neke filmove, a volio bi imati sve filmove na okupu, više ni neznam gdju su mi ti filmovi)

samo pliz javite

Datum objave: 30.Svibanj/May.2005 u 22:45

Dečki, ajmo realno: što je posebno u tim Star Warsima? Neki valjani argument? Ovaj treći pogotovo. Gluma da je lošija, zvalo bi se Zabranjena ljubav a ne Star Wars. Očajna je, brate. Efekti su ok, no danas ih ima u svakom filmu.

Nekima se sviđa, no meni je samo žao na bačenih 2 i po sata svog života na taj film. Npr Windou se izudara s Palpatinom, padne dolje, prozor i dalje razbijen a nebi se slučajno zatresla kosica Anakinu od vjetra. Gdje je krv u tim filmovima? Kakva je to izmišljotina vatre i zvuka u svemiru (vakuumu)? A kad je Leia rekla da se sjeća majke, nije nužno naglasila da je mislila na rođenu mamu. Vjerovatno je mislila na Jimmy Smitsovu ženu.

Ps A najviše me živcira što su vojnici loše strane uvijek tako prokleto neprecizni. Mislim, tko njih trenira?! I to su još roboti. Barem bi čovjek pomislio da bi roboti trebali biti precizni.

-------------

Datum objave: 31.Svibanj/May.2005 u 15:15

To je što kažeš, neprecizni vojnici, nema krvi, i ja mislim (znam) da je Leia mislila na ženu od Jimmya.

Ali meni se sviđa kultnost toga filma, priča, sav taj svijet sile.

Ima ljudi koji nikad nebi gledali takve filmove, ali po meni je  Wars zakon.

Datum objave: 31.Svibanj/May.2005 u 15:18

PS-      " /\ Mali od anketa /\"

............................................................ ............................................................ ............................................................ .

Datum objave: 31.Svibanj/May.2005 u 20:06
Nije ni meni star wars nešto posebno, nabavio sam episode 3 prošli tjedan a još uvijek mi se neda gledat ga.

-------------
--ChainGang Soldier--

Datum objave: 01.Lipanj/Jun.2005 u 13:30

ako ti se imalo sviđa SW onda će ti se 3. dio najviše dopast, dokazano

Datum objave: 03.Lipanj/Jun.2005 u 10:05

film ima puno važnih, velikih scena, npr: kada onaj windu (il kak se piše) zapali lice senatoru palpatinu, onda kad Anakin ubije Dukua, Kada Obi Van ubije Griviusa, kada se bore Obi-van i Anakin i Joda i Palpatin, i na posljetku kada Obi-van odreže noge i ruku anakinu i dođe do vrhunca dark strane, onda kada liječe Darth Vadera i postaje poznata rugoba, i kada Padame umire.

Film je uzbudljiv do zadnje scene, a dobra mi je bila scena kada Darth Vader i Palpatin gledaju izgradnju Zvijezde Smrti i kada Lukea daju rođacima

Datum objave: 03.Lipanj/Jun.2005 u 11:36
Originalno postovano od strane J.U.R.A. J.U.R.A. piše:

film ima puno važnih, velikih scena, npr: kada onaj windu (il kak se piše) zapali lice senatoru palpatinu, onda kad Anakin ubije Dukua, Kada Obi Van ubije Griviusa, kada se bore Obi-van i Anakin i Joda i Palpatin, i na posljetku kada Obi-van odreže noge i ruku anakinu i dođe do vrhunca dark strane, onda kada liječe Darth Vadera i postaje poznata rugoba, i kada Padame umire.

Film je uzbudljiv do zadnje scene, a dobra mi je bila scena kada Darth Vader i Palpatin gledaju izgradnju Zvijezde Smrti i kada Lukea daju rođacima

Nadam se da ste svi pogledali treći dio, jer ako niste, sad vam je Jura upropastio film.

-------------

Objavio: defiant1
Datum objave: 03.Lipanj/Jun.2005 u 20:49
gledo ga 2 puta u kinu i sad imam na dvdu...naravno to nije "pravi" dvd al zvuk je odlican i slika je dobra...al tokom cijelog filma nasred ekrana pisu neki  mali al iritantni brojevi pa se nemre gledat

-------------
registrirajte se na:
http://mobile.hrhosting.net
mobiteli-review:
www.gsmarena.com

Datum objave: 04.Lipanj/Jun.2005 u 17:14
nisam ga jos gledao hvala jura kad onako ljepo znas objasnit stvari..... :) ali hajd nema veze sad jedva cekam da ga gledam 

-------------
Fission Maild

Datum objave: 04.Lipanj/Jun.2005 u 20:40
Originalno postovano od strane defiant1 defiant1 piše:

gledo ga 2 puta u kinu i sad imam na dvdu...naravno to nije "pravi" dvd al zvuk je odlican i slika je dobra...al tokom cijelog filma nasred ekrana pisu neki  mali al iritantni brojevi pa se nemre gledat

ja imam bolju verziju, meni je samo jedna crta koja pomuti dio filma ali je slika odlična (nakon nekog vremena i ne kužiš da je crta tamo )

-------------
--ChainGang Soldier--

Datum objave: 04.Lipanj/Jun.2005 u 22:13
Originalno postovano od strane toknezev toknezev piše:

[

Nadam se da ste svi pogledali treći dio, jer ako niste, sad vam je Jura upropastio film.

[/QUOTE]

Ko vam kriv, film je već odavno trebao biti pogledan, a o čemu se tu raspravlja nego o filmu a oni koji ga nisu gledali nije im još mijesto na ovom topicu, ne još, osim ako žele dobiti popizditis nakon što sam nabrojio onako "nezanimljive scene", zar ne!

Ja se ograđujem od ovakvih optužaba!

Datum objave: 04.Lipanj/Jun.2005 u 22:17

Originalno postovano od strane Blues-EXE Blues-EXE piše:

nisam ga jos gledao hvala jura kad onako ljepo znas objasnit stvari..... :) ali hajd nema veze sad jedva cekam da ga gledam 

Hvala exe, to bi mi trebala biti specijalnost

inače pogledajte ovaj blog koji sam u toku dana napravio pa mi recite kritike: http://starwarsfan.blog.hr/ - http://starwarsfan.blog.hr/

Datum objave: 05.Lipanj/Jun.2005 u 15:50
nema na cemu kolega :) 

-------------
Fission Maild

Objavio: Undertaker
Datum objave: 08.Srpanj/Jul.2005 u 15:45
Ali dobro je što nisu prikazali na filmu kako je Anakin ubio onu djecu kad je prešao na mračnu stranu

-------------
John Cena - The WWE Champion

Datum objave: 08.Srpanj/Jul.2005 u 17:13
gledao sam film, i mogu vam reci da sam iznenadjen, ispao je dobro 

-------------
Fission Maild

Datum objave: 08.Srpanj/Jul.2005 u 18:01
ja sam nabavio film na DVD-u , slika je perfektna, jedina mana je što su ona uvodna slova, znate na koja mislim, napisana na ćirilici. inače film je zakon

Objavio: Undertaker
Datum objave: 08.Srpanj/Jul.2005 u 23:23

takvu verziju imam i ja sa ćirilicom

Nekoć davno u dalekoj galaksiji

-------------
John Cena - The WWE Champion

Datum objave: 09.Srpanj/Jul.2005 u 00:55
da to je to, sliči više ovako: 
Не секрет, что все выложенн 99;е у нас темы имеют своих авторов.
Но проблема в том, что получаю я их из разных источник 86;в.
В том числе и от авторов, которые забывают в письме указать свое авторств 86;.

ha ha

Ispiši stranicu | Zatvori Prozor

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd. - http://www.webwiz.co.uk