Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Star Wars Episode 3 - Revenge of the Sith
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Star Wars Episode 3 - Revenge of the Sith

Odgovori Odgovori Stranica  123 4>
Korisnik
Poruka
J.U.R.A. View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

May the Force be with you...

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj J.U.R.A. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Star Wars Episode 3 - Revenge of the Sith
    Objavljeno: 21.Ožujak/Mar.2005 u 21:00

Neznam za vas ali ja žarko očekujem zadnji nastavak SW-a.

Kod nas dolazi 21. 5. u kina a izlazi 19. 5. 2005

Evo nekih zanimljivosti:

Star Wars | Epizoda III: Osveta Sitha
<> if( getImgUrl() != '' ) { document.write( '' ); } else { document.write( '' ); }

<> document.write( getImgText() ); Nakon tri duge godine, ratovi klonova su pri kraju. Vijeće jedija šalje Obi-Wan Kenobija da uhvati generala Grievousa, zloglasnog vođu separatističke vojske droida. U to vrijeme, na Coruscantu, vladajućem planetu Republike, moć kancelara Palpatinea raste. Njegove brze političke promjene transformirale su ratom izmorenu Republiku u jako Galaktičko carstvo. Svom najbližem savezniku, mladom Anakinu Skywalkeru, otkriva pravo lice moći i obećane tajne Sile kako bi ga namamio na mračnu stranu

<> if( getImgUrl() != '' ) { document.write( '' ); } else { document.write( '' ); }

<> document.write( getImgText() ); Zloglasni i neuhvatljivi general Grievous

<> document.write( getImgText() ); Transformacija je počela...

<> document.write( getImgText() ); Ovoga puta i Wookieji su se pridružili brobi

Ostale slike možete naći na FOTOGALERIJA: Osveta Sitha
Koji vam je do sad naj dio?

Ažurirao J.U.R.A.
Na vrh
J.U.R.A. View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj J.U.R.A. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Ožujak/Mar.2005 u 21:03
Stiže svemirski Titanic!
'Ostavite doma svjetleće mačeve, ali ne zaboravite rupčiće', poručio je George Lucas ljubiteljima sage Ratovi zvijezda koji namjeravaju pogledati posljednji dio, Osveta Sitha.

"Ovaj film nije kao prvi nastavak. Puno je emotivniji", rekao je Lucas.

"Mogu ga opisati kao svemirski Titanic. Izazvat će pravu poplavu suza i bit će primljen kako nitko od nas nije očekivao. Film sam snimio najbolje što sam mogao i ispao je baš onako kako sam i htio. Sretan sam", dodao je.

Jedi vitez Anakin Skywalker (Hayden Christensen) i njegov učitelj Obi Wan Kenobi (Ewan McGregor) upuštaju se u žestoku borbu s neprijateljima u nadmetanju smrtonosnim svemirskim brodovima. U ovoj epizodi Skywalker prolazi transformaciju u zloglasnog Dartha Vadera.

Lucas nije želio otkriti zaplet filma, nego je samo rekao: "Obožavatelji bi htjeli vidjeti Dartha Vadera kako ubija sve uokolo, no ja ne pričam tu priču. To nije radnja filma. Prva trilogija je priča o ocu, točnije o čovjekovoj borbi sa samim sobom, koji u isto vrijeme upada u zamku želje za moći, sklapa pakt s vragom i cijeli život provodi žaleći zbog tih odluka."

Pustolovina Ratova zvijezda počela je 1977. godine i do sada je na kinoulaznicama zaradila 3,4 milijarde dolara.

Epizoda III: Osveta Sitha u hrvatska bi kina trebala doći 21. svibnja.

FOTOGALERIJA: Osveta Sitha
Na vrh
euforia View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj euforia Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Ožujak/Mar.2005 u 23:27
bajka
Na vrh
Vladika View Drop Down
Senior translator
Senior translator
>> Virus Guru <<

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Vladika Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Ožujak/Mar.2005 u 23:28
Ko voli ne'k izvoli !!!
Vladika
Na vrh
baldur View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj baldur Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Ožujak/Mar.2005 u 00:19
stari su najjaci,ovi novi su cista komercijala,empire strikes back je najbolji
Na vrh
Blues-EXE View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Blues-EXE Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Ožujak/Mar.2005 u 16:27
mah ovaj ce bit flop ko i prethodna 2 djela, oni stari su extra dobri ali ovi novi ni jedan ne valja 
Fission Maild
Na vrh
hrc-sg View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj hrc-sg Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Ožujak/Mar.2005 u 20:14
Nekako izgleda, sto se vise filmova radi koristenjem racunala da su sve losiji :(
Na vrh
J.U.R.A. View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj J.U.R.A. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Ožujak/Mar.2005 u 20:23
Jest  to da su prvi filmovi SW bili  prvoklasni ali po meni ovi novi su uhvatili korak (po meni) 
Na vrh
defiant1 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj defiant1 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Ožujak/Mar.2005 u 14:08
empire strike back je najbolji. i kriticari su ga proglasili najboljim
registrirajte se na:
http://mobile.hrhosting.net
mobiteli-review:
www.gsmarena.com
Na vrh
J.U.R.A. View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj J.U.R.A. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Svibanj/May.2005 u 22:05

Ima´l  netko već osiguran primjerak filma, znate za desetak dana je premijera.

jel tko može nabaviti "prije ili poslije"

Na vrh
oko-2 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj oko-2 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Svibanj/May.2005 u 22:19
ma meni su svi dobri cijela SAGA medu najboljim filmovima koje sam gledao. Ne mogu docekat 21.5, a posto sam ja iz Slatine ja cu jos duze cekat
kick-ass
Na vrh
J.U.R.A. View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj J.U.R.A. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Svibanj/May.2005 u 20:53

Odakle namjeravate nabaviti film na dvd-u ili divx-u a da je u razumnom roku (5mjesec)

Na vrh
eXecutioner View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj eXecutioner Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Svibanj/May.2005 u 21:03
pa imat cu TS ili TC kad dode, ali idem u kino pogledati najprije... to necu propustiti...
Na vrh
domy007 View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj domy007 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Svibanj/May.2005 u 21:59
Ajmo ekipa nabavit taj film da dvd-u ili divx-u. Se slazete????

Balkan Mafia | Hrvatski GTA SA MP RPG Server | IP: 85.17.200.148:7783
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj eXecutioner Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Svibanj/May.2005 u 23:02
a cuj, sve je moguce... sutra je premijera u Cannesu
Na vrh
X Zero View Drop Down
member
member
The Bone Colector

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj X Zero Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Svibanj/May.2005 u 23:50
Originalno postovano od strane domy007 domy007 piše:

Ajmo ekipa nabavit taj film da dvd-u ili divx-u. Se slazete????

Ako će gdje izaći mislim da će ga Amstel prvi imati u Hrvatskoj i sigurno će stići kod Amstela prije nego kod nas u kina
--ChainGang Soldier--
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj eXecutioner Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Svibanj/May.2005 u 00:34
ma da... amstel je car... NOT!
Na vrh
komunjara View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj komunjara Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Svibanj/May.2005 u 00:54
kažu da je Osveta Šita bolji od prethodna dva ali sumnjam
Na vrh
J.U.R.A. View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj J.U.R.A. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Svibanj/May.2005 u 17:32

čuo sam da netko u osijeku ima već film, prijatelj mi je danas rekao da će saznat i pokušat nabavit film od tog lege.

Na vrh
toknezev View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj toknezev Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Svibanj/May.2005 u 19:55
Originalno postovano od strane J.U.R.A. J.U.R.A. piše:

čuo sam da netko u osijeku ima već film, prijatelj mi je danas rekao da će saznat i pokušat nabavit film od tog lege.

Ma ne može imati nitko to u Osijeku kad SAMO Amstel to može imati!!!!!!

Ma dajte ljudi razmišljajte malo. Kakav Amstel?! Ako ima na netu, onda ima minimalno još 10.000 Hrvata, tj. 10.000 studenata. 
I have come here to chew bubblegum and kick ass...
And I'm all out of bubblegum.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  123 4>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.