Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Star Trek: Strange New Worlds (2022) |
Odgovori ![]() |
Korisnik | |
titlovi.com ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Approval team ![]() ![]() Pridružen: 27.Studeni/Nov.2009 Lokacija: internet Status: Offline Points: 139 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 13.Svibanj/May.2022 u 23:01 |
Seriju prevodi Osgiliath ✨
|
|
![]() |
|
uredi ovo ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member ![]() Pridružen: 25.Studeni/Nov.2018 Status: Offline Points: 7 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Može li mi itko objasniti što se uopće događa sa Star Trekom? 3 serije koje su dijelom te franšize i ne znaš koja je od koje gora. Prve sezone "Discovery" i Picarda bile su obećavajuće, dobre, poslije, ne gledljivo. Ova, "Čudni novi uratci" zavrijedila je da se brod istopi od stida i srama. Pa zar oni nisu gledali serijale Star Trek? KOliko one prve serije izgledale danas naivno i neuvjerljivo, bile su neizmjerno bolje i gledljivije nego ovo, što god to "ovo" bilo.
|
|
![]() |
|
memich ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator ![]() ![]() Pridružen: 26.Sijecanj/Jan.2019 Lokacija: Zenica Status: Offline Points: 707 |
Ja ovo preskačem. I Discovery i Picard su dobro krenule fino ali od obje serije sam odustao tokom druge sezone, nisam ih ni dovršio. A nisam neki stari fan, čisto eto, bezveze roba.
|
|
![]() |
|
JoxerTM ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() ![]() Pridružen: 09.Lipanj/Jun.2011 Status: Offline Points: 2516 |
Ne komentiram serije, ali dosadno mi pa evo za sve ove nove ST serije ukratko što mislim. Prva
sezona Discovery je smeće. Ostale su dobre, samo treba poizbacivati
pretjerivanje sa političkom korektnosti koje prolivod forsira i Majkl
treba prestati cmizdriti u svakoj epizodi pa će bit super. Picard je bombon da ne može biti slađi. Novi
SNW je ljubavno pismo glazbenim sladokuscima, no čini mi se ne i
profesorima, pa je nemoguće odrediti kome će sjesti, a kome neće. Nije savršen, ima promašenih taktova, ali to se angažira trojac iz pekinške opere pa da vidiš kako bi ispeglali i te sitnice. Animirane dvije serije su uvreda ljudskoj inteligenciji. Sramotno loše.
|
|
![]() |
|
Osgiliath ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator ![]() ![]() Pridružen: 02.Sijecanj/Jan.2020 Status: Offline Points: 17 |
Meni od svih ovih novih 'Star Trek' novotarija ovo još i najviše sliči starim serijama.
Ažurirao Osgiliath - 15.Svibanj/May.2022 u 17:07 |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
|
Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |