Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - stand up komedije
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

stand up komedije

Odgovori Odgovori Stranica  <12
Korisnik
Poruka
yolix83 View Drop Down
Translator
Translator

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj yolix83 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Travanj/Apr.2011 u 09:25
Bill Hicks: Sane man
Bill Hicks: Relentless
Bill Hicks: Revelations
Na vrh
leeyn View Drop Down
member
member

bot

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj leeyn Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Svibanj/May.2011 u 11:03
To isto važi i ako neki prevod obradiš sa hr na srp ili bih/sa srp na hr i bih/sa bih na hr ili srp.....
Na vrh
Rea View Drop Down
Translator
Translator
Bobi with boobs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Rea Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Lipanj/Jun.2011 u 15:35
a sta je sa Three Amigos 2003 ?!  Carlos Mencia, Pablo Francisko i Freddy Soto ?
Ja sam skinula ovde pre godinu dana jedan jedini prevod koji postoji i odgovara mi NGB2
Na vrh
Fokan View Drop Down
Junior translator
Junior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Fokan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Lipanj/Jun.2011 u 16:53
Originalno postovano od strane Rea Rea piše:

a sta je sa Three Amigos 2003 ?!  Carlos Mencia, Pablo Francisko i Freddy Soto ?
Ja sam skinula ovde pre godinu dana jedan jedini prevod koji postoji i odgovara mi NGB2

Eto, još jedan za spisak. U Hrvatskoj je čak i izašao taj DVD, imam snimak.
Tko zna za još pokoji stand-up odnosno prijevod za isti neka se nadoveže.

1. Russell Peters: Red, White And Brown
2. Russell Peters: Outsourced
3. Stephen Lynch: Live At The El Rey
4. Comedy Central Presents : Stephen Lynch
5. Eddie Murphy Raw
6. Eddie Murphy Delirious
7. Robin Williams: Live On Broadway
8. Richard Pryor: Live And Smokin'
9. Richard Pryor... Here And Now
10. Richard Pryor: Live In Concert
11. Comedy Central Presents : Pablo Francisco
12. Pablo Francisco: Ouch! Live From San Jose
13. Chris Rock: Bigger & Blacker
14. George Carlin: Jammin' In New York
15. George Carlin: You Are All Diseased
16. George Carlin: Doin' It Again
17. George Carlin: Complaints And Grievances
18. George Carlin: Back In Town
19. George Carlin... It's Bad For Ya!
20. BBC CLASSIC COMEDY DAVE ALLEN
21. Dylan Moran: Monster
22. Jerry Seinfeld: 'I'm Telling You For The Last Time
23. Jim Carrey: The Un-Natural Act
24. Saturday Night Live - Jim Carrey
25. Speedmouse: Live From The Sydney Opera House
26. Eddie Izzard: Glorious
27. Eddie Izzard: Definite Article
28. Eddie Izzard: Stripped
29. Eddie Izzard: Dress To Kill
30. Eddie Izzard: Unrepeatable
31. Eddie Izzard: Circle
32. Eddie Izzard: Sexie
33. Chris Rock: Never Scared
34. Chris Rock: Kill The Messenger
35. Chris Rock: Big Ass Jokes
36. Chris Rock: Bring The Pain
37. Carlos Mencia: Performance Enhanced
38. Eddie Griffin: You Can Tell 'Em I Said It
39. Bill Hicks: Sane man
40. Bill Hicks: Relentless
41. Bill Hicks: Revelations
42. Totally Bill Hicks
43. The Three Amigos
Na vrh
Rea View Drop Down
Translator
Translator
Bobi with boobs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Rea Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Lipanj/Jun.2011 u 19:28
ja sam trazila po netu oko godinu dana,i nasla neki usljivi snimak rezolucija 608 sa nesto,ali je nesto najsmesnije sto sam pogledala  

Na vrh
anelk View Drop Down
Junior translator
Junior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj anelk Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Srpanj/Jul.2011 u 02:21
Na vrh
Fokan View Drop Down
Junior translator
Junior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Fokan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Srpanj/Jul.2011 u 07:06
Originalno postovano od strane anelk anelk piše:

Ricky Gervais-Out of England

Fenomenalno, več skidam film! Hvala za trud.
Pijem kavicu i gledam što ima novo od prijevoda kad ono Pablo Francisco - http://titlovi.com/titlovi/pablo-francisco--bits-and-pieces---live-from-orange-county-129745/
Već sam davnih dana skinuo taj nastup ali je bio samo slovenski titl. Recimo da je to proširena verzija njegovog nastupa u Comedy Centralu, te iste fore i poneka nova (za one koji su gledali). Hvala ivki0708!
Na vrh
anelk View Drop Down
Junior translator
Junior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj anelk Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Srpanj/Jul.2011 u 01:43
Dajte ljudi kad nas vec ima ovoliko da napravimo neki projekat da prevodimo standup koliko god mozemo, ovoga sto nema..
Komentari, ima li dobrovoljaca?

Na vrh
Fokan View Drop Down
Junior translator
Junior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Fokan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Srpanj/Jul.2011 u 09:07
Originalno postovano od strane anelk anelk piše:

Dajte ljudi kad nas vec ima ovoliko da napravimo neki projekat da prevodimo standup koliko god mozemo, ovoga sto nema..
Komentari, ima li dobrovoljaca?

Moram priznati da si me isprovocirao. Naravno da ću uzeti prevoditi nešto što mi se sviđa, film koji me je oborio sa nogu. A Stand-Up naslove obožavam gledati. Naravno, ima svakavih, neki su bolji a neki lošiji, o ukusima se ne raspravlja. Recimo, meni je Eddie Izzard negledljivo dosadan a npr. Russell Peters fantastičan i jedinstven.
S obzirom da već imam skinut stand-up nastup Aziza Ansarija (Aziz Ansari: Intimate Moments For A Sensual Evening 2010) i pripadajući mu sngleski .srt-ić (na svu sreću, karneval bi bio tako nešto prevoditi "po sluhu") najavljujem da ću se uhvatiti u koštac sa istim. Užasno stojim sa slobodnim vremenom ali malo po malo...
Na vrh
Fokan View Drop Down
Junior translator
Junior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Fokan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Listopad/Oct.2011 u 09:35
Još jedna nova stavka u kategoriji Stand up naslova - Jeff Dunham: Controlled Chaos.
1. Russell Peters: Red, White And Brown
2. Russell Peters: Outsourced
3. Stephen Lynch: Live At The El Rey
4. Comedy Central Presents: Stephen Lynch
5. Eddie Murphy: Raw
6. Eddie Murphy: Delirious
7. Robin Williams: Live On Broadway
8. Richard Pryor: Live And Smokin'
9. Richard Pryor: Here And Now
10. Richard Pryor: Live In Concert
11. Comedy Central Presents: Pablo Francisco
12. Pablo Francisco: Ouch! Live From San Jose
13. Chris Rock: Bigger & Blacker
14. George Carlin: Jammin' In New York
15. George Carlin: You Are All Diseased
16. George Carlin: Doin' It Again
17. George Carlin: Complaints And Grievances
18. George Carlin: Back In Town
19. George Carlin: It's Bad For Ya!
20. BBC Classic comedy Dave Allen
21. Dylan Moran: Monster
22. Jerry Seinfeld: 'I'm Telling You For The Last Time
23. Jim Carrey: The Un-Natural Act
24. Saturday Night Live - Jim Carrey
25. Speedmouse: Live From The Sydney Opera House
26. Eddie Izzard: Glorious
27. Eddie Izzard: Definite Article
28. Eddie Izzard: Stripped
29. Eddie Izzard: Dress To Kill
30. Eddie Izzard: Unrepeatable
31. Eddie Izzard: Circle
32. Eddie Izzard: Sexie
33. Chris Rock: Never Scared
34. Chris Rock: Kill The Messenger
35. Chris Rock: Big Ass Jokes
36. Chris Rock: Bring The Pain
37. Carlos Mencia: Performance Enhanced
38. Eddie Griffin: You Can Tell 'Em I Said It
39. Bill Hicks: Sane man
40. Bill Hicks: Relentless
41. Bill Hicks: Revelations
42. Totally Bill Hicks
43. The Three Amigos
44. Ricky Gervais: Out of England
45. Jeff Dunham: Controlled Chaos
46. Comedy Central Presents - Zach Galifianakis

Ažurirao Fokan - 20.Studeni/Nov.2011 u 23:11
Na vrh
bubba ho-tep View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
brkovi gore, brkovi dole

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bubba ho-tep Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Listopad/Oct.2011 u 18:42
Moji favorit je Bill maher sa genijalnim:
The Decider
I'm Swiss
Victory Begins at home
But I'm not wrong 
Na vrh
Fokan View Drop Down
Junior translator
Junior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Fokan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Studeni/Nov.2011 u 23:11
Da nekome ne promakne, postavljen je "Comedy Central Presents - Zach Galifianakis" http://titlovi.com/titlovi/comedy-central-presents--zach-galifianakis-135944/
Zach Mamurluk Termin Galifianakis. Vrlo, vrlo dobar stand-up naslov. Ja sam ga prevodio i nadam se da će svima koji ga pogledaju ovih 20-ak minuta donijeti dosta smijeha. Meni jeste.
Na vrh
ExtraJa View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ExtraJa Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Studeni/Nov.2011 u 23:16
Nadam se da će se naći neko i za legendu Džordža Karlina. Kako bi me to obradovalo!! Hug
Na vrh
Fokan View Drop Down
Junior translator
Junior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Fokan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Studeni/Nov.2011 u 23:28
Originalno postovano od strane ExtraJa ExtraJa piše:

Nadam se da će se naći neko i za legendu Džordža Karlina. Kako bi me to obradovalo!! Hug
Nisi na spisku primjetio da ima 6 prijevoda za njegove nastupe ili...?
Na vrh
ExtraJa View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ExtraJa Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Studeni/Nov.2011 u 00:00
Ajde da to ovako kažem od 14 njegovih nastupa (ne računajući bonuse/dodatke) njih još 8 čeka da se uradi, a ja sam konkretno mislio na ona tri iz potražnje: What am I Doing in New Jersey, Playing With Your Head i Life Is Worth Losing.
A i ovi što su dostupni, treba im hirurški zahvat jer su tako lijepi. S jednim se već dugo hvatam u koštac a nadam se da će i ostatak doći pod nož - pa da barem uživamo u gledanju a ne da se pitamo šta ono proleti na ekranu!
Na vrh
Fokan View Drop Down
Junior translator
Junior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Fokan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Studeni/Nov.2011 u 09:41
Originalno postovano od strane ExtraJa ExtraJa piše:

Ajde da to ovako kažem od 14 njegovih nastupa (ne računajući bonuse/dodatke) njih još 8 čeka da se uradi, a ja sam konkretno mislio na ona tri iz potražnje: What am I Doing in New Jersey, Playing With Your Head i Life Is Worth Losing.
A i ovi što su dostupni, treba im hirurški zahvat jer su tako lijepi. S jednim se već dugo hvatam u koštac a nadam se da će i ostatak doći pod nož - pa da barem uživamo u gledanju a ne da se pitamo šta ono proleti na ekranu!
Hmmm... Da, sad se sjećam da sam prijevod njegovog "It's bad for Ya" morao malo srediti jer je bilo isuviše linija prekratkoga trajanja ali tu Subtitle Edit riješava problem jer može automatski pospajati kratke redove. Inače, taj prijevod je bio sasvim OK, ostale njegove nastupe sam skinuo ali još nisam pogledao. S obzirom da je sad mrtav, stvarno je legenda.
Nema potrebe posebno naglašavati da kao i bilo gdje drugdje i među prijevodima za stand-up naslove ima svega i svačega. Ne bih sad nekoga spominjao da se ljudi ne uvrijede a i uvijek postoji mogućnost da su moji prijevodi koma pa da ne ne bude "Što sad tu ovaj sere a ne...".
Frustrirajuće je kada nešto kreneš gledati pa nakon 20-ak minuta odustaneš. A imam druge stvari na lageru koje trenutno radim pa...
Već sam to više puta napisao, raditi prijevod stand-up naslova je uvijek rovovska bitka. Rafali rečenica, puno slenga, brdo predznanja o bilo čemu da možeš povezati smisao rečenica...
Sretno svima koji pokušavaju.
Na vrh
AESON View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AESON Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Sijecanj/Jan.2012 u 16:09
Kris Rok je vrh!
Na vrh
VY Canis Majoris View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj VY Canis Majoris Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Lipanj/Jun.2012 u 17:38

Bilo bi lepo kada bi neko preveo jos po neki titl od britanskih komicara, kao sto su na primer:

Jimmy Carr

Dara O'Briain

.....

Nastupi su im izvanredni, smeh do suza, a nisam nigde nikakav prevod za njih uspeo da nadjem.

I jos samo jedna preporuka, za one koji ne znaju a vole dobru komediju. Gledajte BBC-ev "kviz" QI (quite interesting), voditelj je Stephen Fry a gosti uglavnom stand-up komicari...... urnebesno. E to je projekat za prevesti Ouch

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <12
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,177 sekundi.