| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
S.T.A.L.K.E.R Shadow of Chernobyl |
Odgovori
|
Stranica <12 |
| Korisnik | |
Dngy
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
BSTD :) Pridružen: 02.Sijecanj/Jan.2004 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 2873 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 07.Lipanj/Jun.2007 u 12:11 |
|
Jesam, odavno sam ju nabavio...ha čuj, ja patch nisam stavljao, jer poslije instalacije patcha više nemaš save gamova, pa sam odustao od te avanture, jer u vrijeme izlaska patcha sam prošao već dosta igre (uh, sad si me sjetio, fakat ju dugo nisam igrao)...ali patch ti je neophodan za igranje na visti, ali i optimizira igru na xp-u...mislim, detalje ne znam, jer, kažem, nisam ga instalirao...
|
|
![]() |
|
Rodman
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 28.Travanj/Apr.2005 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 861 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 07.Lipanj/Jun.2007 u 13:45 |
|
Pazi samo da ne dobijes krivi kraj igre, onda ces morati od pocetka ako oces pravi kraj dobiti...
|
|
![]() |
|
Zlatkohead
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 07.Lipanj/Jun.2007 u 15:38 |
|
ja sam je prije par tjedana skinuo, malo nešt igrao... baš mi se i ne da igrat... igram FARCRY zadnje vrijeme stalno, prešao sam skoro cijelu igru, stavio patch, fino piči... nikak da skinem pravu verziju igre Silent Hunter 4... skinuo soba dopemanova ripa, niti jedan se neće razmotat... ostale njegove igre su dobre, sve radi... npr. sniper elite i tak slično.... (tj. što sam sebi skidao, moram još njegovih ripova skinut)... btw. našao sam neki torrent od 3GB za silent huntera, pa ćemo skinut i vidjet... upravo skinuh the sims 2 series dvd, sve ekspanzije i ostale pizdarije, weee... to sam skidao dva puta, teško 7GB... u prvom se zajebo, pa obrisao sa harda, tj. spržio na dl disc, ali ne šljaka, mora se mountovat da bi mogao ekspanzije dodavat laganini... malo sam odužio, ah, nisam dugo pisao na forumu... (barem ovak puno:)
|
|
![]() |
|
Zlatkohead
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 07.Lipanj/Jun.2007 u 15:39 |
|
edit - '... skinuo soba dopemanova ripa...'
ispravljeno - '... skinuo oba dopemanova ripa...' p.s. da ne moram č,ć,š... ispravljat |
|
![]() |
|
Dngy
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
BSTD :) Pridružen: 02.Sijecanj/Jan.2004 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 2873 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 07.Lipanj/Jun.2007 u 20:41 |
Joj da, to sam čuo, da ima više različitih završetaka...ma ne želim se opterečivat time, kako bide, bude, ono, igram bez opterečenja...svejedno mi je to iz zabave po 20-ak minuta na dan i to kad se sjetim, jer nisam ja tip koji bi sjeo i igrao par sati neku igru... |
|
![]() |
|
Odgovori
|
Stranica <12 |
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |