Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > SAJT I FORUM > Novosti
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Spoiler opcija napokon implementirana
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Spoiler opcija napokon implementirana

Odgovori Odgovori Stranica  <12
Korisnik
Poruka
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (2) Thanks(2)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Srpanj/Jul.2015 u 17:32
Kad se već aktivirala tema da kažem: Ubacićemo klasično dugme za spoiler, jer je ovako malo nerazumljivo mnogima...
Radiće po principu, označiš teskt, klik na dugme spoiler i on sam ubaci tagove. Vidljivo je onom ko otvori i čim "osveži" stranu opet je "zatvoreno", tako je svakom novom korisniku.Wink
Na vrh
Danilo-Naissus View Drop Down
Junior moderator
Junior moderator
Mολών Λαβέ

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Danilo-Naissus Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Srpanj/Jul.2015 u 18:38
SUPER ! HVALA Darije Care !
Nisam ni znao da li to dugme uopšte postoji (dostupno samo nekim višim "činovima" ili ne.
A odgovorio sam na 10-tak poruka do sada po tom pitanju. Vide pa pitaju. Zato sam i stavio post da bude svima jasno pitali mene ili bilo koga drugog.

Ps.Inače, dugme tj. ova opcija je VRLO korisna i mislim da se Tebi i celom Timu zahvaljujem i u svoje ime i u ime mnogih naših članova / posetioca našeg Foruma.    

Hvala na tom novitetu / dugmetu i svaka čast !        

Sve najbolje i najlepše

EDIT: naravno Darije, tako sam i shvatio. Darije: (citat) "Ubacićemo klasično dugme za spoiler." Kad bude bice, svaka cast unapred.

Ažurirao Danilo-Naissus - 21.Srpanj/Jul.2015 u 19:57

Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Srpanj/Jul.2015 u 19:14
Ne, ne, prijatelju tek ćemo ubaciti to. Za sada stoji da član mora sam upisati tag [SPOILER][ /SPOILER]
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <12
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,156 sekundi.