| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Speed Racer (2008) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
ScUdEtO
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Speed Racer (2008)Objavljeno: 30.Svibanj/May.2008 u 22:44 |
|
Ako neko zeli da pomogne prevodjenju filma Speed Racer 2008, neka se javi pa da podelimo posao, ne znam da li je prevod ok, jer nemam film kod sebe ,a prevod koji sam postavio na ENGLESKOM jeziku ne mogu da proverim. Po tekstu mislim da je to taj film. Ako neko sazna nesto vise neka kaze.
Pozdrav svima... Link za prevod : http://www.divx-titlovi.com/SPEED_RACER_2008_ENG-56185.aspx Postavio sam i na Brazilskim jeziku ako neko zna :)... mozda je bolje uskladjen ... Ažurirao ScUdEtO - 30.Svibanj/May.2008 u 22:53 |
|
![]() |
|
darije
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Infernal Affairs Pridružen: 16.Veljaca/Feb.2005 Status: Offline Points: 38972 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 31.Svibanj/May.2008 u 02:23 |
|
uh.uh.... Prvo kolega nema potrebe za 15 istih titlova, a nije valjda da ne znaš da se mogu postavljati samo ex-yu jezici i engleski, tako da tvoj brazilski ode pravo na karneval u Riu....
|
|
|
|
![]() |
|
ScUdEtO
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 31.Svibanj/May.2008 u 14:58 |
|
Znam koji se jezici postavljaju, nego mi deluje da je uskljadjeniji taj, uostalom masa ljudi prevodi direktno slusajuci film, jer bukvalan prevod sa engleskog je smejurija kada ga prevedes i pustis da vidis kako se slaze, zato sam postavio Brazilski jer ima puno ocena na sajtu a ovaj engleski ima samo 7 !!!
Ma da nema ni veze.... a nema 15!!! ima 2 na ENG, jedan greskom ponovo poslat jer sam isao na refresh i Brazilski koji si obrisao !!! Pozdrav... Ažurirao ScUdEtO - 31.Svibanj/May.2008 u 15:00 |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |