Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Spajanje Divx-a
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Spajanje Divx-a

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
InFerN0 View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj InFerN0 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Spajanje Divx-a
    Objavljeno: 21.Lipanj/Jun.2007 u 17:01
Ima li kakav program i kako se zove za spajanje divx filmova. Npr. da spojim LOTR svaki dio u jednu cijelinu pa da to sprzim na 3dvd-a a ne na 9 cd-a.
Make me wonder what's the meaning of life
What's the use to be born and then die
Make me guess who's the one
Behind the mask of Father and Son
Na vrh
Vladika View Drop Down
Senior translator
Senior translator
>> Virus Guru <<

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Vladika Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Lipanj/Jun.2007 u 17:35
Imas im koliko hoces. Koristi GOOGLE. Imas AVI JOINER, EASY JOINER, VIRTUAL DUB...
Vladika
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Lipanj/Jun.2007 u 22:37
AVI MPEG RM WMV Joiner, jedan od najjednostavnijih....
Na vrh
InFerN0 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj InFerN0 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Lipanj/Jun.2007 u 10:31
Probao sam obadva i svaki javlja neku svoji gresku cim pokusam otovrit film u programu. Nakraju sam nasao Movie Joiner. Jako jednostavan program. Uspio sam spojit 3 cd-a u jednu cijelinu ali onda je problem sto ga nemogu pokrenut u nijednom playeru. Javlja mi error. I primjetio sam da kad pointer stavim na film ne pokazuje koliko traje film,koji je framerate,koja rezolucija itd. Jel bih trebao jos neki program koristit nakon sto ih spojim?

Make me wonder what's the meaning of life
What's the use to be born and then die
Make me guess who's the one
Behind the mask of Father and Son
Na vrh
Vladika View Drop Down
Senior translator
Senior translator
>> Virus Guru <<

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Vladika Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Lipanj/Jun.2007 u 15:00
Neces moci da ih spojis ukoliko su razlicitih formata (recimo jedan je divX a rugi Xvid) ili ukoliko su im razlicite rezolucije, pa cak i ako su im audio kanali razliciti (recimo jedan je CBR a drugi VBR, yakodje i mako im je KPBS razlicit)!!!
Vladika
Na vrh
altctrl View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj altctrl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Lipanj/Jun.2007 u 15:11
ja bih vam svima preporuchio samo jedan sajt, bolje je verujte mi, nego naci pravu stvar u google ..ochi da vam ispadnu _ lol

www.videohelp.com

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.