Spajanje Divx-a
Web: Titlovi.com
Kategorija: HI-TECH i informatički svijet
Ime foruma: Software
Opis foruma: Za sva pitanja, probleme i diskusije o programima.
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=14139
Datum ispisa: 07.Lipanj/Jun.2026 u 22:36 Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com
Tema: Spajanje Divx-a
Objavio: InFerN0
Tema: Spajanje Divx-a
Datum objave: 21.Lipanj/Jun.2007 u 17:01
Ima li kakav program i kako se zove za spajanje divx filmova. Npr. da spojim LOTR svaki dio u jednu cijelinu pa da to sprzim na 3dvd-a a ne na 9 cd-a.
------------- Make me wonder what's the meaning of life
What's the use to be born and then die
Make me guess who's the one
Behind the mask of Father and Son
|
Odgovori:
Objavio: Vladika
Datum objave: 21.Lipanj/Jun.2007 u 17:35
Imas im koliko hoces. Koristi GOOGLE. Imas AVI JOINER, EASY JOINER, VIRTUAL DUB...
------------- Vladika
|
Objavio: darije
Datum objave: 21.Lipanj/Jun.2007 u 22:37
AVI MPEG RM WMV Joiner, jedan od najjednostavnijih....
-------------
|
Objavio: InFerN0
Datum objave: 26.Lipanj/Jun.2007 u 10:31
Probao sam obadva i svaki javlja neku svoji gresku cim pokusam otovrit film u programu. Nakraju sam nasao Movie Joiner. Jako jednostavan program. Uspio sam spojit 3 cd-a u jednu cijelinu ali onda je problem sto ga nemogu pokrenut u nijednom playeru. Javlja mi error. I primjetio sam da kad pointer stavim na film ne pokazuje koliko traje film,koji je framerate,koja rezolucija itd. Jel bih trebao jos neki program koristit nakon sto ih spojim?
------------- Make me wonder what's the meaning of life
What's the use to be born and then die
Make me guess who's the one
Behind the mask of Father and Son
|
Objavio: Vladika
Datum objave: 26.Lipanj/Jun.2007 u 15:00
Neces moci da ih spojis ukoliko su razlicitih formata (recimo jedan je divX a rugi Xvid) ili ukoliko su im razlicite rezolucije, pa cak i ako su im audio kanali razliciti (recimo jedan je CBR a drugi VBR, yakodje i mako im je KPBS razlicit)!!!
------------- Vladika
|
Objavio: altctrl
Datum objave: 28.Lipanj/Jun.2007 u 15:11
ja bih vam svima preporuchio samo jedan sajt, bolje je verujte mi, nego naci pravu stvar u google ..ochi da vam ispadnu _ lol
www.videohelp.com
|
|