Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Soshite chichi ni naru Aka Like Father, Like Son (2013)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Soshite chichi ni naru Aka Like Father, Like Son (2013)

Like Father, Like Son

Like Father, Like Son (2013)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Like Father, Like Son

Godina:

2013

Žanr:

kratki, obiteljski

Trajanje:

3 min

Režija:

Alex Howat

Scenarij:

Alex Howat

Glavne uloge:

Joe Howat
  >  Joe
Gareth Howat
  >  Gareth Howat

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
bojan969 View Drop Down
Administrator
Administrator

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojan969 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Soshite chichi ni naru Aka Like Father, Like Son (2013)
    Objavljeno: 04.Srpanj/Jul.2014 u 21:33
Like Father, Like Son (2013)
"Soshite chichi ni naru" (originalni naslov)

Žanr: Drama
Trajanje: 121 min
Država: Japan
Jezik: Japanski

Režija i scenario: Hirokazu Koreeda

Uloge:

Masaharu Fukuyama ... Ryota Nonomiya
Machiko Ono ... Midori Nonomiya
Yôko Maki ... Yukari Saiki
Rirî Furankî ... Yudai Saiki

Ryota Nonomiya je uspešni biznismen i u stalnoj jurnjavi je za novcem.
Kada otkrije da je njegov biološki sin u bolnici zamenjen drugim detetom, on mora
da donese odluku koja će mu zauvek promeniti život i odlučiti da li će 
da izabere svog pravog sina ili dečaka kojeg je odgajao kao svog... 

Prevod uradio
crni60

Na vrh
Vilin View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Vilin Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Sijecanj/Jan.2018 u 20:07
Fantastičan film. Naziv filma me je odbijao, jer sam pomislio da je neka japanska verzija Žikine dinastije, ali kada smo ga odgledali, ostali smo bez reči. Obavezno pogledati.
Na vrh
Stole Haringa View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (2) Thanks(2)   Citiraj Stole Haringa Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Ožujak/Mar.2019 u 00:48

Originalno postovano od strane Stole Haringa Stole Haringa piše:

Reprizirao sam Hirakazijev film i nisam se pokajao. Imao sam dobar razlog za to mada je moglo i bez njega. Čeka se prevod za njegov film Shoplifters (2018).

Hirakazi je na svoj način obradio ne baš originalnu priču o zameni dece. Kao klinac sam bio oduševljen prvo filmom a zatim i knjigom Kraljević i prosjak koji su za uspomenu, dugo pamćenje i preporuku. Autor se ne bavi prosjacima i kraljevićima, fokusiran je preko svojih junaka na moderno društvo dodajući tako filmu i socijalno filozofsku dimenziju. Zamislio sam se i zapitao, gledajući ovaj sudar dve klase i komparaciju dve očinske figure, šta je to što utiče na razvoj nečije ličnosti. Da li je to genetsko nasleđe, uticaj spoljne okoline, vaspitanje i čitav niz drugih faktora koji utiče na to da budemo ovakvi kakvi jesmo. Hirokazi je to uradio u svom maestralnom maniru, batalio je bespotrebnu priču, ponudio je kroki ostavljajući gledaocu poput mene da sam donesem zaključak u filmu u kom nema protagonista i antagonista, gde je svaki argument na svom mestu. Film koji je idealan i za one koji su se otatilili i omamili, kao i za one koji to još nisu.

Od mene preporuka.

Preneto iz Dnevnika gledanja filmova.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.