Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Sirât (2025)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Sirât (2025)

Sirât

Sirât (2025)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Sirat

Godina:

2025

Žanr:

drama, akcija, avantura

Trajanje:

115 min

Režija:

Oliver Laxe

Scenarij:

Santiago Fillol
, Oliver Laxe

Glavne uloge:

Sergi López
  >  Luis
Bruno Núñez Arjona
  >  Esteban
Joshua Liam Herderson
  >  Josh
Jade Oukid
  >  Steff
Mohamed Madrari
  >  Pastor bereber
Abdellilah Madrari
  >  Vendedor gasolina 1

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
AlexDeLarge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Sirât (2025)
    Objavljeno: 12.Listopad/Oct.2025 u 20:00
Meni se svideo film. Moguće da će biti podeljeni utisci.

Meni je ovo drama , prožeta još nekim žanrovima. 

Treba poznavati  istoriju. Sviđa mi se ideja sa putovanjem, potragom, zajednicom. sa muzikom i igrom, , sudbine, priroda, kolonijalizam, svet u haosu, itd. 

Lepo je snimljen.  Tempo i dinamika su mi dobri, fotografija, predeli, Ovde nemamo profesionalne glumce a  fino  su odradili posao. 

Super mi je transormacija lika kojeg glumi Sergi Lopez , od odlučnog , pa radoznalog, pa onda će doći do preokreta. da ne budu nagoveštaji, to je na nekih sat vremena.

Dok sam gledao podsetio me je na The Wages of Fear/Sorcerer , pa npr Zabriskie Point, i još neke .

Sve u svemu fino filmsko iskustvo.

Hvala za prevod.

Ažurirao AlexDeLarge - 12.Listopad/Oct.2025 u 20:07
Na vrh
peksijan View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj peksijan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Sijecanj/Jan.2026 u 22:10
Preodusevljen sam. Potpuno autentican, drugaciji od svega vidjenog, na neki nacin me podsetio na "Io capitano". Od uvoda, koji vas vodi na trance pustinjsku zurku, preko savladavanja pustinje, pa do borbe za goli zivot. Fantasticna muzika, fotografija, scenografija i pre svega ideja. Nije za svakoga, ali mene je malo reci odusevio.
Na vrh
TotenhemovFanatik View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj TotenhemovFanatik Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Veljaca/Feb.2026 u 23:20
Jedina emocija, koju sam osjetio tokom gledanja filma, bila je smorčina. Kao "Nomadland", samo u pustinji. Pomenu @peksijan "Lo Capitano". Što se mene tiče, taj film je za deset klasa ispred Sirata.
Na vrh
brgljez View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj brgljez Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Veljaca/Feb.2026 u 10:51
najveći dobitak s ovim filmom je pouka čitave priče (nije samo jedna). tehnički solidno odrađen, gluma vrlo dobra, scenarij ima neš rupa al ok. žanr... neki polapola drama/umjetnički. muzika prilično iritantna osim zadnje stvari u filmu koja je top. definitvno se može pogledat.
Aaa?
Na vrh
cipiflesh View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cipiflesh Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Veljaca/Feb.2026 u 22:58
dobar film.
Na vrh
salemanija View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj salemanija Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Veljaca/Feb.2026 u 01:17
IgaBiva, nisam još uvek gledao film, ali mi zvuči sjajno. I želim da ti se zahvalim za sve recenzije "nepoznatih filmova", za koje ne bih nikad čuo da nije tebe. I mislim da treba da se "baviš" samo ovakvim i sličnim ostvarenjima, jer je bespotrebno (uglavnom) gubiti vreme na holivudske gluposti. Nebitno da li su recenzije/filmovi dobri ili loši, važno je imati alternativne predloge, a mi ćemo lako odlučiti da li ćemo ih gledati. Zato - HVALA još jednom!
Na vrh
beogradski View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Veljaca/Feb.2026 u 14:30
At least, dacu sansu )
Na vrh
Remooz1978 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj Remooz1978 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Veljaca/Feb.2026 u 20:50
Film čudan, neočekivan. Sve u svemu zadovoljan sam. Odlična recenzija.
Na vrh
vedran-klemen View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj vedran-klemen Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Ožujak/Mar.2026 u 20:55
Istina, smor od filma. Bolji mi je Io capitano... po preporuci foruma...
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,270 sekundi.