Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Silver Linings Playbook (2012) |
Odgovori ![]() |
Korisnik | |
CSInvestigator ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Translator ![]() ![]() Lady Justice Pridružen: 01.Sijecanj/Jan.2010 Lokacija: Mesto zločina Status: Offline Points: 11285 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 28.Srpanj/Jul.2012 u 20:05 |
![]() Žanr: komedija, drama Režija: David O. Russell Jezik: engleski Uloge: Jennifer Lawrence, Robert De Niro, Bradley Cooper, Julia Stiles, Chris Tucker Premijera: 21. novembar 2012. godine Holivudski zavodnik Bredli Kuper tumači glavnu ulogu u novom filmu pod nazivom "Silver Linings Playbook". Kuper igra psihičkog bolesnika koji se zaljubljuje u ženu koja se bori sa depresijom. Nakon četiri godine u ustanovi za psihičke bolesnike, bivši učitelj se vraća u dom svojih roditelja, pokušavajući da se vrati normalnom životu.
Boreći se i dalje sa svojim mentalnim problemima, upoznaje ženu koja je u sličnoj situaciji i zaljubljuje se u nju. To je radnja filma "Silver Linings Playbook" u kome igraju Bredli Kuper, Dženifer Lorens, Robert de Niro, Džulija Stajls i drugi. Američka premijera napete drame zakazana je za novembar.
Preuzeto sa: http://www.blic.rs IMDB: http://www.imdb.com/title/tt1045658/ Ažurirao CSInvestigator - 05.Listopad/Oct.2012 u 13:22 |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
nebojsa66 ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator ![]() ![]() Ludi Milojko Pridružen: 08.Rujan/Sep.2009 Lokacija: Avernum Status: Offline Points: 19360 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mene trailer oduševio...
![]() |
|
Nisam lud, mater me testirala! |
|
![]() |
|
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator ![]() ![]() Lady Justice Pridružen: 01.Sijecanj/Jan.2010 Lokacija: Mesto zločina Status: Offline Points: 11285 |
Da li to znači ono što mislim da znači?
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
prijatel-MKD ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator ![]() ![]() Pridružen: 16.Srpanj/Jul.2008 Lokacija: MKD Status: Offline Points: 4667 |
Znaci, znaci, samo da je rezervisan prevodilac.
![]() Ažurirao prijatel-MKD - 29.Srpanj/Jul.2012 u 16:05 |
|
You can't take it to a philosopher for being stupid, if he wasn't he would've be a physicist. |
|
![]() |
|
bojanadj ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator ![]() ![]() Pridružen: 19.Srpanj/Jul.2009 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 31500 |
I mene. Jedva čekam da ga pogledam uz tvoj prevod ![]() ![]() ![]() |
|
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...
|
|
![]() |
|
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator ![]() ![]() Ludi Milojko Pridružen: 08.Rujan/Sep.2009 Lokacija: Avernum Status: Offline Points: 19360 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Znam da to samo kažeš kako bih se osjećao bolje... ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
mega games ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() ![]() Pridružen: 16.Prosinac/Dec.2008 Lokacija: Paris, France Status: Offline Points: 232 |
Kako bi se po vama preveo naslov filma ?
|
|
![]() |
|
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Jako teško.
![]() ![]() ![]() Nešto ovako na prvu ruku: Scenarij dobre nade. Ali vidjet ćemo kako će naši "stručnjaci" to prevesti. ![]() |
|
|
![]() |
|
mega games ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() ![]() Pridružen: 16.Prosinac/Dec.2008 Lokacija: Paris, France Status: Offline Points: 232 |
Ažurirao mega games - 03.Kolovoz/Aug.2012 u 23:35 |
|
![]() |
|
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Jedvaaaaaaaaaa čekam! |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Jao, tek sad vidim. A to ubrzo izlazi. Jupi-jeej!
|
|
|
![]() |
|
Kneginja ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of ![]() ![]() Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16381 |
Prevod je najavio nebojsa66 |
|
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Evo, naši stručnjaci preveli film: U dobru i u zlu.
Pa ono... ![]() |
|
|
![]() |
|
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Ja bih ipak da ti to prevedeš na svoj način, ne đasvi mi se ovo ![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Prevodi se lagano i super je film. Nisam se prevario.
![]() |
|
|
![]() |
|
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Super, taman čekam neki 720p i tvoj prevod, pa da uživam
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
A2D2 ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() Lonesome Cowboy Pridružen: 18.Studeni/Nov.2009 Lokacija: Mostar Status: Offline Points: 4208 |
Sjajan.
Slobodno ću reći najbolja komedija koju sam gledao u posljednjih godinu dana. I Bradley i Jennifer su razvalili uloge kojima je sekundirao Robert De Niro sam priznavši da je uživao snimati ovaj film. Lijepo je bilo vidjeti i Chris Tuckera koji inače glumi na paračeskije, a što je zanimljivo film ne gubi ritam (što je inače problem u žanru komedije) ni u drugom dramskijem dijelu tako da ću ga rado pogledati i drugi i treći i n-ti put.., jer posjeduje onu čaroliju zbog čega i obožavamo sedmu umjetnost. |
|
Nitko nije toliko bogat da može bez osmjeha i nitko toliko jadan da ga ne bi zaslužio.
|
|
![]() |
|
bubba ho-tep ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of ![]() ![]() brkovi gore, brkovi dole Pridružen: 03.Sijecanj/Jan.2005 Status: Offline Points: 12363 |
Izvrsna ideja, osvježavajuće napravljeno, uz bok sličnim drama komedijama tipa Juno, iako mi je rasplet klišejiziran i previše predvidljiv te prebrzog ritma, nekako navrat nanos... Određene finese kod razrade lika
![]() ![]() ![]() ![]() Ocjena, samo zbog raspleta: 7.5/10
Ažurirao bubba ho-tep - 16.Sijecanj/Jan.2013 u 19:13 |
|
![]() |
|
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Ovo je toliko precenjeno da prosto nemam reči... Film je generalno dobar, ali ne sviđa mi se što je rađen u maniru komedije, a bavi se ozbiljnim temama. I mislim da su pogrešili što svaki lik ima neku psihičku bolest ili šta ti ja znam... Deluje nekako prenatrpano i isforsirano. Gluma je dobra, ali definitivno nije za Oskara. Čak mi je Bredli bio bolji od Dženifer.
Od mene 7/10. |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
|
Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |