Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Shutter Island (2010)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Shutter Island (2010)

Shutter Island

Shutter Island (2010)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2010

Žanr:

misterij, triler

Trajanje:

138 min

Režija:

Martin Scorsese

Scenarij:

Laeta Kalogridis
, Dennis Lehane

Glavne uloge:

Leonardo DiCaprio
  >  Teddy Daniels
Elias Koteas
  >  Laeddis
Robin Bartlett
  >  Bridget Kearns
Ben Kingsley
  >  Dr. Cawley
Max von Sydow
  >  Dr. Naehring
John Carroll Lynch
  >  Deputy Warden McPherson
Patricia Clarkson
  >  Rachel 2
Jackie Earle Haley
  >  George Noyce
Ted Levine
  >  Warden
Emily Mortimer
  >  Rachel 1
Mark Ruffalo
  >  Chuck Aule
Nellie Sciutto
  >  Nurse Marino
Joseph Sikora
  >  Glen Miga
Michelle Williams
  >  Dolores
Christopher Denham
  >  Peter Breene

Odgovori Odgovori Stranica  <1 345
Korisnik
Poruka
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Svibanj/May.2010 u 23:24
onda je dobro što sam prvo napisao, a ne pročitao pa napisao LOL
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
outside View Drop Down
Translator
Translator

Joe Purdy - music legend

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj outside Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Svibanj/May.2010 u 23:26
Originalno postovano od strane nebojsa66 nebojsa66 piše:

A ja sad prekjučer ili jučer.... Jučer prepravio titl... A fak... gledao si s onim lošim!!! LOLLOLLOL

ma prijevod ti je bio super,,ali slika me zezala,skinuo bd rip i stalno nešto slika...ma uglavnom kužiš meLOLLOLLOLLOLLOLpa me to naživciralo....
Na vrh
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nebojsa66 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Svibanj/May.2010 u 23:27
Ti onda imaš jako niske standarde. Ali zna ta slika to što si mislio... LOLLOLLOL

Nisam lud, mater me testirala!
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Svibanj/May.2010 u 00:34
ja sam ovo pogledao do pola i dosadno mi bilo pa sam prekinuo, ko zna nekad cu mozda pogledati i do krajaUnhappy
Na vrh
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nebojsa66 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Svibanj/May.2010 u 00:35
Pa na kraju je najzanimljivije... LOLLOLLOL

Ali drži se ti Mentalista i kompanije... LOLLOLLOL

Nisam lud, mater me testirala!
Na vrh
prijatel-MKD View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj prijatel-MKD Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Srpanj/Jul.2010 u 15:13
Odlicno, mozda malo drugaciji raspored uloge na istu ekipu aktera bi ispalo bolje, al... Mali nedostatak je i rano vidljiva osnovna prica, koja kasnije "treba biti" boom iznenadjenje.
Kraj filma, bilo je razlicitih komentara, odlican i jasan kraj uz jasnu poruku koju nosi kao zakljucak.
0123456789 Само десет цифри, а толку многу главоболие!
You can't take it to a philosopher for being stupid, if he wasn't he would've be a physicist.
Na vrh
Vaske View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Vaske Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Rujan/Sep.2010 u 17:39
Kada oni koji kude film daju ocenu 7.5 to znaci da je film odlican!
VVVaske!!!
Na vrh
HeadBurn3r. View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj HeadBurn3r. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Sijecanj/Jan.2011 u 00:32
Odličan film, kao i svaki Leonardov u poslednje vreme.
Na vrh
vladimir.ds.dr. View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj vladimir.ds.dr. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Travanj/Apr.2011 u 03:18
 veliki pozdrav i podrska za Vas . posto ne persiram(a ni ne dozvoljavam btw) , bicu zahvalan da iste prenesete kolegama.vladimir drago mi jeSmile.
prva procitana recenzija ovde je Tvoja - "shutter island". kvalitetno,nema sta.vidi se iskustvo i da kazem slobodno, znanje.ali i blaga antipatija prema di capriu,kao glumcu.kada moze Anthony oliver scott,jedan od jacih kriticara...Smile.nisi je generalizovao naravno i to je poenta.moje skromno misljenje je da je di caprio imao do sada 2-3 odlicne uloge,a sa ovom jos jednu u kojoj sazreva,polako,ali primetno.transformacija iz tedija u ledisa,lovca u zrtvu ,nije tipa krescendo,vec prati verno diktat sorsezea,cak i druge gumce,koji su datim sekvencama poneli vise nego di caprio.sa strucnog aspekta,stos kod leka je da se zaista koristio za migrenu..Smile . film 4\5.
pozdravcina.
In dubio pro reo.
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj vladimir.ds.dr. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Travanj/Apr.2011 u 03:23
namenjano Dariju ...moja greska..
In dubio pro reo.
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Travanj/Apr.2011 u 03:41
Hvala kolega i dobrodošao. Bilo bi lepo kad bi većina imala ovakve prve postove...
Ima ovde još dobrih kritika, rezenzija, najava, pa baci pogled ali daj i svoj doprinos... A ako imaš vremena, imamo mi i posla za tebe
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj vladimir.ds.dr. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Travanj/Apr.2011 u 03:58
Hvala tebi . prija dobrodoslica , nema sta . zadovoljstvo je moje . 
In dubio pro reo.
Na vrh
Nameless One View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Nameless One Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Studeni/Nov.2011 u 18:52
Upravo pročitah knjigu i mogu reći da je ovaj film jedna od najboljih i najvjernijih adaptacija koje sam pogledao Clap I da, Bojo, ipak sam bio u pravu, a ne ti LOL
What can change the nature of a man?

Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Studeni/Nov.2011 u 09:00
Originalno postovano od strane Nameless One Nameless One piše:

Upravo pročitah knjigu i mogu reći da je ovaj film jedna od najboljih i najvjernijih adaptacija koje sam pogledao Clap I da, Bojo, ipak sam bio u pravu, a ne ti LOL

Sad moram čitati temu iz početka da vidim o čemu se radi LOL

Edit: pročitah i ne znam na šta misliš Confused podržala sam tvoje mišljenje, a razilazimo se u nekim usputnim sitnicama - totalno nebitnim za naš odnos LOL

Ažurirao bojanadj - 18.Studeni/Nov.2011 u 10:26
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
contritum View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj contritum Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Prosinac/Dec.2023 u 00:37
Filmčina 👍
Na vrh
Mizi View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Online
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mizi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Prosinac/Dec.2023 u 04:45
Što je istina na endu filma???
Da li je Kaprio stvarno detektiv ili ludak koji zamišlja da je detektiv?????
Fak of Skorseze, napravijo si mi kašu od mozga!
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 345
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,234 sekundi.