| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Senke nad Balkanom (2017) |
Odgovori
|
Stranica <1 383940 |
| Korisnik | ||
The Witcher
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 18.Travanj/Apr.2026 u 20:03 |
|
|
Serija fenomenalna kao i prve dve 10/10
|
||
![]() |
||
Dakson
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 25.Travanj/Apr.2026 u 07:28 |
|
Čemu ta generalizacija "domaćice koje gledaju turske serije"? Razni profili ljudi obožavaju sapunjave serijale i mislim da upravo oni čine dobar komad ciljne grupe za "Senke nad Balkanom". Meni su i "Senke" 1/1 sapunica, samo vrhunski, tj. dobro zanatski upakovana, baš ko i "Južni vetrovi", "Klanovi", "Ubice oca" i slično. U takvim filmovima i serijalima se od čemera, kriminala i gadiluka u kom se već beskonačno dugo davimo, pravi nešto prihvatljivo, šarmantno, uzbudljivo, šmekerski. Fala lepo. Ne bi'.
Ažurirao Dakson - 27.Travanj/Apr.2026 u 09:11 |
||
|
Hvala svima na dobrim prevodima.
|
||
![]() |
||
AlexDeLarge
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 25.Travanj/Apr.2026 u 15:41 |
|
|
Da razumem, takve stvari ćeš naći kroz publikacije , pre par godina sam čitao malo jednu publikaciju sa izložbe Istorijskog arhiva, dalje kroz radove humanističkih nauka, o inženjerima, slikarima, arijtektama, piscima,profesorima, itd. o životu naroda kroz romane, i u kulturno-umetničkom programu. Ovde je prozeto oko politike , emigracije, pokreta , evo i danas se o tome diskutuje , ubacise i Jatagan-malu, Pištolj-malu, i sve uvili u krimi, politicku, spijunsku seriju. Bilo je kritika kad je pocelo emitovanje, i o dogadjajima, delovanju, likovima, itd. Da rekoh ako gledamo slicne strane serije, kad se usrednji meni je ovo dobro.
|
||
![]() |
||
Odgovori
|
Stranica <1 383940 |
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |