| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
|
Odgovori
|
Stranica <1 10001001100210031004 1635> |
| Korisnik | |||
silent_passenger
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Senior translator
George R. R. Martin Pridružen: 28.Sijecanj/Jan.2010 Lokacija: Tu i tamo Status: Offline Points: 8845 |
Objavljeno: 24.Listopad/Oct.2017 u 18:12 |
||
Falsificiranje dokumenata i tuđih prijava je kazneno djelo. ![]() |
|||
|
...Cheeks are hollow, skin is withering. Crone time comes, this life comes to an end. Life, life, death, life. The words of a crone. Cheeks are hollow, skin is withered...
|
|||
![]() |
|||
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 77201 |
Objavljeno: 24.Listopad/Oct.2017 u 18:48 |
||
Što mi to nisi rekao kod prve moje partije, ja gledao u šaltere sa falskifikovanom prijavom, sve pusto, nisam imao kome da se žalim. ![]() Ovoga puta sam se javio odmah po završetku partije, valjda se računa kao prijava, no ako i ne, zamolio sam Anu da me prijavi kada se i ona bude prijavljivala (kada bude zvanična objava) da ne bih morao da se logujem. ![]() |
|||
![]() |
|||
Danilo-Naissus
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior moderator
Mολών Λαβέ Pridružen: 04.Sijecanj/Jan.2015 Lokacija: Niš, Srbija Status: Offline Points: 23761 |
Objavljeno: 24.Listopad/Oct.2017 u 18:54 |
||
|
Fala Bogu da smo prebacili cifru 8. Sa 9+ igrača imamo garantovana 3 kruga glasanja.
Ps. koliko je bata Eden bio blizu pobede u prošloj partiji. Da je imao Izdajnika vrlo verovatno bi pobjedio. Ajmo, još neka prijava. Sa 10+ biće još bolja partija. Ajmo. HVALA svima koji su se prijavili za narednu partiju br.61. PS2.Ana je i dalje 100% uspešna u Selu, svaka čast. Trenutno/trenutačno prijavljeni: 1.Master 2.Danilo 3.Eden 4.Ana 5.Ljubica 6.Boni 7.Robi 8.Sub.Fan 9.Ispravljač 14 aka Niški Editor... Rok za prijavu: Sreda, 25.Oktobar/Listopad 2017. do 18:00 h. PRIJAVLJIVANJE JE U TOKU ! Početak nove partije: Sreda, 25.Oktobar/Listopad 2017. od 22:00 h. Ažurirao Danilo-Naissus - 24.Listopad/Oct.2017 u 20:22 |
|||
![]() |
|||
silent_passenger
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
George R. R. Martin Pridružen: 28.Sijecanj/Jan.2010 Lokacija: Tu i tamo Status: Offline Points: 8845 |
Objavljeno: 24.Listopad/Oct.2017 u 19:51 |
||
|
Ok, primljeno na znanje.
|
|||
|
...Cheeks are hollow, skin is withering. Crone time comes, this life comes to an end. Life, life, death, life. The words of a crone. Cheeks are hollow, skin is withered...
|
|||
![]() |
|||
malamaca5
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Pridružen: 05.Listopad/Oct.2017 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 45 |
Objavljeno: 25.Listopad/Oct.2017 u 18:18 |
||
|
Jovana
|
|||
![]() |
|||
NaEdenCovekBratMu
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Eden/Zeleni/Šon Bin/Bogomoljka/Mutivoda Pridružen: 02.Srpanj/Jul.2011 Lokacija: Titluša Donja Status: Offline Points: 23296 |
Objavljeno: 25.Listopad/Oct.2017 u 18:24 |
||
Nemoj da podsećaš ljude na prošlu partiju, da ne misle na mene. ![]() Macamaca, dobro nam došla u Selo.
![]() |
|||
![]() |
|||
Ana Thishpetana
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior moderator
Poglavica Sela Pridružen: 03.Studeni/Nov.2011 Lokacija: Split Status: Offline Points: 18419 |
Objavljeno: 25.Listopad/Oct.2017 u 21:49 |
||
|
Di ste svi? Još malooooo!
Dobrodošla Jovana
|
|||
|
I ❤ SPAM
https://youtu.be/jxYtpv6UMmE |
|||
![]() |
|||
silent_passenger
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Objavljeno: 25.Listopad/Oct.2017 u 21:55 |
||
|
Rat između Titlovačke Republike i POnlajndije ušao je u svoju drugu godinu, a bunt protiv rata postajao je sve jači, a sve je kulminiralo višednevnim koncertom kraj Zekanove šume na imanju uzgajivačice krastavaca Cersei Paorić, koncertu koji će u povijesti ostati poznat pod imenom „Vudzekanostok“. Ekipa TTV-a (Titlovačke televizije) radila je prilog o cijelom događanju, razgovarala s publikom, izvođačima – čak i s vlasnicom poljoprivrednog imanja koja je isprva bila ogorčena što su joj pogazili sve krastavce, ali nakon što joj je plaćena šteta i zakup prostora, nestala je u smjeru Las Vegasa. - Vaša reporterka Ljubica Pričopričalić uživo će vas izvještavati o svemu s ovoga spektakla! – javljala se s velikim mikrofonom u ruci reporterka dok je drugom popravljala frizuru. - Jel' snimaš? – pitala je Edena Kamerbrudera, svoga kamermana. - Snimam, snim… Pas mater! – podviknuo je Eden kad je jednom nogom stao u lokvu vode, no brzo se pribrao i kimnuo glavom dajući znak da je spreman. - Evo, tu je s nama jedan od izvođača, g. Đimaster Hendriks. G. Hendriks, što možemo očekivati od vas? - *šmrc* Hej, Đo… - Ljubica, ne Đo. - *šmrc* Da… Hej, Đo pa onda *šmrc*… - Ljubica! Što ćete svirati? - Pa kažem! *šmrc* Hej, Đo pa onda Ćiribu Dijete pa… U tom trenu su u kadar upali dvoje klinaca, skačući s transparentima i vičući: „Đastin! Đastin“ - A tko ste vas dvoje? – nije se dala smesti Ljubica i već pružila mikrofon prema mlađahnom dvojcu. - Ja sam Boni Belieber, a ovo je Fan Subelieber! Mi smo najveći Đastinovi fanovi! Jej! - On je meni mrak. – kratko je prokomentirao Fan - Žao mi je, ali zbilja ne znam o kome pričate. – zbunjeno je slegnula Ljubica ramenima i ostavila dvojac dok je pogledom već tražila koga će idućeg intervjuirati. - Je li to… - prst je uperio negjde iza Ljubice Eden, a ona se brzo okrenula. Već u idućem trenu gotovo je trčala prema dugokosom mladiću oko kojeg su se natiskivali obožavatelji. - G. Jeger! G. Jeger! Mikanilo Jeger baš je podigao pogled s autograma kojeg je potpisivao na gaćicama jedne obožavateljice kad mu je Ljubica tutnula mikrofon pod nos. - G. Jeger, nismo znali da će nastupati i „D Kotrljujuće Kamenje“! - Ma, mi smo onako… Samo u prolazu. Izvest ćemo par pjesama na nagovor našeg prijatelja i organizatora ovog spektakla – tu je rukom pokazao na čovjeka pokraj sebe – g. Robina Lović-Pelješevića. - Ma, sve za prijatelje i lov… Za muziku. – usiljeno se osmjehnuo muzički promotor, producent i menadžer – Okupili smo sjajne izvođače. Evo, upravo na pozornici ima probu Jovana Baez. Obećala je izvesti i svoj novi hit „Neću, neću dijamante i hrđu“ - je**mu! Ode žica! – začulo se s pozornice gdje je Jovana Baez očito opet imala problem sa svojom gitarom. Ljubica i Eden nisu znali kamo bi se prije okrenuli uz toliko slavnih osoba oko sebe i koga bi prvo intervjuirali. - O, bože, daj mi kupi Jugo 45! Svi moji voze Fiću… - pjevušila je Jana Đoplin u prolazu dok je kretala prema pozornici, a onda… - Mrtva je! Ljudi, Kitiro Ričards je mrtav! – začuo se glas, a uskoro su i ugledali, Isu Kokera. - Ma daj me nemoj… Šokiraš me, majke mi! - šokirao se Mikanilo – Je li kokain, amfetamini, viski ili… - A što ja znam kako točno, ali, uz malu pomoć mojih prijatelja iz policije, saznao sam da je raskomadan. Mikanilo je nemoćno sjeo na obližnju praznu stolicu, a Ljubici je ispao mikrofon iz ruke i na trenutak kao da e sve utišalo… A tišina ne valja na koncertima.
1 vidovnjak, 1 izdajnik, 1 vukodlak Vidovnjak se može javiti, a glasanje do sutra u 22 h. |
|||
|
|
|||
![]() |
|||
Danilo-Naissus
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior moderator
Mολών Λαβέ Pridružen: 04.Sijecanj/Jan.2015 Lokacija: Niš, Srbija Status: Offline Points: 23761 |
Objavljeno: 25.Listopad/Oct.2017 u 22:02 |
||
|
Dobro nam došla draga Jovana aka Mala Maco. Baš si mi ulepšala dan tj. veče.
Ako imaš i kada imaš neko pitanje u vezi "Sela" slobodno pitaj ovde. Svako od Seljana će ti rado odgovoriti. Znači, pročitaš uvodnu priču, uđeš u ulogu, otvoriš Inbox i pročitaš privatnu poruku Silent Passengera. To koja ti je uloga ne govoriš nikome. - Ako si Seljanin cilj je da preživiš i linčuješ Vukodlaka. - Ako si Vukodlak cilj je da pojedeš Seljane (posle svakog linča šalješ PP koga hoćeš da pojedeš Moderatorluku igre od koga si dobila prvu PP). - Ako si Izdajnik cilj je da zaštitiš Vukodlaka i navedeš ih na pogrešan trag. - Ako si Vidovnjak cilj je da pogodiš ko je Vukodlak i navedeš ostale da ga linčuju (uz pomoć PP pitaš Moderatorluka Silent Passengera da li je neko od nas Vukodlak i dobijaš odgovor da ili ne.) Hvala ti još jednom na prijavi draga Jovana. 1.Master 2.Danilo 3.Eden 4.Ana 5.Ljubica 6.Boni 7.Robi 8.Sub.Fan 9.Ispravljač 14 aka Niški Editor 10. Jovana aka Mala Maca. Rok za prijavu: istekao. PRIJAVLJIVANJE završeno ! Početak nove partije: Sreda, 25.Oktobar/Listopad 2017. posle 22:00 h. |
|||
![]() |
|||
Ana Thishpetana
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior moderator
Poglavica Sela Pridružen: 03.Studeni/Nov.2011 Lokacija: Split Status: Offline Points: 18419 |
Objavljeno: 25.Listopad/Oct.2017 u 22:08 |
||
|
Lipa desetka,pravi broj za igru
Sad će bit zanimljivo Tihi svaka čast na priči
|
|||
|
I ❤ SPAM
https://youtu.be/jxYtpv6UMmE |
|||
![]() |
|||
Boni
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Approval team
Brat Boni xD Pridružen: 13.Veljaca/Feb.2015 Lokacija: 3...l...p...m Status: Offline Points: 31050 |
Objavljeno: 25.Listopad/Oct.2017 u 22:19 |
||
|
Đastin! Đastin! Đastin!
I pozdrav novoj igračici Jovani ![]() Ažurirao bonenise - 25.Listopad/Oct.2017 u 22:21 |
|||
|
If they stand behind you - give them PROTECTION, if they stand beside you - give them RESPECT, if they stand against you - SHOW NO MERCY!
|
|||
![]() |
|||
Danilo-Naissus
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior moderator
Objavljeno: 25.Listopad/Oct.2017 u 22:24 |
||
|
Odlična priča. Odlične replike/dijalozi. Neke pesme sam odma(h) provalia a za druge je tu gugl.
Vratila se Cersei, Zekanova šuma, vratio se Gazda Iro (u komadima), da su nam tu Kadetoni i Hogar gde bi bio kraj. Edit: Zbog tebe sam ostavio pos'o s farmerkama zbog tebe sam trzn'o handzar na jarana Ti si moja zakletva, ti si moj Bog tvoje ime s'ja sa ramena mog a ti, a ti, a ti, a ti sokiras me, majke mi ..... Ažurirao Danilo-Naissus - 25.Listopad/Oct.2017 u 23:01 |
|||
![]() |
|||
NaEdenCovekBratMu
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Eden/Zeleni/Šon Bin/Bogomoljka/Mutivoda Pridružen: 02.Srpanj/Jul.2011 Lokacija: Titluša Donja Status: Offline Points: 23296 |
Objavljeno: 25.Listopad/Oct.2017 u 22:56 |
||
|
Ljubice, evo nama novu i zanimljiviju priču, a možda i ekskluzivu!
|
|||
![]() |
|||
malamaca5
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Objavljeno: 25.Listopad/Oct.2017 u 23:31 |
||
|
Pozdrav
|
|||
![]() |
|||
LjubicaSP
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Moderator
upir translator Pridružen: 08.Kolovoz/Aug.2010 Lokacija: Beograd Status: Online Points: 51176 |
Objavljeno: 25.Listopad/Oct.2017 u 23:34 |
||
|
Vudzekanostok
![]() Cersei zapalila u Vegas, a mi gacamo po barama i izgaženim krastavcima, slušamo O, Lord, daj mi Jugo 45 ![]() ![]() okruženi fanovima Bibera ![]() (podriži me Bože u pameti) ko preživi pričaće... Edene, snimaj! Nemoj da bude crkla baterija ![]() Jovana ![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
malamaca5
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Objavljeno: 25.Listopad/Oct.2017 u 23:35 |
||
|
Hvala puno na obaveštenju, moram da se uhodam nova sam
![]() ![]()
|
|||
![]() |
|||
Danilo-Naissus
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior moderator
Objavljeno: 25.Listopad/Oct.2017 u 23:45 |
||
|
TABELA (klik)
* ne postavlja mi fotku, moram ovako dok ne stigne Sub.Fan. * najbolji deo priče "Hej, Đo."
|
|||
![]() |
|||
NaEdenCovekBratMu
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Objavljeno: 25.Listopad/Oct.2017 u 23:45 |
||
Svaki novajlija počne tim rečima i ispostavi se da je vukodlak.
![]() |
|||
![]() |
|||
malamaca5
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Objavljeno: 25.Listopad/Oct.2017 u 23:50 |
||
|
Hahaa teško meni sa vama
![]() ![]()
|
|||
![]() |
|||
Danilo-Naissus
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior moderator
Objavljeno: 25.Listopad/Oct.2017 u 23:52 |
||
|
|||
![]() |
|||
Odgovori
|
Stranica <1 10001001100210031004 1635> |
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |