Selo nadomak šume
Web: Titlovi.com
Kategorija: Generalne rasprave i zabava
Ime foruma: Selo nadomak Irine kavane
Opis foruma: klaonica za psihotične članove..
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=40112
Datum ispisa: 18.Srpanj/Jul.2026 u 15:14 Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com
Tema: Selo nadomak šume
Objavio: Mandarinan
Tema: Selo nadomak šume
Datum objave: 22.Ožujak/Mar.2011 u 22:13
|
Godina je 880. Veče je palo na tiho, ušuškano seoce u dolini Garniških planina. Ovo selo je inače izuzetno idilično, i njegovi stanovnici se kao i svi dobri seljaci ispomažu kada teškoće naiđu. Sama naseobina nije velika, par kućica koje su poređane u gotovo simetričnom krugu, i ulazi im gledaju jedan na drugi. Iz čađavih dimnjaka paučinasto leluja dim i nestaje u nebeskim visinama. Mali broj stanovnika koji žive tu su izuzetno tvrd soj ljudi, navikli na nemaštinu i nedaće koje ih spopadaju. Navikli su da svako veče slušaju zvuke zavijanja u daljini...Svi su bili u svojim kolibicama, ali jedna prilika se polako gegala od šume ka centru seoceta. Njen hod je ukazivao da je pijana, i da nimalo ne strahuje od zvukova koji su dolazili iz šume...i nekako su bili sve bliži i bliži.
Kroz idealnu tišinu prolomio se grozomoran krik. Svi stanovnici sela su istrčali sa bakljama kako bi videli šta se dogodilo. Tamo ih je dočekalo nešto što niko nije očekivao...Tamo je bio mali Bagzi, seoska dobričina koju su svi voleli. Bio je rasporen po sredini stomaka...i izujedan zverski. U daljini začulo se zavijanje...nekako zlo. Pronosilo se dolinom i nagoveštavalo neminovnu smrt...
Kao što sam rekao, cilj igre je da seljani prežive a vuk ne, ili obrnuto. Glasa se za linčovanje svakoga dana, i glasanje traje dok svi ne glasaju, ali je vremenski ograničeno na 12h. Vukodlak mi svako veče šalje na pm koga želi da ubije. Ta osoba će biti smaknuta po isteku noći.
Vidovnjak mi može svako veče poslati pm i pitati me da li je neko vukodlak ili ne, i ja sam dužan da mu iskreno odgovorim.
Glasanje je vidljivo i bitno je šta govorite, jer time možete baciti sumnju na sebe ili nekoga drugog.
Što se tiče igrača:
Ponovo postavljam pravila:
Ja sam moderator igre, tako da ne mogu učestvovati u samom procesu. Cilj igre je dvostruk.
Za vukodlaka(e) cilj je da izjednače broj ''svojih'' sa brojem normalaca. Za normalce je da istrebe ovu napast koja ih napada u noći.
Moderator (to jest ja) podeli randomno uloge igračima i o tome im dostavi privatnu poruku. Među
normalnom populacijom postoji Vidovnjak. U slučaju da vas ima osam,
dodaje se i izdajnik. Izdajnik predstavlja zlog igrača kome je cilj da
vukodlak(ci) pobedi(e), dok je vidovnjak dobra osoba koja može od
moderatora igre jednom dnevno dobiti odgovor na pitanje da li je neka
druga osoba vukodlak ili nije (i to radi u fazi noći). To
mu nije dozvoljeno da direktno izjavi igračima, kao ni da im kaže da je
vidovnjak već ih navodi na to. Takođe i Izdajnik ne sme govoriti
otvoreno, već mora biti...zakukljen i zamumuljen.
Postoje dva vremenska perioda u igri. Dan-
u kome narod linčuje jednu osobu (sistemom glasanja), i noć - u kojoj
vukodlak slobodnim izborom ubija normalca (tako što mi dobaci pp). Osobe
koje su ubijene izlaze iz igre i čekaju do naredne partije.
Primer:
Počela je igra, i dan je. Pošto svaka igra startuje sa nekim neutralnim
mrtvakom (to je moj izbor ko će biti od ostalih članova foruma),
seljaci imaju priliku da izglasaju jednu osobu koju će linčovati.
(primera radi, 3 osobe su glasale za Si, 2 za Vojanu, 1 za Bojana). Na
kraju glasanja, koje traje 12 sati, osoba sa najviše glasova biva
linčovana. Tada nastupa noć, i počinje vreme vukodlaka.
Primer
za noć: Ira je recimo vukodlak. Kada počne period noći, on mi šalje
privatnu poruku u kojoj mi kaže sledeće: "Mando, želim da pojedem onog
bucmastog Bojana, kad ga vidim pođe mi voda na usta koliko je ukusan".
Ja zatim kažem "U redu, šefe" i ubijam navedenog čoveka. Nakon toga,
dolazi dan. I tako u krug. Svako od igrača može (i to je apsolutno slobodno) da iznosi svoja mišljenja i razloge zašto bi nekoga trebalo linčovati. Dan traje od 20:00 h do 08:00h (razlog je zato što je tada najveća koncentracija ljudi), a noć od 08:00 do 20:00h. Ako neko ne glasa jednom neće biti nikakvih reprekusija. Ako ne glasa dva puta (dakle, dva dana)- on je automatski linčovan. U slučaju da postoji isti broj glasova- tada prevagu nosi onaj koji je prvi stigao do te cifre i on biva linčovan.
Da bi seljani preživeli, mora se ubiti vukodlak, a izdajnik nije neophodan.
Odnosno, neophodno je da vukodlak istanji seljane do svog broja, a to je jedan. Ako je izdajnik živ, to je dva. Vukodlak to mora smaći na 2:2, ili 1:1 ako je izdajnik poginuo.
Do 8 igrača: 1 vukodlak i 1 vidivnjak 10 igrača: 1 vukodlak, 1 izdajnik, 1 vidovnjak Preko 10 igrača: 2 vukodlaka, 1 izdajnik, 1 vidovnjak. Preko 15 igrača: 3 vukodlaka, 1 izdajnik, 2 vidovnjaka (ne znaju se).
_____________________________________________________________________________________________
Vukodlaci: 5 Seljani: 3
------------- “Fighting for peace is like screwing for virginity.” ― George Carlin
|
Odgovori:
Datum objave: 22.Ožujak/Mar.2011 u 22:13
Ubrzo će vam stići uloge.
------------- “Fighting for peace is like screwing for virginity.” ― George Carlin
|
Objavio: bojanadj
Datum objave: 22.Ožujak/Mar.2011 u 22:33
S obzirom da u sebi gaji Ludog Milojka i Stojadinku, mislim da je velika verovatnoća i da se Nešica u ponoć pretvara u vukodlaka  
------------- Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...
|
Objavio: outside
Datum objave: 22.Ožujak/Mar.2011 u 22:34
Slažem se s bojom, mislim da je naš nešica vuk....I sve nas želi popapati
|
Objavio: Dee_Monk
Datum objave: 22.Ožujak/Mar.2011 u 22:36
Samo se vi igrajte lastiša u toj šumici, kada vam dođe čika Dee_Monk aka Van Helsing biće vama veselo....
Zezam se, ajd krećite sa igrom, jedva čekam da vidim kako će to sve da izgleda....
|
Objavio: A2D2
Datum objave: 22.Ožujak/Mar.2011 u 22:45
E ne slažem se sa vama.Mislim da je Taša vampirica, mlada treba joj svježe krvi, a taj njen pogled hipnotizira ...
Pa jeste li vidili šta je Vanjskom uradila  
------------- Nitko nije toliko bogat da može bez osmjeha i nitko toliko jadan da ga ne bi zaslužio.
|
Datum objave: 22.Ožujak/Mar.2011 u 22:50
A2D2 piše:
Pa jeste li vidili šta je Vanjskom uradila  
|

Ma i ja sam mislio da je ona..Ali ne mogu glasati za nju, ipak mi je žena    
|
Objavio: nebojsa66
Datum objave: 22.Ožujak/Mar.2011 u 22:51
Di će mene za uka ovakvog kilavog!   
Ljudi, ajd neka netko započne glasanje... Onaj tko je vukodlak može prvi pa ćemo mi njega!  
-------------
Nisam lud, mater me testirala!
|
Datum objave: 22.Ožujak/Mar.2011 u 22:51
Pa nema ovde vampira...ovo je o vukodlacima...
Majko moja, sa ovako koncentrisanim učesnicima jedna igra će trajati 7 dana 
------------- Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...
|
Datum objave: 22.Ožujak/Mar.2011 u 22:54
outside piše:
[QUOTE=A2D2]
Ma i ja sam mislio da je ona..Ali ne mogu glasati za nju, ipak mi je žena    
|
De mi reci jel' te puno grickala prve bračne noći ,posebno u predjelu vrata ?   
------------- Nitko nije toliko bogat da može bez osmjeha i nitko toliko jadan da ga ne bi zaslužio.
|
bojanadj piše:
Majko moja, sa ovako koncentrisanim učesnicima jedna igra će trajati 7 dana 
|
To bi bilo super...Mislim da će malo duže trajati   
Tek sam sad pročitao, šta je bagzi već ubijen 
|
Vidim ja da neće1 Nešo, glasanje je započeto!
|
Datum objave: 22.Ožujak/Mar.2011 u 22:56
Ja glasam za bojanu! Sry, bojo, ali morao sam...  
-------------
|
Datum objave: 22.Ožujak/Mar.2011 u 23:01
|
Glasovi za sada:
Nebojša- 2 glasa
Taša - 1 glas
Bojana - 1 glas
Sutra do 12h će biti otvoreno glasanje,ako devojke ne budu glasale, osoba sa najviše glasova ovako biva linčovana!
|
Bagzi dobar kakav jest sigurno je priznao dotičnom/vukodlaku da mu je dao manju porciju srednje pečenog mesa ,pa mu ovaj rasporio utrobu i smućkao neki krvavi energetski koktel .. 
|
Datum objave: 22.Ožujak/Mar.2011 u 23:02
nebojsa66 piše:
Ja glasam za bojanu! Sry, bojo, ali morao sam...  
|
Ma, u redu je...samo ti... ajde molim te samo se pomeri malo u desno da mogu bolje da 

|
Datum objave: 22.Ožujak/Mar.2011 u 23:03

Ovako?  
-------------
|
Datum objave: 22.Ožujak/Mar.2011 u 23:13
De, ljudi, kaki ste? Sad cura nema i linčovat će me... 
-------------
|
Datum objave: 22.Ožujak/Mar.2011 u 23:14
hhaahhaha, imaš vremena još...nada umire zadnja
|
Datum objave: 22.Ožujak/Mar.2011 u 23:15
možda zato što si ti najbliže curi što postoji ovde
|
Datum objave: 23.Ožujak/Mar.2011 u 09:49
Glasanje će biti zaključeno do 12 h. Onda ide linčovanje!
|
Datum objave: 23.Ožujak/Mar.2011 u 12:08
|
Glasanje je gotovo. CSI i Taša nisu glasale.
...Nakon saveta sela, ljudi koji žive tu su odlučili da će osoba koja je najsumnjivija visiti, po starim seoskim pravilima! Ta osoba je nebojša.
Nebojša Anđelić, rođen 22.avgusta 859. godine, bio je uzorno dete od početka svog života. Kao mali, predviđao je kada će pasti kiša koja će uništiti letinu. Kada je već malo porastao predvideo je svoju smrt, ali nije mogao da je spreči. Zato...sada visi.
Dragi seljani, uspeli ste da ubijete svog vidovnjaka. Good for you!
Za par minuta počeće noć i dolazi trenutak kada će neko od vas opet...otići u vučiji trbuh!
|
Datum objave: 23.Ožujak/Mar.2011 u 12:22
E, danas svako može biti vidovnjak, ali u to vreme nije moglo. Lažne smo odmah vešali    
|
Datum objave: 23.Ožujak/Mar.2011 u 12:26
Bojanice...ja bih se malo manje smejao...S obzirom da je pala noć...i da je odluka donešena!
|
Datum objave: 23.Ožujak/Mar.2011 u 12:33
Noć se spustila. Niko nije ni pomislio da će se dogoditi ono što se dogodilo!!! Mlada devojčica po imenu Bojana Veštić se igrala kraj reke, i nije stigla da se vrati u selo pre nego što je več palo. Taman je stigla do vrata svog porodičnog doma...kada ju je snažna ruka ščepala sa leđa )i okrenula je ka sebi i poljubila...ovaj...forget that) i rasporila joj vrat! nije stigla ni da vrisne, jer se sam vrisak nestao u tihom klokotanju krvi koja je polako izlazila iz njenog beživotnog tela...
Dragi seljani, Bojana je bila jedan od vas. sada je više nema...
|
Datum objave: 23.Ožujak/Mar.2011 u 12:48
Dakle, pošto je napalo to zlo stvorenje, počinje se sa novim danom! Trajaće večeras do 12 sati. Glasaju preživeli! Hajde, ako ste već rekli da ćete se igrati, igrajte se!
|
Datum objave: 23.Ožujak/Mar.2011 u 12:56
Woow...ovo je iznenađenje....Prvo sam mislio da je nebojša vuk, pa mi je drugi izbor bila bojana...ovo nisam očekivao... ...Dobro nebojša, ali tko bi se usudio pojesti bojanu?  
Hm...pošto je očito mandarina igrao neočekivano, glasat ću ovaj put kao lega A2D2, za tasa91...oprosti ženo , ali vidiš da je ovdje ko' u horor filmovima, ubojica je onaj za koga najmanje sumnjaš..
|
Datum objave: 23.Ožujak/Mar.2011 u 13:25
Nešo, kako se osećaš tako dok visiš?
|
Datum objave: 23.Ožujak/Mar.2011 u 13:29
Evo divno.. Sunce sija, lagani povjetarac, ma prekrasno... Samo još da nisam mrtav. Začudo, u viziji sam vidio munje i pljusak kako me oblijevaju, ali valjda su to bili samo predskazavajući znaci...   
-------------
|
Datum objave: 23.Ožujak/Mar.2011 u 13:31
Datum objave: 23.Ožujak/Mar.2011 u 13:32
Da... Sad bih mogao zamijeniti Kampfarov avatar...  
-------------
|
Datum objave: 23.Ožujak/Mar.2011 u 14:53
Objavio: tasa91
Datum objave: 23.Ožujak/Mar.2011 u 15:04
pa posto mene moj muz toliko voli,ja zelim da mu uzvratim istom merom,tako da glasam za outside...i nadam se da ga moja ljubav nece (hoce) ubiti...
|
Datum objave: 23.Ožujak/Mar.2011 u 15:09
tasa91 piše:
pa posto mene moj muz toliko voli,ja zelim da mu uzvratim istom merom,tako da glasam za outside...i nadam se da ga moja ljubav nece (hoce) ubiti... |
Sad sam siguran da si ti vučica... tebi dopuštam da me ubiješ, zato vučice pojedi me kad god želiš 
|
Datum objave: 23.Ožujak/Mar.2011 u 15:10
Bojana...samo da znaš! Dva sata sam razmišljao kako ćeš umreti Mada mi je prijalo i kada ste obesili nešu. To je isto bila satisfakcija   
|
Datum objave: 23.Ožujak/Mar.2011 u 15:24
kakva ljubav!!! nemojte posle da je mandarina kriva!   
|
Datum objave: 23.Ožujak/Mar.2011 u 15:25
Mandarinan piše:
kakva ljubav!!! nemojte posle da je mandarina kriva!    |
Volimo se ona i ja tako zezati  
A gdje je CSI, šta je nju već vuk ubio...   
|
Datum objave: 23.Ožujak/Mar.2011 u 15:25
mmmmmmmm jedva cekam da te gricnem za vratic vec mi ide voda na usta
|
Datum objave: 23.Ožujak/Mar.2011 u 15:31
Datum objave: 23.Ožujak/Mar.2011 u 15:36
pa ajde stavi slamu pored vatre i vidi da li ce da se upali,trebao si da ubacis ili mene ili moju ljubav u ovu temu....
|
Datum objave: 23.Ožujak/Mar.2011 u 15:41
Jes, sam sam kriv.Lepo kažeš. A to za slamu...to je neka šifra?  
|
Datum objave: 23.Ožujak/Mar.2011 u 15:46
ma neeeeeee cini ti se
|
Datum objave: 23.Ožujak/Mar.2011 u 16:47
Ja mijenjam mišljenje. Ovim slučajem glasam za Vanjskog ,nešto mi je previše u defanzivi ,a vukodlaci najbolje djeluju tako da nitko ne pomisli na njih ..
E pa Vanjski sad si ti na tapeti   , Od muške solidarnosti za sada ništa.Uvjerljivije su bile Tašine oči.
 Šta ću jače je od mene ...
|
Datum objave: 23.Ožujak/Mar.2011 u 16:54
Opa! To je za sada 2 prema 1! Ostala je još samo CSI. Osim ako nije nestala i ona u dubini šume. Ali ako ne glasa...automatski je izbačena (kao što je rečeno u pravilima) iz ove partije. Onda ostaje troje, i velika mogućnost da se vukodlak izvuče!
|
Datum objave: 23.Ožujak/Mar.2011 u 16:59
Mandarinan piše:
velika mogućnost da se vukodlak izvuče! |
Ma to se tebi samo ćini   
|
Datum objave: 23.Ožujak/Mar.2011 u 17:07
tasa91 piše:
mmmmmmmm jedva cekam da te gricnem za vratic vec mi ide voda na usta  |
Nakon ove rečenice, više me nije briga ni tko je vuk, ni hoću li biti pojeden, ni to što me kolega A2D242424234343 izdao, ni ništa.....   
Tasa, vučice moja, moj vrat je na raspolaganju     
I dobro ti je mandarino rekla moja žena, šta si očekivao od teme, kad si nas dvoje ubacio unutra....Moja draga i ja se volimo...Nažalost zbog toga tvoja tema trpi    
|
Datum objave: 23.Ožujak/Mar.2011 u 17:22
Šta ako CSI glasa za Tašu ,onda je izjednačenje ?!!
Tko će biti linčovan ?
#Vanjski# Ne zamjeri...Privilegija je biti u ženskom društvu...pa makar bio i vukodlak među nama, da se napije svježe mlade krvi...
|
Datum objave: 23.Ožujak/Mar.2011 u 17:24
More...poješće vas dvoje moderator!!! Povukodlačiću se sam, pa da vidite! 
|
Datum objave: 23.Ožujak/Mar.2011 u 17:25
Onda gubi onaj ko je prvi došao do željene cifre. A to je spoljni. Zato kažem da ga spasava samo ako csi izleti
|
Datum objave: 23.Ožujak/Mar.2011 u 17:29
CSI javiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii seeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
|
Datum objave: 23.Ožujak/Mar.2011 u 17:32
A2D2 piše:
#Vanjski# Ne zamjeri...Privilegija je biti u ženskom društvu...pa makar bio i vukodlak među nama, da se napije svježe mlade krvi...
|
Nema isprike.....Da sam sad vuk, odmah bi te sad pojeo    
|
Datum objave: 23.Ožujak/Mar.2011 u 17:33
outside piše:
CSI javiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii seeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee |
Ti shvataš da u tom slučaju gubiš?
|
Datum objave: 23.Ožujak/Mar.2011 u 17:38
outside piše:
A2D2 piše:
|
Nema isprike.....Da sam sad vuk, odmah bi te sad pojeo    
|
Pa ti i jesi Vuk ...  Što si grizao ,grizao si...Od sada si Vukodlače na dijeti  
|
Datum objave: 23.Ožujak/Mar.2011 u 17:41
Datum objave: 23.Ožujak/Mar.2011 u 17:56
Ideš, koji rasplet događaja!
Mladenci se hoće klati u vratove u seksualnom ljubavnom klinču, Bojana sve želi nadrogirati i rastopiti želuce tabletama i sodom bikarbonom ako sam dobro vidio...
Mandarina se prijeti povukodlačenjem... Ova igrica postaje bolja svakog trena!     
-------------
|
Datum objave: 23.Ožujak/Mar.2011 u 18:11
Pazi, ja postajem onda neuništivi moderatodlak!!   
|
Datum objave: 23.Ožujak/Mar.2011 u 18:14
Pa barem ćemo znati koga treba linčovati!   
-------------
|
Datum objave: 23.Ožujak/Mar.2011 u 18:15
koji deo neuništivi nisi razumeo?   
|
Datum objave: 23.Ožujak/Mar.2011 u 18:15
Dobro, barem nam nećeš moći ništa zbog ovog moderator...    
-------------
|
Objavio: CSInvestigator
Datum objave: 23.Ožujak/Mar.2011 u 20:01
Mandarinan piše:
Dan traje od 20:00 h do 08:00h (razlog je zato što je tada najveća koncentracija ljudi), a noć od 08:00 do 20:00h.
|
Kakvo je ovo narušavanje pravila???? Naravno da me nema na glasanju, kad sam računala da ćeš noćas da podeliš uloge (nakon mog disconneta sa neta i odlaska u krevet ), a da će moći da se glasa večeras do 20:00h, pa tek tad nastupa linč S obzirom da radim od 07-15h, ne mogu pre 16:00h nikako da dođem na forum, a možda čak ni pre 18:00h, zavisi da li mi je brat na face-u 
Tako da, ili menjaj vremenske okvire, ili bijem 
Kako sad stojimo,out ide out, bez obzira na moj glas... Tako da glasam i ja za njega, kud svi Turci tu i mali Mujo 
-------------
Your soul could never grow old, it's evergreen
|
Datum objave: 23.Ožujak/Mar.2011 u 20:02
Linč, linč, linč!!!!
Ja sam mrtav, ali moj duh progovara!   
Linč, linč, linč!!!!
-------------
|
Datum objave: 23.Ožujak/Mar.2011 u 20:07
Jako lijepo od vas....Nešo sad znam kako je to kad tvoj nick prozovu
Ali odlazim sa stilom 
|
Datum objave: 23.Ožujak/Mar.2011 u 20:08
Da, da, nije baš ugodno... 
-------------
|
Datum objave: 23.Ožujak/Mar.2011 u 20:13
nebojsa66 piše:
Da, da, nije baš ugodno... 
|
Pa i nije baš....Ali ono, fora je ...Bar me neće vuk pojesti, ko' neke, (čitaj neku)    
Molio bi boju da mi ne šalje pm-ove...Hvala        
|
Datum objave: 23.Ožujak/Mar.2011 u 20:17

Ma sad sigurno neće! v 
-------------
|
Datum objave: 23.Ožujak/Mar.2011 u 20:21
Ma jasno da neće...Treba imati hrabrosti, pa meni poslati    
|
Datum objave: 23.Ožujak/Mar.2011 u 20:24
ko to uznemirava moju ljubav i to sada u ovim teskim trenucima?
|
Datum objave: 23.Ožujak/Mar.2011 u 20:28
tasa91 piše:
ko to uznemirava moju ljubav i to sada u ovim teskim trenucima?  |
Daj draga, reci im...Svi glasali da mene linčuju.....Pa mislim stvarno....Zagrli me, treba mi potpora...  
|
Datum objave: 23.Ožujak/Mar.2011 u 20:36
pa ljuavi i ja sam glasala za tebe,ali evo ti jedan veeeeeeeeeeeeeeeliki zagrljaj 
i ne brini bices ti lep les 
|
Datum objave: 23.Ožujak/Mar.2011 u 20:37

Ljubav do smrti... Doslovno!   
-------------
|
Datum objave: 23.Ožujak/Mar.2011 u 20:38
Leševi ćemo biti mi, ako on nije zver
-------------
|
Datum objave: 23.Ožujak/Mar.2011 u 20:40
Datum objave: 23.Ožujak/Mar.2011 u 20:40
   da znas... ne znam sta je gore da ostanem udovica ili da sam se udala za vukodlaka????
|
Datum objave: 23.Ožujak/Mar.2011 u 20:42
Ma bit ćeš predivan leš, ali ja sam ljepši leš..   
I naravno da ćemo se druškati, a Bojana će biti sama i usamljena lešica...  
-------------
|
Datum objave: 23.Ožujak/Mar.2011 u 20:44
tasa91 piše:
   da znas... ne znam sta je gore da ostanem udovica ili da sam se udala za vukodlaka???? |
A šta je bilo sa onim grickanjem vrata, ja mislim da si ti prava vučica  
Tako da sam se ja vjenčao vučicom
|
Datum objave: 23.Ožujak/Mar.2011 u 20:44
A vidiš ti to, pa ja nikom nisam sumnjiva
-------------
|
Datum objave: 23.Ožujak/Mar.2011 u 20:45
nebojsa66 piše:
Ma bit ćeš predivan leš, ali ja sam ljepši leš..   
I naravno da ćemo se druškati, a Bojana će biti sama i usamljena lešica...  
|
Ti si top model leš    
jupiiiiiiii, baš će nam biti zabavno, plašiti neleševe     
|
Datum objave: 23.Ožujak/Mar.2011 u 20:46
CSInvestigator piše:
|
Zato jer si ti vuk 
E neka vas CSI sve pojede, kad ste mislili da sam ja
|
Datum objave: 23.Ožujak/Mar.2011 u 20:49
Datum objave: 23.Ožujak/Mar.2011 u 20:51
outside piše:
CSInvestigator piše:
|
Zato jer si ti vuk 
E neka vas CSI sve pojede, kad ste mislili da sam ja
|
Ne brini, osvetiću te zato što su te izbacili 
-------------
|
CSInvestigator piše:
Ne brini, osvetiću te zato što su te izbacili 
|
Bravoooooooooo, CSI, u ime vanjskoga osveti se....
|
Datum objave: 23.Ožujak/Mar.2011 u 20:55
Izrezaću im tvoje ime na ostacima leša, kao Zoro
-------------
|
Datum objave: 23.Ožujak/Mar.2011 u 20:56
ako se vec sveti,moliloa bih za poslednj zelju : AKO OSTANE NESTO OD MENE HOCU DA ME STAVITE BLIZU MOG MUZA ,pa ce da nastavimo nasu ljubav na onom svetu kada ne date na ovom
|
Datum objave: 23.Ožujak/Mar.2011 u 20:58
CSInvestigator piše:
Izrezaću im tvoje ime na ostacima leša, kao Zoro
|
Osveti se samo onome a2d2
tasa91 piše:
ako se vec sveti,moliloa bih za poslednj zelju : AKO
OSTANE NESTO OD MENE HOCU DA ME STAVITE BLIZU MOG MUZA ,pa ce da
nastavimo nasu ljubav na onom svetu kada ne date na ovom  |
Ma ne brini, nitko tebi neće ništa...Ja ću se vratiti iz mrtvih i svoju ljubav(tebe) braniti
|
Datum objave: 23.Ožujak/Mar.2011 u 21:01
ahhhhhhhh ta ljubav
|
Datum objave: 23.Ožujak/Mar.2011 u 21:13
Datum objave: 23.Ožujak/Mar.2011 u 21:30
Datum objave: 23.Ožujak/Mar.2011 u 21:32
Vidio sam kad si slala. Skoro 15 minuta pisala. Zato se meni Vanjski više na javlja na PM...  
-------------
|
Datum objave: 23.Ožujak/Mar.2011 u 21:46
outside piše:
Osveti se samo onome a2d2
|
Uuuuu dobit ćes za ova mala slova    Vadiš posljednje adute prije linčovanja .E pa neće moći ove noći Vanjski ....  
Neće vaga protiv vage (barem se nadam da neće )  
|
Datum objave: 23.Ožujak/Mar.2011 u 21:55
Vaga je neodlučna, to joj je glavna karakteristika Zahteva ubeđivanje 
-------------
|
Datum objave: 23.Ožujak/Mar.2011 u 22:02
Šta ako kažem da sam vegetarijanac ???
Jesam li te sad uvjerio....  
Ma Vanjski je sigurno dlakavko ,nego hoće da nas zavadi i da se oslobodi...Gladno je to krvi ...garant mu Bojina nije bila ukusna , pa mu krivo što nije nekog drugog pojeo, pardon popio 
|
Datum objave: 23.Ožujak/Mar.2011 u 22:06
A2D2 piše:
Ma Vanjski je sigurno dlakavko
|

I tako...imate još 2 sata da povučete vaš glas....I da me spasite....Nedužnog ćete ubiti....Ali šta ćeš, imam još ta 2 sata da uživam...Pa onda postajem leš lega neši  
|
Datum objave: 23.Ožujak/Mar.2011 u 22:07
A2D2 piše:
Gladno je to krvi ...garant mu Bojina nije bila ukusna , pa mu krivo što nije nekog drugog pojeo, pardon popio 
|
  no comment
-------------
|
Datum objave: 23.Ožujak/Mar.2011 u 22:11
Welcome to my world, leš lega!
-------------
|
Datum objave: 23.Ožujak/Mar.2011 u 22:13
Leš city
-------------
|
Datum objave: 23.Ožujak/Mar.2011 u 22:14
outside piše:
imam još ta 2 sata da uživam
|
Misliš imaš još ta dva sata da gladuješ ili imaš još dva sata da trpiš žgaravicu od Bojine krvi  
|
Datum objave: 23.Ožujak/Mar.2011 u 22:14
Hvala na dobrodošici
|
Datum objave: 23.Ožujak/Mar.2011 u 22:28
A2D2 piše:
ili imaš još dva sata da trpiš žgaravicu od Bojine krvi  
|
Nisam ja bez razloga dala rupurut. Niko ne zna bolje od mene kako je moja krv teška za varenje   
|
|