| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
|
Odgovori
|
Stranica <1 986987988989990 1635> |
| Korisnik | |
Danilo-Naissus
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Junior moderator
Mολών Λαβέ Pridružen: 04.Sijecanj/Jan.2015 Lokacija: Niš, Srbija Status: Offline Points: 23761 |
Objavljeno: 11.Listopad/Oct.2017 u 20:13 |
Trenutno prijavljeni: 1.Danilo, 2.Papet Master, 3.Ljubica, 4.Boni, 5.Eden, 6.Ana, 7.Ispravljač, 8.Sub.Fan ... Produžen - zvaničan ROK ZA PRIJAVU: do Četvrtka 12.Oktobra 2017. do 18:00h. * slaba nam grafika ali se bar vidi. Ažurirao Danilo-Naissus - 11.Listopad/Oct.2017 u 20:17 |
|
![]() |
|
Boni
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Approval team
Brat Boni xD Pridružen: 13.Veljaca/Feb.2015 Lokacija: 3...l...p...m Status: Offline Points: 31051 |
Objavljeno: 11.Listopad/Oct.2017 u 22:26 |
E sad možemo početi....nekako selo nije selo bez tebe ![]() |
|
|
If they stand behind you - give them PROTECTION, if they stand beside you - give them RESPECT, if they stand against you - SHOW NO MERCY!
|
|
![]() |
|
Boni
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Approval team
Brat Boni xD Pridružen: 13.Veljaca/Feb.2015 Lokacija: 3...l...p...m Status: Offline Points: 31051 |
Objavljeno: 12.Listopad/Oct.2017 u 19:43 |
|
Jel mi igramo večeras ili šta? Kakvo je ovo zatišje... Di ste seljančići moji?
|
|
|
If they stand behind you - give them PROTECTION, if they stand beside you - give them RESPECT, if they stand against you - SHOW NO MERCY!
|
|
![]() |
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 77237 |
Objavljeno: 12.Listopad/Oct.2017 u 20:50 |
|
Ma ja sam želeo još jutros u 5 i nešto već da glasam
![]() ![]() ![]() No predomislio sam se. Rekoh, hajde neka ipak prvo počne vražija igra. ![]() |
|
![]() |
|
silent_passenger
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
George R. R. Martin Pridružen: 28.Sijecanj/Jan.2010 Lokacija: Tu i tamo Status: Offline Points: 8845 |
Objavljeno: 12.Listopad/Oct.2017 u 21:08 |
|
U mračnom Srednjem vijeku, Crna Smrt harala je svijetom pa tako i Titlovanijom. Kako su velmože i okrunjene glave odlučile to riješiti? Pa… Jednostavno. Zatvorili su se u dvorac kraljice Ane I. od Lovrinca uz obilje hrane, zabavljača i pića. Koga briga za kmetove! Dvorska luda prevrtala se po balskoj dvorani, žamor gostiju i smijeh nadglasavali su zveckanje posuđa, vino se točilo u hektolitrima… A onda, uz tutanj i u oblaku dima, usred dvorane stvorila se čudna figura u crnoj odjeći dugih, širokih rukava sa zakrabuljenim licem crvenom maskom koja je upadala u oči izvijenom grimasom usana koja je davala nekakav groteskno- prijeteći izgled. - Željeli ste od mene umaći, izvući se iz vlastite kože, ali nikad nećete umaći, od smrti se pobjeći ne može. – polutiho je i muklim glasom izgovorio zakrabuljeni lik, no svejedno se dobro čuo usred posvemašnjeg muka koji je nastao. - Kraljice, kruna će vam pasti, nećete još dugo ostati na vlasti. – podrugljivo se okrenuo prema kraljici Ani, a zatim, ne gubeći ni trena, okrenuo se prema zapovjedniku dvorske straže koji se već mašio za sablju. - Ruka vam je teška, kapetane – tu dodirnu ruku kapetana Danila Dugosabljića, a ovom ruka klone uz tijelo – a uskoro će i srce da vam stane. Sada su svi već polako tražili način da se odmaknu od krabulje ili bar da ne budu zamijećeni. Baš poput grofa Edenmunda od Bratkovaca, no, baš je prema njemu krenula crvena maska. - Vidite li grofa mlada? Zla kob mu se bliži sada. Ni vi, vikonte, nemojte se kriti! I vaša će se krvca proliti. – unio se odmah u lice problijedjelog vikonta Puppija Dente Di Leonea koji je bio pored – sada već, u skladu s modom, onesviještenoga grofa Edenmunda. - Ni fićfirića bez para, tek s titulom i laganjem dara, stići će pravde ruka, bilo nož, omča il' kuka. Barun Iso Prawlyach se neugodno meškoljio znajući da se to o njemu priča – živio je već dugo samo od svoje titule, a bez prebijenog novčića. Često ovisan o pozajmicama od… - Lupež i krvopija, od seljačkog znoja bogata zmija. – tu je crvena krabulja zastala i zacerekala se ispred lica Isine tetke o ojoj je ovisio njegov „džeparac“, grofice Bonny D'Nisse – Ohola i lijepa, i vas će Kosac za ruku da ščepa. - Bogate služiš, ali i svoj džep puniš, kradljiv i varav rizničar. Lešinariš pa će i tebe naći lešinar. Kraljevski rizničar i ministar financija Sabyn Fanch zurio je u svoje nožne prste trudeći se ne podići pogled s poda i čekajući da ga krabulja zaobiđe. - Zadnja, ali ne i manje bitna. Vojvotkinja u biserju i zlatu dok njeni podanici skapavaju u blatu. Mislite li da će vas blago spas'ti? Nad Smrću ono nema vlasti. Vojvotkinja Ljubica Orlowska je problijedjela pa pocrvenila i tako par puta. Zakrabuljeni lik im je okrenuo leđa i zaputio se prema središtu dvorane gdje se i stvorio. - Proklinjem vas sve! U smrtnom času patite i jedni druge proždrite! A tada, u oblaku dima, crvena maska je nestala kao da ga nije ni bilo… - Ne obazirite se na tu ludu! Samo nastavite sa slavljem… - drhtavim glasom je pozivala kraljica Ana svoje goste. No vedrine i veselja nestalo je poput zakrabuljenog lika u dimu.
1 vukodlak, 1 vidovnjak Vidoviti Milan/ka može se odmah javiti. |
|
|
...Cheeks are hollow, skin is withering. Crone time comes, this life comes to an end. Life, life, death, life. The words of a crone. Cheeks are hollow, skin is withered...
|
|
![]() |
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 77237 |
Objavljeno: 12.Listopad/Oct.2017 u 21:13 |
![]() ![]() Ana ![]() |
|
![]() |
|
silent_passenger
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
George R. R. Martin Pridružen: 28.Sijecanj/Jan.2010 Lokacija: Tu i tamo Status: Offline Points: 8845 |
Objavljeno: 12.Listopad/Oct.2017 u 21:16 |
|
Inače - glasovi do 22 h sjutra.
|
|
|
...Cheeks are hollow, skin is withering. Crone time comes, this life comes to an end. Life, life, death, life. The words of a crone. Cheeks are hollow, skin is withered...
|
|
![]() |
|
Boni
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Approval team
Objavljeno: 12.Listopad/Oct.2017 u 21:28 |
|
Ma vidi ti ovog vikonta Puppija Dente Di Leonea... već se počeo razbacivati glasovima
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Objavljeno: 12.Listopad/Oct.2017 u 21:30 |
|
Pa kada je Ana pretila da neće glasati protiv mene
moram da dignem glas protiv toga ![]() ![]() ![]() (mada... i zbog E.A. Poe-a sam glasao za nju, no to je duga priča ) |
|
![]() |
|
Ana Thishpetana
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior moderator
Poglavica Sela Pridružen: 03.Studeni/Nov.2011 Lokacija: Split Status: Offline Points: 18419 |
Objavljeno: 12.Listopad/Oct.2017 u 21:33 |
|
Baš ti hvala
Ja vas lipo ugostila a vi meni tako...
|
|
|
I ❤ SPAM
https://youtu.be/jxYtpv6UMmE |
|
![]() |
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Objavljeno: 12.Listopad/Oct.2017 u 21:37 |
|
Čemu suze, mila moja, prvo, ja letim (well, visim) u prvom krugu, svejedno je za koga glasam
drugo, šta ti fali i da te linčuju malo (više), obesiše tolike ljude i zveri ovde, no biggie ![]() ...i zašto mi persiraš koji "vi", samo ja te upisah ![]() ![]() Ažurirao puppet_master - 12.Listopad/Oct.2017 u 21:43 |
|
![]() |
|
Ana Thishpetana
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior moderator
Poglavica Sela Pridružen: 03.Studeni/Nov.2011 Lokacija: Split Status: Offline Points: 18419 |
Objavljeno: 12.Listopad/Oct.2017 u 21:44 |
|
Pa obično se ostali priključe hajci koju izdajnik pokrene a vidim da nisi dugo razmišlja kome ćeš dat glas
|
|
|
I ❤ SPAM
|
![]() |
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Objavljeno: 12.Listopad/Oct.2017 u 21:49 |
|
Čuj ja razmišljao
![]() Pa hteo sam da te upišem još jutros, no hajde de, neka krene prvo igra. Tada nisam još znao da ćeš ti biti vučko, though. ![]() Nisam izdajnik (well, valjda bi me ipak etiketirali kao da sam strani plaćenik ). Ovako ćeš i ti glasati protiv mene. Nadam se, iskreno. |
|
![]() |
|
Ana Thishpetana
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior moderator
Objavljeno: 12.Listopad/Oct.2017 u 21:52 |
|
Treba dobro provjerit ko ima najviše dlaka pa tek onda dat glas a ne meni ni krivoj ni dužnoj
|
|
|
I ❤ SPAM
|
![]() |
|
silent_passenger
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Objavljeno: 12.Listopad/Oct.2017 u 21:53 |
|
Nema izdajnika u ovoj partiji.
|
|
|
|
|
![]() |
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Objavljeno: 12.Listopad/Oct.2017 u 21:56 |
Nema ovde nedužnih Neka i nisi vučica (mada, ne verujem da nisi ), to se da proveriti tako što te obesimo, pa vidimo šta smo uradili potom. Dabome. Ništa kao omča oko vrata ne pokaže pravu ćud. ![]() Ne želim to btw, glasaj i ti za mene, u tome je čitava poenta (meni tj) ![]() |
|
![]() |
|
Ana Thishpetana
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior moderator
Objavljeno: 12.Listopad/Oct.2017 u 22:04 |
|
Pa dobro kad baš inzistiraš...dužna sam ti onaj neispucani metak šta si nudia kad si bio vučko
Ovaj put ne virujem da si to ti al nisam ni ja
|
|
|
I ❤ SPAM
|
![]() |
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Objavljeno: 12.Listopad/Oct.2017 u 22:08 |
Eto mi...žeMsko ko žeMsko...imala si priliku da me spucaš bezbolno, srebrni metak u čelo, skratiš mi muke, pošteno, ljuCki...i ništa....a sada kada me čeka ko zna kakva naopaka i bolna smrt, "pa ok, važi"...nije nego...vučko si, samo tako. ![]() |
|
![]() |
|
Ana Thishpetana
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior moderator
Objavljeno: 12.Listopad/Oct.2017 u 22:13 |
|
Ha-ha
Baš si naopak Nisam ja vučko ovaj put Samo sam vas ugostila,nahranila i pružila vam utočište od kuge Tako mi i treba kad sam dobra...
|
|
|
I ❤ SPAM
|
![]() |
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Objavljeno: 12.Listopad/Oct.2017 u 22:18 |
|
Ma ko još veruje u dobrotu, oma obmana i opsene, bolje je da si ćutala
![]() sada već znam da si vučica. Provaliće te i drugi. (srećom pa iritiram sve , te možda i preživiš prvi krug ) |
|
![]() |
|
Odgovori
|
Stranica <1 986987988989990 1635> |
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |